Qmarket

Qmarket Értékelései Értékelések átlaga: 4.1 (54 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. április 24.

Amíg vevő vagy addig minden jól megy,amikor garanciális gondod támad már senki sem vagy!!Az általam vásárolt JVC autórádió tönkrement,azért JVC szerviz villámgyorsan futárt küldött,aztán küldtek egy levelet,amiben azonosítatlan csereutalvány volt,sem értesítést,sem írást nem kaptam a cseréről!!A telefonos érdeklődésünkre elmondták,hogy csereutalványt kaptunk,de semmi konkrétumot nem mondtak a csereutalvánnyal kapcsolatban.A Qmarket webboltocskát felhívtam,illetve több E-mailt írtam a cserével kapcsolatban,amire választ nem kaptam!A vásárlást az ilyen elérhetetlen webboltocskákkal mindenki gondolja át!!Közel két hónapja cammog az intézés!

2018. március 21.

Senkinek nem ajánlom az áruházat!Két rendelésemet is töröltek,készlethiány miatt.Beszerezni nem tudják,illetve kétséges hogy mikor.Bár velem nem vették fel a kapcsolatot,hogy hajlandó vagyok-e várni.?A termék továbbra is elérhető az oldalukon.

2017. december 7.

Kiváló partner minden flottul ment, a kiemelkedően alacsony ár miatt kicsit többet kell várni az átvevő ponthoz szállításra, illetve házhoz szállításra, de ha valaki azonnal akarja valamely terméket vegye meg 2x annyiért valamelyik elektronikai áruhazában...

2017. október 27.

Tisztességes bolt,amit meghirdetett azt kaptam.Jó árak,olcsó postázás.Megrendelés száma 9620-392600

2017. július 26.

Már másodszor adtam le igényemet a garanciafutárra, de még mindig nem érkezett megkeresés részükről!!!!!!

2017. július 25.

A vásárlás zökkenőmentes volt, viszont a készülék meghibásodott, így 8 nappal ezelőtt kértem garanciafutárt, közben 3x kérdezte rá, hogy mikor jön, de nem tudtak mit mondani, csak hogy már kellett volna! Futár még mindig sehol!!!!!! Kénytelen leszek máshova fordulni!!!!!!!!!!!!

2017. január 23.

Üdvözletem Sajnos a computer rendszerük is olyan mint a többi!!
Hogyan írjak véleményt valamiről amitmég meg sem kaptam. Másfél hete rendeltem meg Önöktől a kérdéses árucikket, ezért igen nehéz lenne véleményt mondani valamiről ami még nem is volt kezemben, sőt egy autórádió esetében gondos beszerelést és több napos próbát igényel, főleg abban az esetben, hogy nem budapesti lakos vagyok és a DAB és DAB plusz adások csak Budapesten foghatóak, ahol még nem jártam. De ha jártam volna sem tudnék véleményt mondani fent említett okok miatt. Remélem, egy szép napom megérkezik a termék. Türelmem van, nyugdíjas vagyok. Majd a legközelebbi vásárláskor emléezni fogok.
Tisztelettel
T. Ferenc

2017. január 4.

Kiváló volt a rendelés utáni tájékoztatás. Már az első munkanapon értesítettek, hogy mikorra várható az áru érkezése, és a kiszállításról is azonnal tájékoztattak.
A futár jó korán hozta a csomagomat, a feladás után, rögtön másnap.

2017. január 4.

Kiváló volt a rendelés utáni tájékoztatás. Már az első munkanapon értesítettek, hogy mikorra várható az áru érkezése, és a kiszállításról is azonnal tájékoztattak.
A futár jó korán hozta a csomagomat, a feladás után, rögtön másnap.

2016. december 23.

Korrektek, segítőkészek voltak, és 2-3 nap alatt át is vehettük.

2016. december 15.

Nagyon megvagyok elégedve úgy a termékkel mint a üzlettel egyaránt.

2016. december 1.

Rugalmasan kezelték, hogy már nem volt olyan cikk, amit rendeltem. Más színben felajánlották, ugyanazon az áron, amelyet el is fogadtam.
Annyi a szépséghibája ennek, hogy utólag megnézve a kiajánlott termék rendelési oldalát, alacsonyabb áron volt feltüntetve, mint amennyiért nekem csereterméknek kiszállították.

2016. november 28.

Törölték a rendelésemet, amit nagyon vártam és utána nem lehet őket elérni telefonon. Köszi

2016. november 26.

Elég nagy összegben rendeltem a Q Markettől (Macbook Pro retina 13" - 2015) és elég szkeptikus voltam, mert a weboldal nem túl meggyőző, ahogy a gyakori kérdések menüpont sem (alig van benne helyesen leírt mondat).

Viszont náluk volt a legolcsóbb a termék, illetve előreutalás sem volt feltétel, én pedig nem akartam elutalni ennyi pénzt az éterbe. Amikor megrendeltem, semmilyen visszaigazoló e-mailt nem kaptam, viszont mikor felhívtam őket, az üyfélszolgálatos segítőkész volt és gyors. A szállítás előtti este felhívtak, hogy akkor másnap hoznák a gépet és másnap 1 órára már ide is ért. A megrendelés és szállítás között 3 nap telt el. A futár megengedte, hogy kinyissam a dobozt és meggyőződjek róla, hogy valóban az van benne, aminek kell.

Csak a weboldal miatt és az e-mail hiánya miatt nem kap tőlem kiválót! Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! Gyorsak, megbízhatóak és olcsóak!

(Ez volt az eső rendelésem tőlük.)

2016. november 23.

Korrekt,gyors kiszolgálás.Sajnos nincs magyar nyelvű termékleírás,de ez sajnos általános a külföldről behozott termékeknél.

2016. október 2.

Minden rendben zajlott, a rendelés megérkezett az előre jelzett időben. A termék ára is nagyon kedvező volt.

2016. szeptember 15.

Gyors,korrekt ügyintézés.A renedelési folyamat jól követhető,a tájékoztatás folyamatos.A telefonos ügyintézők segítőkészek,udvariasak.Érdemes kivárni a beszerzés-szállítás miatti esetleges többlet -időt!

2016. július 12.

ok

2016. június 21.

Először vásároltam náluk egy DJI Phantom 3 drónt. Hétfőn rendeltem, következő hétfőn megkaptam! Korrekt, kb. 30e-el olcsóbb volt mint más boltban. Én csak ajánlani tudom őket.

2016. március 8.

Minden úgy volt, ahogy a weboldalon szerepelt; ár (ami nagyon kedvező volt!), szállítási határidő, tájékoztatás, stb. Két e-mailt is írtam, mindkettőre villámgyorsan és kedvesen reagáltak! Bátran merem ajánlani őket!

2016. február 25.

Folyamatosan tájékoztattak a rendelés állásáról és az előre meghatározott időn belül küldték meg a terméket, a szállítás ingyenes volt. A termék hiánytalanul és sérülésmentesen érkezett. Csak így tovább!

2016. február 24.

Rendben ment minden. Folyamatos tájékoztatás mellett a megrendelt árut időben megkaptam.

2016. január 6.

A megrendelt áru kiszállításával kb. 2 hétig hitegettek, majd törölték a következő indokkal:
"Sajnálattal kell közölnöm, hogy Rendelését töröltük.
Disztribútor készlet hiányra hivatkozva nem tudja megmondani a várható érkezést, így jobbnak látjuk törölni a rendelést.
A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük."
Szerintem, ilyen Internetes árúházakra semmi szükség.

2015. november 1.

Előzékeny kiszolgálás, a felmerült kérdésre gyors írásbeli tájékoztatás. A megrendelt termék határidőn belüli leszállítása

2015. október 23.

Ezt a terméket árban a legolcsóbban itt kaptam meg. Korrekt módon felhívtak telefonon, hogy nincs készleten ez a termék, és csak később kapom meg, ezért 2 hét volt a rendeléstől eltelt idő, mire a kiszállítás megtörtént.
Ami esetleg probléma lehetett volna, hogy a futárcég nem hívott előzetesen telefonon, ezért csak a véletlenen múlott, hogy valaki volt itthon, aki átvehette a csomagot. Bár szerintem ez nem a Qmarket, hanem a futárcég hibája.

2015. szeptember 23.

Minden rendben volt! A kiszállítás gyorsaságában lehetne fejlődni egy kicsit!

2015. augusztus 12.

Minden rendben, szívesen ajánlom a boltot.

2015. május 24.

Minden rendben volt a rendeléssel, sőt még egy módosítást is kértem, de gyorsan és problémamentesen tudtam intézni, hamar kaptam választ az ügyfélszolgálattól.

2015. május 10.

Szerettem volna minnél hamarabb hozzájutni a termékhez, de soká vették fel velem a kapcsolatot és a meghirdetett termék nem volt elérhető, csak nagy sokára.
Így le is mondtam.

2015. január 17.

Gyors pontos és olcsó. Mondhatni amit én kerestem abban a legolcsóbb. Azért is rendeltem innen, és amikorra ígérték meg is érkezett.

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

 • 1114 Budapest XI. kerület, Vásárhelyi Pál utca 11/a
  Nyitva tartás: H-P: 11-19
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés