Hirdetés

Konyhai robotgép vásárlás

766 termék, 1. oldal
Rendezés /

Vevor Dagasztógép - 10 L - 450W - - FMM-10

TOP 1

Kenwood KHC29

TOP 3

Gorenje MMC1000RL

TOP 4

Bosch MUM55761

TOP 5

Russell Hobbs Desire 24730-56

TOP 6

Gorenje SBR1000BE

TOP 7

KitchenAid Artisan 5KSM175

TOP 8

Bosch MUM9B34S27

TOP 9

Bosch MUM9BX5S61

TOP 10

Philips HR7320/00

Hirdetés
TOP 11
TOP 13

Sencor STM 3754RD

TOP 16

Bosch MUMS2ER01

TOP 18

Kenwood KMX 750

TOP 19

Bosch MUMS2EB01

Konyhai robotgépek

Egy multifunkciós konyhai robotgép az egyik legtöbbet használt háztartási eszköz. Darálhatunk, szeletelhetünk, dagaszthatunk, habot verhetünk velük, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük a főzés előkészületeit. Nagyon széles a választék, és igen nagy különbségek vannak méretben és funkciókban is egy-egy háztartási robotgép között, ezért az alábbi szempontok segíthetnek megtalálni a megfelelőt.

Konyhai robotgépek funkciói és tartozékai

A legtöbb konyhai robotgép használható tészták elkészítéséhez, krémek felveréséhez, turmixoláshoz és aprításhoz. Legalább egy, de van, hogy kettő keverőtál is tartozik a géphez a különböző habverő, keverő és dagasztó szárak mellett. Nézzük sorban, mit rejthet még a multifunkciós konyhai robotgép doboza?

Húsdaráló: Nem minden gépnél alaptartozék. Akkor érdemes olyat választani, ahol benne van a csomagban, ha rendszeresen dolgozunk fel otthon húst. Vannak olyan konyhai robotgépek is, ahol kiegészítő tartozékként megvásárolható. Fontos szempont viszont, hogy ehhez a gépnek is nagyobb teljesítményűnek kell lennie.

Kávé- és mákdaráló: Szintén extra kiegészítő, így ha süteményekhez vagy az otthoni kávéfőzéshez rendszeresen daráljuk a mákot és a kávét, hasznos lehet.

Szeletelő, reszelő: Apróságnak tűnhet, de egy nagy pizza partihoz sokkal gyorsabb a zöldségek felszeletelése, majd a sajt reszelése, ha a gép végzi ezeket.

Citrusfacsaró: Szintén praktikus kis kiegészítő, amivel a reggeli narancslevet gyorsan elkészíthetjük.

Teljesítmény és konyhai robotgép árak

Egyáltalán nem biztos, hogy a legjobb robotgép a legdrágább is egyben. Könnyen lehet, hogy egy kisebb teljesítményű, kisebb keverőtállal rendelkező multifunkciós konyhai robotgép lesz a megfelelő választás számunkra. Hiszen például egy kétfős háztartásnak akár a legkisebb, kb. 3,5 literes tálak is elegendőek lehetnek, de egy négyfős családnak inkább a 4-5 literes keverőtál lesz megfelelő. A konyhai robotgépek teljesítménye a gép méretétől és az elérhető funkcióktól is függ. Például, ahogy fentebb is írtuk, a húsdaráláshoz nagyobb teljesítmény kell.

Gondolod végig, hogy neked milyen funkciókra, méretre, teljesítményre lehet szükséged, és utána nézd meg oldalunkon az akciós konyhai robotgép kínálatot, hogy kosaradba kerülhessen a számodra legjobb konyhai robotgép!