Skyphone Mobiltelefon Tartozékok Webáruháza

Skyphone Mobiltelefon Tartozékok Webáruháza Értékelései Értékelések átlaga: 4.1 (29 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. június 22.

Itt tényleg minden van.

2019. június 21.

Már többször rendeltem innen és bár most volt egy kis gubanc de olyan gyorsan és jól kezelték a dolgot,hogy a bizalmam nem ingott meg.

2019. június 18.

Gyorsak és nagyon kedvesek.

2019. június 14.

Nagyon rendesek.

2019. június 11.

Hát itt mindent megtalálok,amit csak keresek.

2019. június 8.

*****

2019. június 5.

Pont azt kaptam, amit kértem.Gyorsan és hibátlanul.

2019. június 2.

A megrendelt termék hibás volt,de szó nélkül és gyorsan cserélték.

2019. május 30.

Korrekt.

2019. május 24.

OK!

2019. május 22.

Mindennel elégedett voltam.

2019. április 6.

Alkatrész, tartozék rendelésre nem ajánlom.. Naívan ignoráltam a rossz véleményeket, pedig bizony nekem is használt, karcos terméket csomagoltak be. Óriási pofátlanság, főleg hogy egy kamera plexiről van szó ami befolyasolja a fotó minőséget. A visszaküldést neked kell fizetni stb.. Jól ki van találva hogy a sz*r is rajtad maradjon.. Gondoljátok meg kétszer is mielőtt rendeltek

2018. szeptember 11.

A leges legjobb webshop! 2 szer is rendeltem egymásután, lcd kijelzőt és üveget, mind2szer alaposan bebugyolálva bubis fóliába valamint dobozba az áru védelme érdekében. Le a kalappal sőt elfelejtettem rendeléskor a kedvezmény kuponomat beváltani és utólag levonták nekem!! A legnagyobb itt a választék és az árak is alacsonyak. Innen fogok venni mindent köszönöm :)

2017. március 30.

Mindent rendben megkaptam. Kommunikatívak, vásárlásomkor mindenről tájékoztattak. Teljes mértékben elégedett vagyok a tokkal amit küldtek.

2016. január 19.

Mindenről értesítettek email-ben, gyorsak voltak, azt kaptam amit szerettem volna tökéletes állapotban szépen becsomagolva.
Teljesen elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!

2015. szeptember 29.

gyors megbízható

2015. augusztus 11.

A gagyi szó, az amivel legjobban tudom őket jellemzni. Pontosan 2014.02.10-én rendeltem tőlük egy telefontokot, melyre egy automatikus üzenetet kaptam válaszul, miszerint regisztrálták a megrendelésemet. Azután semmi információt nem kaptam, hogy a termék nincs raktáron, nem tudják szállítani stb. Majd 1,5 év múlva (napra pontosan!) kaptam egy e-mailt, hogy a megrendelésemet összekészítették, hamarosan áradják a futárnak. Természetesen írtam, hogy már nincs szükségem a 1,5 évvel ezelőtt megrendelt termékre. Válaszként megírták: "Most lett átállítva a rendelése azért kapott emailt (nem küldünk semmit fizikálisan)". Mint említettem a bolt gagyi.

2015. május 7.

Volt probléma már a termékkel amit rendeltem tőlük amiről nem Ők! mint forgalmazók tehetnek hisz nem ők gyártják mégis őket szidják ha gondvan valamivel, de mindíg korrektül és gyorsan megkaptam a megfelelő cseredarabot. Én csak ajánlani tudom őke.

2015. március 4.

Gyors, megbizható, pontos.
Mindenkinek ajánlom!!!!!

2015. február 9.

2015.február 5-én írt véleményemet azzal módosítanám, hogy:
+ a megrendeléskor kifizetett/számlázott vásárlás és postázás díját teljes mértékben, gyorsan visszautalták számomra.
A nem megfelelő termék visszaküldését kellett csak nekem állnom.

Továbbra sem zárkózom el attól, hogy a cégtől rendeljek valamit, jók az árai, csak előtte többet egyeztetek majd!

2015. február 5.

+:
Gyors szállítás
Jó árak
Általában gyors válasz az e-mail-ekre
Elálláskor visszafizették az árat. (sajna a postázás költségét nem, pedig ők hibáztak!)

-:
Eladnak valamit hiányosan, ezt nem jelzik a termék leírásában. (így utólag gyanúsan olcsóbb volt)
Nincsenek képben a termék működésével, összevissza javaslatokat adnak (viszont ezt egész gyorsan! +).

Nem tudom, legközelebb vásárolok-e náluk... a pozitív dolgok jók voltak, csak...

2014. szeptember 10.

2014.09.08 -án rendeltem egy LG Optimus L9 II okos telefont. Ár alapján Ők voltak az ötödikek. Viszont a többieknél volt egy kis gond... vagy használt telefont akartak eladni, vagy az ár 2-szerese volt a meghirdetettnek.

Skyphone KORREKT volt!!! Ingyen bele tették a magyar menüt. 1 nap alatt kezemben volt a telefon. Személy szerint csak ajánlani tudom őket!

2014. március 22.

Rendeltem egy iPhoen 4 és egy 4S kijelzőt, ebből a 4 nem működött megfelelően, visszaküldtem garanciába erre küldtek nekem egy 4S kijelzőt, ami nem passzol az ügyfelem iphonejába. Most megint egy hetes balfaszkodásnak nézek elébe. Köszönöm Skyphone, köszönöm azt, hogy ilyen dinamikusan kezelitek az ügyemet.

2014. február 25.

2014.01.15.-én internetes vásárlás keretében megrendeletem a Skyphontól egy NOKIA C2-03 DUALSIM (Kártyafüggetlen) típusú mobiltelefont. A csomag megérkezésekor megállapítottam, hogy a csomag:
- nem tartalmaz magyar nyelvű használati leírást, csupán arab nyelvűt,
- nem a magyar szabványoknak megfelelő - nem európai - telefontöltővel rendelkezik, amely nem használható Magyarországon. A csomagban volt ugyan átalakító, de ez egyrészt nagyban megnehezíti a mobil hordozhatóságát, másrészt erről korábban sehol nem volt tájékoztatás,
- nem felelt meg a műszaki követelményeknek - nem olvasta a 2. számú SIM kártyát. Többféle kártyát helyeztem a készülékbe, és sajnos egyiket sem ismerte fel.

A csomag kibontása után azonnal éltem a vásárlástól való elállás jogával, amelyre a szolgáltató úgy reagált, hogy a kártya helytelenül lett belerakva a készülékbe és a hiba innen ered. Ez nem felel meg a valóságnak, mivel ugyanilyen típusú készülékem volt ezidáig is, 5 éve használom és a kártya minden módon belehelyezhető.

A szolgáltató felajánlotta, hogy vagy megjavíttatja a készüléket és 4000 forint szervízdíj felárral újra postázza nekem, vagy visszautalja a készülék árát 4000 ft összeggel csökkentve. Egy hónapja nem történt semmi, miután sürgető érdeklődésemre közölték, hogy a készülék alkatrész hiány miatt nem javítható vagy ha kérem, javítás nélkül vissza küldik.

A szolgáltató HÓNAPOK ÓTA nem hajlandó a készülés árának visszatérítésére, sem cseréjére, az ügyintézés HETEKIG HÚZÓDIK, az ügyintéző nem hajlandó megadni főnöke elérhetőségét, ellenben a fogyasztóvédelemmel fenyegetőzik, illetve azzal érvel, hogy ők már nem tudják eladni újra ezt a készüléket és nekik nincs rá szükségük (!?)

Némi jóindulattal és GYORS ügyintézéssel orvosolható lett volna a helyzet, ám az IDŐHÚZÁS, flegmaság és a vevők ilyen jellegű semmibevevése a Skyphone részéről enyhén szólva elkedvetlenítő.

Nem ajánlom senkinek, aki szeret bonyadalmak nélkül vásárolni.
Pászt Patrícia

2013. december 28.

minden meg találhato a számomra és jo minöségü dolgok vannak

2013. december 7.

Segítőkész udvarias eladók, gyors szállítás.

A rendelt telefon ugyan angliai töltővel érkezett. Felhívtam a boltot, akik postafordultával küldték a magyar töltőt. Semmi alkudozás, elismerték a hibát és korrigálták azonnal.

2013. október 30.

nagyon jo ez a bolt mert mindetnt amire szükségem van meg találom

2013. szeptember 27.

A Skyphone is "magyar" betegségben szenved... Több nap, mire megjön az alkatrész, RENGETEG a selejt, vagy nem azt kapod, amit rendelsz. Garanci is ócska/lassú. Tehát szar az egész már. Pont olyan ócska LETT, mint az ExtremePoint..
Max. időmilliomos / levelezgetni szerető barkácsolóknak ajánlom, amíg nem kapnak észhez.

2013. szeptember 18.

Nagyon gyorsak, a PayU nem megy, de másnap utaltam és postázták is amit kértem.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

 • 1115 Budapest, Bártfai u. 44 Fsz.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés