Geminiduo.hu

Geminiduo.hu
Geminiduo.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.7 (68 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. július 29.

Hétfőn rendeltem, kedden igazolták hogy raktáron van a rendelt termék. Csütörtökön írtam nekik hogy még mindig nem kaptam meg, pedig pénteken szeretném megkapni. Pénteken írták hogy átadták a futárnak! Bravó! 4-napba telik hogy egyáltalán feladják! Hát egyáltalán nem vevőbarát egy bolt! Ha kevés a kapacitásuk, akkor vegyenek fel egy személyt hogy gyorsabb legyen a kiszolgálás!

2022. július 22.

Gyors szállítás . Nagy választék.

2022. július 22.

Korrekt, gyors ügyintézés, kiszállítás. Saját autóval, biztonságosan, szakszerűen, sérülés mentesen szállítanak ki. Ajánlani tudom.

2022. július 20.

Klímát rendeltem tőlük, a terméket időben kiszállították. Profi ügyintézés és gyors kiszállítás.

2022. július 20.

Minden szuper, korrekt ügyintézés. :)

2022. július 19.

Nagyon sok terméket rendeltünk, mindennel meg voltunk elégedve.

2022. július 19.

Rendeltem egy fürdőszobabútort ( Bianca Plus 55 komplett ) -mindennel megvagyok elégedve, csak ajánlani tudom a céget.

2022. május 27.

A zuhanykabin amit vásároltam megfelelő.
De az áruház akit ajánlott beállitani a kabint kritikán aluli ez a Triton Szerviz Kft. Arany áron dolgoznak és nagyon rosszul. Úgy bekötötték a kabint, hogy nem ment le a víz. Garanciát pedig nem vállalnak zsebre tették az összeget utána pedig mossák kezeiket. Ahogy utána beszéltek velem borzasztó.
Nem ismerik el hibáztak még ők fenyegetnek. Nem ajánlom ezt a céget senkinek.
Ha valami lenne a kabinnal szerelő sehol, garancia kérdés ezek után kihez lehetne fordulni???

2022. május 20.

A felmerülő kérdéseimre gyorsan reagáltak, mindenre választ kaptam. Az ügyfélszolgálaton nagyon kedves emberek dolgoznak.

2022. május 19.

A rendeléstől számítva 4 nap után már nálam volt a termék.

2022. május 19.

Az ügyintézés menete gördülékenyvolt. A futár kedves és segítőkész volt.

2022. május 19.

Készletes terméket rendeltem, gyorsan kihozták, előző nap értesítettek a várható érkezésről.

2022. május 19.

nagyon jó, és pontos a kiszállítás, a logisztika NB1, a termék is szuper

2022. május 19.

Rendkívül pozitív véleménnyel vagyok a webáruház kapcsán. Az ügyintézők segítőkészek és rugalmasak. A csomagomat szállító futárban sem csalódtam. Csak ajánlani tudom őket. A termék amit rendeltem minden képzeletemet felülmulta és ár érték arányban tökéletesen megérte.

2022. május 11.

Senkinek nem ajánlom. Kivéve ha van ideje több hetet várni és közben hetente hallgatni az ígérgetést. 1.5 hónap után mi feladtuk.

2022. május 11.

Használhatatlan kádat küldtek, aminek az előlapját a véleményük szerint nem kell leszedni! (Ennek eltávolítása nélkül a hidrokád beüzemelése lehetetlen).Hiányosan küldték a kádat, kimaradt a fejtamla, a zuhanyzo szett, és a fúvókákat beindító kábelbe bele voltak törve a lábak! A kád lábánál a hegesztés megtört! Állítólag tesztelt hidro kádak 😂😂😂! A lefolyó szifonnál folyamatosan csöpögött!
Folyamatosan jegyzőkönyveznek, de érdemben semmi nem történik! Remélhetőleg a fogyasztóvédelem meggyorsítja az ügyintézést….
Legnagyobb csalódás amit valaha vásároltunk neten!

2022. május 4.

Telefonon érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, hogy az általam megvásárolni kívánt termék, hol lelhető fel az országban. A válasz az volt , hogy csak Baján, mert nincs viszonteladójuk. OK, irány Baja.
A Gemininél nem, de a pár száz méterre lévő üzletben megtekinthető mondták. Ez így nem volt teljesen helyes, mert annak csak egy változata volt kiállítva, de menjek vissza a Gemini-hez, mert ott van egy vevői rendelésre és azt a raktárban meg tudják mutatni mondta az egyik eladó. Ok rendben. A termék egy monoblokkos WC lett volna, amiről kiderült, hogy akár meg is vehetem, mert van belőle több is. Ez megint csak féligazság volt, mert a tartályból hiányzott a szerelvény Semmi baj, vissza az irodába,a hol a rendkívül segítőkész kolléga a raktárból, ugyan kicsit félszegen, de felvezette a problémát egy hölgynek, aki nem igazán értette (pontosabban NEM IS AKARTA MEGÉRTENI) mi a baj. Erre én is bekapcsolódtam és elmondtam neki, hogy megvenném még így hiányosan is, de azt kérem, hogy a hiányzó egységet küldje el utánam, ha megérkezik a gyárból. Még határidőt sem szabtam, mert viszonylag ráér a dolog. Továbbra is igen értetlen képet vágott és az egyetlen mondat annyi volt, hogy én most mit csináljak? Mivel úgy tűnt, hogy valami vezető vagy hasonló lehet, újra belekezdtem,hogy elmagyarázzam ezt a relativitás elmélettel nem igazán vetekedő problémát, amit neki minden bizonnyal módjában lett volna megoldani, avagy valami engedményt adni, de szó szerint ott hagyott és elment fénymásolni. Természetesen ebből megértettem, hogy itt márpedig ezt a terméket nekem nem akarják eladni.
Merem remélni, hogy egyre többen lesznek akik, mielőtt vesznek valahonnan valamit, előtte tájékozódnak és az ilyen üzleteket messzire elkerülik. Az ilyeneknek kellene csődbe menniük, de nagyon gyorsan.
Ha lehetne mínusz öt csillagot adnék, tényleg csak a fiatalember próbált tenni valami, annak ellenére, hogy neki személyesen tök mindegy, hogy én veszek-e valamit vagy sem.

2022. április 11.

Isten óvjon tőlük.

Az ügyintéző dilettáns a futár hazudik. Kamerán végignéztük a " ház előtt vagyok " 10 perc múlva történetet. Fékezés nélkül továbbhajtott.

2022. március 23.

Minden igényt kielégítő webáruház jobbat ne is keress mert nincs

2022. január 28.

Senkinek nem ajánlom, 2 hónap várakozás után hibás terméket küldtek, melynek visszaszállítását 3 hét alatt tudták megoldani, nulla kommunikáció, katasztrófa ügyintézés, a pénzemért még nem kaptam vissza.

2021. december 21.

Nem jutot még senkinek eszébe feljelentést a fogyasztóvédelemnél?Én holnap biztos megteszem.Mert 150000ft-ot nem hagyok.
A zuhanykabint csak összerakni nem lehet.
Ügyintézés egy nagy nulla.
Fotó,jegyzőkönyv és ezzel szerintük el van intézve.
Gondolják ök.
Majd kötészeti a fejleményeket is.

2021. december 20.

Sajnos a terméket még nem kaptam meg.

2021. december 10.

Minősíthetetlen árut küldtek (rozsdás volt a székek lába) drága pénzért visszaküldtem és 2 hét mulva kaptam vissza a pénzemet 480 fttal kevesebbet. Senkinek nem ajánlom.

2021. december 1.

Én teljesen elégedett vagyok. 2 nap alatt megerkeztek a bútorok, rugalmas gyors ügyintézés. Minőségi termékek. Tökéletes kiszállítás.

2021. november 2.

Minősíthetetlen...nem ajánlom senkinek. Az egy dolog, hogy heteket kell várni mèg ők berendelik azt a termèket, amit az ember lánya meg szeretne rendelni (tiszta szoc, retro èlezèrzès), de amikor 3 hèt után felhívnak, hogy beèrkeztek a termèkek másnap tudják szállítani, megfelel-e...persze hozzák...vártuk reggeltől ès semmi, a futár bizony nem telefonált, amikor felhívtam az ügyfèlszolgálatot közöltèk, hogy nem adhatják meg a telefonszámot...majd a hètvège után újra felhívtam az ügyfèlszolgálatot, hogy pènteken nem èrkezett meg a termèk, mikor várható a kiszállítás, egyszer azt mondták ők úgy látják kiszállítva..what?...de utánanèz ès visszahív, azóta is hívnak. Az emailre sem regaltak, amikor újból felhívtam őket, hogy akkor kaphatnèk visszajelzèst mi történt ès mikor várhatom a kiszállítást? Akkor egy másik verzióval álltak elő, hogy azèrt nem szállítottak, mert az egyik tètel hiányzott 2 hèt múlva tudják szállítani....kèrdem èn felhívnak előtte, h beèrkeztek a termèkek tudják szállítani ezt emailben is megírják, után meg azèrt nem szállítottak, mert hiányzott az egyik termèk...mi van?! Szerencsére egy forintot nem utaltam, így legalább a pènzem nem úszott el, de 3 hetem igen....inkább vásároltam volna szemèlyesen bármelyik más üzletben....

2021. október 28.

Mi mèg biztos rendelünk tőlük.A rendelèssel rendben volt minden,3 nap alatt kiszállították a kèrt árút!Kedves kiszolgálás,korrekt ügyintézés,ès segítőkèsz alkalmazottak.
Köszönjük a korrekt hozzáállást.

Amily Saneiro kft
BT Titan Auto kft

2021. augusztus 14.

Nem is értem, hogy működhet még ez a webshop. 3 hónapig ígérettek, akkor is keresésre, nekik eszükbe nem jutott volna szólni, hogy esetleg rendeljek máshonnan. Áldom az eszem, amiért utánvéttel kértem a kiszállítást, most se pénz, se termék nem lenne.
Az is érdekes, hogy a két, ugyanazon a napon megfogalmazott pozitív véleményen kívül mindegyik negatív. Aljas társaság, messze kerülje mindenki.

2021. augusztus 13.

Csaló, aljas társaság! Hónapokig ígérgettek és hazudoztak a megvásárolt termékekről, de nem szállították ki, majd hosszas hónapokat követően nagy nehezen sikerült legalább a pénzemet visszakapnom.

2021. augusztus 3.

Nagy nulla ez a cég! Senkinek sem ajánlom!!!! 10 héttel ezelőtt rendeltem volna egy bútort, ami 8 heten belül nem érkezett meg, valaszt e-mailre nem kaptam! Rendeltem egy másikat, ami készleten volt mert már konyha hiányában nagy volt/lenne rá a szükség... Hát nagyon sajnálom, hogy ettől a cégtől rendeltem bútort!!! 10 hete konyha nélkül vagyok két kisgyermekkel!
Az ügyintéző posztba beültetett hölygemény semmilyen formában nem tud kommunikációt létesíteni! Egy munkalap színét nem tudja megmondani 😂😂😂😂 mikor szóvátettem, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ezt megmondja rámnyomta a telefont, majd folyamatos várakozás alatt tartottak! Köszönőm szépen, fordulok a fogyasztóvédelemhez!!! Mert hibás munkalap érekezett!!! Panasz helyett, inkább vásároltam volna + munkalapot, erre ezt kapja az ember lánya! Hát köszönöm szépen!

2021. július 13.

2019- ben rendeltem tőlük először, az rendben is volt. Aztán ez év április 8- án rendeltem egy kerti szettet, ami a mai napig nem érkezett meg. Többször hívtam őket, végül felajánlottak egy drágább, asztal nélküli szettet. Mivel nagyon kellene, elfogadtam. Ennek már több, mint 2 hete, de a folyamatos ígéretek ellenére ez sem érkezik meg. Ritka hantás társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy tőlük vásároljon. Ráadásul több helyen, több név alatt is hirdetnek. Mielőtt valaki rendel, nézze meg a cég nevét!

Irány a bolt oldala!


Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés