XXL GSM

XXL GSM Értékelései Értékelések átlaga: 4.4 (926 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. szeptember 15.

Korrekt cég, azt szállítja, amit ígér, érdemes mellettük dönteni.

2023. augusztus 15.

Gyors, pontos megbízható kereskedő! +++++++++++++++

2023. augusztus 15.

Megbízható kereskedés. Azt kapja az ember amire számít, amit ígérnek be is tartják.

2023. június 28.

Köszönöm!!

2023. június 22.

Szuper jó kiszolgálás, kiváló és megbízható bolt!

2023. június 21.

Kedvesek, segítőkészek voltak az eladók. A rendelést követően telefonon is egyeztetésre került, hogy mikor vehetem át a terméket, amit végül egy nappal előbb is megkaptam.

2023. május 18.

Harmadik készülékemet vásárolom az XXLGSM webshopban,a mostani rendelésemet előre utalással fizettem, 20 munkanapra ígérték, de 2 hét után megérkezett a telefon. Nagyon köszönöm az ismételt korrekt tájékoztatást, csomagolást és szállítást!

2023. május 16.

Vagy kamionról leesett telefont küldenek, vagy felhivnak és elmondják hogy most nincsen de hogyha fizetsz 10000el többet akkor van, vagy várhatsz egy hónapot és akkor lesz és persze ki kell fizetned előre, vagy lesz vagy nem, persze a csábitó áraik amire az a hónap eltelik addigra már árúkeresőn is találsz annyiért igen mert ott kb pont hogy 8000-10000 el drágábban kezdődnek a legjobb árak, ugy müködik ez a biznisz hogy kifizeted ők meg 1 hónapalatt valahogy olcson beszerzik ki tudja milyen forrásból és azt sem garantálják hogy azt kapod amit rendeltél nem biznék ilyen bagázsban, valószinüleg a értékelések felét is a westendben hajtották be sportszeletért

2023. április 28.

Maximálisan elégedett vagyok, nagyon-nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, a termék hamar ideért, tökéletes, hibátlan állapotban.

2023. április 21.

Felhívtak a rendeléstől számított 12 órán belül és tájékoztattak ,hogy az általam rendelt termék csak 4 hét múlva vehető át.Több opciót ismertettek,majd egy sokkal jobb, azonnal átvehető ajánlatot kaptam ,mint amit én szerettem volna.Személyes átvételnél az üzletben is segítőkész volt az átadó hölgy.

2023. április 15.

iPhone 14-et rendeltem tőlük, mindennel elégedett vagyok semmivel nem volt gond.
Amelyik napon rendeltem azon a napon hívtak és tájékoztattak mindenről minden információt megfelelően meg kaptam.
Elégedett vagyok ajánlom őket

2023. április 14.

A bolt szolgáltatásaival maximálisan meg vagyok elégedve.
Az eladó kedves és segítőkész volt.
A megrendelt készüléket az ígért határidő előtt megkaptam.

2023. április 13.

Teljesen korrekt a kiszolgálás - a rendeléstöl a helyszíni átvételig

2023. április 13.

Quick delivery. Good communication

2023. április 12.

Már többszőr vásároltam a webshopban, mindennel meg vagyok elégedve, telefonos kommunikáció 5 csillag, a személyes átvételnél az eladók hozzáállása a vásárlóhoz 5 csillag, Nem értem az alábbi negatív értékeléseket, ha legolcsóbban szeretnél vásárolni a piacon, legyél egy kicsit türelmesebb. Sok sikert kívánok a cégnek a továbbiakban is!

2023. április 11.

a megrendelés után felhívtak, hogy csak négy hét múlva tudják küldeni a megrendelt áron a telefont, de amennyiben 8e Ft al többet fizetek másnap küldik 😡 ... no comment ...lemondtam megrendeltem máshonnan 👌

2023. április 6.

Gyors és pontos kiszállítás, mindenkinek ajánlom!

2023. március 14.

Nagyon szuper áron kaptam nagyon szuper terméket :)

2023. március 6.

az árak nem valósak!!!
előre kérik a vételárat és 4-6 hét elvileg mire megjön azon az áron ami az oldalukon szerepel, plusz 10 ezerér persze pár nap múlva átvehető!!!
vicc ez a bolt!!!!

2023. március 2.

Rendelés után közlik, az oldalukon lévő ár nem egyenlő a valós árral (természetesen amin adják az magasabb), és emailre nem válaszolnak!
Komolytalan cég!!

2023. február 13.

Gyors, rugalmas, segítőkész ügyintézés. Minden kérésemet teljesítették, megoldották - pedig volt néhány... :) Köszönöm. Mindenkinek ajánlani tudom.

2023. január 3.

Gyors, ügyfélközpontú, profi ügyintézés, korrekt cég.
Még aznap megkaptam a telefont, amikor megrendeltem.
Teljes mértékben elégedett vagyok.

2022. december 22.

Jó lenne egy iPone SE karácsonyra. Hölgynek. Lehetőleg piros.
Mobilszolgáltatókál szolgáltatás nélkül 240 ezer plusz minusz 10 ezer. Vagy: ,,örök hűség" (2 év) vállalása mellett havi tizezer körüli előfizetéssel kb. 200...

Árgép, Árukereső, Olcsóbbat.hu és egyéb ár-bróker oldal többsége szerint ez a legjobb ajánlat:
199.900,- a fehér és a fekete, de 186.900,- a piros. Bolt oldalán belépve marad, ujj az enter billentyű felett a vásárlás nyugtázása végett. Üzlet felhiv, megkérdez. Hölgy mondja piros nincs, csak előreutalással 20 nap múlva, vagy 205.000,-ért 3 óra múlva...
Vagy fekete, fehér akár azonnal is.
Telefon lerak, megrendelés gomb azért csak megnyom. Próba, szerencse. Másnap ügyintéző felhiv, telefon van, piros, de adminisztrációs hibára hivatkozik és mondja, hogy a piros is csak a feketével és a fehérrel egy árban 199.900-ért...
(Megjegyez: Üzletekben az a szokás, ha valamit ,,eláraznak" és a vevő meg akarja vásárolni, odaadják az olcsóbb elárazott áron, hiszen ennyiért volt kitéve, majd utána módositják...)
Szóval el kéne dönteni, hogy van ? Vagy nincs ? vagy piros ? Vagy nem ? Vagy csak 20 nap múlva ? vagy csak előre utalással ? Vagy csak 13 ezerrel a hirdetett ár felett mégiscsak ? De ahhoz képest is még 5 (összesen 18) ezerrel többért 3 órán belül is ? Most akkor mi van ? Ki ad többet érte ? Vagy ki ad gyorsabban ?Hm... Érdekes, a tőzsdei árfolyam ingadozásokhoz hasonló kereskedés.

Minden estre telefont nem csap le, ügyintézőt nem küld el sehová, üzletpolitikát nem minősit, önérzetet félretesz, átgondol...
A piacon aznap abban a percben még mindig ez a legobb pillanatnyi ajánlat igy 199.900,-ért is.
Tehát megrendel, megvesz. Bár az önérzet az mondatná, hogy...

Ezek után iPhone megrendelést követő második napon kiszállit rendben és mire futár átad, még mindig 199.900,- forint.

Árak: 5 csillag Egyéb: 1 csillag Átlag: 3 csillag

2022. december 21.

Minden rendben volt.

2022. december 21.

Minden rendben volt. Többször vásároltam már itt.

2022. december 15.

Betértem a boltba, mert a gyermekeim elég szépen beáztatták az iPhone készülékem 2-3 hete és most megadta magát. A szerviz szolgáltatást szerettem volna igénybe venni, Gergő kolléga nagyon kedves és segítőkész volt pillanatok alatt sikerült szétszednie a készülékemet, de sajnos a tisztítás sem segített rajta, mert az alaplapom javíthatatlan lett a beázástól. Szükségem volt egy új készülékre, az értékesítő kollégával Balázzsal, megegyeztem egy új iPhone készülék vásárlásával kapcsolatban, és 3 óra múlva már át is vehettem. Nagyon köszönöm a segítséget és a szakmai tudásukat mint a szervizes mint az értékesítő kollégának. Csak ajánlani tudom a boltot MINDENKINEK!
Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok az XXLGSM dolgozóinak!

2022. december 15.

Először rendeltem az XXLGSM webshopban, ráadásul előrefinanszírozással ! Minden rendben ment, kiszállították és azt kaptam amit megrendeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok mint a bolttal, mind az általunk kiszállított termékkel. Köszönettel Bécsi László.

2022. december 15.

Megrendeltem a honlapon a kívánt készüléket, pár perc múlva hívott is egy kedves értékesítő, mindent pontosítottunk, A készülék jóval hamarabb megérkezett a vártnál. Mindennel meg vagyok elégedve! Köszönöm a kedvességet, gyorsaságot, és hozzáértést! Csak ajánlani tudom! 5 csillag

2022. december 15.

Tapasztalat: a webshopban a 130 eFt-tól ár jelentése megrendelés után: ennyiért nem tudjuk leszállítani se ma, se semmikor. Van holnapra 143 eFt-ért, vagy előreutakás mellett 20 munkanapos szállítással 135 eFt-ért . Mivel nem sürgős a dolog maradok a 20 munkanap mellett, azzal a kitétellel akkor lehet kék hátlap (elvileg webshopban éppen olyan nincs). Igen lehet. Szuper, akkor kék. Visszaigazolják emailben , kifizetem. Megjön 10 nap alatt, de fekete. Kell vagy nem kell stílusban , hiába mutatom a visszaigazolást. Érv: olyan hektikus a világ , hogy ki tudja itt az árakat weblap szerint tartani, vagy a megrendelt terméket pontosan leszállítani. Csak azért két csillag mert megjött 10 nap alatt és az első megrendelésre kedvesen közölték , hogy köszönjük, hogy ezekben a nehéz időkben magyar boltban vásároltál és nem muktinál. Próbálkozom, de egyre jobban tiszta miért vásárolnak multinál az emberek. Még soha nem jártam ott úgy , hogy a webshop ár kamu lett volna .

2022. december 1.

Samsung A52s 5G-t vásároltam. Minden rendben volt a vásárlás során, mindenről tájékoztattak. A készülék a vártnál hamarabb megérkezett. (20 munkanapot mondtak előzetesen).
Nagyon köszönöm!

Irány a bolt oldala!

XXL GSM elérhetőségek
06-30/4 XXL GSM (06-30-4-995-476)
06-70/5 XXL GSM (06-70-5-995-476)
Szerviz:
06-20-393-3593
1065 BUDAPEST
Aradi utca 3.
1 óra ingyen parkolást biztosítunk minden nálunk vásárlónak az Aradi utca 8.-ban található parkolóházban!

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés