Holmi bolt

Holmi bolt
Holmi bolt Értékelései Értékelések átlaga: 1.2 (133 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. január 13.

2020. decemberében rendeltem egy széket... sajnos nem voltam vele elégedett. Ezért azonnal visszaküldtem 2020.12.08-án. Azóta várom, hogy a vételárat visszautalják, vagy valamilyen válasszal illessenek....
SOHA többé nem rendelek semmit!

2021. január 12.

Rohadt tróger banda! Nehogy vegyen valaki tőlük valamit is! Karácsonyra vettünk tőlük egy bőr gamer széket ami magyarul egy f@s. Beállítom a magasságát de perceken belül leengedi a minimumra. Jótállást nem küldtek hozzá, felhívni nem lehet őket mert nincs telefonszámuk. Üzenetekre nem válaszolnak sem itt sem a weboldalukon. Abszolút elérhetetlenek. Nem is értem a hatóságok miért engednek ilyen szélhámosokat tevékenykedni. Normális kereskedőknek meg a nyakukra járnak állandóan az ellenőrök ezekkel meg senki nem foglalkozik. Miért???

2021. január 11.

Nem azt kaptam,amit rendeltem...Nem cserélnek..Elérhetetlenek..Kerülje el a webaruhazat aki csak teheti!!!

2021. január 11.

Csalás az oldal! Vagy nem küldenek semmit, vagy az utánvétes fizetéseknél teljesen más, hibás termékeket. Ügyfélszolgálat nem elérhető. Több károlsultat fenyegetnek! Ajánlom a holmibolt károsultjai facebook csoportot tájékozódás céljából!

2021. január 8.

A megrendelt terméket sok idő mire ki szállítják és még töröten is érkezik meg! Nem ajánlom senkinek.

2021. január 8.

Mindenki jelentse fel őket! Ha lesz elég feljelentés, bűncselekmény gyanújával fogják megvádolni őket!

2021. január 8.

Dec. 14-én rendeltem egy x9 konzolt 1-3napos szállítással feltüntetve..azóta sem jött meg, bár ahogy látom az előttem szólók panaszait jobb is... lehet, hogy csak egy üres dobozt veszek át ha nem olvasom el a véleményeket. Senki ne rendeljen innen.

2021. január 8.

Kedves Mindenki!
Én is így jártam 2 okos órát rendeltem, egyik sem működött, vissza küldtem, több levelet írtam nekik, sőt a csomagba is bele raktam egy levelet, de semmi!
Engem annyira felháborít, h 2021-ben ezt megtehetik ennyi emberrel, mindenféle következmény nélkül!
Sajnálatos, hogy ennyi ennyi ember átverése után még mindig működhet a cég!
Ahogyan lentebb egy Úr is összefogást szeretne szervezni, így én is minden átvert embert arra kérek, h csatlakozzunk Antal Andráshoz és tegyük meg a kellő lépéseket!
Annyi pénzt csaltak össze az emberektől, ne hagyjuk hogy ezt megússzák és további áldozatokat szedjenek.

2021. január 8.

Rendeltem egy retro hdmi konzolt azt is fizettem ki!! 11270ft ehejett egy av konzolt kaptam ami felébe került volna... vicc elérhetetlenek!!! Csaló banda az biztos!!

2021. január 7.

Mindenki messziről kerülje el ezt a szélhámos társaságot!
A hibás terméket én is visszaküldtem, eredeti csomagolás, számla, kísérőlevél , ahogy kell, szavatossági igényt jelentettem be. Nem válaszolnak, elérhetetlenek, nem adják vissza sem a pénzemet, a vételárat és a postaköltségemet sem fizetik vissza. A visszaküldött terméket át sem vették, egyszerűen visszahozta a postás. Én is a fogyasztóvédelemhez és a rendőrséghez fordulok. Nem tudom, eredményes lesz-e a kezdeményezés, de remélem, mert úgy látom, igen sokan lettünk már átvert károsultjai ennek minősíthetetlen társaságnak !!

2021. január 7.

Én is buktam rajta ezek szerint. Ha valaki szeretne összefogni, akkor kérem írjon az antalandras@freemail.hu címre. Csinálok egy levelezési listát vagy Facebook csoportot.

Birkás Zoltán decemberi posztja:
"CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK Horváth Zsolt (an: Stefanik Györgyi) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 1021 Budapest, Széher út 7. 1. em. 2. Mobil: +36706273707"

Hívtam a számot, felvette (valaki) de azt mondta, hogy téves, és letette.

2021. január 6.

Küldjétek vissza a temék árát. Visszapostáztam a csomagot. E-mailbem is írtam.
számla, elállási nyilatkozat benne van
Otp Bank 11773425-03012433 Dobosná Varga Anikó 21.280 Ft
Jelenleg ennyivel károsítottatok meg! Kérem a visszautalást (+ 2070 Ft volt a visszapostázás)

2021. január 6.

A Holmibolt egy csalás. Írtam e-mailt, csak automata üzenet jött. Kérem a visszaküldött termék árának visszautalását.
0tp Bank 11773425-03012433 Dobosné Varga Anikó 21.280 Ft. E-mailben elküldtem a számlamásolatot, fotót a csomag feladásról. Elállási nyilatkozat benne van a feladott csomagban

2021. január 6.

Ma kaptam meg a masszázsfotelt amit rendeltem. Pontosan akkor ért ide amikorra ígérték, és pontosan azt kaptam amit kértem. Köszönöm szépen! Én csak ajánlani tudom mindenkinek a boltot.

2021. január 6.

Kamu cég nem azt a terméket kaptam amit kértem 2 honapja nem reágalnak a pénzem nem kapom vissza senki ne rendeljen tőlük én megteszem a rendőrségi feljelentést is.

2021. január 6.

Sajnálatos módon, én is belefutottam ebbe a csaló brigádba. Vettem egy Spinning biciklit de nem profi a minőség és hiányos volt. Szinte azonnal visszaküldtem minden papírral,-számlával,-elállással...de semmi válasz. Átvették a csomagot, mert nem jött vissza. Mivel hogy 50.000 ft feletti a károm így ez már nem szabálysértés hanem bűncselekmény. Ma is írtam nekik, de ha nem kapok válszt illetve pénzt a számlámra akkor megyek a rendőrségre és a NAV hoz. Szerintem össze kellene fogni és együttes feljelentést tenni illetve megkeresni valamelyik TV csatornát....

2021. január 6.

Egy hónapja várom vissza a pénzem! Semmire nem válaszolnak, elérhetetlenek!!!! 37ezer forintom bánja:(( undórító cèg!!!!

2021. január 4.

2030 december 18 an rendelt termek( ugy volt irva hogy a dec.20.-ig rendelt termekeket karacsony elott kiszallitjak.
2021.01.04.-e van semmi. Valaszra se meltat ez a ceg. Ne rendeljen innet senki

2020. december 30.

Nem megbízható!!!!! A megadott telefon számot nem lehet utol érni,a Mao Direkt import kft sem reagál semmire,egyszerúen felháborító,hogy az ilyen szolgáltató! Kész átverés,a termék amit ki küldtek használhatlan.

2020. december 30.

Nagyon rossz rendeltem tölük és 3 hét mulva már nem müködöt irtam nekik válaszolni sajnos nem válaszolnak ha lehet akkor senki ne rendeljen tölük.

2020. december 29.

Egy tisztességtelen, aljas cég. Sajnos későn olvastam a véleményeket. Rossz volt az áru, visszaküldtem, pénz azóta sincs. De ha nem küldöm vissza, akkor sem tudom használni, és csak nézem, hogy milyen hülye voltam. Na, többek között ezért nem szoktam a netről rendelni, az ilyen aljas férgek miatt. És a millió panasz ellenére még működnek??????!!!!!

2020. december 27.

Egy gátlástalan mocskos cég. A levelekre nem válaszolnak, telefonos elérhetőség nincs. Személyes kapcsolat (üzletben) nem lehetséges.
A termék a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan. Autós kamera amelyet magyar menüvel és infra világítással hirdettek nem működik.
NE VÁSÁROLJ ETTŐL A CÉGTŐL!!!!!

2020. december 26.

Tegyétek rendőrségi feljelentést! Én megtettem, de nekem azt mondták hogy más még nem tett feljelentést! Engem is átvágtak! Ha minél több feljelentés érkezik bűncselekménnyel lehet őket megvádolni! A csomagot ne küldjétek vissza, mert a cím ismeretlen fog visszajönni és még azt a pénzt is bukjátok! Én az összes levelezést elvittem a rendőrségre! Kövessétek a példámat hogy megtudjuk fogni ezt a tetves bandát!

2020. december 24.

Sajnos én belefutottam egy komoly problémába.Rendeltem egy hordozható brutuszos hangszórót Amit karácsonyi ajándéknak szántam.Két hétig halgattak ,dec.23 délután kapom autótól az értesítési hogy hozza acsomagot sajnos a v ezetékes
kifizettem telefonon hívott. Átvettem kifizettem a16500ftAmikor kibontott egy teljesen összetört készüléket találtam benne.Szerintem ilyen állapotba csomagolják be MIT TEGYEK?

2020. december 23.

Vásároltam egy masszás fotelt,a lábai nem egyformàn lettek legyártva billeg!
Nem tudom felvenni a kapcsolatot velük a visszavétel miatt!

2020. december 21.

Megrendeltem egy terméket, de nem küldték meg. Telefonszámuk nincs, a megadott e-mail címre írt levél visszapattan kézbesíthetetlenként, tehát érdeklődni sem lehet. Kvázi olyan, mintha nem is léteznének. Karácsonyi ajándéknak szántam, így igen kellemetlen helyzetbe kerültem miattuk, mert ha ezt tudom, akkor megrendelem máshol.

2020. december 21.

A merendelt és visszaigazolt termék helyett más méretű, más tuladonságu, más értékű terméket küldtek.
Hibásan teljesítették a vásárlásra vonatkozó szerződést.
Többszöri írásbeli reklamációra semmi választ nem adtak.
Telefonon senkit nem lehet elérni !

2020. december 18.

Nem reagálnak a leveleimre. Rossz színben küldte K terméket. Egy hónapja kb. Több levél. Semmi válasz.

2020. december 17.

Az áru megjött /okosóra/,csak nem hajlandó működni,megse nyikkan.Olvasva a negatív hozzászólásokat azt hiszem jobb ha beletörődöm a veszteségbe,legalább a visszaküldés 1800 ft-ját nem bukom.Ami nagyon felháborit, hogy a NAV , Rendőrség tudtával teszik mind ezt. Magyarország 2020. Szégyen

2020. december 17.

Nagyon dühös vagyok, nem azt a színt küldték amit kértem. Két elnöki széket rendeltem, két fiúnak, szürke és kék szinben. A kék szín helyett pirosat küldtek. Hogy adjam oda a piros széket?
Ajándek helyett szívfájdalom lett, mert egyik gyerek sem örül a piros szinnek. Én átt sem vettem volna, de sajnos a fiúk vették át a terméket mert én dolgoztam. Felháborító, hogy nem figyelnek ada, hogy mit rendelnek az emberek. Elfogyott a kék? Miért nem küldtek akkor két szürkét, ki az aki ezt eldönti? Jó lesz a hülyének a piros, mert az a kutyának sem kell.!? Telefonszám meg volt adva, megkérdezhettekk volna.
Kívánok nekik ugyanilyen "boldog karácsonyt," mint amit nekem okoztak.
A vevőszolgálat elérhetetlen.
És még a széket össze sem raktuk. Nincs hozzá kedvünk. Ezek után semmi jóra nem számitok.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Rendelés-nyomonkövető rendszer
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés