Holmi bolt

Holmi bolt

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2022. május 15.

Két gyerek fényképezőt rendeltem, mindkettő rossz. Hetekig késve kaptam valaszt tőlük, aztán én lettem a hibás, mert későn írtam és kifutottam az időböl. Telefonon és messengeren nem elérhetőek. Az igazamat bizonyítani tudom!

2022. május 6.

Én 2db 500g-ig mérő mérleget rendeltem 4970 Ft értékben. Helyette kaptam 1db 100g-ig mérőt. Panaszos levelemre válaszoltak, elnézést kértek és tájékoztattak, hogy aznap postázzák a hiányzó terméket. Ami természetesen a mai napig sem érkezett meg. Hihetetlen, hogy ilyen cég kereskedhet!

2022. május 5.

Rendeltem egy felmosó vödröt moppal, amikor a futár átadtam nem hittem a szememnek. Ez a vödör alkalmas egy kis gyereknek játszani a homokozóba, de teljesen alkalmatlan egy lakás kitakarításához. A felmosó fej és nyél gyenge minőségű. Ennyire gagyi terméket még nem sikerült máshol vásárolnom, sajnálom, hogy nem előbb olvastam el a véleményeket. Senkinek nem ajánlom ezt az áruházat!

2022. május 4.

Sajnos túl későn jutottam el ide. Semmi reakció, sem az e-mailjeimre, sem a FB üzenetemre; ebből feljelentés lesz nálam is, amennyiben nem utalják vissza a pénzt. Nem nagy összeg, de ilyen cégnek egyszerűen nem szabad léteznie.

2022. április 27.

Feljelentettem minden joghatóságnál. Előre kifizettem a terméket, amit nem kaptam meg nem válaszoltak. Ha záros határidőn belül nem küldik vissza a pénzem ellátogatok minden cégbejegyzésen szereplő címükre, hogy tudjak velük beszélni.
A cég székhelye
5/1. 1122 Budapest, Városmajor utca 19/A
Bejegyzés kelte: 2017/03/29 Közzétéve: 2017/03/31
Hatályos: 2017/03/29 ...

6. A cég telephelye(i)
6/1. 1116 Budapest, Hunyadi János út 162.
A változás időpontja: 2021/01/27
Bejegyzés kelte: 2021/02/24 Közzétéve: 2021/02/26
Hatályos: 2021/01/27 ...

7. A cég fióktelepe(i)
7/1. 8624 Balatonszárszó, Rezeda utca 16.
A változás időpontja: 2021/06/21
Bejegyzés kelte: 2021/06/25 Közzétéve: 2021/06/30
Hatályos: 2021/06/21 ...

Ezek az adatok mindenki számára ingyenesen korlátlanul elérhetőek.

2022. április 26.

Miért nem válaszolnak egy Emailt a sem!Tegnap rendeltem, ma törötetni szeretném, de az üzeneteimre nem válaszolnak!Úgy döntöttem hogy ha mégis küldenek ,NEM, fogom átvenni!Jogomban áll visszamondani, ha mégsem kell az áru!

2022. április 22.

Sziasztok a mai napon a születésnapomra kaptam volna egy hajszárítot. Meg érkezett én hülye örültem majd mikor kibontottam azt hittem rosszul látok. A számlán a hajszárító szerepel és kaptam egy WiFi kamerát. Ez komolyan most mi😡😡Persze ahogy kerestem telefonszám sehol és most hogy olvastam a tapasztalatokat sajnos későn nem is próbálok velük harcba szállni. Persze ha nagy összegű termék lenne nem hagynám de így nem éri meg azt a rengeteg idegeskedést és időt. De mindenkinek azt mondom messzire kerülje el ezt a webáruháznak nevezett csaló társaságot. Bár azt nem értem ennyi károsult után még hogy engedik hogy működjön.

2022. április 21.

L/XL méretű termék helyett S/M méretűt küldtek és számláztak. Nem beszélve arról, hogy a termék silány, mondjuk az ára ahhoz elfogadható lenne, csak legalább a rendelés szerinti méretet küldték volna. Emailra nem válaszolnak, telefon a gépi köszöntő hang után állandóan foglaltat jelez. Utolérhetetlenek. Nem korrekt vállalkozás.

2022. április 2.

Most bírtam rászánni magam, hogy összerakjam ezt a halom antik szart ( húsdaráló) de hiányzik a kés belőle.
Rohadjatok meg!

2022. április 2.

https://fraudsters.hu/holmibolt-karosultak-jelentkezeset-varom/

2022. április 2.

Olyanok jelentkezését várom, akik a Holmibolt nevű webshopból vásároltak és problémába ütköztek a vásárlásuk során, a termékkel kapcsolatban.

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben

nem kaptad meg a terméket
hibás terméket kaptál
nem a megrendelt terméket kaptad
kommunikáció a weboldallal nem megfelelő volt
elállási jogot, garanciát a jogtól eltérő módon alkalmazza
nem lett megfelelően rendezve a kártalanításod
Amennyiben szándékodban áll felvenni velem a kapcsolatot, kérlek csak akkor tedd, ha birtokodban van

a visszaigazoló email
előre utalás esetén a befizetési bizonylat
hibás, nem megfelelő termék esetén a weboldalon található kép, illetve a termékről készül fénykép.
levelezés a webshoppal
hatósági levelezések, egyéb dokumentumok.
Kérlek, csak abban az esetben keress, ha a kárrendezés függőben van, illetve megrekedt. Rendezett panasszal nem tudok foglalkozni. A panaszokból blogbejegyzés készülne, a diszkréciót teljes betartásával. Amit nyújtok:

blogbejegyzésben történik meg a panaszok összefoglalása
fórum bejegyzésben maga a panaszos, illetve más hozzászóló beszélgethet az eseményről
természetesen a panaszosnak és a webshop tulajdonosának is lehetőség adódik a saját verziójának előadására
kapcsolattartás megfelelő illetékes szervvel, hatósággal.
Mikor jogos a panasz? Kérlek, kattints ide a hivatkozás megnyitásához. A fórumban hozzászólhatsz, leírhatod történetedet, véleményedet a következő hivatkozásra kattintva: Holmibolt károsult lettem

2022. április 1.

Nem a megrendelt típust kaptam.
2012es datumozásu dobozban volt a termék átcsomagolva. A termék ennek megfelelő állapotban volt. Ütött kopott rozsdás stb. Elérhetetlenek.

2022. március 30.

Húsdarálót rendeltem, gyors postázás, megfelelő minőséget kaptam. Előre fizettem. Utólag olvastam a véleményeket, kellemesen csalódtam.

2022. március 24.

Teleszkópos létrát rendeltem, TV konzolt hoztak ki. Végül a pénzt visszautalták, de a rossz termék postázásának a költségét én viseltem. Elképzelhetetlen számomra, hogy a létra számláját beteszik a konzol mellé és nem veszik észre.... kik dolgozhatnak ott??? Sajnos előre fizettem és a futár a recepción hagyta a terméket, nem tudtam személyesen ellenőrizni. Soha többet ez a webshop.

2022. március 24.

Nem azt a méretű kompressziós zoknit küldték ki, amit megrendeltem.
A számlán sem az szerepel, amilyen méretet rendeltem.
Most 3270,-ft-on szórakoznak, nem akarják visszacserélni.
Csalódás, ne rendeljetek innen semmit.

2022. március 23.

A terméket törötten szállították ki. Semmiképp sem ajánlom a boltot.

2022. március 22.

A legrosszabb értékelést adom. rendeltem egy karórát. Nem olyan órát küldtek amit kinéztem, a mutató körbe jár ahogy mozgatom. Teljesen gagyi órát küldtek. Többet nem rendelek erről az oldalról. Köszönöm a nagy semmit! És nem hivnak Fehér Borinak!

2022. március 21.

Tisztelt Holmi bolt
Nagyon rossz értékelést adok ,mivel rendeltem egy babakocsi a kis unokámnak és sajnos a hátsó kerekek hiányoztak a csomagból. Írtam emailt amire még válaszra sem méltattak .Lehet ,hogy csak egy kis csepp vagyok a tengerbe de kisnyugdíjasként a 16000 Ft nekem sokat jelent és ami szomorúbb az hogy az unokámnak akartam örömet szerezni

2022. március 21.

Tisztelt Holmi bolt
Nagyon rossz értékelést adok ,mivel rendeltem egy babakocsi a kis unokámnak és sajnos a hátsó kerekek hiányoztak a csomagból. Írtam emailt amire még válaszra sem méltattak .Lehet ,hogy csak egy kis csepp vagyok a tengerbe de kisnyugdíjasként a 16000 Ft nekem sokat jelent és ami szomorúbb az hogy az unokámnak akartam örömet szerezni

2022. március 16.

Senkinek nem ajánlom!!!Rossz nem működő terméket küldtek!Vérnyomásmérőt rendeltem ami egyáltalán nem működött!!Kamu pénzlehúzós oldal!!

2022. március 11.

A hatályos vásárlási feltételek szerint a szavatossági, jótállási és panaszos ügyek kezelésére személyesen a
Mao Direkt Import Kft. (Budapest 1117 Hunyadi János utca 162.)
címen van mód!
Telefon: (1) 488-2131
holmiboltugyfelszolgalat@gmail.com

2022. március 8.

VIGYÁZAT !! NINCS TELEFONOS ELÉRHETŐSÉG, NEM AZT KÜLDIK AMI A KÉPEN VAN

2022. március 7.

Hiányosan kaptam meg a terméket, de az ügyfélszolgálat telefonján csak üzenetrögzítő működik, e-mailre nem válaszolnak. 30 ezer Ft-os termék, a hiányzó alkatrészek nélkül nem használható, személyes elérhetőségük nincs. Senkinek nem ajánlom!

2022. március 6.

Egy kamu webshop.
Van hogy küldenek valamit, van hogy nem. Ha nem jót küldtek, ha selejtes, ha rossz már amikor megkapod semmi esély a visszatérítésre illetve kommunikációra. Hiába jó árakat mutat ha nem kapsz semmi értelmeset.

2022. március 3.

Én rendeltem egy y30 bluethoos fülhallgatót,új volt,működik.Gyors volt a kiszállítás.Kellemes csalódás volt.Ugyanis rendelés után olvastam el a véleményeket,kicsit paráztam.

2022. március 3.

2021 decemberében vásárolt, majd gyenge minőség miatt visszaküldött bőrfotel vételárát sajnos azóta sem sikerült vissza utalni! Nagyon fogy a türelmem!
2022.03.03. Pál Bernadett

2022. február 28.

Első rendelés. Összecsukható, szivárványos horgász széket rendeltem. Épségben, rendben, 5 nap alatt megérkezett. Köszönöm szépen.

2022. február 25.

új terméket vásároltam volna helyette egy karcos kijelzős termék érkezett tehát használt!!! azt mondták vegyem le a fóliát amit nem lehetett levenni mert nem is volt rajta!!!!! tisztára hülyének nézik az embert!!!! és még ráadásul huzták az időt hogy kifussak az időből hogy visszakapjam az árát pedig én jeleztem 14 napon belűl!!!! nem az összeg miatt ha nem azért fordulok a fogyasztóvédelemhez hogy ez ne történjen meg mégegyszer!!! remélem megbüntetik őket!!!

2022. február 16.

A termék nem nyerte meg a tetszésemet,nem felel meg az elvárásaimnak. szeretném visszaküldeni.
Szíveskedjenek tájékoztatni hogyan tudom a terméket önökhöz eljutttani.

2022. február 14.

A termék amit küldtek rossz,e-mailre nem válaszolnak,teszem nincs.

Irány a bolt oldala!


Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Rendelés-nyomonkövető rendszer
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés