Media Markt

Megbízható webáruház Media Markt
Media Markt Értékelései Értékelések átlaga: 3.9 (378 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. november 17.

Előző véleményemet visszavonom! Beírásom után másfél órára mejött! Elnézést kérek!

2023. november 17.

Miért ígérnek szállítási határidőt ha nem tudják teljesíteni? A régi mosógépet leszereltettem, nem tudunk mosni. Lehet, hogy újra be kell köttetni? Vajon mikor ide a megrendelt új gép?

2023. november 16.

Gyenge teljesítmény, Online vásárlás után a termék szállítására azt írták hogy 1-5 munkanap majd 7 nap múlva kaptam egy emailt, hogy ismét 1-5 munkanapon a szállítás. Akárhogy is számolóm az több mint 10 nap lesz mire megkapom. Szégyen hogy még mindig itt járunk, mikor máshol másnapra tesznek ígéretet, itt meg 10 nap is kevés Debrecenből- Debreceni címre szállítani. Így nem lehet fejlődni.

2023. május 3.

Aréna TV-osztàly elözö nap telefonon megbeszéltek alapján megkaptam a kért kártyàt.Köszönöm!

2023. május 3.

Te

2023. április 20.

Egy garanciális, nem működő telefont nem cseréltek vissza. Soha többé semmit itt!

2023. április 8.

Vásároltam egy számítógépet , a monitort nem tudtam bedugni a gépbe mert mindkettő hím végződésű csatlakozóval van ellátva . Lefényképeztem a telefonommal majd irány a pólus center média. Megmutattam az eladónak aki adott egy ugyanilyen azonos hím végződésű kábelt. Éreztem,hogy nem lesz jó kétszer is visszamentem , megkérdeztem ,hogy visszaveszik ha nem jó.Közölte ,hogy nem fogom visszavinni mert biztos jó. Hazaértem ,megnéztem ,nem volt jó.Nagyon bosszantó ,hogy tömegével ácsorognak a képzetlen ,tudatlan eladók az elkülönített osztályokon.Mondhatta volna ,sajnálom nem értek hozzá. Mai vásárlás.

2023. április 1.

Gyengülő színvonal,magas árak, gyenge választék.
Extrém lassú kiszállítás a Királyi Postával.
És ha gondod van akkor frusztrált, mosolytalan ügyfélszolgálati dolgozók Soroksáron és Kispesten.

2023. március 10.

Senkinek nem ajánlom ezt a céget!
Ahogy a panaszt kezelik, az kritikán aluli. Sokadjára küldik szervizbe a hibás telefonomat.
Nem tudom ezt hogy engedhetik neki a felsőbb szervek!

2023. február 23.

Ami a pénzvisszafizetés folyamatát illeti felháborító,hogy nem tudják időben visszautalni sokadik felszólítás után sem. 14 napos elállási idő helyett 48 nap után sem kaptam még vissza a pénzem.

2023. február 17.

A Media Markt webáruházban 5 éves garanciával vásárolt mosógépem 3 év után meghibásodott. A szerviz által kiállított csere utalványt leadtam az egyik áruházukban, -csere helyett a vételár visszafizetését választottam. A visszautalást szóban 15 napon belül ígérték, ám az összeg nem érkezett a számlámra. E-mail-ben újabb időpontot kaptam, az utalás ekkor sem történt meg, a számla vezető bankra hivatkozva, hogy az utalás általuk elutasításra került.
Ekkor már nem telefonon egyeztettem velük, e-mail-t írtam, amelyben tájékoztattam őket, hogy a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulok.
Az e -mail végül célba ért, mert kb.2 hét múlva utalták a pénzt.
15 nap helyett, több, mint 1 hónap elteltével sikerült a pénzemhez jutni.

Nagyon csalódtam az áruházban, a jövőben biztosan nem őket választom, ha műszaki cikket szeretnék vásárolni.

2023. január 25.

Nulla csillagot adnék, ha lehetne. Január 11-én rendeltem a Media Markt weboldalán utánvéttel egy kicsi Gorenje mélyhűtős hűtőszekrényt. Azért onnan, mert ott volt a legolcsóbb, 82 900 forint. Igényeltem a régi hűtőm elszállítását. Megrendelés után kaptam egy automatikus visszaigazoló e-mailt, hogy a terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítják. 5 nappal a rendelés után reggel 6-kor hívott valaki, nem ébredtem fel rá. Később kaptam egy e-mailt, hogy nem sikerült elérni engem a megadott címen és számon, ezért 19-én újra megpróbálják utoljára kihozni. Felhívtam a számot, lebeszéltük hogy 18-án reggel 7-kor hozzák. 18-án fél 11-kor jött a futár, már a folyosón becsomagolva láttam, hogy ez nem az a hűtő, amit rendeltem, mert háromszor olyan széles volt és kétszer olyan magas és más színű. Mivel lemértem a rendelkezésre álló helyemet, annak alapján rendeltem a kicsi hűtőt.

A futár vitatkozni kezdett velem, hogy márpedig én ezt rendeltem, a nevem/címem is rajta van a a csomagoláson és hogy a neten minden kisebbnek látszik. Ezért a tiltakozásom ellenére kicsomagolta és nyomta befelé az ajtón a monstrumot. Beszorult az előszobába, nem is tudta tovább vinni.
Ekkor megpróbált rávenni, hogy tartsam meg a hatalmas hűtőt, mert az 300 ezer forintba kerül, nekem meg csak 82 900 forintot kell fizetnem a papír szerint, így nagyon jól járok. Az nem számított hogy be volt szorulva a konyha és a bejárati ajtó közé, így soha többet nem tudtam volna kimenni a konyhába.
Ha befért volna, akkor sem fogadtam volna el a gerinctelen ajánlatot. Nem fizettem ki a hűtőt és kértem hogy vigye el és hozzák el azt, amit rendeltem. A régi hűtőt, amiből előző este kipakoltam mindent, kimostam és szállítható állapotba hoztam, kivitte a folyosóra, de mivel az újat el kellett vinnie, így a régi maradt a folyosón. A futár nem tudta megmondani, hogy mikor kapom meg azt, amit valóban megrendeltem. Vártam pár napot, de nem történt semmi. A régi hűtőből kivett 15 ezer forint értékű élelmiszer kiolvadt/megromlott, ment a kukába. Mivel semmilyen megkeresés nem jött tőlük, 22-én meguntam a várakozást és megírtam a Media Marktnak az esetet és kérdeztem hogy mikor kapom meg azt, amit megrendeltem. Másnap válaszoltak, hogy visszaérkezett a raktárukba, amit nem kértem, és ha csereterméket szeretnék, újabb hetet kellENE várnom, hogy megkapjam. Csereterméknek nevezte azt, amit eleve megrendeltem és ami helyett mást küldtek. Összesen három hetet kellett volna várnom a 11-i rendelésemtől számítva az ígért 1-3 nap helyett.
Így feltételes módban írtak, tehát sejtették hogy mi következik. Közben láttam hogy a weboldalukon a rendelt hűtő ára hirtelen 82 900 forintről 98 999 forintra változott. Gyanítom, hogy ez állt az egész mögött, mert így nem kellett olcsóbban odaadni azt, amit most már majdnem 20 ezer forinttal drágábban hirdetnek.

A rendelésemet lemondtam, és január 22-én megrendeltem ugyanazt a hűtőt, a régi elszállításának igénylésével az Euronics oldalán 92 000 + 8000 forint szállítási költségért, tehát 10 ezer forinttal drágábban, plusz a veszteségem, amiért a sok ételt ki kellett dobnom.
Január 23-án küldött az Euronics egy e-mailt, hogy átadták a szállítónak a csomagot és másnap megkapom. A futár még aznap este hívott, hogy 24-én reggel 8 körül jön. Jött is, ahogy ígérte és azt a hűtőt hozta, amit kértem. A régit a folyosóról szó nélkül elvitték. Nagyon jó választás volt az új kis hűtő, imádom.

Hát ekkora különbség volt a Media Mart és az Euronics közötti megrendelés és teljesítés között.
Senkinek nem ajánlom a Media Marktot, főleg akkor nem, ha olyan fontos dolgot rendel valaki, mint egy hűtőszekrény. 1 hétig nem volt hűtőm, még az volt a szerencsém hogy hideg van, így az erkélyen tároltam néhány dolgot, amikből szintén ki kellett dobnom egyet-mást, amikor napközben 10 fok fölé emelkedett a hőmérséklet.

2022. október 9.

Átvételi lehetőséget ajánlottak 0 forinttért az áruházaikban, de nem volt ez használható, viszont átvételi ponton igen, abban az áruházaik benne voltak már. Ja, de 1500 Ft díjért!

2022. szeptember 13.

En eddig még nem csalódtam ebben az áruházban. Most kisebb dolgokat vásároltam, a szallitasi idő kicsit hosszú volt, mert a telefonom tokjára várni kellett, de minden nagyon szuper.
A 2000 ft-os töltő kabel szupertöltésre is alkalmas, a 3000 ft-os hajvasaló olcsó, de a célnak megfelel. De vettünk innen mar mosógépet is, ami azóta is jól szuperál. Ott a szállitók egy kicsit macsósan rakodtak lefele, na mondom a mosógép eddig mosott, de nem lett semmi baja. :) Szóval en meg vagyok velük elégedve. Postára kértem az árút, ott se volt semmi gubanc. Köszi Media Markt!

2022. augusztus 29.

Nyíregyháza Média Markt! Egy elég komoly laptopot szerettünk volna vásárolni,részletre A hitelügyintèző aki utólag kiderült a Média Markt munkatársa egy óra várakozás után sem jött. Persze ígéreteket kaptunk hamarosan jön.. hamarosan jön.. de nem jött, így visszamondtuk a termèket ès eljöttünk Köszönjük a kiszolgálást.

2022. augusztus 23.

Páraelszívót vettem. Gorenje. ELvileg jó márka. Zörög, csörög, mikor elindul nagyobb teljesítményben. Csomagolás nem volt eredeti. Mikor hazavittem és kibontottam, akkor láttam. Talán már egy visszavitt készülék volt. A szegecselt rész nem volt tökéletes. Három nao után, már nem cserélték volna.

2022. augusztus 23.

Soha többé nem szeretnék itt vásárolni telefont vittünk vissza ami elromlott nem a mi hibánkból az eladó mikor panaszoltuk mi lett a telefonnal nagyon lekezelő volt és flegma azt mondta 30 nap a javítási idő mikor interneten több helyen is 8 napot írnak max. A mai világban hogy lehet megélni 30 napig egy telefon nélkül mikor csere készüléket kértünk azt mondta nem tud adni és nem muszáj nekik biztosítani undorító ez a viselkedés senkinek nem ajánlom

2022. augusztus 23.

Garancia pluszt értékelném! Szervízbe szállításnál betörik a tv kijelzője, így már nem él a garancia. Javíttatás helyett visszakapok egy ugyanolyan működésképtelen televíziót, de grátiszban még törött képernyővel! Köszönöm!

2022. június 13.

Nagyon rossz! A leghosszabb! Csalók!
Hibás termékeket szállítanak ki!!!
Soha többet nem vásárolok ott! Elhajtottak! Nem cserélik! Nem foglalkoznak vele! Máson nyerészkednek!

2022. május 8.

Nagy nehezen találok 1 eladót ahová tartozik a telefon. Megveszem azt mondják ez minőségi, jó, 1 kinyitható Panasonicról van szó. Majd mikor visszaviszem, hogy a fedél bezárt állapotban pici nyomásra kikapcsol közlik velem nincs mit tenni így gyártották.

2022. május 6.

Kecskeméti Auchan/ Media Markt ....Katasztrófa... Borzalom.. Senki ne vegyen ott egy fogkefét se. A személyzet nem segítőkész, flegmák, az idősebb korosztályt meg tök hülyének nézik, csak a pénz érdekli őket a vásárlók elégedettsége kevésbé. Egy működés képtelen terméket nem hajlandóak visszavenni, vagy levásárlási lehetőséget biztosítani.

2022. április 22.

Tavaly rendeltünk egy zenei albumot, vártam rá körülbelül 2 hónapot... írták hogy az album nem elérhető.. kérdem én, ha nem volt elérhető miért lehetett megrendelni? Nem volt kiírva ,hogy nem elérhető, vagy hogy előrendelés, aztán 2 hónap várakozás után kinyögik, hogy mégsem? De aztán Pestre mentünk nyaralni és miután bementünk az ott lévő Media Marktba ott volt a polcon amit utána megvettünk és lemondtuk a rendelést... Nagyon nem értem hogyan működik ez..

2022. április 18.

1.) Hibásan állították ki a kibővített 2 termékre vonatkozó garancia plusz biztosítási kötvényt, melyről tájékoztattuk írásban őket, de a mai napig sem történt semmi.

2.) Félretájékoztatott az értékesítőjük azzal kapcsolatban, hogy a kiemelt biztosítási díj valójában mekkora összeg. Ezt írásban meg is reklamáltuk. Pár nappal később visszahívott diszpécserük, a hibát kivizsgálták és elmismerték felelősségüket. Ennek már 1 hónapja, de a mai napig sem történt semmi.

2022. március 30.

A soproni áruházban vásároltam. Az eladók kedvesek, udvariasak voltak, minden kérdésemre kielégítő választ adtak. Köszönet érte.

2022. március 10.

Borzasztó lassú a kiszállítás. 4 napos szállításból lassan kéthetesnél tartanak. Nevetséges

2022. február 22.

Jó szívvel ajánlom őket, nagy múltú cég!

2022. január 31.

Több dolgot is rendeltem tőlük a webshopon és minden hibátlanul, tökéletes állapotban érkezett meg, gyorsak és precízek!

2022. január 29.

Pár napja vettünk egy JBL Bluetooth-os (emellett vezetékesként is használható) fejhallgatót a Mediamarktból. Az ára nem volt rendesen kiírva, ezzel a kasszánál szembesültünk, 18 000 forint helyett 28 000 forint volt az ára, de gondoltuk oké, valószínűleg jobbat is vettünk. Maga az áru még nem is volt fent a Mediamarkt oldalán. Otthon kipróbáltuk másnap, alig használtuk, mivel több probléma is volt vele. A Bluetoothos csatlakozás esetén folyamatosan fel-le dobált ( többi Bluetoothos hangeszközünkön hibátlanul működött a jel), nagyon halk volt és a mikrofon is egy katasztrófa. Vezetékes csatlakozásnál fél fülre nem lehet vele hallani. Visszavittük 4 nap után (mivel az áruházhoz nem lakunk közel). Visszavittük, és akkor közölték, hogy nem veszik vissza, csak szervízbe küldik. Emellett az eladó mondta, hogy ha úgy van, fel is tehetjük internetre és ott eladhatjuk. Persze, vettünk egy minősíthetetlen szar fejhallgatót tőlük, és feltehetjük internetre eladni a hibás terméket, mikor CSAK 4 NAPJA VETTÜK MEG TŐLÜK. Nevetséges áruház.

2022. január 25.

Soha senki ne rendeljen onnan. Egyszerűen borzasztó ami ott folyik ha rendelésről van szó. 1-1 termékre Magyarországon belüli beszerzés esetén több mint 1 hónapot kell várni. Külföldi termékre meg akár több mint 2 hónapot miközben az van megadva, hogy a szállítás várhatóan 1 hónapon belül fog megtörténni. Én már jártam így, ne essenek ebbe a hibába. Csak offline lehet vásárolni a Media Marktban.

2022. január 4.

Először is ISZONYAT DRÁGA , ráadásul lapos,gyenge választék !!!!! 6 éve pakolgatják át egyik helyről a másikra ugyan azt az árut !! Azt hazudják hogy nincs pl. Logitek termék mert nem szállít a Logitek nekik .... Érdekes , az ausztriai Media Markt-ba VAN Logitek , eszméletleg nagy választékkal !!! Holott egy cég tudtommal !!! Rábeszélik a nem hozzáértő emberekre a szar , méregdrága árujukat !! Laptop vásárláskor 384 000 ft-os laptopot néztem , ugyan ezt a gépet az euronicsba sokkal jobb perifériákkal 320 000-ért vettem meg !!!!! Normális ember nem vásárol a magyarországi Media Marktban !! El vannak szállva nagyon , jó dolgukba már nem tudják mit , mennyiért adjanak !!
Az akciók is csak népetetések !! Az eredeti ár felé írnak egy nagyobb árat , és azt áthúzzák ..
KATASZTRÓFA A MAGYARORSZÁGI MEDIA MARKT !!!!!!!!!!!!

Irány a bolt oldala!

<h3><strong><u>Szakmai sikerek sokr&eacute;tű &eacute;s megalapozott munka eredm&eacute;nyek&eacute;nt</u></strong></h3>
<p>T&ouml;bb mint 40 &eacute;ves fenn&aacute;ll&aacute;sa alatt, Magyarorsz&aacute;g &eacute;s Eur&oacute;pa piacvezető elektronikai kiskereskedőjek&eacute;nt a Media Markt m&aacute;rkan&eacute;v &ouml;sszeforrott a megb&iacute;zhat&oacute;s&aacute;ggal, a szak&eacute;rtő munkat&aacute;rsak ny&uacute;jtotta seg&iacute;ts&eacute;ggel, a sz&eacute;lesk&ouml;rű szolg&aacute;ltat&aacute;sok biztos&iacute;t&aacute;s&aacute;val, valamint a magas sz&iacute;nvonal&uacute; v&aacute;s&aacute;rl&oacute;i &eacute;lm&eacute;nnyel. Legyen sz&oacute; online vagy az &aacute;ruh&aacute;zban t&ouml;rt&eacute;nő v&aacute;s&aacute;rl&aacute;sr&oacute;l, a Media Marktban k&eacute;nyelmesen &eacute;s egyszerűen juthatunk hozz&aacute; t&ouml;bb t&iacute;zezer gy&aacute;rt&oacute; term&eacute;keihez.</p>
<h3><strong><u>Az &uuml;gyfelek az elsők!</u></strong></h3>
<p>Sz&aacute;mukra kiemelten fontos, hogy &uuml;gyfeleik &uacute;gy v&aacute;s&aacute;rolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen sz&oacute; az online fel&uuml;let&uuml;k ny&uacute;jtotta k&eacute;nyelemről vagy az &aacute;ruh&aacute;zak seg&iacute;tő &eacute;s t&aacute;mogat&oacute; l&eacute;gk&ouml;r&eacute;ről, mindig arra t&ouml;rekszenek, hogy ne csak egyszerű term&eacute;keket, hanem a v&aacute;s&aacute;rl&oacute;k sz&aacute;m&aacute;ra kih&iacute;v&aacute;st jelentő szitu&aacute;ci&oacute;kra adott v&aacute;laszt, megold&aacute;st adhass&aacute;k. Sz&eacute;les &aacute;ruk&eacute;szlet&uuml;k, a 10 milli&oacute;s p&oacute;talkatr&eacute;sz k&iacute;n&aacute;latuk, sz&aacute;mukra az alap, erre &eacute;p&iacute;tik r&aacute; koll&eacute;g&aacute;ik seg&iacute;tők&eacute;szs&eacute;g&eacute;t, a bar&aacute;ts&aacute;gos l&eacute;gk&ouml;rt, az &aacute;ruh&aacute;zaikban el&eacute;rhető, tov&aacute;bbi szolg&aacute;ltat&aacute;saikat.</p>
<p>A c&eacute;luk, hogy versenyk&eacute;pes &aacute;rak, valamint vonz&oacute; aj&aacute;nlatok &eacute;s akci&oacute;k mellett a n&aacute;luk v&aacute;s&aacute;rl&oacute;k azt &eacute;rezz&eacute;k, hogy a Media Marktban v&aacute;s&aacute;rolni nyugalom &eacute;s &eacute;lm&eacute;ny. Ha pedig &eacute;lm&eacute;ny, akkor humor &eacute;s &ouml;nfeledts&eacute;g, amely elsősorban rekl&aacute;mjaikban jelenik meg. Hisznek abban, hogy ha v&aacute;s&aacute;rl&oacute;ik sz&aacute;m&aacute;ra &eacute;lm&eacute;nny&eacute; teszik a v&aacute;s&aacute;rl&aacute;st, legk&ouml;zelebb is őket v&aacute;lasztj&aacute;k majd.</p>
<h3><strong><u>A MediaMarkt magyarorsz&aacute;gi t&ouml;rt&eacute;nete</u></strong></h3>
<p>Az első Media Markt &aacute;ruh&aacute;zukat 1997. m&aacute;rcius 11-&eacute;n nyitott&aacute;k meg Budapesten. A v&aacute;s&aacute;rl&oacute;k addig sosem l&aacute;tott nagys&aacute;g&uacute; &aacute;ruv&aacute;laszt&eacute;kkal tal&aacute;lkoztak a h&aacute;ztart&aacute;si &eacute;s sz&oacute;rakoztat&oacute; elektronika ter&eacute;n. K&eacute;t &eacute;v m&uacute;lva, 1999-től m&aacute;r a Westend City Centerben is el&eacute;rhetőek voltak, a k&eacute;tezres &eacute;vekben pedig erőteljes vid&eacute;ki terjeszked&eacute;sbe kezdtek. Emellett a főv&aacute;rosban &eacute;s k&ouml;rny&eacute;k&eacute;n is nyitottak &uacute;j &aacute;ruh&aacute;zakat. Jelenleg, &ouml;sszesen 32 Media Markt &aacute;ruh&aacute;zat &uuml;zemeltetnek orsz&aacute;gszerte.</p>

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre