A szolgáltatásról

Hogyan járulhat hozzá üzleti sikeréhez az Olcsóbbat.hu?

Ha szeretné drasztikusan megnövelni internetes áruháza látogatottságát, az Olcsóbbat.hu-t Önnek találták ki: vásárlásra kész és jól informált felhasználókat irányítunk Önhöz.

Milyen előnyökkel jár a tagság?

1. Megnövekedett látogatottság

Az Olcsóbbat.hu az első boltértékelési rendszerrel felszerelt árösszehasonlító oldal Magyarországon, és ez garancia a látogatottság dinamikus növekedésére.

2. A vásárlók

A felhasználók szinte minden termékinformációt megtudhatnak az Olcsóbbat.hu-n: mire az Ön oldalára kerülnek készen állnak a vásárlásra. Az Olcsóbbat.hu deeplinkek használatával integrálja az Ön termékkatalógusát rendszerünkbe, így Ön a megfelelő helyen és időben találkozik a vásárlókkal.

Az Olcsóbbat.hu kialakításakor az egyik legfontosabb szempont volt a keresőmotorok és egyéb crawlerek által generált forgalom szűrése, így pontos statisztikákkal szolgálhatunk az átkattintásokról.

3. Egyszerű együttműködés

Az Olcsóbbat.hu automatizált frissítési mechanizmusának köszönhetően Önnek egyetlen alkalommal kell a szinkronizáció technikai feltételeit megteremtenie. Ezt követően a rendszer automatikusan frissíti az Ön által forgalmazott termékek paramétereit, így mindig konzisztens adatokat olvashat a látogató.

A szolgáltatás díjszabása:

A termékek megjelenése ingyenes, pénzbe csak az Ön boltjába történő eljutás - azaz az átkattintás - kerül. Ennek ára kategóriánként változó, nettó 10-25 Ft között mozog. Részletes árlistánkat itt találja. Ez lehet a legjobb marketing költség, amit az Ön cége valaha is elkölthet.

Az elszámolás kreditrendszerben történik. A bolt adminisztrációs felületen keresztül lehetséges az egyenleg feltöltése, az átkattintások ára ebből vonódik le.

Regisztráció