vidaXL

vidaXL

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. július 21.

Kerti kétszárnyú acél kaput rendeltem. A termék 3 csomagos volt, egyszerre érkezett, szuper szép és jó minőségű. Leszúró is volt hozzá, ami a képeken csak sejthető volt, leírásban nem volt. Össeszerelve, rájöttünk, hogy egy nagyon jól átgondolt és praktikus kis kaput sikerült szereznünk.
Egyetlen gond a kommunikacióval volt. A megadott nyomonkövetési link 1 héttel a csomagatvétel utan is azt írja, hogy összekészítették és vár az elszállításra. Ezzel 5 nap aggodalmat (hogy biztos átvertek) és 1 nap átszervezést igényelt, mert reggel írták a magyar dpd-sek, hogy pár óra múlva érkezik. A chat bot egy vicc, az emailemre meg 1 nap után mintha egy robot válaszolt volna, persze a kérdésemre nem.

2021. július 14.

webservice@vidaxl.hu itt lehet reklamálni!
07.13. este írtam nekik ...és lássunk csodát ma 07.14. reggel 7.25perckor jött az értesítés a DPD-től és megkaptam az árút.
Megnyugtató, hogy legalább a pénzem nem úszott el, és szerencsésnek is mondhatom magam, hogy az árút megkaptam.
Köszönet Majláth Katalin júniusi bejegyzésének, mert onnan csentem az ötletet!

2021. július 13.

Mi még csak az elején járunk a csomaggal kapcsolatos mizériában, kiváncsi vagyok mit lépnek az e-mail -re amit írtam nekik. annak ellenére,hogy rendszeresen rendelünk a neten úgy látszik mi is belefutottunk ebbe a kamu cégbe.
Kihasználják hogy sokkal olcsóbban kinálták a terméket, így sokan vagyunk akik ezt a variációt választottuk.
Azért arra is kiváncsi lennék, hogy az EMAG-gal is így packáznak, mert ugye ők is forgalmazzák azt a terméket amit mi rendeltünk.

2021. július 12.

Rendelés óta eltelt egy hét, a visszaigozó link nem elérhető, természetesen fizetve a termék. Az automata chat egy vicc, ügyfélszolgálat nem elérhető. Sajnálom, hogy rendelés előtt nem olvastam el ezt a sok értékelést. Remélem megérkezik a termék és megfelelő lesz a minősége.

2021. július 10.

TV szekrényt rendeltem. Szállítás és csomagolás megfelelő volt. De a termék sérült (látszik rajta hogy nem szállítás közben hanem gyártás közben történt) és persze nem a hátulján hanem elől ahol látszik. Többet innen nem vásárolok az biztos. Sajnos képet nem lehet csatolni a véleményemhez.

2021. július 9.

3db fürdőszoba bútort rendeltem, a termékek 5 nap alatt, egyszerre, gond nélkül megérkeztek. Idő közben találtam egy jobban passzoló bútorcsaládot, így éltem az elállás és visszaküldés lehetőségével. A dobozok sértetlenül, a bútor lapok (csak erről tudok véleményt írni, mert nem szereltük össze a bútorokat) hibátlanul érkeztek, a minősége ár-érték arányban megfelelő volt.
Az egész visszaküldési procedúra gördülékenyen zajlott, persze a pénz visszautalásáig izgultam, de így visszatekintve elégedett vagyok az ügyfélkezelésükkel. Hamar válaszoltak az elállási kérelmemre (külföldről, lefordított emaillel), felajánlottak egy összeget részleges visszatérítésként, ezzel nem éltem, így az adataim megadása után már csak azt kellett kijelölnöm, hogy melyik nap érkezzen a futár a visszáruért.
Az elállási kérelem elküldésétől a pénz visszautalásáig 2 hét telt el.

2021. július 8.

Valakinek vissza utalták a pénzét?
Shopon oldalon keresztül rendeltem most először és utoljára innen...
Két éjjeliszekrényt rendeltem, egy felet tudtunk összerakni azokból a lapokból amiket küldtek, minőség iszonyat gagyi, pedig nem volt olcsó...
Most várom a választ, ha nem adják vissza az árát megyünk a fogyasztóvédelemhez..

2021. június 30.

Én egy három méteres almazöld napernyőt rendeltem Tőlük. Gyorsan reagáltak, de aztán kicsit (két napig) belassultak. Ekkor olvastam el a kritikákat, és meglehetősen rossz előérzetem támadt a túlnyomórészt negatív vélemények miatt. Felhívtam hát a budapesti ügyfélszolgálatukat, hogy a csomagszám alapján mondják meg mikor számíthatok az árúra. A hölgy megígérte, hogy vissza fognak hívni a pontos infókkal. Teltek az órák, egyszer csak "megcsörrent" a mobil, és Hollandiából (!!) hívott egy hölgy, és tökéletes magyarsággal elmondta, hogy az ernyő épp az osztrák DPD-nél van, és majd másnap veszi át a magyar DPD.
Láss csodát, így is lett! Az áru hibátlan, minden paraméterében (szín, méret, összetétel) megfelel a leírtaknak; vagyis nálam Happy End lett a dolog vége.

2021. június 9.

Elírják a címet, elérhetetlenek, előre fizettetnek, aztán még telefonjuk sincs hogy reklamálj, kritikán aluli késői kiszolgálás, senkinek sem ajánlom.

2021. június 6.

A vásárolt kerítést és kaput felállitottuk. Még ezeket is sikerült elcseszniük és gagyi minőséget csinálniuk. A kapu oszlopai külön életet élnek. A kerítés oszlopait lekell betonozni különben nem tart. A drót kerítés is minősíthetetlen. Valahogy éreztem hogy ráfizetés. Nem ajánlom senkinek hogy innen vásároljon!

2021. június 4.

Minősíthetetlen minőség jó sok pénzért, teljes átverés.

2021. május 28.

Vásároltam tőlük kerítés szettet és egy kaput 05.18-án. Rendben megjött a vissza igazoló email és a számla. Viszont a nyomkövetés nem működött. Folyamatosan a szállításra kész állapotot mutatta. 26-án próbáltam velük felvenni a kapcsolatot, de a chat az egy robot. A telefonszámon úgyszintén robot közli hogy túlterheltek a kollégák és bontja a vonalat. Mérgemben (miután rátaláltam ere az oldalra) írtam a webservice@vidaxl.hu címre. El panaszoltam hogy elérhetetlennek és a csomagomnak se híre se hamva hogy merre lehet és mikor jön. Közöltem hogy elállok a vásárlástól kérem vissza a vételárat. Délután jött a válasz hogy a csomag a héten érkezik Magyarországra. Este jött a dpd-től email hogy másnap érkezik a csomag. 27-én meg is jött a szállító. Hogy a termék milyen még nem tudom, nem állítottuk fel. Viszont nem ajánlom őket senkinek. Link banda.

2021. május 26.

A kapott termék (vidaXL Party sátor) kimondottan silány, gagyi. Anyaga gyenge, a felerősítő fülek "rögzítése", több mint nevetséges (siralmas). Három-négy öltés feladata lenne megtartani a vitorla méretű sátorlapot - szélcsendben nincs is gond, de ha fúj...!
Igaz, ez egy alkalmi termék, - party sátor - nem lakhatásra készült, de mi van, ha a parti idején fúj a szél? Ha lenne a csomagban egy felfújható csónaktest, vitorlánk már van hozzá...

2021. május 23.

A megvásárolt márvány mosdó egy hónap alatt tönkrement, a felülete teljesen lekopott, nyilvánvalóan azért, mert köze sincs a márványhoz, valamilyen cementből kiöntötték és bevonták a felületét.
Kamu az egész, senkinek nem ajánlom, hogy vásároljon tőlük.

2021. május 13.

Eddig akármilyen terméket vettem mind rossz volt. Volt, hogy 3x kihozták ugyanúgy a rosszat. Soha többet nem veszek VidaXL.

2021. április 30.

Fotelt vettem, ami a leírás szerint "könnyen összeszerelhető", kb fél nap volt, a csavarok helye 2-3 mm-rel arrébb volt fúrva, emiatt nem is lehetett teljesen összerakni, nem mindenhol tartja megfelelő számú csavar. A lábaknak nem is volt előfúrva luk. Filléres anyag, katasztrófális tákolmány, alig merünk beleülni. 71 ezer ft-ért... Számlát nem adott a futár. Soha többet innen.

2021. április 20.

Rendeltem egy VidaXL fehér, 9 fiókos tárolószekrényt. A honlapon látottakkal és írottakkal ellentétben a fiókokhoz nem kaptam hozzávaló béléseket, ezért reklamáltam. A robot nem értette, hogy mit akarok, így írtam nekik e-mailt a kapcsolatfelvételi űrlapon 2021. március 30-án és április 13-án is. Választ nem kaptam azóta sem. Valószíűleg a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulok a panaszommal.

2021. április 19.

A rendelt termèkhez nincs összeszerelési útmutató,az ügyfèlszolgálatot egy idióta robot tartja!!! Soha többé nem rendelek tőlük!! Szèlhámos ,drága társulat!!!

2021. április 18.

Falra szerelhető éjjeliszekrényt vettünk. Az összeszerelési útmutató csak nyomokban segít. A szekrény nem szerelhető fel a falra, mert pereme van hátúl. A farostlemez magas fényű fehér színű, úgy érkezett, h több helyen le volt pattanva. A falra rögzítéshez ( amit egyébként nem lehet megcsinálni) nem érkezett csavar. Sajnos most olvasom, h a vida xl termékeivel kapcsolatban nem lehet reklamálni. Biztos, h soha többé nem rendelek tőlük.

2021. április 9.

A megrendelést törölték, és 1 hónapja nem érkezett vissza a kifizetett rendelés értéke. Ügyfélszolgálat elérhetetlen, a reklamációt lezárták, természetesen mindennemű reakció nélkül.

2021. március 29.

A megrendelésemet mindennemű információ nélkül vissza vonták, ennek több mint 2 hete. A megrendelés értékét azóta sem utalták vissza, az ügyfélszolgálat pedig elérhetetlen.

2021. március 22.

NE rendeljetek tőlük. nagyon silány termék, silány minőség. tv állvány rendeltem (fenyő), 2 nap alatt megrepedt több helyen a stiftek mentén. Visszatérítést igényeltem, kíváncsian várom a választ.

2021. március 21.

9 részes kerti bútor szettet rendeltünk 160 ezerért. A képen természetesen csodaszép volt. A bútort ma délelőtt kezdtük el szerelni. Már este van és az asztal még félig van kész és 1 széket sikerült összerakni nagynehezen, de az utolsó csavart ide sem lehet beletenni, mert a furatok helyei nem egyeznek, nem összepasszíthatóak, egy kínlódás az egész, pedig 2-en szereljük! Sok bútorszerelésen túl vagyunk már, de ilyennel még nem találkoztunk! Borzasztó silány minőség egy vagyonért. Sajnálom, hogy nem találtam rá korábban, még rendelés előtt ezekre a véleményekre. A hozzászólásokat javaslom végigolvasni, az 5 csillagosok mind "furcsa" hozzászólások számomra, sokszor csak egy keresztnév van megadva, nyilván javítani kell a borzasztó átlagon az ügyfélszolgálatosoknak.....

2021. március 14.

Cégként vásároltam náluk. A vásárlás során nem kérték az adószámom. Később kértem hogy módosítsák. Mivel holland a cég, és van nekem is közösségi adószámom, utalják vissza az áfát. Később csak annyit szerettem volna elérni, hogy írják rá az adószámom,mivel Magyarországon kötelező eleme a számlának. Nem fogadja be a NAV. Sajnos 45 nap alatt ezt nem sikerült nekik többszöri kérésre sem. Ügyfélszolgálatuk nulla, senkinek nem ajánlom. Csak a holland hatóságoknál tudok panaszt tenni, de megteszem.

2021. március 8.

Két dönthető fotelt rendeltem, egy nap késéssel érkezett, kifogástalan állapotban. a képpel teljesen megegyező szín és forma. Az első összeszerelésén gondolkoztunk egy kicsit, de a második már könnyen ment. Köszönjük, máskor is fogok rendelni tőlük.

2021. február 23.

Rendeltem antracit szürke kukatárolót potom 54000 ft-ért. A termék pocsék, csak az rendelje meg aki lakatos szakmával és teljes szerszám készlettel rendelkezik, mert egyetlen furat sem passzolt, hiányzik a csomagból 30 db csavar, gyenge minőségű termék. Írtam már emailt, amiben kértem a hiányzó csavarok pótlását, de válaszra sem méltattak. Számomra nyilvánvaló a kártérítés, amennyiben nem reagálnak akkor a fogyasztó védelemhez fordulok. Készítettünk fényképeket és azt is továbbítom. Szóval nagy csalódás, arról nem is beszélve, hogy aki esetleg nem egy ezermester annak ez egy kész kínlódás lesz az összeszerelés.

2021. február 18.

A sok rossz tapasztalat mellé egy jó: azt kaptam amire számíttotam (2 személyes szürke kanapé), sérülésmentesen, ép csomagolásban, határidő, csomagot a DPD hozta ki, mely végig nyomonkövethető volt.

2021. február 6.

Megjött időre és szép állapotban a bútor. Nagyon megérte a vásárlás.

2021. február 4.

Hatósági vizsgálatot kérünk és rendőrségi feljelentést teszünk a Webáruház működése nem tisztességes! A termék hirdetése nem felel meg a valóságnak!! Csalás becsapás a tapasztalatunk alapján!
Az "ügyfélszolgálat" primitív es abszurd. A tapasztalatunk alapján fenn áll a szándékos tévedésbe ejtés ténye haszon szerzés miatt.
Kártérítés nem történt ezidáig a becsapás miatt.
Reméljük a hatósági eljárás és a rendőrségi feljelentés eredményt hoz. Nem éltek a felajánlott békés lezarással.

2021. január 12.

Az egész vállalkozás a szélhámosságra épít és meg is teszi. Átvernek mindenkit aki hagyja magát! Én is belefutottam!,sajnos! Innentől kezdve az sem kell tőlük amit ingyen adnak, mert az meg bosszúságot okoz, nem keveset! A termékeik egy rakás trágya, szó szerint mert értékmentes és értékelhetetlen! Nem is értem azt, hogy még mindig tudnak forgalmazni! Nem értem azt, hogy miért nem tiltották le őket a net-ről? Kapcsolattartás zéró! Felelősségvállalás ismeretlen fogalom! Bukarest a központ és ezzel mindent elárúltam a minőségről és a hozzáállásukról! Feri

A bolt adatai
A bolt leírása
vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő. “Meglepően széles termékskálával és több ezer árucikkel kínálkozunk olyas kategóriából, mint Otthon, Kert, Garázs, DIY és Ruházati cikkek. Sőt mi több, minden egyes olyan országnak, ahol jelen vagyunk, biztosítunk Ügyfélszolgálatot a bizonyos ország anyanyelvén"

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással