Geminiduo.hu

Geminiduo.hu
Geminiduo.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3 (26 értékelés alapján)
Vásárolok

Nézd meg a Geminiduo.hu legnépszerűbb termékeit az Olcsóbbaton!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. január 14.

Soha senki ne rendeljen tőlük! Abszolút inkorrekt cég, kezdve azzal, hogy bár hírdetnek x terméket mégsem kapható csak több hónap múlva (amivel nem lenne gond, csak nem tüntetik fel a weboldalon, telefonhívás után tudtuk ezt meg) Kompromisszum kötés után új terméket választottunk, telefonon adtuk le a rendelést személyes átvétellel ami 2 nap és 4 telefonhívással sikerült, mivel nem kaptunk visszaigazoló e-mailt. 4 munkanap állt a rendelkezésükre, hogy átszállítsák a bútort az üzletbe városon belül! Hát nem sikerült. Mindez akkor derült ki, mikor megérkeztünk az üzletbe. Sem e-mailen sem telefonon nem szóltak a világért se, hogy hé barom, ne gyere mert nem vittük át a terméket. Az üzletből elküldtek egy másik címre ahol elvileg átvehettük volna, mindemellé az eladó gúnyosan kinevetett, hogy sok sikert amúgy, mert ott alig jön ki valaki. Mindezek ellenére elmentünk, láss csodát emberrel is tudtunk beszélni, aki közölte velünk, hogy egy 3ik helyen van a bútor, de ott nem adják ki. Sok veszekedés után, 2 napon belüli ingyenes szállítást ajánlottak fel, de mondanom sem kell hogy a megadott szállítási időintervallumot sem sikerült betartaniuk. Mindent elb. szn. k amit csak lehet. Egyszó mint száz, óvakodj tőlük!

2020. december 29.

Paródia,hetek óta nem jön a rendelés,elérhetetlenek

2020. december 16.

Teljesen becsapva érzem magam.dec.3-án email írtam,ahol kértem hogy ez évben kitudják e szálítani a torenzo franciaágyat.majd kaptam egy emailt Rostás Edina
Ügyfélszolgálati vezetőtől hogy gyártói készleten van.5-10 munkanap a szállítás.megrendeltem.majd dec.4-én jött a visszaigazoló email is.én naívan vártam 8 munkanapot.majd ma megtudtam persze én hívtam őket hogy csak 2021 februárban tudják szálítani.ha nemtudják kivitelezni a dolgot miért nem értesítik az embert időben?egy kis őszinteséggel többre mennének.🤔😠

2020. december 10.

Ez a társaság, egy rakás kaka

2020. november 24.

Jó minőség, kedvező árak, ajánlom!

2020. november 24.

Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Sokadszor rendelek tőlük, mindig hibátlan a minőség és a webshop munkája!

2020. október 24.

Fürdöszoba butort rendeltem a felsö részt más szinü mint az alsó panaszbejelentés fényképküldés után 2-3 hetet mondtak hogy kicserelik többször telefonáltam emailt küldtem,eltelt két honap még mindig semmi nincs kicserélve.

2020. október 20.

Küldtek egy e-mailt, hogy sikertelen volt az utalás az önök szervere miatt.
De semilyen alternatívát nem ajánlottak fel, vártam egy napot és kénytelen voltam máshonnan beszerezni.
És önöknél lemondani a vételt. később egy futár felhívott , hogy holnap hozza az árut, de én akkor már máshol felvettem.

2020. szeptember 30.

1 hónapi várakozás után, 2* egymás után felhívtak hogy másnap jön a futár a rendelt termékekkel, mikor szállítani kellett volna aznap felhívtak, hogy téves a készletnyilvántartásuk és nem tudják hozni a rendelt termékeket. Úgy hogy amit rendeltem asztalt, elvileg arra vártunk hogy beérkezzen a gyártótól. Vicc az egész cég. Kereskedelem? Fogalmuk nincs róla.

2020. szeptember 17.

Nem a megrendelt terméket küldték, ráadásul sérülten és nem a megadott címre küldték a csomagot. A postára akarták hárítani a felelősséget, pedig a csomagolás sértetlen volt. Nem ajánlom senkinek a webáruházat.

2020. szeptember 7.

Soha többet ettől a webáruháztól. Már olyan régen rendeltem a kerti bútort, hogy néha el is felejtkezem róla, és még mindig nincsenek itt az összeszereléshez szükséges csavarok, a negatív vélemény megjelenése után bezzeg rögtön kérték, hogy vegyem le, de azóta sem intézkedtek. Telefonon elérhetetlenek, e-mailre nem válaszolnak, úgyhogy van egy kerti kanapém, darabokban.

2020. augusztus 17.

Negatívum: 6 hét telt el a megrendeléstől a kiszállításig, a raktárkészlet nem egyezett a honlappal, a rendelés 2 részletben jött, az egyik része tévedésből 3x, a másiknál először egy sérült termék érkezett. Ügyfélszolgálat telefonon elérhetetlen.
Pozitívum: végül megérkezett mind a két rész, jó áruk, jó áron. Külön jó pont az ügyfélszolgálatot vezető hölgy, aki beleállt a történetbe. és személyes ügyének tekintette, hogy minden rendbe jöjjön.

2020. augusztus 6.

Korrekt kiszolgálás és ügyfélszolgálat

2020. augusztus 5.

Bùor rendelês után kiderül több mint 5 hét csak, hogy a raktárukba érkezzen. Visszamondtam így a dolgot, kértem a pénz visszafizetését. Azòta 1 hònap eltelt... semmi. Lopás.... persze.... az megy a cégnek, hülyének nézni az embert. Még nekem kell ellnézèst kérnem lassan, hogy visszakapjam az összeget. Szégyen.

2020. július 22.

Nagyon rossz véleményem van, NEM AJÁNLOM azoknak, akik a pénzükért nem akarnak hadakozni!!!!!!
Májusi megrendelés, 3 hét utáni reklamáció alkalmával - elmondásuk szerint - a szállításkor megsérült ezért visszavitték. A raktárkészletük szerint 1-15 nap a szállítás. 2 héttel később érdeklődésre elmondták nem tudják mikor lesz. A pénzt azóta sem kaptam vissza. A telefon nem elérhetők - az automata azt mondja pár perc várakozás után, "nyomja meg a 0 gombot visszahívjuk" de a 0 gomb után kikapcsol.

2020. július 7.

Senkinek nem ajánlom!!! Szervezeten egy áruház! Április óta várunk egy kerti házra ami azóta ugyan beérkezett de nekünk már nem jutott belőle! Az biztos többet a környékünkön sem fordulunk meg!!!!

2020. július 2.

Sérülten érkezett a megrendelt termék.
Egyáltalán nem voltak rugalmasak, segítőkészek.
A csomagolás hanyagsága miatt sérült a termék, belül a dobozban.
A felelősséget át akarták hárítani a szállító cégre.
Nem biztosították az automatikus cserét.

2020. március 3.

Mindennel elégedettek vagyunk!

2020. február 24.

Nappalinkba rendeltem bútort, nagyon elégedettek voltunk az ügyintézéssel és a szállítással is, a termék pedig egyenesen a kedvencünk!

2020. január 24.

Lakást újítottunk fel, így bukkantunk rájuk, mindennel nagyon elégedettek voltunk, mindenkinek csakis ajánlom!

2019. december 2.

ok

2019. november 7.

A rendelt termékkel kapcsolatban időközben kiderült, nem az amire nekem lenne szükségem, nagyon készségesen segítettek.

2019. október 24.

Gyors visszajelzés, kifogástalan termék!

2019. október 15.

Szuper akciósan sikerült rendelnem zuhanykabint, megérkezett és tökéletes.

2019. október 3.

Fontos volt a termékkel kapcsolatbana a szállítás napja, a hölgy aki felhívott nagyon segítőkész volt, ezúton is köszönöm a kedvességet.

2019. szeptember 28.

A termékleírások pontosak, az árak jók, a kiszolgálás tökéletes.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés