eMAG Magyarország

eMAG Magyarország Értékelései Értékelések átlaga: 4.2 (2887 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2015. július 21.

A terméket megrendeltem. Már ki kellett volna szállítani, mikor feltettem a kérdést az ügyfélszolgálaton, hogy mikorra várhatom, mert a megrendelésnél 3 napot írt a rendszer. Kiderült, hogy a termék nincs is készleten és a külföldi raktárban sincs. Ez több mint egy hétig tartott. Akkor két hét után megrendeltem máshol....nincs jó véleményem. A végén felajánlottak egy kétezer forintos kedvezményt egy más termék árából, de mire felhasználtam volna, már nem válaszoltak az email-re, így kaptam is meg nem is.

2015. június 30.

a készülékem hibás lett és sajnos vissza kell küldenem garanciális szervizbe, de az emaggal nincs semmi gond.

2015. május 10.

Minden rendben volt.

2015. május 7.

Rendkívül gyors,megbízható és korrekt webshop!

2015. május 1.

JÓ kis bolt,mindig azt kaptam amit rendeltem.Gyors házhoz szállítással!

2015. április 30.

Az áruház jó és jól működik

2015. április 30.

Egy picit meglepett, hogy az egyszerre vásárolt két különböző termék két különböző helyről érkezett, de végül is egy napon érkeztek a csomagok, tehát gondot nem okoztak.

2015. április 29.

A futárcég nagyon profi hozzáállással dolgozott, viszont az eredeti megrendelésemet nem megfelelően dolgozta fel a raktár, ugyanis a megrendelt mosógép helyett tűzhelyet küldtek a futárcéghez. Ezt ők időben észrevették és visszaküldték a raktárba a teljes rendelést, amelyet új számmal küldtek ki már a megfelelő termékekkel. A kiszállításkor derült azonban ki, hogy a korábban megtörtént kártyás fizetésemet az új rendelésen nem megfelelően tűntették fel (hanem utólagos fizetésként, bár telefonon jeleztem az ügyfélszolgálat felé, hogy ezt módosítsák) és emiatt a futárcéggel kellett egyeztetnem a kialakult problémát. Szerencsére a futárcég alkalmazottja emlékezett a korábbi rendelésemre is, ezért minden fennakadás nélkül sikerült tisztázni a helyzetet. Tudom, hogy néha előfordulnak ilyen jellegű problémák és továbbra is fogok rendelni az EMAG-tól, azonban gondoltam a folyamatok fejlesztése érdekében leírom a rendelésem kalandos útját.

2015. április 28.

Vettem egy terméket, ami hibás volt. kiderült hogy a terméket nem ők árulják. Igazából olyan mint a Vatera. Ha veszel valamit náluk, lehet hogy egy Kínai cégtől veszed igazából, az is lehet hogy az alibaba.com áruja van feltöltve egyszerűen egy garázsbolt által, és ők nem vállalnak felelőséget érte, max. Sajnálnak egy kicsit, amit az én esetemben is tettek.

2015. április 26.

Garanciális javításuk lehetne gyorsabb.

2015. április 24.

Minden az elvárásaim szerint zajlott.

2015. április 24.

A magyar nyelvű használati útmutató minden rendelésnél hiányzik!

2015. április 23.

3 nappal később 10000 ezer forinttal olcsóbb pofátlanság!
Ugyan ott ugyan az!

2015. április 22.

Azért rendelek gyakran ettől a webáruháztól, mert jó minőségben, jó áron találom meg a szükséges árut.

2015. április 21.

Meg vagyok elégedve.

2015. április 17.

Minden rendben volt, a termékkel elégedett vagyok!

2015. április 14.

mindennel elégedett vagyok!

2015. április 13.

Minden rendben zajlott.

2015. április 12.

Mindennel meg vagyok elégedve!

2015. április 11.

Minden rendben volt a rendeléssel kapcsolatban.

2015. április 11.

Tökéletesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással

2015. április 10.

Nagyon elégedett voltam.A rendelés felvételével és a kiszállítás gyorsaságával.

2015. április 10.

átlátható, de lehetne több információ jópár termékről

2015. április 9.

Sok cucc csábítóan olcsó, de az első élményem eléggé hajmeresztőre sikerült eMAG-ilag... Totál káosz lett a rendelésem, előre utaltam, de a weboldalon a rendelés indikátora nem csinált semmit. Még ma is "rögzítve" a státusza. Pár nappal később írtam nekik, hogy mi a szitu, amire választ soha nem kaptam. Egyik nap a semmiből csörgött a futár, hogy a ház előtt van...Fasza...Szerencsére épp otthon voltam, átvettem egy ASUS T300FA Transformer Book-ot. Ez péntek volt, a hétvégét arra szántam, hogy belakjam a gépet. Ekkor jöttem rá, hogy nem működik az USB port. Egyik sem. Egyáltalán nem. Hardveresen nem. Megírtam eMAG-nak, hogy rossz a gép, és szeretném visszaküldeni nekik, és azt is megírtam, hogy egy drágább másikat kérek helyette, mert a bizalom megingott ebben a típusban. Semmilyen választ nem kaptam egy hétig, amikor felhívtam őket, mert rájöttem, hogy ezek egyáltalán nem válaszolnak semmilyen levélre. Mondták, hogy töltsem ki a visszaküldős adatlapot az oldalukon. Kitöltöttem. Nem történt semmi. Pár nap múlva megint felhívtam őket, hogy nem történik semmi. A hölgy rögzített ezt-azt, addigra elfogyott az a gép, amit kinéztem helyette, úgyhogy már mondtam neki, hogy semmit nem akarok eMAG-tól, csak hogy vigye el a hibás gépet, és adja vissza a pénzem. Másnap jött a futár, elvitte a cuccot, adott is cserébe egy kvázi papírfecnit. Kb. egy hét múlva jött egy auto-emil, hogy a szervíz átvette a hibás gépet, amivel nemtom, hogy mit kellett volna csinálnom. Időben március első napjaiban utaltam el a gép eredeti árát, eddigre volt március vége. Elviekben 14 napon belül utalják vissza a pénzt, na az már eltelt azóta is, hogy konkrétan elvitték tőlem a gépet. Ismét telefonáltam, úgy tűnik itt csak ez ér valamit. Hölgy mondta, hogy bejött a szervízbe a hibás gép, és a szervíz a kérésemnek megfelelően (!!!) elküldött egy ugyanolyan új készüléket...Nebassz...Mondtam neki, hogy ide senki nem küldött semmit, de ez nem is baj, mert nem kell tőlük semmi, csak adják vissza a pénzem. Mondta, hogy sajnos nem tudja a számlaszámomat. Mondtam, hogy utalással fizettem, úgyhogy ha nem tudja, akkor az elég szomorú. Megadtam neki. Mondta, hogy sajnos ők minden héten csak egyszer utalnak, szerdán, és mivel ez épp egy szerdai nap volt, ezért sajnos csak jövő szerdán számítsak az utalásra, mert a mai hajó már elment. Kemény, nem? Tegnap megjött a pénz, úgyhogy mostmár le mertem ide írni ezt a véleményt...Soha többé eMAG, hiszen számos korrekt webshop létezik a földön, ahol nem szopatnak szét ilyen módon. Mondom ezt azzal együtt, hogy a sztorimban ténykérdés, hogy vannak olyan elemek, amik sorszerűek, szerencsétlen véletlenek, vagy egyszerűen nem az eMAG hibájából álltak elő. Ettől még normális helyen ez így nem fordulhat elő. Az irgalmatlan tévéreklámos költségvetés helyett akár lehetne normálisan működni...

2015. április 9.

Pontos, gyors partner.

2015. április 9.

Mindennel meg voltam elégedve. A kiszállítással és a rendeléssel is minden rendben volt. A futárszolgálatnál készségesek voltak, az általam rendelt áru épségben megérkezett és ami a legfontosabb, azt a terméket kaptam , amit megrendeltem.

2015. április 9.

Kiváló!

2015. április 9.

Az eddigi jó néhány rendelésem rendben volt.

2015. április 8.

Csak így tovább!

2015. április 8.

Nagyon elégedett vagyok!

A bolt adatai
A bolt leírása
Az eMAG, Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb online kereskedelmi áruháza, amely 14 évvel ezelőtt hoztak létre, Magyarországon 2013. október óta van jelen. Az eMAG.hu 4.400 márka termékeit kínálja, úgy mint tabletek, televíziók, háztartási gépek, továbbá könyvek, szépségápolási cikkek, játékok és divat termékek széles skáláját. A magyar piac egyik legkiemelkedőbb minőségbeli szolgáltatáscsomagjával az eMAG olyan lehetőségeket kínál, mint az ingyenes szállítás, fizetés utánvéttel, 30 napos termék-visszaküldés, Pick Pack Pont csomagátvétel, nézzen bele a dobozba fizetés előtt és 0-24 órás ügyfélszolgálat!

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés