DUOwebshop

DUOwebshop Értékelései Értékelések átlaga: 3 (151 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2016. április 27.

A mai napig nem kaptam meg a játékot. És nem is tájékoztattak semmiféle problémáról.

2016. április 10.

minden rendben volt csak ajánlani tudom:)

2016. március 19.

A kért terméket az előrejelzésük ellenére nem kaptam meg egész héten pedig fontos lett volna és számítottam is rá a visszaigazolás alapján,nincs semmi tájékoztatás hogy csak késnek vagy egyáltalán várható-e még a kézbesítés.A telefonszámot felhívni érdeklődés céljából nem lehet mert ki van kapcsolva.

2016. március 18.

Egy LEGO készletet rendeltem 10 nappal ezelőtt, de semmi hír nincs felőle. Emailre nem válaszolnak, és a telefont sem veszik fel. Még jó hogy utánvéttel kértem, és nem előre utalással. Részemről ennyi: Nagyon elégedetlen vagyok!

2016. március 4.

Miután a rendelt termék készlethiány miatt késett 1 hetet, azt ígérték, hogy legkésőbb a következő péntekig, vagyis máig átvehető lesz, de még csak emailt sem kaptam arról, hogy a termékek még ma sem vehetőek át. Próbáltam hívni a boltot többször a véleményírás előtt, de nem elérhetőek.

2016. február 26.

Kénytelen voltam "átlagos" értékelést adni,mivel átvételkor csak erélyes felszólitásra engedték meg az áru fizetés előtti ellenőrzését ! Udvariatlan,sürgető modorban szinte kidobtak az utcára ! A játékbaba ruhája nem volt azonos a képen láthatóval,de átvettem.

2016. február 23.

Nem azt kaptuk amit kértünk, és még flegmáskodtak, hogy miért mi a baj? vissza akartuk küldeni,de variálás volt a postaköltség miatt! Köszönjük de majd rendelünk máshonnan.

2016. február 16.

Elégedett vagyok. A terméket gyorsan kihozták.
Egyetlen javaslatom lenne a jövőre nézve:
Kérem csomagolják be, legalább fóliába.

2016. február 15.

Még meg sem kaptam a rendelt árut.

2016. február 14.

Gyorsan megérkezett a megrendelt termék!

2016. február 13.

Sajnos nagyon csalódott vagyok .Kb 10 napja rendeltem cica jelmezt a farsangra a gyerekemnek amiről mai napig sem kaptam semmilyen visszajelzést annak ellenére hogy ígérték a honlapon hogy kapok smst és email értesítést.Nekem kellett többször hívjam őket és igérték ha megkapják a raktárról értesítenek. Sajnos azóta se semmilyen formába semmi választ nem kaptam.Már tegnap megvolt a farsang az oviba amiért előtte nap el kellett szaladjunk vásárolni hogy valamit tudjak a gyerekemre adni. Nagyon csalódott vagyok. Köszönöm már nincs szükségünk rá és máskor sem.

2016. február 13.

Mégis mit tudnék értékelni amikor Meg sem kaptam a rendelt terméket....(((

2016. február 12.

Két hét alatt sem érkezett meg a termék, a farsangi mulatság már elmúlott, amire rendeltem a terméket, és egy telefont, sem e-mailt nem kaptam róla, hogy nem érkezik meg, pontosabban megrendelésem után 3 nappal kaptam egy e-mailt a GLS futárszolgálattól, hogy másnap szállítják a terméket, de azóta sem kaptam meg. A futárcég azt állítja a feladó fel sem adta, ez egy automata e-mail, amit akkor küldenek mikor csomagszámot kap a csomag. A webshopot telefonon nem lehet elérni sosem, az e-mailre is két nap múlva válaszoltak.

2016. február 11.

Megrendeltem ajelmezt nem ert ide 12 en farsang szamitotamra megjön most szaladgaljak jelmez utan

2016. február 6.

Nagyon szép, jó minőségű terméket kaptam! Mindenkinek ajánlom!

2016. február 5.

Elbizonytalanodtam a vásárlói vélemények alapján, ezért nem is mertem előre utalni, pedig a cég megbízhatónak bizonyult, az árut megkaptam, és még házhoz is szállították nekem végül (a személyes átvétel helyett). Tudom ajánlani őket, főleg mert olyan játékot is be tudtam tőlük így szerezni, amit itthon már egyáltalán nem lehet megvenni, mert a gyártó már nem gyártja és a boltokból már régen elkapkodták.

2016. február 5.

Nem vették fel velem a kapcsolatot és a teméket így nem kaptam meg, annyi jött, hogy feldolgozás alatt. Így máshonnan szereztem be végül a teméket 1 hét várakozás után

2016. február 4.

A rendelt árut, csomagolás és számla nélkül kaptam meg. Az igaz, hogy értesítettek, hogy nem tudják az egyik terméket időre szállítani, de azért 3 hét soknak tűnt. 3 termékből 2-t kaptam, amit nem hoztak arról nem is kaptam tájékoztatást.

2016. január 30.

Két hét után még mindig nem kaptam meg a megrendelt legot.

2016. január 29.

Minden rendben volt, csak a kiszállítás 1 hetes késéséről, ha nem keresem őket, akkor a cég nem jelentkezik miatta.

2016. január 28.

Ha lehetne nullára értékelni azt tenném! Az ügyfélszolgálatot elérni nem lehet csak skype-on lehet kommunikálni velük ritkán!
A nagyobb termékek nincsenek raktáron de 2-3 hét alatt be is szerzik! (:- Plusz egy hét alatt talán ki is szállítják ha van elég türelmünk, időnk és energiánk telefonálgatni a futárszolgálat és a duowebshop után! Kritikán aluli az egész!

2016. január 21.

Igaz,8 nap alatt,de kiszállítottak egy olyan legot amit már sehol nem lehetett kapni.kérdezésénél aznap válaszoltak emailben.

2016. január 21.

Az írt 24 órás szállítás ellenére a kiszállítást a megrendeléstől számított 4. napra közölték és sajnos azon a napon sem érkezett meg a termék. Az ügyfélszolgálat nem volt elérhető email-re azt a választ kaptam, hogy a raktárukba várták arra a napra a terméket. A rendelést lemondtam

2016. január 20.

Minden rendben volt. Korrekt, gyors lebonyolítás.

2016. január 17.

2-3 hétig vártam a rendelésre. Mivel nem érkezett meg ennyi idő alatt, visszamondtam.

2016. január 15.

Gyors ügyintézés, pár napon belül szállítanak.
A Terméket sértetlenül szállítják.

2016. január 15.

Megrendeltem gyermekem 5. szülinapjára egy 60022-es lego modelt, ami nem jött meg azóta sem! Legalább tájékoztathatnának, hogy nem számítsak rá!Most mit fogok mondani annak az öt éves gyereknek?Azt, hogy vannak emberek, akik nem végzik felelősségteljesen a munkájukat?
Ha a piacon akarnak maradni, akkor ilyen hibát nem szabad elkövetni! Egyet sem,mert az elégedetlen vásárlónál nincs rosszabb!

2016. január 13.

Ki lehet választani olyat is, ami nem is vásárolható meg, és még a beszállítótól sem lehetett beszerezni, így természetesen nem vagyok elégedett.Bár felajánlottak mást helyette, de én nyilván nem azt szerettem volna megvásárolni, hanem amit én néztem ki. Elálltam a vásárlástól, de semmi választ nem kaptam rá, hogy tudomásul vették vagy valami.

2016. január 11.

2 hete renselttem aru meg minsig nincs itt

2016. január 7.

A mai napig nem érkezett meg a játék. Ügyféltájékoztatásuk egyoldalú /ha én hívom őket felveszik/ Ma lemondom a megrendelést.

A bolt adatai
A bolt leírása
Internetes áruház játékokkal:LEGO, PLAYMOBIL, építőjátékok, kerti és ügyességi játétkok, baba-mama termékekkel: minden szükséges felszerelés a gyerekszobába

Üzletek

 • 97901 Rimaszombat, Vasút út 5
  Telefon: 00421918940797 - 0036702222510
  Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08.00 - 16.30
 • 1064 Budapest , Podmaniczky 43
  Telefon: 1-704-2848
  Nyitva tartás: hétfő:12h-18h kedd-péntek: 10h-18h NEM BOLT! ÁTVÉTELI PONT!!!
  Megközelíthetőség: NEM BOLT! ÁTVÉTELI PONT!!!
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés