Geminiduo.hu

Geminiduo.hu
Geminiduo.hu Értékelései Értékelések átlaga: 2.9 (82 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. szeptember 13.

Egy wc ülőkét vásároltam, de nem azt küldték amit rendeltem. 2x cserélték, de sajnos mindkét esetben ugyan azt küldték vissza. Már harmadjára nem küldtem vissza. Nem ajánlom.

Geminiduo.hu válasza (2023. szeptember 13.) :
Tisztelt Lentulai Erika!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Garanciális bejelentéseinket igyekszünk minél gyorsabban megoldani, sajnáljuk az elhúzódott ügyintézést.

Kérjük, hogy amennyiben továbbra sem a megfelelő termék van Önnél, jelezze kolleganőmnek emailben, hogy segíteni tudjunk Önnek és megoldjuk a problémát.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. augusztus 26.

Maximálisan meg vagyok elégedve! Gratulálok! Köszönök mindent!

Geminiduo.hu válasza (2023. augusztus 29.) :
Kedves Bohács Attila!

Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatát. Webáruházunkban mindig törekszünk arra, hogy minél szélesebb termékpalettával és minél kedvezőbb árakkal tudjunk kedveskedni vásárlóinknak.
Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu webáruházat választotta, reméljük elégedett lesz Padlóventilátor termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. augusztus 24.

Nagyon gyorsan,profin ment minden. Tízezrekkel olcsóbb volt a tusfal,mint máshol.Jó minőségű is .

Geminiduo.hu válasza (2023. augusztus 25.) :
Kedves Szabó Éva!

Hálásak vagyunk a kedves szavakért és azért, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Számunkra vevőink elégedettsége a legfontosabb, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. július 8.

Gyors pontos segítőkész kiszolgálás.

Geminiduo.hu válasza (2023. július 10.) :
Kedves Szilágyi György!

Nagyon köszönjük, hogy pozitív élményeit megosztotta velünk. A geminiduo.hu webáruházunkban folyamatosan igyekszünk bővíteni termékkínálatunkat, és a lehető legjobb árakat kínálni vásárlóinknak. Nagyon hálásak vagyunk, hogy minket választott, és reméljük, hogy elégedett lesz Bianca Plus 55 alsó szekrény termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. június 11.

Segítőkészek

Geminiduo.hu válasza (2023. június 12.) :
Kedves Rácz József!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatait. Köszönjük, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta. Reméljük elégedett lesz termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. június 10.

Nagyon gyorsan kiszállították a megrendelt árut! A megrendeléstől az áru átadásáig folyamatosan tartották a kapcsolatot velünk, mindenről részletes tájékoztatást adtak.

Geminiduo.hu válasza (2023. június 13.) :
Kedves Martonné Macsári Andrea!

Nagyon köszönjük a megtisztelő bizalmat, és hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Mindig azon dolgozunk, hogy az Önök igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk, és a szolgáltatásaink minden tekintetben kifogástalanok legyenek. Reméljük elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt Marco Black és Glasgow zuhanykabin termékeinkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. június 8.

A tegnapi napon kezdeményeztem wc kefe vásárlását a webshopban,de a rendszer nem engedélyezte at 1 db-nál nagyobb tételt,az összes igényem 20 db-ra érvényes,ezért telefonos segítséget kértem,Katával beszéltem meg a megvalósítás lehetőségét,s ma reggelre megérkezett a rendelésem módosítása a teljes darabszámról.
Köszönöm szépen az emberi és segítőkész hozzáállást!
Ajánlom a Gemini.hu-t mindenkinek!
Köszönettel,
Belényesi Csaba

Geminiduo.hu válasza (2023. június 9.) :
Kedves Belényesi Csaba!

Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a szolgálatásainkkal, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt termékekkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. május 25.

Egy komlett fürdőszobabútort rendeltem. A kiszállító futár viselkedése minősíthetetlen volt. A futár érkezésénél kinyitottam a kocsibeálló kaput és kértem, hogy hozza be az árut. A sofőr letette a kapu elé a 3 dobozt és közölte hogy ki kéne ám jönni az áruért és hogy nem viszi kapun belülre egy méterre sem, mert nem prémium szállítást kért a cég. Mivel nem tudtam bevinni a dobozokat, mondtam a futárnak, hogy így nem tudom átvenni, mert az utcáról el fogják lopni. 10 perces vitatkozás és kiabálás után hajlandó volt bevinni kapun belülre az árut. Hozzáteszem,hogy a futárnak mindig jár borravaló ,hát itt most nem sikerült adnom egy forintot sem. Rugalmatlan , nem a megoldásra törekvő hozzáállás, mogorva, minősíthetetlen stílus jellemezte a futárt. Ez az áruház saját futára volt,nem jó irányba minősíti a céget.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 25.) :
Tisztelt LI-SZO Trade Kft!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Őszintén elnézését szeretném kérni futárunk magatartása miatt. Utolsó munkanapját tölti cégünknél, viselkedése ezzel magyarázható, persze ez sem mentség rá.

Kérjünk, hogy emailben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@homelux.hu címen, és biztos vagyok benne, hogy megoldást fogunk találni a kellemetlenségekre.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben sikerül majd Önt is az elégedett vásárlóink körében üdvözölnünk.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. május 25.

Gondunk akadt a számlázással. Kevés olyan céget találni aki ilyen flottul kérdések sorozata nélkül módosította a számlát. Mi rontottuk el a megadott számlázási címet, s kérésünkre javították. Nagyon szépen köszönjük!
5 csillag!

Geminiduo.hu válasza (2023. május 25.) :
Kedves Pukler Orsolya!

Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a szolgálatásainkkal, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt laminált padló termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. április 14.

Zuhanykabint rendeltünk, rossz méretű merevítővel érkezett. A régit szétszedtük, az újat nem tudtuk összerakni...
2 hónap után ( minden héten hívogattam őket) sikerült a megfelelőt elküldeniük. NEM ajánlom őket.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Roland!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Reméljük, hogy a felajánlott megoldási javaslattal enyhíteni tudtunk az Önt ért kellemetlenségen.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2023. január 10.

Egy hónapja várom a kifizetett árut.
Már kínából is ideért volna kétszer!

Geminiduo.hu válasza (2023. május 18.) :
Tisztelt Parnicsán Zoltán!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Őszintén elnézését szeretném kérni az általunk okozott kellemetlenségek és a szállítási késedelem végett.

Rendszerünk szerint a problémáját már azóta orvosoltuk. Bármi egyéb kérdés, probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyélszolgálatunkhoz bizalommal.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tarthatjuk majd számon.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. december 6.

Nagyon korrektek és segítőkészek, a termékek magukért beszélnek, mindenkinek ajánlom

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Simon Éva Katalin!

Köszönjük szépen pozitív visszajelzését. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt Bianca Plus 105 komplett fürdőszobabútor termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. december 1.

Első de nem utolsó vásárló vagyok. Rendkívül korrekt gyors pontos kiszolgálásban volt részem. A szállítás is teljesen rendben pontosan történt. Köszönöm és szívesen ajánlom leendő vásárlóknak.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Csontos Irén!

Hálásak vagyunk a kedves szavakért és azért, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Számunkra vevőink elégedettsége a legfontosabb, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt Bianca Plus 75 komplett fürdőszobabútor termékkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. október 21.

Amíg nem rendeltem, kedves, segitőkész volt a hozzáállás. Előre fizettem. Kár volt. Újnak mondva kaptam egy használt, koszos, sarkán törött, gyártási hibás zuhanytálcát Olga Black zuhanykabin mellé és egy karcos, borzasztó minőségű Tosacan 67 bútort, műanyag sarokillesztővel, amit kárpitozóval lőttek a bútorba, polc nincs a nyitható ajtajú szekrénybe. Panaszt tettem, érdemben semmi. Kerüljék el messzire őket!!!! A beépítés sokára ígérve, én vágjam le előre a zuhanypanelt és nézzem meg milyen a bekötés és csempézzek ki. WTF???

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Nagy Dóra Zsuzsanna!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Őszintén elnézését szeretném kérni az általunk okozott kellemetlenségek végett.

Rendszerünk szerint a problémáját már azóta orvosoltuk. Bármi egyéb kérdés, probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyélszolgálatunkhoz bizalommal.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 29.

Hétfőn rendeltem, kedden igazolták hogy raktáron van a rendelt termék. Csütörtökön írtam nekik hogy még mindig nem kaptam meg, pedig pénteken szeretném megkapni. Pénteken írták hogy átadták a futárnak! Bravó! 4-napba telik hogy egyáltalán feladják! Hát egyáltalán nem vevőbarát egy bolt! Ha kevés a kapacitásuk, akkor vegyenek fel egy személyt hogy gyorsabb legyen a kiszolgálás!

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Fekete Miklós!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Őszintén elnézését szeretném kérni az általunk okozott kellemetlenségek végett.

Ugyanakkor szeretném megjegyezni, hogy weboldalunk Általános Szerződési Feltételeiben megtalálható, hogy készleten lévő termékeinket a visszaigazolás megküldésétől számított 1-15 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálat részére, mely határidőn belül a kiszállítás az Ön esetében is megvalósult volna.

Őszintén elnézését szeretném kérni, hogy nem kapta meg a megfelelő tájékoztatást.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 22.

Gyors szállítás . Nagy választék.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Megrendelőnk!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatait. Köszönjük, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta. Reméljük elégedett lesz termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 22.

Korrekt, gyors ügyintézés, kiszállítás. Saját autóval, biztonságosan, szakszerűen, sérülés mentesen szállítanak ki. Ajánlani tudom.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Vadóczné Tóth Andrea!

Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a szolgáltatásainkkal, és ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminduo.hu weboldalán vásárolt Walker walk in zuhanyfal termékkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 20.

Klímát rendeltem tőlük, a terméket időben kiszállították. Profi ügyintézés és gyors kiszállítás.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Balázs!

Nagyon köszönjük a megtisztelő bizalmat, és hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Mindig azon dolgozunk, hogy az Önök igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk, és a szolgáltatásaink minden tekintetben kifogástalanok legyenek. Reméljük elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt klímával.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 20.

Minden szuper, korrekt ügyintézés. :)

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Csilla!

Köszönjük szépen pozitív visszajelzését. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt termékünkkel. :)

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 19.

Nagyon sok terméket rendeltünk, mindennel meg voltunk elégedve.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Megrendelőnk!

Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a szolgálatásainkkal, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. július 19.

Rendeltem egy fürdőszobabútort ( Bianca Plus 55 komplett ) -mindennel megvagyok elégedve, csak ajánlani tudom a céget.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Rebeka!

Köszönjük szépen, hogy megtisztelt minket vásárlásával és azt, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél szélesebb termékválasztékot biztosítsunk és a lehető legjobb minőségű terméket szállítsuk ki minden vásárlónk részére. Reméljük, hogy elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt Bianca Plus 55 komplett fürdőszobabútor termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 27.

A zuhanykabin amit vásároltam megfelelő.
De az áruház akit ajánlott beállitani a kabint kritikán aluli ez a Triton Szerviz Kft. Arany áron dolgoznak és nagyon rosszul. Úgy bekötötték a kabint, hogy nem ment le a víz. Garanciát pedig nem vállalnak zsebre tették az összeget utána pedig mossák kezeiket. Ahogy utána beszéltek velem borzasztó.
Nem ismerik el hibáztak még ők fenyegetnek. Nem ajánlom ezt a céget senkinek.
Ha valami lenne a kabinnal szerelő sehol, garancia kérdés ezek után kihez lehetne fordulni???

Geminiduo.hu válasza (2023. május 10.) :
Tisztelt Orosz Józsefné!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatait, őszintén elnézését szeretnénk kérni az okozott kellemetlenségek végett.

A beüzemelést végző szerviz, akiket mi ajánlunk weboldalunkon, egy tőlünk független cég, amely beüzemeléseire egy év garanciát vállal. Amennyiben a beüzemelést illetően utólag bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, kérjük, hogy forduljanak a szakszervizhez bizalommal.

Ugyanakkor fontos megjegyeznem, hogy a szerviz csak megfelelően kialakított helyszíni feltételek mellett vállal garanciát. Továbbá, hogy a beüzemelési ár a megfelelően kialakított helyszíni adottságok esetében érvényes, megfelelőtől való eltérés árváltozást vonhat maga után.

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban bármi egyéb kérdés, probléma felmerülne, úgy legyen kedves írni egy emailt ügyfélszolgálatunknak, és biztos vagyok benne, hogy megoldást fogunk találni a kellemetlenségekre.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 20.

A felmerülő kérdéseimre gyorsan reagáltak, mindenre választ kaptam. Az ügyfélszolgálaton nagyon kedves emberek dolgoznak.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Vivien!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatait. Köszönjük, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta. Reméljük elégedett lesz termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 19.

A rendeléstől számítva 4 nap után már nálam volt a termék.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Tomi!

Hálásak vagyunk a kedves szavakért és azért, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Számunkra vevőink elégedettsége a legfontosabb, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. Reméljük, hogy elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt termékekkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 19.

Az ügyintézés menete gördülékenyvolt. A futár kedves és segítőkész volt.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Csiki Barbara!

Köszönjük szépen pozitív visszajelzését. Reméljük, hogy elégedett lesz a geminiduo.hu weboldalunkon vásárolt termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 19.

Készletes terméket rendeltem, gyorsan kihozták, előző nap értesítettek a várható érkezésről.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Radó Csaba!

Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatát. Webáruházunkban mindig törekszünk arra, hogy minél szélesebb termékpalettával és minél kedvezőbb árakkal tudjunk kedveskedni vásárlóinknak.

Köszönjük szépen, hogy a geminiduo.hu webáruházat választotta, reméljük elégedett lesz termékeinkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 19.

nagyon jó, és pontos a kiszállítás, a logisztika NB1, a termék is szuper

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Sipi!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk pozitív tapasztalatait. Köszönjük, hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta. Reméljük elégedett lesz termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 19.

Rendkívül pozitív véleménnyel vagyok a webáruház kapcsán. Az ügyintézők segítőkészek és rugalmasak. A csomagomat szállító futárban sem csalódtam. Csak ajánlani tudom őket. A termék amit rendeltem minden képzeletemet felülmulta és ár érték arányban tökéletesen megérte.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Kedves Brigi!

Nagyon köszönjük a megtisztelő bizalmat, és hogy a geminiduo.hu weboldalunkat választotta! Mindig azon dolgozunk, hogy az Önök igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk, és a szolgáltatásaink minden tekintetben kifogástalanok legyenek. Reméljük elégedett lesz a weboldalunkon vásárolt termékünkkel.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 11.

Senkinek nem ajánlom. Kivéve ha van ideje több hetet várni és közben hetente hallgatni az ígérgetést. 1.5 hónap után mi feladtuk.

Geminiduo.hu válasza (2023. május 9.) :
Tisztelt Molnár Krisztina!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Őszintén elnézését szeretném kérni az általunk okozott kellemetlenségekért, mely itt a késői kiszállításban nyilvánult meg.

A gyártók több száz más partnernek értékesítenek termékeket, ezért nem tudnak valós időben, pontos készletértéket a termékek elérhetőségéről. Ennek hátulütője az, hogy miután a rendelést leadják a webáruházban és azt továbbítjuk a gyártó felé, ha az adott termék nem elérhető vagy később szállítható, az csak ezután derül ki sajnos az ügyfél számára.

Őszintén elnézését szeretném kérni, hogy nem kapta meg a megfelelő tájékoztatást.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata
2022. május 11.

Használhatatlan kádat küldtek, aminek az előlapját a véleményük szerint nem kell leszedni! (Ennek eltávolítása nélkül a hidrokád beüzemelése lehetetlen).Hiányosan küldték a kádat, kimaradt a fejtamla, a zuhanyzo szett, és a fúvókákat beindító kábelbe bele voltak törve a lábak! A kád lábánál a hegesztés megtört! Állítólag tesztelt hidro kádak 😂😂😂! A lefolyó szifonnál folyamatosan csöpögött!
Folyamatosan jegyzőkönyveznek, de érdemben semmi nem történik! Remélhetőleg a fogyasztóvédelem meggyorsítja az ügyintézést….
Legnagyobb csalódás amit valaha vásároltunk neten!

Geminiduo.hu válasza (2023. május 10.) :
Tisztelt Mészáros Mária!

Sajnálattal olvasom negatív tapasztalatát szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Garanciális bejelentéseinket igyekszünk minél gyorsabban megoldani, sajnáljuk az elhúzódott ügyintézést.

Rendszerünk szerint a problémáját már azóta orvosoltuk. Ugyanakkor bármi egyéb felmerülő kérdés, probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyélszolgálatunkhoz bizalommal.

Őszintén elnézését szeretnénk kérni az általunk okozott kellemetlenségek végett.

Bízunk abban, hogy a jövőben elégedett vásárlóink között tudhatjuk majd Önt is.

Üdvözlettel a geminiduo.hu csapata

Irány a bolt oldala!


Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés