electronic-star

electronic-star

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. március 1.

Csak negatívan tudok nyilatkozni. A termék minősége kritikán aluli volt. Reklamáció, visszaküldés, aztán több mint egy hétig semmi reakció. Egyszercsak jön az sms, hogy a reklamáció beérkezett, a technikusok már foglalkoznak vele. Majd megint semmi. Aztán egy sms, hogy feladták a csomagot??? Ma visszakaptuk ugyanazt a rakás szart. Slusszpoén, hogy ahogy a szomszéd Pista, úgy az állítólagos technikusok sem csináltak vele semmit. Ahogy én becsomagoltam ugyanúgy jött vissza.

2021. február 5.

2021.jan.27.-én rendeltünk egy grill 3:1 ben készüléket Önöktől,amit február 1.-én megkaptunk.Rendelés szám: 2021-5261206- A számla igényünket már egyszer jeleztem,ennek ellenére a mai napig nem kaptuk meg ! Geoterm-Exact Kft. Bárna,Béke út 5 3126 adószám:11194381-2-12. Továbbá a magyar nyelvű használati utasítást sem kaptuk,pedig azt kötelező lenne mellékelni-mondja ezt a kereskedelmi felügyelő rokonom !Tehát egyenlőre az értékelésem negatív !

2021. február 2.

Senki NE vásároljon itt, kritikán aluli a termék és a reklamációs ügyintézés is.

2021. január 18.

Több dolgot vettem, maradéktalanul elégedett vagyok!

2020. november 23.

Az áruházzal meg voltam elégedve az áruval is de ennyi pénzért kicsit jobbat vártam

2020. november 17.

Gyorsan és hiánytalanul megérkezett ma a csomagom, időben és épségben.

2020. november 12.

Kiváló

2020. november 2.

Nekem nem volt semmi gondom!

2020. október 20.

Két napja adtam le a rendelésem, tegnap szóltak, hogy ma hozzák és meg is érkezett.

2020. október 20.

Nálam szerencsére minden rendben volt, egy rossz szót sem tudok mondani, időben és épségben megérkezett a rendelésem.

2020. szeptember 22.

Mindenki kerülje ezt a céget!Lehúzásból élnek,az augusztus végén rendelt csobogó hibásan érkezett meg,nem működött,ezért visszaküldtem.Azóta 3 hét telt el,a cég nem kommunikál,semmire nem reagál,pénz sehol.Már rossz érzésem volt mikor benyögték hogy 2 hét múlva tudják csak visszautalni,hát ez be is igazolódott.Lehúzós szar cég.

2020. augusztus 25.

Megijedtem a kommenteket látva, de egy kis apróságot rendeltem csak, gondoltam megpróbálom, nálam gyorsan megérkezett a termék és elégedett vagyok vele, máskor is merek tőlük rendelni.

2020. augusztus 7.

Köze nincs a kapott és a rendelt áru egymáshoz!!! Esetemben egy Blumfeldt Oreos grill sütő amit öntvényként hirdetnek, egyszerű, vékony vas lemez!!!
Kerülje mindenki. :(

2020. június 12.

Ez egy rakás szar 3 hónap alati teljesítmény nulla . Termek csere szar volt sott még rosszabb visza küldtem és kértem a pénzem több mint 3 hete kurva gyorsan kérem visza a pénzt köcsögök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020. június 4.

SOHA TÖBBET, SEMMIT NEM FOGOK INNEN RENDELNI!!!
2020. MÁJUS 11-ÉN RENDELTEM EGY TERMÉKET TŐLÜK ÉS 3-SZOR HÍVTAM FEL AZÓTA AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATUKAT. ÍGÉRNEK, DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI. EZ A WEBÁRUHÁZ SZÁMOMRA NEM ÜZLETI KATEGÓRIA!!!

2020. május 23.

Kritikán aluli termékminőség és ügyintézés. Air fryer sütőt vettünk, ami a termékleírás alapján teflonos. Néhány hónap rendeltetészszerű használat után elkezdett feljönni a réteg. Ez inkább festett réteg, mint teflon. Jeleztük a cég felé a hibát, aki anonim e-mailben közölte, hogy küldjük be a terméket. Kértük, hogy tájékoztassanak, hogy kicserélik-e vagy visszaadják a pénzt. Hetek óta nem érkezik válasz. Mindenki kerülje el őket, mert hihetetlenül inkorrekt banda!

2020. május 22.

Elsőre megrendelt termék megérkezik. Élve a 14 napos elállási joggal visszavittem a Gyömrői úton lévő raktárba, akinek a visszaigazolása szerint, a termék maradéktalanul visszaszállításra került a szlovákiai raktárba.
Azóta eltelt három hét. A termék vételárát, ami közel 50 eFt még mindig nem sikerült visszautalniuk. Az ügyfélszolgálat több órás várakozás után veszi fel a telefont, de mindig más dátumot ad meg, mint visszafizetési határidő, de van amikor azt is letagadják, hogy a termék visszaérkezett. E-mail-ekre nem reagálnak. Pénzt vissza nem fizetnek. Jelenleg tehetetlennek érzem magam a webáruházzal szemben és kíváncsi vagyok, hogy valójában futhatok a péntem után, vagy valamikor - amikor nekik van kedvük visszafizetik a nekem járó összeget.
Csak abban az esetben javaslom tőlük vásárolni, ha ezer százalékig biztos vagy a termékben és abban, hogy nem akarsz majd elállni a vásárlástól.
Őszintén szólva, picit félek egy másik vásárlásomnál, nehogy valamikor is garanciális ügyintézésre legyen szüksége, mert katasztrófális az ügykezelésük.

2020. május 18.

Üdv! Rendeltem tőlük egy akváriumi szűrőberendezést. Megérkezett. Kipróbáltam, működik, de sajnos túl nagyot rendeltem. Éppen a 14-dik napon döntöttem úgy, hogy visszaküldöm. Bejelentettem, visszaigazolták, leírták lépésről lépésre mit tegyek. Becsomagoltam, visszaküldtem a GYÖMRŐI úti leadóhelyre. Emailben visszaigazolták, hogy megkapták, a pénzügyi osztályon van az ügy, még egy kis türelmet kérek. Aztán egyszer csak landolt a pénz a számlámon.

Az előttem szólók esetében nem értem mi történhetett. A Gyömrői úti leadóhely állítólag nem létezik??? Hát, én oda küldtem, ezek szerint mégis létezik. Igaz, a folyamat eltartott kb 1 hónapig, de nem volt semmi bunkózás, egyszerűen annyi a titka a dolognak, hogy nem baszogattam őket, egyszer sem telefonáltam rájuk, szépen ment minden gördülékenyen.

2020. május 9.

Kibaszott üzenetre képtelenek választ adni. Termék elérhetőségét mutatja közbe nincs is készleten. Elérhetetlenek, Nem közölnek semmit, van egy automata üzenetküldő rendszerük és ennyi. 10-ből 1 ember ha jóljár többi érdektelen.

2020. május 4.

Amit vettem azt nem kuldtek el, elore fizettem , a penzemet sem kuldtek vissza , mikor telefonon erdeklodtek akkor valami kis pokhendi fa..s..zomszopo kirohogott , se penzem , 50000, se aru , jol rabasztam , vegyel te is toluk JOOOOOOK

2020. április 17.

Ugyfelszam:116615368

Bizonylatszam:2020-5504102

Rendeles igazaolasa:2020-1398060

A gepet beuzemelni sem tudtuk, nem mukodott. Ezt azonnal jeleztem Onoknek es marcius 27re kuldtek erte futart (fuvarlevelszam: 197501) aki el is szallitotta.
Marcius 30-an 16:14 orakor kaptam Onoktol megerositest, hogy a gep beerkezett a raktarba, leellenoriztek, sertetlen allapotban van, a termek aranak visszateritse kovetkezhet. Varhatoen egy heten belul atutalasra kerul az osszeg.
Aprilis 9-en 11:13 orakor azt az informaciot kaptam Onoktol, hogy a penzugyi osztalyon van a reklamacio, es varhatoan egy-ket napon belul visszautaljak a termek arat.
Mai napig nem erkezett meg a szamlamra az osszeg es telefonon sem sikerul Onoket elerni.

2020. április 15.

Megrendelésemet önhatalmúlag visszautasították. Telefonon érdeklődtem az oka felől. Azt a választ kaptam, hogy a "főnökség" a saját hatáskörében visszautasította a megrendelésemet és a " főnökség" email címét akarták megadni. A google értékeléseket olvasva már örülök, hogy visszautasították a rendelésemet.

2020. április 14.

Két hét alatt semmi visszajelzés! Nem is értem, hogy tudnak még talpon maradni! Mindenki kerülje el őket messzire!
Az ügyfélszolgálat is használhatatlan! Bunkók!

2020. március 12.

Kiváló! 🙂 Elégedett vagyok. Köszönöm, hogy vannak!
A rendelés elejétől a végéig folyamatosan kaptam tájékoztatást. A termék amit vásároltam gondosan becsomsgolva, hibátlanul érkezett, egyenlőre minősége 100%!
Köszönöm.

Tisztelettel : Varga Tímea

2020. február 20.

Nagyon jó áron és gyorsan jutottam hozzá a rendelt termékhez!

2020. február 12.

Nálam minden rendben volt, a szállítás kicsit csúszott, de a termék hibátlan!

2020. február 8.

Hat nem is ettem ennyi negatív velemeny mellett, hogy mernek meg rendelni Emberek ettől a cegtől. Kavegep hibasan erkezett, telefonalas ami tobb ezer forint , mert nem elerhetők, miutan orulsz, hogy felveszik a masik sokk a kioktatas majd rad teszik a telefont. Levelekre is nehezen valaszolnak! Ha sikerul eljutni arra a pontra, hogy visszakuldheted elallasi joggal, mert rossz a gep akkor sajat koltsegeden kuldheted vissza! Ez nembis olyan nagy gond igen am utana jon a tortura. 14 napig idrgeskedsz, hogy utaljak e vissza a penzed hat nem!!!! Majd ujra levelezel veluk es rendőrsegi feljelentest es polgari pert indithatsz, hogy megkapd a penzed! Hat ez ilyen bolt!!!!😣Rossznal is rosszabb!!!

2020. január 25.

A termékeknél nem a valósàgnak megfelelő megtévesztő leíràsok szerepelnek!
Pl vettem tőlük egy rozsdamentesnek hirdetett ruha centrifugàt. Ami közönséges festett vaslemez.
Előzőleg egy pereciziósan csapàgyazottnak hirdetett csigàs hàtgépet, ami két gagyi műanyag tengelyen billeg.
Kétszer is àtvertek. Tanultam belőlle.
A boltal való kommunikàció 0!
Még csak nem is reagàlnak.
Nem érdemli meg ez a bolt a megbizható jelzőt!

2020. január 24.

KERÜLD EL, HA JÓT AKARSZ! Hiányosan érkezett meg a termék, HASZNÁLHATATLAN így.

ALKATRÉSZEK FELE HIÁNYZIK, CSAVAROK KIMARADTAK.

Kézbesítési idő a honlapon: 3-5 nap
Kézbesítési idő az e-mailben: 5-9 MUNKANAP
Kézbesítési idő a valóságban: 2 hét, HIÁNYOS SZÁLLÍTÁSSAL

Rendkívül csalódott vagyok, hogy ekkora AMATŐR HIBÁT megengedhet magának egy webáruház.

Az itteni visszajelzések alapján hosszadalmas és kérdéses reklamációs folyamatra számítok

2020. január 22.

Nem is értem, hogy van képük kiírni olyat, hogy professzionális ügyfélszolgálat. Egyrészt az ügyfél számlája ketyeg, amíg ök nem méltóztatnak felvenni, aztán már az elsö kérdésre olyan bunkón reagál, aki felvette, mintha szánt szándékkal el akarnának esni a megrendelésektöl. Aztán mikor ezt szóvá tettem, elkezd halózni és rámrakja... De ennél tovább fogok menni: mindenhol lejáratom és jelentem öket, az biztos!

A bolt adatai
A bolt leírása
Az electronic-star webáruház audio termékek széles skáláját forgalmazza. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb DJ eszközök, hangfalszettek, erősítők, házi HiFi berendezések, HiFi hangfalak, fénytechnika és autós multimédia eszközök is. Vásárlóinknak 21 nap próbaidőt biztosítunk és 3 év jótállást.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel