Golden Market

Golden Market
Golden Market Értékelései Értékelések átlaga: 2.3 (7 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. augusztus 9.

Nemteljesítik az àru szàllítàsàt! Pénzt àtutaltam, 2 hét alatt sem kaptam meg a megrendelt àrut. Màr emailekre sem válaszolnak, a megadott telefonszámot senki sem veszi fel! Keresem az utat a cég feljelentéséhez!

2022. augusztus 1.

Vigyázat, kész átverés! Anyósom részére rendeltünk mosógépet, persze kifizettük a majd 90 ezer forintot és azóta se kép se hang. Telefont egyszer vették fel a megrendeléskor, azóta nem, e-mail-re nem válaszolnak. Minden fórumon próbálunk segítséget kérni, illetve jogorvoslatot kapni.

2022. július 27.

30 napja megrendelt, kifizetett árú még mindig sehol. A feldolgozás megkezdéséhez 2 hétre volt szükség. Csiga tempó.

2022. július 20.

17 napja megrendelt, kifizetett árunak híre sincs. Csak a visszaigazolás, feldolgozás megkezdéséhez 9 napre volt szükségük... További 6 után semmi...

Golden Market válasza (2022. július 21.) :
Tisztelt Ügyfelünk!

Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt, sajnos kissé túlterheltek a kollégák. Igyekszünk a lehető leggyorsabban orvosolni minden problémát és hiánytalanul kiszállítani Önnek rendelését.

Köszönjük szépen türelmét!

Tisztelettel,
Golden Market Csapata
2022. július 12.

HP nyomtatót rendeltem, azonnali bankkártyás fizetéssel. 2 hét után érdeklődtem, kérték a türelmemet. 4.hétben vagyunk, ismét telefonáltam, tájékoztattak, hogy egy tonert küldtek helyette, ezért nem postáztak. Laza, fiatalos, ennek megfelelően flegmatikus hangvételben rányomtak a rendelés törlésére és tájékoztattak, hogy miután a gyorsabb fizetési módot választottam, 1-3, vagy 5-10 napon (nem tudni, hogy munkanap-e) belül visszakapom a pénzemet. Nulla kommunikáció, ami csak a robot levelekre terjed ki! Sajnos tényleg a szőnyeg alá is be kell nézni, mielőtt az ember rendel valamit, ez is egy nem magyarországi cég. Komolytalan! NEM ajánlom!

Golden Market válasza (2022. július 21.) :
Tisztelt Péter!

Megérjtük felháborodását és elnézést kérünk a kellemetlenségekért amiket okoztunk Önnek. Sajnálatos módon a németországi raktárunk fars terméklistát továbbított nekünk, ennek volt betudható a cikkszám probléma és sajnos mivel tömegesen töltjük fel a terméklistánkat ezért nem bukott ki, csak amikor a terméke megérkezett magyaroszági raktárunkba.

A kommunikáció miatt is szíves elnézését kérjük, beszélni fogunk kollégánkkal!

Tisztelettel,
Golden Market Csapata
2022. június 22.

Biztonsagban nehany napon belul kiszallitottak a mosogatogepemet. Koszonom hogy nyugdijaskent nem kell tobbet mosogatnom!

Golden Market válasza (2022. július 21.) :
Tisztelt Ilona!

Nagyon szépen köszönjük türelmét, rendelését és jó véleményét!

Tisztelettel,
Golden Market Csapata
2022. június 16.

A terméket 3 nap alatt kiszállították és hibátlan állapotban vehettem át ugyanis a cég kifejezetten oda figyel a csomagolásra.

Golden Market válasza (2022. július 21.) :
Tisztelt László!

Nagyon szépen köszönjük türelmét, rendelését és jó véleményét!

Tisztelettel,
Golden Market Csapata

Irány a bolt oldala!


Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • Ügyfélszolgálat
  • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • EuroCard / Mastercard
  • Visa
  • Fizetés banki átutalással