trendmaker.hu kft

trendmaker.hu kft

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. június 9.

Klassz választék és jó ügyintézés.

2019. június 6.

Ajánlom őket.

2019. június 3.

Versenyképes árak gyors ügyintézés.

2019. május 31.

Minden oké volt.

2019. május 28.

Két hét várakozás után emailben kellett rákérdeznem, hogy miújság a rendelésemmel...rá következő második napon meg is kaptam a csomagot, sajnos a csomag nem azt az órát tartalmazta, amit meg rendeltem. Korrekt módon csomagcserét ajánlottak fel, de sajnos, azt sem kaptam volna meg két héten belül , így elálltam a vásárlástól, mind e közben, nem valami barátságosak, már amit email üzenetben tapasztaltam.
Pénz vissza utalása gyorsan megtörtént, ezért jár a pont.
Sajnos rossz a véleményem, így többet nem rendelek tőlük, sem a párom, aki szintén 3hetet várt egy övre, null tájékoztatás mellett!

2019. május 24.

Pont azt kaptam amit rendeltem és pontosan.

2019. május 24.

Az árak elég versenyképesek. A kiszállítás gyors.

2019. május 22.

Kellemes meglepetés! Végre egy cég ahonnan nyugodtan rendelhetek.

2019. március 8.

A rendelés késése után egy héttel érdeklődtem. A válasz, hogy jövő héten érkezik. Az említett "jövő hét" csütörtökén(2 héttel az ígért szállítás után) a pakk helyett email jött, hogy elfogyott a beszállítónál (az az egyetlen db ami hírdetve volt). Mellettük szól, hogy ajánlottak egy 10%-os kedvezmény kupont fájdalomdíjként de attól még a remélt 15.000 spórolt forintot buktam. 3X rendeltem tőlük: akkor, először és utoljára....

2019. február 20.

Január végén rendeltem egy karórát (Valentin napi ajándéknak szántam), aminek kiszállítását február 10-15 közötti időpontra ígérték! Ma február 20. van, az óra sehol!! ennyit a Valentin napi meglepetésemről! Köszönöm Trendmaker királyok vagytok, ilyen hozzáállással hosszú karrier vár rátok!

2018. november 16.

Többször rendeltem tőlük !!
Minden ok volt korrekt szimpatikus kiszolgàlàs !!!!

2018. április 25.

Hihetetlen árak, csúcsminőség. Koszonom:)

2017. december 9.

Tisztelt cím !! Rendeltem önöktől egy CASIO óra Karóra LA-680 WGA-9D / GST .ÉS MEG IS KAPTAM AZ ÓRÁT A MAI NAP DÉLUTÁN DE SAJNOS NEM HISZEM HOGY AZT AZ ÓRÁT KÉZBESÍTETTÉK AMIT KELLETT VOLNA !! SZERINTEM A NŐI VERZIÓT KÜLDTÉK EL NEKEM MERT SZINTE BE SEM TUDOM CSATOLNI ,ÉS A SZÍJ IS CSAK 11-12 MILLIMÉTER SZÉLES KÉREM KÜLDJENEK CSERE ÓRÁT MERT EZT NEM TUDOM HASZNÁLNI !! AMIT KAPTAM ANNAK SZÁMA LA 680 WGA 9D F 3284 MODUL DI ,AKKOR MOST MI TÖRTÉNT KÉREM INTÉZKEDJENEK, MERT ÉN EGY, SAJNOS ROKKANT EMBER VAGYOK ÉS AJÁNDÉKBA AKARTÁK VENNI ÉS ÍGY NEM KELL LEGYENEK SZÍVESEK MINÉL HAMARABB INTÉZKEDNI ,ÉS EGY MÁSIK ÓRÁT CSERÉBE KÜLDENI UGYANIS KI VAN FIZETVE !! TISZTELETTEL KÓPIS LÁSZLÓ VEVŐ !! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Miért nem válaszolnak ,én most mit kezdjek női órával ?? És ráadásul egyedül élek rokkantan még menni sem tudok csak mankóval ,annyit kérek cseréljék ki férfi órára ,én hozzá sem nyúltam, csak felbontottam a csomagot ,akkor lepődtem meg hogy női óra !! :( kifizettem ennyi pénzt és még használni sem tudom mert amúgy is vastag a karom és ez női óra !!
kérem önöket cseréljék ki az órát én vissza adom ezt amit kaptam úgy ahogy kaptam ,tisztelettel Kópis lászló vevő !! Küldemény azonosító : PBVZ535636885 MEGRENDELÉS SZÁMA :90 47-610367 KÉREM SEGÍTSENEK EGY ROKKANT EMBERNEK, BOLDOG KARÁCSONYT ,ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ,REMÉLEM SEGÍTENEK ,KÖSZÖNÖM !! !! jo EGÉSZSÉGET MINDEN MUNKATÁRSNAK ,KÓPIS LÁSZLÓ VEVŐ !! Ezt a Férfi karórát szeretném megkapni, mert egy árban vannak !! Casio óra Karóra A-178WG /gst / Férfi / .

2017. augusztus 3.

Sziasztok! Napszemüveget szeretnék venni. Eredeti Polarizált ? Csak mert gyanúsan alacsony áruk van ! Köszönöm a válaszokat

2017. május 12.

Sziasztok Én már töbször rendeltem innen órat ,napszemcsit és
minden rendben volt, most is rendelés közben írok korrektek jó árak . Mi kell még? Nyugodt szível ajánlom mindenkinek.

2017. február 23.

Korrekt cég, mindenkinek ajánlom!

2017. január 6.

Korrektek és megbízhatóak.Meg vagyok elégedve velük, nem volt jó a karkötő méretre, vissza kellett küldenem, mert nem volt kisebb méret, ahogy megkapták a terméket másnap a számlámon volt az ára.

2016. október 25.

olvasom a véleményeket és elgondolkodom azon, aki ezeket írja. Ha valaki akcós terméket vásárol, legalább annyit tudnia illenék, hogy ezek mind megmaradt árúk, melyet webáruházakon keresztül kiárusitanak. Miután több webáruház is létezi, és több helyen is árusitják ugyanazon termékeket, így bizony gyakran előfordulhat hogy az akcióban hirdetett termék elfogy és bizony ugyanazt a térméket csak más áron lehetséges megvásárolni. Nos, én 3 alkalommal vásároltam ebben a webáruházban. Személyesen mentem ki a raktárukhoz és mind a 3 alkalommal a tulajdonossal volt szerencsém találkozni. A megrendelt árú természetesen nem volt számomra megfelleő méret, de készségesen segített abban, hogy találjunk másik számomra megfelelő szeműveget. Mit mondhatnék? Amelyik részemről még számításba jött volna, sajnos árban eltérés volt (bár ha az első terméket nézem az sem volt olcsó). Végülis a tulajdonos enegedményt adott ha már megtettem személyesen az utat ésmindenképpen azt akarta elérni, hogy ne menjek keserű szájízzel el. Utólag is köszönöm. Az üzletet mindenkinek bátran és szívesen ajánlom.

2016. október 17.

Hello

Egy HH pólót rendeltem minden pontos volt!
Ajánlani tudom!

2016. augusztus 31.

A cipő amit vásároltam,minden tekintetben megfelel,csak nagyon szoros,már kértem cserét,41-ről 42-re, amit személyesen viszek el a Bártfai ut.54be,ha megkapom az értesitést,Kérem nyugtassanak meg,hogy nem elveszett balta nyomát keresem.Virág István Salgótarján Bátki u.4.tel. 70/8857272 nagyon köszönöm

2016. augusztus 24.

Régóta dédelgetett álmom volt egy bizonyos óra , melyet itt verhetetlen áron megkaptam , köszönöm!Mindennel elégedett vagyok: - eredeti temék
- gyors , rugalmas ügyintézés
- barátságos árak
Csak ajánlani tudom!

2016. augusztus 12.

Ritkán találkozom ilyen korrekt,megbízható bolttal.Mindenkinek ajánlom!Az emailokra azonnal válaszolnak,ha elfogyott valamelyik terméka következöből árengedményt adnak/ilyen máshol nincs/.Véletlenül kisebb méretet küldtek én írtam nekik és küldték a jó méretet +egy hálóinget ingyen.Na ilyen főleg sehol sincs.Minden elismerésem az övék.Mióta rátaláltam a boltra CSAK tölük rendelek!

2016. augusztus 11.

rendeltem egy cavalli táskát és hilfiger órát, mindkettő tökéletes

2016. augusztus 11.

szép, eredeti termékeket kaptam

2016. április 30.

Többször is vásároltam tőlük, minden esetben ********** szuper

2016. február 26.

Ma jött meg a karóra és pénztárca, mindkettő nagyon tetszik! Egyébként megkerestem őket e-mailben, hogy ha van rá mód március 4-ig szállítsák le a megrendelt árukat. Ők még aznap válaszoltak a levelemre, és a három termékből a fenti kettőt már meg is kaptam. Eddig teljesen elégedett vagyok velük, ajánlom őket bárkinek!

2016. január 24.

Karórát rendeltünk, ami sajnos élőben nem tetszett annyira, minta képen, így visszaküldtök elállási joggal. E-mailen írtam a cégnek, amikor postára adtam a csomagot, 20 perc múlva jött a válasz, hogy rendben, pár napon belül pedig a számlánkon volt a pénz. Korrektek, ajánlani tudom.

2015. december 18.

Webáruház nagyon korrekt! Hibát azonnal orvosolják! Merem ajánlani mindenkinek!

2015. december 11.

Csak a legjobbakat mondhatom. Rendeltem 3 órát, az egyik nem működött. Irtam egy email. Azonnal válaszoltak, 2 nap alatt megküldték a csere órát és a postaköltséget is, amin teljesen megdöbbentem, mert ez nem jelemző, de az sem, hogy két nap alatt elküldik a csere darabot. Majd ha te visszaküldöd a saját költségeden, maj hetek múlva elküldik a cserét, ha elküldik.
Szóval csak a legjobbakat mondhatom róluk.

2015. november 18.

Az áru megérkezett, gyorsan, rendben, sértetlenül, hiánytalanul. (Diadora óra) Ezért 4 csillag.
A gyenge termékinformáció miatt viszont sokat kellett olvasnom amíg kiválasztottam, így ha másik webshop hasonló áron árulta volna tobb infóval, akkor ott vásárolom meg. Az hogy 1 termék tobb áron szerepel, az sem szül nagy bizalmat.
Szóval jobb a bolt mint amit a nagy veres szomorú szmájli sejtet és csak így tovább, de sokat kell még dolgozni és gyakorolni, hogy mások is jobb értékelést adjanak.
UI: nézzétek meg a corinwebshop boltrendszerét, lehet hogy profibb kinézetet és adatokat kaptok kevesebb munkával ;-)

A bolt adatai
A bolt leírása
Márkás órák, napszemüvegek, táskák outlet áron.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A webáruház kereshető
Szállítási módok
  • Postai úton
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel