Alza.hu

Alza.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3 (8 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. október 7.

Nagyon korrekt cég. A megrendelt áru gyorsan, gondosan csomagolva érkezett. Ajánlom másnak is.

Alza.hu válasza (2017. október 9.) :
Üdvözöljük.
Köszönjük, hogy időt szánt a pozitív vélemény megosztásásra.
2017. augusztus 15.

Sziasztok!

Első vásárlásos tapasztalatomat had írjam le.
07.11.-én rendeltem egy táskát. Paypal-os fizetéssel, házhozszállítással.
Az oldalon rendben volt a megrendelés folyamata és átdobva a paypal-ra egyből fizettem.
Emailban pár óra múlva kaptam is a tájékoztatást, hogy a futárnak átadták kiszállításra a csomagot.
07.14.-én pedig a futártól kaptam levelet (igaz 3*:) ), hogy aznap kerül kiszállításra a megrendelt termék 13-15 óráig.
13:40-kor meg is érkezett a futár.
A csomagolással is elégedett voltam mert sérülés elleni védelem miatt gondolom a táska karton papir közé volt rakva és úgy volt megfelelően csomagolva.

Igaz az első alkalom, hogy tőlük rendeltem, de ennek a rendelésnek a menetével meg voltam elégedve.
Magát a terméket alaposan átvizsgáltam van e esetleg valamilyen sérülés gond vele, de szerencsére nem volt, így nem tudok véleményt mondani hálisten a panaszkezelésre:) Még...:)

2017. július 27.

Szintén meg tudom erősíteni, hogy sumák társaságról van szó. Nem képesek külön kezelni, a szállítási és a számlázási címet. Magyar adószámot nem hajlandók feltüntetni az ÁFÁS számlán, minden mást viszont igen. Csak elektronikus számlát adnak, a csomagban se számla se garancia jegy nincsen. Ezek mellé nyegle, nagyképű ügyintézés, bocsánat kérésnek vagy "ügyfélszolgálatnak" nyoma sincsen. Mindenki legyen óvatos velük, ne vásároljatok tőlük!

Alza.hu válasza (2017. augusztus 1.) :
Kedves Krisztián!
Köszönjük, hogy megosztotta a véleményét.
Megtaláltuk a kérdéses esetet, amelyben Ön kérte a telefonszám és az e-mail cím eltávolítását a számláról. Ezt nem állt módunkban teljesíteni, mert az nem eltávolítható számlatartalom, emiatt Ön elégedetlen volt ( ilyen problémája a számlánkkal még eddig nem volt egy ügyfelünknek sem az egy éve tartó magyarországi forgalmazás során) és elállt a szerződéstől. A számlánk könyvelhető és megfelel a hatályos magyar szabályoknak az e-mail cím és telefonszám számlán szerepeltetésével is. A terméket saját költségen begyűjtettük ( a saját költségen begyűjtés nem törvényi kötelezettség, hanem az Alzát jellemző ügyfélbarát hozzáállás) és a visszautalást már a begyűjtés napján elküldtük Önnek ( ha Ön is paypallal fizetett volna a megrendelésért, akkor a visszautalást is a paypal számlájára küldhettük volna). Az internetes vásárlásoknál jellemző az elektronikus számlakiállítás, amely ebben az esetben hagyományos számlakönyvelést is lehetővé tezs. A teljes ügyintézés során Ön 5 e-mailt küldött csupán. Az ügyet professzionálisan és gyorsan intéztük, Van amikor nem sikerül maradéktalanul megfelelnünk és ilyenkor belátjuk, hogy tehettük volna jobban. Ez az eset azonban nem ilyen volt.
Üdvözlettel !
2017. június 1.

HAZUDNAK
Fóliát akarnak eladni telefon látszatával.
Az alábbi két pozitív bejegyzés is kamu.

NE vásároljatok itt!

Alza.hu válasza (2017. augusztus 1.) :
Kedves Zoli!
Előfordulhatnak pontatlanul megjelenő árucikkek vagy nem megfelelő termékfotók a webáruházban, ezeket, különösen ha Önök visszajeleznek, azonnal javítjuk. Nincs szükségünk kamubejegyzésekre, a korábbiak sem azok illetve nem érdekünk Ügyfeleink megtévesztése, tevékenységünket pontosságra és bizalomra építjük.Ha Ön elküldi az info@alza.hu e-mail címre a kérdéses termék linkjét vagy a termék kódját, a pontatlanságot orvosolni tudjuk. Köszönjük! Üdvözlettel.
2017. március 10.

Korrekt cég,minden rendben zajlott.Ajánlom mindenkinek.

2017. március 2.

Nekem jó véleményem van a cégről. Hétfőn rendeltem kettő árut, időben érkeztek, hibátlanul. A garanciális ügyintézéshez még nem tudok hozzászólni, remélem nem lesz gond hiba esetén.

2017. január 27.

Vigyázat! Megtévesztő, sumák társaság: bár a honlapja (alza.hu) azt sugallja, hogy Magyarországon bejegyzett vállalkozás (leányvállalat), hivatalos, Andrási úti bolttal, a valóságban ez egy cseh bejegyzésű cég, így az állítólagos üzletük jogilag nem is üzlet, csak egy átvételi pont, ahol az áru mellé se magyar hivatalos nyugtát/számlát, se magyar használati utasítást - de ami a legrosszabb - még magyarországi márkaszervizben érvényesíthető jótállási jegyet se adnak! És mindez persze csak az átvételkor derült ki számomra... Érdemes lenne a céget megvizsgáltatni a fogyasztóvédelemmel és a NAV-val is, hogy ez így mennyire legális. És természetesen nincs vásárlók könyve sem. (Részemről a jövőben kerülöm őket a nagy ívben.)

2016. december 13.

Megrendeltem egy nyomtatót kb egy hét után érdeklődtem, hogy hol a termék mert a nyomon követésben nem történt semmi. Este hívtak, hogy sikertelen volt a DPD kiszállítása. Mondtam, hogy ez hülyeség kiderült, hogy Cseh országot el se hagyta a készülék. Inkább veszek máshol. ha nem érdeklődöm várhattam volna.

A bolt adatai
A bolt leírása
Az Alza.hu webáruház több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik és több, mint 50.000 különböző terméket képes raktárról azonnal kiszállítani. Az Alza.hu a termékek széles skáláját kínálja az elektronika, mobiltelefonok, számítógépek, számítógép kiegészítők, játékok, sporteszközök, hobbi, szépség és divat kategóriákban.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Internetes bevásárlókocsi
  • A webáruház kereshető
Szállítási módok
  • Személyes átvétel
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • EuroCard / Mastercard
  • Fizetés banki átutalással