Media Markt

Media Markt Értékelései Értékelések átlaga: 4 (360 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. június 13.

Nagyon rossz! A leghosszabb! Csalók!
Hibás termékeket szállítanak ki!!!
Soha többet nem vásárolok ott! Elhajtottak! Nem cserélik! Nem foglalkoznak vele! Máson nyerészkednek!

2022. május 8.

Nagy nehezen találok 1 eladót ahová tartozik a telefon. Megveszem azt mondják ez minőségi, jó, 1 kinyitható Panasonicról van szó. Majd mikor visszaviszem, hogy a fedél bezárt állapotban pici nyomásra kikapcsol közlik velem nincs mit tenni így gyártották.

2022. május 6.

Kecskeméti Auchan/ Media Markt ....Katasztrófa... Borzalom.. Senki ne vegyen ott egy fogkefét se. A személyzet nem segítőkész, flegmák, az idősebb korosztályt meg tök hülyének nézik, csak a pénz érdekli őket a vásárlók elégedettsége kevésbé. Egy működés képtelen terméket nem hajlandóak visszavenni, vagy levásárlási lehetőséget biztosítani.

2022. április 22.

Tavaly rendeltünk egy zenei albumot, vártam rá körülbelül 2 hónapot... írták hogy az album nem elérhető.. kérdem én, ha nem volt elérhető miért lehetett megrendelni? Nem volt kiírva ,hogy nem elérhető, vagy hogy előrendelés, aztán 2 hónap várakozás után kinyögik, hogy mégsem? De aztán Pestre mentünk nyaralni és miután bementünk az ott lévő Media Marktba ott volt a polcon amit utána megvettünk és lemondtuk a rendelést... Nagyon nem értem hogyan működik ez..

2022. április 18.

1.) Hibásan állították ki a kibővített 2 termékre vonatkozó garancia plusz biztosítási kötvényt, melyről tájékoztattuk írásban őket, de a mai napig sem történt semmi.

2.) Félretájékoztatott az értékesítőjük azzal kapcsolatban, hogy a kiemelt biztosítási díj valójában mekkora összeg. Ezt írásban meg is reklamáltuk. Pár nappal később visszahívott diszpécserük, a hibát kivizsgálták és elmismerték felelősségüket. Ennek már 1 hónapja, de a mai napig sem történt semmi.

2022. március 30.

A soproni áruházban vásároltam. Az eladók kedvesek, udvariasak voltak, minden kérdésemre kielégítő választ adtak. Köszönet érte.

2022. március 10.

Borzasztó lassú a kiszállítás. 4 napos szállításból lassan kéthetesnél tartanak. Nevetséges

2022. február 22.

Jó szívvel ajánlom őket, nagy múltú cég!

2022. január 31.

Több dolgot is rendeltem tőlük a webshopon és minden hibátlanul, tökéletes állapotban érkezett meg, gyorsak és precízek!

2022. január 29.

Pár napja vettünk egy JBL Bluetooth-os (emellett vezetékesként is használható) fejhallgatót a Mediamarktból. Az ára nem volt rendesen kiírva, ezzel a kasszánál szembesültünk, 18 000 forint helyett 28 000 forint volt az ára, de gondoltuk oké, valószínűleg jobbat is vettünk. Maga az áru még nem is volt fent a Mediamarkt oldalán. Otthon kipróbáltuk másnap, alig használtuk, mivel több probléma is volt vele. A Bluetoothos csatlakozás esetén folyamatosan fel-le dobált ( többi Bluetoothos hangeszközünkön hibátlanul működött a jel), nagyon halk volt és a mikrofon is egy katasztrófa. Vezetékes csatlakozásnál fél fülre nem lehet vele hallani. Visszavittük 4 nap után (mivel az áruházhoz nem lakunk közel). Visszavittük, és akkor közölték, hogy nem veszik vissza, csak szervízbe küldik. Emellett az eladó mondta, hogy ha úgy van, fel is tehetjük internetre és ott eladhatjuk. Persze, vettünk egy minősíthetetlen szar fejhallgatót tőlük, és feltehetjük internetre eladni a hibás terméket, mikor CSAK 4 NAPJA VETTÜK MEG TŐLÜK. Nevetséges áruház.

2022. január 25.

Soha senki ne rendeljen onnan. Egyszerűen borzasztó ami ott folyik ha rendelésről van szó. 1-1 termékre Magyarországon belüli beszerzés esetén több mint 1 hónapot kell várni. Külföldi termékre meg akár több mint 2 hónapot miközben az van megadva, hogy a szállítás várhatóan 1 hónapon belül fog megtörténni. Én már jártam így, ne essenek ebbe a hibába. Csak offline lehet vásárolni a Media Marktban.

2022. január 4.

Először is ISZONYAT DRÁGA , ráadásul lapos,gyenge választék !!!!! 6 éve pakolgatják át egyik helyről a másikra ugyan azt az árut !! Azt hazudják hogy nincs pl. Logitek termék mert nem szállít a Logitek nekik .... Érdekes , az ausztriai Media Markt-ba VAN Logitek , eszméletleg nagy választékkal !!! Holott egy cég tudtommal !!! Rábeszélik a nem hozzáértő emberekre a szar , méregdrága árujukat !! Laptop vásárláskor 384 000 ft-os laptopot néztem , ugyan ezt a gépet az euronicsba sokkal jobb perifériákkal 320 000-ért vettem meg !!!!! Normális ember nem vásárol a magyarországi Media Marktban !! El vannak szállva nagyon , jó dolgukba már nem tudják mit , mennyiért adjanak !!
Az akciók is csak népetetések !! Az eredeti ár felé írnak egy nagyobb árat , és azt áthúzzák ..
KATASZTRÓFA A MAGYARORSZÁGI MEDIA MARKT !!!!!!!!!!!!

2021. december 27.

Iszonyat drága ,mint minden más a media marktban !! Máshol 15-25 000-el olcsóbb !!

2021. december 21.

A szegedi üzletben vásároltam mikrohullámú sütőt. Fél óra sorbanállás a pénztárnál, ahol nem képesek megcsinálni a garanciapapír lepecsételését, ezért újabb sorbanállás a vevőszolgálatnál, mire sorra kerültem, kiderült hogy sorszámot kellett volna kérni! Sorszámot kértem és újra sorbaálltam... Ez a XXI. századi kiszolgálás a MM szerint, egy nagy nulla, egy csillagot sem érdemel!

2021. december 17.

A webshopon vásárlás katasztrófa. Hosszadalmas…Majd a termék csere még rosszabb! Soha többé!!!

2021. december 10.

Több árucikket is rendeltem, nagyobb összegbe.
Az ígért 1-7 napon belül kiszálitásból 11 napja semmi nem történt. A Wbshopot telefonon lehetetlen elérni(20 alkalom, 15-20 perc zene hallgatás után meguntam)
Az e-mail megkeresésre 0 válasz.
Ennél bármely webshop jobban oda figyel az ügyfelekre.
Nem ajánlom senkinek

2021. december 9.

A termèkeket tudom ajànlani mindenkinek, csak ne keljen az ügyfèlszolgàlathoz fordulnia. Kaptam a vàsàrlàsom utàn 12db promociòs kòdot amit szerettem volna felhasznàlni karàcsinyi ajàndèkok vàsàrlàsàhoz, de minden eggyes kòdra azt ìrja hogy nem èrvènyes kòd. Emailre nem vàlaszolnak, telefont senki nem veszi fel, facebook oldalon a messenger üzenetre senki nem vàlaszol. Sajnos az ügyfèlszolgàlatuk egy csillagot sem èr.

2021. december 8.

Megrendeltem 3db terméket ami raktáron volt, kifizettem online. Ezután azt az infót kaptam, hogy 6-15 munkanap a szállítás. A telefont 30 perc várakozás után feladtam, nem vették fel. 2 e-mailt is küldtem, amire automata válaszolta meg a semmit. Szívem szerint lemondanának a rendelést, de nem küldtek elállási PDF - et. Nem ajánlom senkinek a céget.

2021. november 24.

GPS készüléket vásároltam először online...Minden szuper volt, gyorsak, precízek!

2021. november 19.

Új porszívót rendeltem, ma érkezett meg, kipróbáltam, tökéletesen működik! Gyorsan szállítottak!

2021. november 16.

Egy autós szivargyújtós melegítő/páralefújót rendeltem, mert üzletükből direktben nem lehet venni, holott ott akartam a gyorsaság kedvéért..
Írásuk szerint 1-3 nap a kiszállítás, amit persze fizetni kell. (címemet, kaputelefont, telszámot megadtam)
Nem jött 3 napig, telefonon kerestem őket. "megtámadták az elektronikus felületüket, majd jön, elnézést"
Telefonra másnap emailt is küldtek, h leállás, késedelem stb. Naponta nézem az emailt, mikor várjam a kiszállítást.. semmi napokig.
Eltelt még 6 nap, megint nézem az emailt. Tegnap kihozta(volna) a magyar posta...
De mégsem kézbesítette, mert a társasház utcai kapuja zárva volt... (mondom, telszám plusz kapukód náluk, én a lakásban)
Most menjek be magam a posta központjába, és hozzam el magamnak.
10 nappal a rendelés után, és előre kifizetve a kiszállítást- amit nem kértem volna.
Ez a magyar módi intézés, Media markt és magyar posta.

2021. október 11.

My story will be based on my experience with the MEDIAMARKT SZEGED shop:
1) Don't wait they reply you, if you send a letter to their mail (mmszeged@mediamarkt.hu), they won't
2) You can't check your device before you buy it
3) You have ONLY 3 days to change or return your device back and ONLY IN CASE if you have a STRONG REASON to do that. If you just don't like something (size, color, features, etc), then NO (even if you bring it back during the first 3 days)
4) Even if you have a strong reason, be ready to prove it in every possible way

Good luck!

2021. augusztus 28.

Eljöttem a soroksári media markt-ba,hogy fejhallgatót vegyek. Kérésemre,hogy szeretném a hangminőséget csekkolni, a válasz,hogy azt nem lehet. Furcsának találom,hogy egy olyan terméknél ahol az egyetlen funkciót ami miatt a termék létezik, nem lehet kipróbálni. Vásárlóbarát nem mondom. Nem csalódtam a multikban. Keményen dolgoznak azon,hogy a róluk jogosan kialakult negatív véleményt fenntartsák. Soha többet be nem teazem a lábam hozzájuk.

2021. július 29.

IPhone készüléket rendeltem, kiegészítő védőfóla felhelyezésével. A kiszállított telefonon a felhelyezett folia buborékosan, használhatatlanul került a készülékre. A telefonos bejeletésre közölték, küldjem vissza, és néhány het után (!) küldenek újet. Elképesztő hozzáállás. Vagy vigyem be üzletbe. De webshopon azért vásárol valaki, hogy ne az üzletben vegye meg. Arról a törvényi jogomról nem tájékoztattak, hogy elállhatok a vásárlásról. Az írásos reklaa,ációra tájékoztatásuk szerint majd néhány nap múlva válaszolnak, “ahogy sorra kerül”.
Javaslom elkerülni a MediaMarkt webshopot ilyen hozzáállás mellett.

2021. július 5.

Ajánlom őket, ha online, csakis innen.

2021. július 5.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és az áraikkal is.

2021. június 18.

Miskolcon ma 2021.06.17. 13.33 perckor vásároltam egy EPSON L 3151 típusú nyomtatót,ami úgy volt hirdetve hogy 5.000 ft ajándék kártyán visszajár. Kérdeztük a párommal az ügyfél szolgálatnál az oda beosztott urat az 5.000 forintos ajándékról,mutattam neki a fotót amit a webes oldalról készítettem,erre ő flegmán közölte hogy nem jár semmi,mert ahhoz hogy járjon az 5.000 forint ajándék kártyával kéne rendelkeznünk amin jóvá írnák az összeget. És hozzá tette hogy értelmezni kéne az kiírást. A párom mivel szintén kereskedő,megkérdezte a pénztáros hölgyet mivel tudomása szerint ez nem így szokott lenni. A pénztáros hölgy segítségével végül megkaptuk az ajándék kártyán a promócióban szereplő összeget. . Nem kicsit bosszantó hogy palira akarják venni az embert,és még hülyének is nézik

2021. június 3.

Megbízható, nagy múltú cég, ezért merek online tőlük vásásárolni. Nagyon elégedett voltam eddig bármit és bármikor is vásároltam. Jó szívvel ajánlom őket.

2021. április 21.

Uj hutot rendeltunk kaptunk egy ujracsomagolt indesit hutot,aminek az oldala 20 centit fel volt gyurodve es a hatso labai serultek voltak igy hatradolt az egesz.A megoldas az volt ,hogy a szallito majd visszaviszi es utana kijohet az uj amit helyette kuldenek ez kb 10 nap szamitasaim szerint ,hiszen 5 nap utan viszi el a szallito itthonrol a hibas uj hutot a telefon beszelgetes utan .Vennunk kellett masnap mashol egy uj hutot,sajat szallitoval , sajat zsebbol ugyhogy a penzt is kb 10 nap mulva utaljak vissza.Miutan a regi hutonket elvittek a szallitok es a kibontott uj hutovel igy jartunk ezen kivul kb 70 000 forint erteku felolvadt hus es elelmiszer ment a kukaba ami a hutot varta.Nem a hibas serult huto volt a fo gond a sertetlen dobozon belul,hanem a rugalmatlan eljaras .A normalis az ha ezt 2 napon belul orvosoljak ha mar ok hibaztak .Az utolso rendelesunk volt a cegtol.

2021. április 16.

ok

Irány a bolt oldala!

Szakmai sikerek sokrétű és megalapozott munka eredményeként


Több mint 40 éves fennállása alatt, Magyarország és Európa piacvezető elektronikai kiskereskedőjeként a Media Markt márkanév összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Legyen szó online vagy az áruházban történő vásárlásról, a Media Marktban kényelmesen és egyszerűen juthatunk hozzá több tízezer gyártó termékeihez.


Az ügyfelek az elsők!


Számukra kiemelten fontos, hogy ügyfeleik úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületük nyújtotta kényelemről vagy az áruházak segítő és támogató légköréről, mindig arra törekszenek, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő szituációkra adott választ, megoldást adhassák. Széles árukészletük, a 10 milliós pótalkatrész kínálatuk, számukra az alap, erre építik rá kollégáik segítőkészségét, a barátságos légkört, az áruházaikban elérhető, további szolgáltatásaikat.


A céluk, hogy versenyképes árak, valamint vonzó ajánlatok és akciók mellett a náluk vásárlók azt érezzék, hogy a Media Marktban vásárolni nyugalom és élmény. Ha pedig élmény, akkor humor és önfeledtség, amely elsősorban reklámjaikban jelenik meg. Hisznek abban, hogy ha vásárlóik számára élménnyé teszik a vásárlást, legközelebb is őket választják majd.


A MediaMarkt magyarországi története


Az első Media Markt áruházukat 1997. március 11-én nyitották meg Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztató elektronika terén. Két év múlva, 1999-től már a Westend City Centerben is elérhetőek voltak, a kétezres években pedig erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdtek. Emellett a fővárosban és környékén is nyitottak új áruházakat. Jelenleg, összesen 32 Media Markt áruházat üzemeltetnek országszerte.


Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre