SuperGsm

SuperGsm
SuperGsm Értékelései Értékelések átlaga: 4.6 (247 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. május 14.

Minden rendben ment, elégedett vagyok a vásárlással.
Előzetesen e-mailben érdeklődtem néhány részlettel kapcsolatban, amire még aznap meg is kaptam a választ, ezt követően a rendelést - személyes átvétellel - 2 napon belül teljesíteni is tudták.

2023. május 8.

Gyors, megbízható cég. Telefonos kommunikáció, tájékoztatás mindenről, valamint készpénz fizetés átvételkor. Minden rendben volt, ajánlom.

2023. május 2.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Csütörtökön megrendelt iPhone pénteken már átvehető volt személyesen. Átutalással lehetett fizetni. Tudom ajánlani mindenkinek.

2023. március 19.

Nem tudták teljesíteni a rendelést .

2023. február 24.

nagyon kedves és gyors kiszolgálás
teljesen meg vagyok elégedve és csak ajánlani tudom:)

2023. február 17.

Köszönöm a gyors ,pontos beszerzést, tájékoztatást, és a gyors kiszállítást!Maximálisan megbízható bolt! Csak ajánlani tudom!

2022. december 23.

Elégedett vagyok.

2022. december 14.

Minden rendben volt, mindenkinek ajánlom!

2022. december 11.

+ Gyors kapcsolatfelvétel a bolttól, folyamatos telefonos informálás a kapcsolattartótól irányomba, igért határidők pontos teljesítése, kedvező árak.
- Csak készpénzzel lehet fizetni.

2022. november 17.

A termék tökéletes, a telefonban kedvesek és segítőkészek, minden kérdésemre válaszoltak. A rendelésem gyorsan megérkezett. Nagyon szépen köszönöm!

2022. október 24.

Megbízhatóak, kedvesek és gyorsak az ott dolgozók. Szívből ajánlom mindenkinek a webáruházat.☺️

2022. október 8.

Gyors és megbízható

2022. szeptember 2.

A termék tökéletes! A beszerzés ideje is nagyon gyors volt! A SuperGsm munkatársai (telefonon és az üzletben egyaránt) kivételesen nagyon kedvesek, megértőek, segítőkészek! Nagyon köszönöm! Szívből ajánlom a SuperGsm-et!

2022. augusztus 18.

kamu pénzmosó csapat

SuperGsm válasza (2022. augusztus 26.) :
Hazug fröcsögését nem vállalta beazonosítható módon. Például névvel, rendelésszámmal, bármivel. Ettől függetlenül így is köszönjük „színvonalas” véleményét, bár ezzel magáról állított ki egy szégyelleni való bizonyítványt. Pont olyan, mint a helyesírása. További sok sikert a névtelen mocskolódásához.
2022. augusztus 18.

kamu pénzmosó csapat

SuperGsm válasza (2022. augusztus 26.) :
Hazug fröcsögését nem vállalta beazonosítható módon. Például névvel, rendelésszámmal, bármivel. Ettől függetlenül így is köszönjük „színvonalas” véleményét, bár ezzel magáról állított ki egy szégyelleni való bizonyítványt. Pont olyan, mint a helyesírása. További sok sikert a névtelen mocskolódásához.
2022. június 26.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a webáruházat. Segítőkészek, többször is felhívtak hogy időben megkapjam a terméket.

2022. február 9.

Minősíthetetlen kommunikáció az ügyfelekkel, úgy beszélnek az emberrel mint egy utolsó senkivel. Elégtelen információ a fizetéssel kapcsolatban a honlapon. A kiszállításhoz használt noname futárszolgálat szolgáltatása szintén nagyon gyenge (átvételi igazolás/dokumentáció nincs, futár esete 6 kor ért a helyszínre)

SuperGsm válasza (2022. február 9.) :
A honlapunkon fel van tüntetve, milyen fizetési módok elérhetőek, így erről már rendelés előtt tájékozódhatott. Majd mielőtt elküldjük a csomagot a vásárlónak telefonon tájékoztatjuk a fizetési módról, hogy mire másnap oda ér hozzá a futár erre fel tudjon készülni. Tisztán emlékszem mikor a kollega letette a telefont önnel, megemlítette, hogy ön hogyan beszélt vele, így őszintén megvallva, nem is csodálom ha ugyanebben a hangnemben válaszolt vissza. A futárcég szolgáltatása, nem hinném hogy gyenge, hiszen 24órán belül kézhez kapta a csomagját. Átvételi elismervényt egyik futárszolálat sem fog adni, mi sem kapunk egyiktől sem, pedig jópár megfordul nálunk napi szinten. Illetve szinte az összes futár cég 8-18óra között szállít. Soha senkinek nem okozott még problémát, ha 6kor kapta meg a csomagját, hiszen azért nem este 10-11ről beszélünk ugyebár.
2022. január 31.

Nagyon kedvesek-segítőkészek és gyorsak! Ajánlom!

2021. december 20.

Minden rendben volt, pár napon belül megkaptam a rendelt terméket. Úgy vettem észre, hogy nemcsak árulnak, hanem eladni is akarnak.

2021. november 29.

Minden rendben volt. Telefonon egy kedves hölgy vette fel velem a kapcsolatot és minden a megbeszéltek szerint történt.

2021. augusztus 29.

A bolt megbízhatatlan!!! 30 munkanap után rájuk írtam, hogy letelt az idő, szeretném megkapni a terméket, amit rendeltem. Az írták vissza, hogy a tulajdonos 2hete megsérült, és nem tudják mikor tudnak újra kiszolgálni. Ha annyira akartak, értesítettek volna, és a többi vásárlót is, 2 fő jelenleg is ott tartózkodik az üzletben!

2021. augusztus 26.

Pontos tájékoztatás, minden a megbeszéltek szerint történt, gyors, preciz kiszállítás.

2021. augusztus 7.

Jó ár, gyors, pontos beszerzés, bizalom szempontjából fontos boltban történő személyes átvétel lehetőségével.

2021. július 30.

Összességében ajánlom az üzletet. Elfogadható árban volt a telefon. Nagyon kedves volt a kiszolgálás. A hölgy profi módon tette fel a képernyővédőt a készülékre. A kártyás fizetés lehetne még alap. Köszönöm

2021. július 24.

Rendkívül készsége volt a kiszolgálás.
A rendelést bőven a határidő lejárta előtt teljesítették.

2021. július 19.

A rendelés leadása után szinte azonnal hívtak és részletes tájékoztatást kaptam minden kérdésemre válaszoltak. A kiszállítással is rugalmasak voltak. Az árú még hamarabb is megérkezett hozzájuk az ígért időnél erről is azonnal informáltak. Az árut sértetlenül épségben kaptam.

2021. július 18.

Megrendeltem neten, e-mail cimem kertek, megadtam. Nem kuldtek e-mailt, h mehetek a termekert. Hivtak helyette telefonon; vmikor munkaidoben, egy ismeretlen szamkent a sok reklamhivasbol. Igy kifutottunk az idobol, a rendelest toroltek. Ujrarendelesre mar magasabb arat adtak. Ennyi. Felejtos.

2021. július 5.

A bolt és az áraik is jó, ajánlom!

2021. június 3.

Az egyik legjobb webshop, számtalanszor bizonyították, ajánlom!

2021. május 9.

Hazudnak az árról. 68000 Ft-ért vásároltam. Kb két óra múlva hívtak hogy elfogyott,és valószínűleg nem is lesz.
Ahogy rá mentem az oldalukra. ugyan ezen feltételek mellett már 78000 Ft-ért árulták. Azóta sem hívtak. No comment

Irány a bolt oldala!

Mobiltelefon adás-vétel

Üzletek

 • 1066 Budapest VI. kerület, Andrássy út 54
  Telefon: 06206260611
  Nyitva tartás: H-P : 10-18:30-ig
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés