Holmi bolt

Holmi bolt
Holmi bolt Értékelései Értékelések átlaga: 1.2 (122 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. április 13.

Katasztrofa!!! nem kuldik a csomagot, nem valaszolnak, nincs telefonszam... ilyen ceg ma MO-n???? Penz utalva..

2021. április 13.

Katasztrofa!!! nem kuldik a csomagot, nem valaszolnak, nincs telefonszam... ilyen ceg ma MO-n???? Penz utalva..

2021. április 12.

Nem értem hogy tud a mai napig működni egy ilyen cég. Az oldalukon persze semmi vásárlói nyilatkozat nincs. Most a vírus helyzetben inkább online rendeltem volna én is, de nagyot csalódtam ebben a boltban. Hol lehet bármiféle feljelentést tenni?

2021. április 9.

Fostalicska cég, fostalicska termékekkel és fostalicska szolgáltatással.
Feljelentés, banki bejelentés, fizetési meghagyás, NAV tájékoztatás megtörtént.
Rohadt gané bagázs...

2021. április 7.

Én is beleestem abba a hibába, hogy rendeltem tőlük egy okosórát. Azért rendeltem, mert egy ismerősöm meg volt elégedve a termékkel, amit ők is innen rendeltek. Hosszú ideig csak értesítő leveleket kaptam, hogy a termék úton van. Mire írtam levelet, hogy mikor kapom végre meg a megrendelt terméket, érdekes módon megérkezett. Mondjuk én utánvéttel rendeltem. De így sem jártam jobban, mert az okosóra a telefonnal nem szinkronizálható, semmilyen applikáció segítségével. Magyar nyelvű használati nincs benne, gagyi az egész. Az átvételt követő napon már írtam nekik, hogy gond van, de nem reagáltak, pedig még csak segítséget kértem. Aztán mivel nem reagáltak, még írtam 14 napon belül, hogy elállok, kérem a pénzem vissza, elküldtem ezt a levelemet 4 különböző, a céghez köthető email címre, de egyikről sem kaptam választ. Fel kell jelenteni őket!!! Felháborító, amiket művelnek! Ez a sok szerencsétlenül járt ember...

2021. április 7.

Megbízhatatlanok, hibásan küldenek, nem reagálnak a visszaküldésre, nem térítenek vissza. Senkinek nem javaslom őket.

2021. április 6.

Húsvétra szerettem volna egy blutooth fülhallgatót, nem érkezett meg. Emailjeimre nem válaszolnak.

2021. április 6.

Rendeltem tőlük egy Alpha One Z60-as fèmszíjjas okosórát 7990 Ft-ért !
Küldtek helyette egy Alpha One Q18-as fehér szilikon szíjjas okosórát ami 4990 Ft !
E-mailre nem válaszolnak !!
Senki ne rendeljen tőlük semmit !

2021. április 6.

3 termékbő 1 db érkezett. Persze 3db-ot fizettem. Az email üzenetemre nem kaptam választ. A 2 termék árát szeretném vissza.

2021. április 1.

Sajnos nem olvastam utána a cégnek és rendeltem egy laptop asztalt amit ki is fizettem előre én hülye! Egy hete rendeltem, 2-3 nap kiszállítassal. Akkor kaptam egy e-mailt a rendelésről meg a kifizetésről és azóta semmi. Próbáltam írni nekik de nem válaszolnak. Kíváncsi vagyok egyáltalán látni fogom e valaha azt az asztalt.

2021. március 30.

Rendeltem egy masszás fotelt használhatatlan kettő jobbos lábat küldtek hozzá,elérni őket sehogy nem lehet,a feljelentést megfogom tenni. Panaszáradat van róluk a neten.

2021. március 29.

Senki de senki ne rendeljen.!!!!!! Nagyon rossz minőségű termékeket forgalmaznak !!!!!
E-mailekre nem válaszolnak!!!!!!
Hát mit is várjunk ezektől Román cég.

2021. március 28.

Mínősíthetetlen terméket kaptam tőlük. Visszaküldtem, majd a csomag visszajött, hogy elköltöztek.
Az újabb címre sikerült elküldenem. 7 napja !!!! Még semmi nem történt. Az áru 15000 ft értékű, a csomag árvétel-küldés kb 7000.ft összesen.
Levelekre semmi reakció ! Még pár napot várok és megteszem a feljelentést !
Kapott tölük vissza valaki már pénzt ???
Cecilia

2021. március 27.

2021. márc. 18-án rendeltem egy Gamer széket és mai napig nem kaptam választ, hogy feldolgozás alatt van vagy sem. Nyilván bankkártyával fizettem és az összeg levonásra is került. Telefonszám nincs és az email címes ügyfélszolgálat sem válaszol. Esetleg van olyan, aki utolérte valamilyen módon, mert akkor azt megköszönném, ha valaki megmondaná hogyan. Köszi!

2021. március 27.

Sajnos nem korrekt az Ügyfélszolgálat, mivel sérülten (törötten) érkezett meg az egyik termék amit rendeltem, ezáltal használhatatlan sajnos.
Kétszer is kértem segítséget az Ügyfélszolgálattól, de válaszra sem méltattak. Nagyon sajnálom, nem azért rendeltem, hogy etessem a kukát. Ezután jobban utána járok, hol is rendeljem meg az általam szükségesnek tartott terméket. Azért adtam gyenge csillagot, mert a másik termék tökéletes.

2021. március 26.

SENKI ne rendeljen ettől a szélhámos társaságtól, csak az, akinek fölösleges tízezrei vannak! A héten rendeltem tőlük egy spinning kerékpárt. Állítólag baromi jó boltot csináltam, mert az eredeti ára több mint százezer lett volna, én meg megkaptam durván féláron. A valóság meg az, hogy jól befürödtem velük, mert a kerékpár ócska selejt. Az ülése nem rögzíthető, forog össze-vissza, pár perc használat után az egyik pedáltartó rúdja leesett, szóval azóta csak nézegetjük, használni nem lehet. Két reklamációs mailt küldtem, válaszra se méltattak. Annyit se válaszolnak, hogy kedves hisztérika, olvastuk a panaszt, és továbbítottuk olvasni és szöveget értelmezni tudó tanult kollégánknak, akitől remélhetőleg még idén választ fog kapni. A pénzt elszedik, a polgárt jól megszívatják, aztán se kép, se hang. Feljelentem őket.

2021. március 26.

Az egy csillagot sem érdemli meg! Bóvli szart adtak el, 6000Ft-ért, ami nem is működik...selejt!

2021. március 24.

Egy nagy csalódás ez a bolt.a megrendelt Spyno kijelzös professzionális spinning kerékpárt rendeltem ami kijelzö nélkül érkezett meg,elérni meg senkit nem lehet ezzel kapcsolatba,az ember elvárná hogy azt kapja meg amit megrendelt nem kevés pénz amit kifizetem érte.

2021. március 24.

Vettem egy masszázsfotelt. Hiányzott négy csavar, a masszázs rész nem működik mert nincs hozzá adapter és nem jó hozzá semelyik járatos adapter sem. Nincs hozzá tájékoztató sem. Levelemre nem válaszolnak. Így egy olcsó fotelem van dupla áron. Még várok egy hetet, hogy reagálnak-e, ha nem, akkor feljelentem őket.

2021. március 23.

A holmi bolttól rendeltem március elején egy gamer széket a kislányomnak. Sokáig semmi, majd egy sürgető e-maiemre másnap hozta a futár a széket. Életem legrosszabb döntése volt a sürgető e-mail megírása, ugyanis a csomag hiányos volt, hiányzik a széknek a két darab karfája. Sajnos csak ekkor néztem utána a cégnek és olvsatam a sok szomorú bejegyzést a károsultaktól. Azonnal írtam nekik, majd vagy a harmadik fenyegető levelemre fényképeket kértek többek között a csomagolásról, számláról (mai napig se papír alapon, se elektronikusan nem kaptam). Fényképeket egy hete elküldtem, azóta semmi. Már biztosan tudom, hogy a fogyasztóvédelemhez és a békéltető testülethez fordulok. Nagyon szomorúnak tartom, hogy ennyi csalás után még letezhet egy ilyen gátlástalanul aljas cég és a hatóságok semmit sem tesznek. Így legyen az ember becsületes. Sajnos a mai világ egyre inkább annak áll, aki eltapossa és átveri a másikat.
SENKI NE RENDELJEN ETTŐL A CÉGTŐL!!!!!!!!!

2021. március 22.

Nem a megrendelt terméket küldték, a számlán sem az szerepel amit küldtek. Leveleimre nem válaszolnak szóval megbízhatatlan boltnak tartom. Senkinek sem ajánlom szerintem én is felfogom jelenteni őket.

2021. március 19.

Meg vagyok elégedve
Nem értem mert kell fikázni a boltot
Újra rendelni fogok tőlük
Minden tökéletes

2021. március 19.

11oooft-os autós rögzítő kamerát rendeltem náluk de az5000ft-os terméket küldték el
már többször jeleztem nekik.de érdemben nem válaszoltak

2021. március 18.

A véleményem a lehető legrosszabb , a mai napig nem kaptam vissza a pénzem, és használt vackot kaptam , nem szabad náluk vásárolni, 2 hónapja se áru se pénz. Azt hiszem, hogy a mindentolcson, pandapiac, holmibolt egy csapat! Mindenki jelentse fel őket!! Másképp nem lehet megfogni őket
!

2021. március 17.

Március 1- jén rendeltem egy M5 okoskarkötőt,de azóta sem kaptam meg, ráadásul előre ki is fizettem. A leveleimre nem válaszolnak. Már bánom nem néztem utána a webáruháznak még a rendelésem előtt, pedig több oldal is figyelmeztet ne vásároljunk tólük. Hogy működhet még egy ilyen cég?

2021. március 16.

Nem tartják magukat a próba hirdetett dolgokhoz . Magyar nyelvű használati nincs pedig reklámozzák a hangzása egy 4. Osztályú hangszóróval megegyező. Ez egy Y30 as. Nagyon nem ajánlom senkinek

2021. március 16.

A véleményem a lehető legrosszabb , a mai napig nem kaptam vissza a pénzem, és használt árut kaptam elismerték, de sokra megyek vele , nem szabad náluk vásárolni, 4 hónapja se áru se pénz.

2021. március 10.

Nem ajánlom a webáruházat senkinek. Gyakorlatilag nincs ügyfélszolgálat, és kétséges a megrendelt áru minősège.

2021. március 8.

Az emailekre nem válaszolnak .02.02.óta a terméket visszaküldtem /masszázsfotel/hibás termék,2012.02.26-i levélben a csomag csomagolásáról ill.a küldésről értesítettek,azóta se kép se hang,az elektronikus levelekre a fülük botját sem mozdítják,a minimális udvariasság is valamilyen reakciót kivánna.

2021. március 2.

Rendeltem egy masszázs fotelt, de nincs hozzá adapter, semmi, nem is masszíroz.
Nagyon csalódottak vagyunk, ez a vásárlók megtévesztése.
Vissza fogjuk követelni a pènzt.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Ügyfélszolgálat
  • Rendelés-nyomonkövető rendszer
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • Fizetés utánvéttel
  • Készpénzes fizetés