vidaXL

vidaXL

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2020. október 24.

A megrendelt kertibűtor (200 ezer) nem lehetett összerakni. Az üveglap (asztal) sérült, székek alkatrészei hibásak, szék fejtámla jó 1cm nagyobb, így nem lehet rászerelni a 6 db székre. Tehát a kerti bútor minden része hibás, így alkalmatlan a használatra.

2020. október 17.

Nem szeretném bő lére ereszteni. Az előttem szólókkal egyetértek, és a legtöbb leírt történetet vagy ügyfélkezelést megerősíteni tudom. Az írásbeli kommunikációja az ügyfélszolgálatnak pedig "parádés". :-) Legutóbbi, immáron 3. körös, általuk meg nem értett jelzésemre ennyi választ kaptam: "szavatosságon kívül eskaláció". Se üdvözlés, se elköszönés, mint egy chat-ben. Végül is, már lehet, hogy havernak tekintenek. :-) Szerintem az értékelések átlaga mindent elmond.

2020. október 14.

Nagyon ócska minőségű chesterfield bútort kaptam 250000ft ért!soha többet nem rendelek innen!A lábtartó két nap után széttört!tetőlécből összetákolt semmitérő kacatok!

2020. október 7.

Cégszerűen rendeltünk kertészeti termékeket, az adatlap kitöltésénél eltért a szállítási és a számlázási cím
Ez sok volt a rendszerüknek, rossz számlát küldtek!
A termékekkel még nem találkoztunk!

2020. augusztus 31.

Jó napot mindenkinek! Aki ezt olvassa. Ezt az online weboldalról szerintem senki NE rendeljen semmit. Én rendeltem egy szép ágykeretet megjött minden minden oke volt ugyan olyan volt mint, a képen de hogy, semmi anyag nem volt benne na ez be is bizonyosodott. Összeszereltük 3 nap rá feküdt a párom és az alátámasztás így a csavarokkal együtt elhajlott mellesleg elv acélból van. Ez így el is mondott mindent erről az egész cégről.

2020. augusztus 26.

Többször vásároltam már tőlük és mindig nagyon flotttul ment a redelés leadástól a szállításig minden, a termékekkel sem volt soha gondom.

2020. augusztus 26.

Nagyon kedvesek és segítőkészek és a rendelésemmel minden szempontból maxuimálisan elégedett vagyok, ajánlom őket, a sok negatív kommentet nem értem.

2020. augusztus 24.

A rendelésemmel kapcsolatban érdeklődtem. Telefonon nem sikerült elérni őket, de az e-mailemre szinte azonnal válaszoltak. Én nem tudom alátámasztani ezt a sok negatív értékelést.

2020. augusztus 16.

Július 25-én rendeltem és fizettem átutalással ovális mosdót keverőcsappal, ami 2 külön csomagban érkezett meg, de egyszerre. A 4 napos szállítási határidőt nem sikerült betartani, plusz 4 nappal később kaptam meg a csomagokat. A keverőcsap minősége volt nagyon gyenge, nem mertem megtartani, nem jósoltam hosszú életet neki. Pihe könnyű lemezből készült. A mosdó nagyon szép volt, minőségi darab, de mivel ezt együtt lehetett rendelni akkor, így muszáj volt mindkettőt visszaküldeni. Az elállási nyomtatványt kitöltöttem, e-mailen elküldtem, korrekt válaszokat kaptam a kérdéseimre. Azonnal megszervezték a visszavitelt, ami két nappal később megtörtént. A visszautalást is elindították, a pénz megérkezett a bankszámlámra augusztus 14-én. Tehát az egésznek az átfutási ideje nem volt 1 egész hónap. Ez nem egy 100 %-ig rossz minősítés, de a minőségi hiányosság miatt, azt hiszem, többet nem rendelek ettől az online üzlettől.

2020. augusztus 9.

Szeretnék kapni egy 6x3 méteres parti sátor összeszerelési rajzot mert kaptam és nincs hozzá összeállítási rajz köszönettel Tóth Gábor 06306253896

2020. augusztus 5.

A VidaXL és a SHOPon egy és ugyanaz. A Shopon-ról rendeltem és Vidaxl-es dobozban jött. A kerékpár utánfutó 65kg-os terhelhetőséggel van kiírva, de a benne levő füzet tájékoztat arról, hogy max 30 kg-ot tehetsz rá. Eleve azért néztem meg, mert a két kerék felfüggesztése nem volt bizalomgerjesztő. Szerintem azért hozták létre a shopon honlapot, mert a vidaxl már leszerepelt, most azon keresztül lehúznak még kismillió embert. Az ügyfélszolgálat néhány hét után megírta, hogy sajnálja, jelezte a gyártónak, bla-bla..., de a honlapon még mindig nem változtatták meg. Tudjuk miért.
Véleményem a VidaXL és ShopOn honlapról, hogy messze kerülendő. Ha egyszer sikerül kimásznom belőle, már annak örülök. Persze így normális utánfutó nélkül megyünk neki a kirándulásnak. :(

2020. augusztus 3.

Sziasztok! Mi is pórul jártunk! 1 hónapnyi keresgélés után meg is találtuk őket. Hozzá teszem az emag ön keresztül! Leírom a használható email címüket.
Webservice@vidaxl.hu
Remélem tudtam segíteni!

2020. július 30.

Kicsit félve rendeltem a véleményeket olvasva, de szerencsére kellemesen csalódtam. Egy fekete ovális kerámia mosdót rendeltem, ami nagyon tetszik a feleségemnek. Minden rendben volt a szállítással is, egyetlen nappal jött később, mint amit az oldalon ígértek (4 helyett 5 munkanap alatt). Összességében elégedettek vagyunk mindennel.

2020. július 27.

Ennél rosszabb céget még nem találtam az online térben. Nincs telefonos elérhetőségük, nincs ügyfélszolgálatuk, nincs Mo-i telephelyük, ..stb. Senkinek sem ajánlom , hogy ettől a cégtől vásároljon !

2020. július 22.

Ma megérkezett a vásárolt és kifizetett dönthető TV fotel. Rendelési számom:3610195516. Sajnos a termék nem igazán precíz megfelelő munka. Ezt még le is nyelném, de kaptam hozzá egy alig látható lapot, ami szerint össze kéne szerelnem a fotelt. Két órája szerelem, de sajnos nem megfelelő helyen vannak a furatok, nem illeszkednek a vasalatra. Ezek után szerettem volna segítséget kérni hátha nem értek hozzá, mellesleg mérnők a végzettségem. Sajnálattal a VIDA cég csak a vásárlásban segít, a felmerülő problémák megoldásában nem. A Vevőszolgálatuk csak a saját maguk által generált kérdésekre válaszol, természetesen egy automatával. Nincs lehetőség reklamálni, mert akkor a válasz "HOPPÁ" nem működik a rendszer. Azért írok itt mert nincs hol.

2020. július 15.

205.000ft ért vásároltunk tölük 7 személyes rattan kerti bútort.
Az árú 3 részletben jött meg.
Összeszerelesi útmutatót nem adtak.
Az árú amit rendeltünk gyenge minőségű, mást vártuk.
Nem ajánlom senkinek!

2020. július 1.

Pár napos szállítási idő.
A termékek minősége nem fedi a valóságot. Kínai szar, drágán. Mellesleg belső sérülés volt a kofferban, ami nem szállítás során keletkezett. Ezek szerint semmit nem néznek meg. Ügyfélszolgálatot elérni siralmas! Telefonszám nincs, old meg, hogy elérd őket. Megjavítottam a 28 ezres dobozt.
Szerintem van jobb hely is ahonnan lehet vásárolni.
Köszi!

2020. június 23.

Rendeltem egy 9 darabos akác kerti étkező szette az asztal meg négy szék megjött! Négy szék meg sehol! Telefonon nem elérhetőek!

2020. június 22.

Nagyon gyorsan megérkezett a csomagom és elégedett vagyok!

2020. június 22.

Nagyon aggódtam a véleményeket olvasva, de gondoltam egy próbát megér, nagyon pozitív csalódás ért. Nálunk minden gyors volt és a termékkel is elégedett vagyok.

2020. május 28.

Igen, ahogy várni lehetett, egy kisebb szél is úgy roppantotta ketté ezt a kritikán aluli rózsakaput, mint Kraken a deszkákból összetákolt csónakokat!
Lehet, hogy valakinek szerencséje volt velük, de én soha többet semmit ettől a csaló bandától.

2020. május 18.

Sajnos mi is belefutottunk ebbe szégyenletes cégbe. Egy rózsalugast rendeltünk tőlünk és egy kupac katasztrófát kaptunk. Minden túlzás nélkül írom, hogy még a tűzre sem tenném azt a faárut, ami érkezett. Részletezem:

- semmilyen összeszerelési elírást nem kaptunk a termékhez.

- az volt kiírva, hogy könnyen összeszerelhető, miközben semmilyen csavar nem érkezett a csomagba. A tartógerendák középen el voltak vágva és úgy kellett volna összeilleszteni őket, mint két egymásba fordított "L" betű. De azután mi tartja össze? Most komolyan!!! Elengedem és eldől. Semmilyen részét nem lehet összepattintani. Olyan mintha egymásra raknád, aztán tedd ki a a kertbe, de nem fogod tudni, mert mire odaviszed az már szétesik. Röhej! Legalább írták volna a hirdetésbe, hogy kell még hozzá egy csomó csavar, szög, lapos összekötőelemek, mert akkor vagy úgy készülök és beszerzem őket, vagy meg sem rendelem ennyiért, ha nincs benne egy árva szög sem.

- Az egyik tartópillért teljesen el van deformálódva, csavarodva és hajolva

- Az oszlop egyik része már keresztbe van repedve. Silány faáru.

A termék visszaküldése menü az oldalon egy teljesen másik helyre dob, ahol közlik, hogy késhetnek a kézbesítésekkel. De ez kit érdekel!? Én vissza akarom küldeni! Természetesen semmilyen megkeresésre nem reagálnak. Hulladék egy hely, hulladék termékekkel, soha többet!

2020. május 13.

VIGYÁZAT!
A honlapon feltüntetett 30 napos visszaszállítási garanciában bízva - értelemszerűen kipróbálás nélkül - on-line vásároltam kerti bútort. Az meg is érkezett, lényegében rendben. Ám végülis nem felelt meg, az üléspozíciót nem találtam kényelmesnek.
Jeleztem az össues lehetséges csatornán, hogy szeretnén ezt az opciót érvényesíteni. Semmi nem történt, semmilyen válasz nem érkezett. Elérni egyébként nem lehet őket, csak egy e-mail címre, ill. a fiókon keresztül lehet üzenni.
Profi honlapjuk ellenére simlis társaság, javaslom elkerülni őket.

2020. május 12.

Konkrét termék iránt érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál e-mail formájában, ugyanis a vírus helyzet miatt nem chat vagy telefonos ügyfélszolgálat átmenetileg nem üzemel.
Az első ügyfélszolgálatos kolléga meg se nézte, az általam feltüntetett termék adatlapját, én hívtam fel a figyelmét arra, hogy mi van feltüntetve.
A második ügyfélszolgálatos kolléga pedig nem fogalmazott egyértelműen, ezért 2x vissza kellett kérdeznem, mire leírta hogy ő nem ajánlhat termékkiegészítőt (ami nélkül a termék használatra nem alkalmas, azaz napernyő talp nélkül..)
Körülményes, 2 napi emaliláncok, aminek a végén még én éreztem úgy hogy "elnézést, vásárolni szeretnék valamit.

A cég weboldalán értékelést akartam adni, de az csak úgy lehetséges ha bepipálom, hogy
"kijelentem, hogy ebből a társaságból (vagy korábban már) volt vevő."
Ennek így nincs értelme. Felháborító.

2020. május 6.

Kicsit félve rendeltem, olvasva 1-2 hozzászólást, de adtam egy esélyt a dolognak. Én csakis jókat tudok mondani, gyorsak voltak és a felmerülő kérdéseimre is reagáltak. A termékekkel is rendben vannak.

2020. május 6.

Grillsütőt rendeltem tőlük, a rendelés menete könnyen átlátható volt, gyorsan leadtam. Majd azonnal visszaigazolták és tájékoztattak mindig minden változásról, épp hogy áll, hamarosan pedig a szállításról. Tegnap megérkezett, nagyon elégedett vagyok, tökéletesen működik.

2020. május 4.

Rendeltem egy szekrényt, aztán jött egy több részből egymásra épített valami mert összesen 8 része jött. Ajtók hiányoznak, polcok sehol, hátlap sehol. Kapcsolatot képtelen vagyok félvenni velük se e-mailben sem sehogy nem lehetséges. Kidobtam a semmire 70000 Ft ot.

2020. május 3.

Én a kerítésemhez rendeltem betekintés gátlót. Tartottam tőle, mert olvastam a véleményeket. Jóval kedvezőbb volt az ár, mint máshol és gondoltam, hogy ez csak egy szalag amely mind Kínából jön így a minőség ugyanaz lehet. Gyorsan megjött (4 nap ahogy ígérték), ingyenes kiszállítás és azt kaptam amit kértem. Nekem bejött. (bútort azért nem mernék rendelni)

2020. április 23.

Az emagon keresztül vettem a vidaXL-tő egy 8 db-os polyrattan garnitúrát. Katasztrófa a minősége senkinek nem ajánlom egy fillért nem ér. Soha többet nem fogok innen vásárolni. Csodálkozom hogy az Emag partnerként kezeli és nem fél hogy rontja az üzletét.

2020. április 21.

Tavaly rendeltünk egy ledes ágyat. A csavarok kiszakadtak a helyükről. Először küldtek cserealkatrészeket ,de azt is ugy h irtem nekik h a fogyasztovédelemhez fordulok. Több hét volt mire megérkezett addig az ágyat nem tudtuk használni . Azután eldeformálódott a háttámlája ,és a matractartó lécek állandóan kiesnek . Silány minőség az egész . :-(

A bolt adatai
A bolt leírása
vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő. “Meglepően széles termékskálával és több ezer árucikkel kínálkozunk olyas kategóriából, mint Otthon, Kert, Garázs, DIY és Ruházati cikkek. Sőt mi több, minden egyes olyan országnak, ahol jelen vagyunk, biztosítunk Ügyfélszolgálatot a bizonyos ország anyanyelvén"

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással