Qmarket

Qmarket Értékelései Értékelések átlaga: 4.1 (51 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2017. január 23.

Üdvözletem Sajnos a computer rendszerük is olyan mint a többi!!
Hogyan írjak véleményt valamiről amitmég meg sem kaptam. Másfél hete rendeltem meg Önöktől a kérdéses árucikket, ezért igen nehéz lenne véleményt mondani valamiről ami még nem is volt kezemben, sőt egy autórádió esetében gondos beszerelést és több napos próbát igényel, főleg abban az esetben, hogy nem budapesti lakos vagyok és a DAB és DAB plusz adások csak Budapesten foghatóak, ahol még nem jártam. De ha jártam volna sem tudnék véleményt mondani fent említett okok miatt. Remélem, egy szép napom megérkezik a termék. Türelmem van, nyugdíjas vagyok. Majd a legközelebbi vásárláskor emléezni fogok.
Tisztelettel
T. Ferenc

2017. január 4.

Kiváló volt a rendelés utáni tájékoztatás. Már az első munkanapon értesítettek, hogy mikorra várható az áru érkezése, és a kiszállításról is azonnal tájékoztattak.
A futár jó korán hozta a csomagomat, a feladás után, rögtön másnap.

2016. december 23.

Korrektek, segítőkészek voltak, és 2-3 nap alatt át is vehettük.

2016. december 15.

Nagyon megvagyok elégedve úgy a termékkel mint a üzlettel egyaránt.

2016. december 1.

Rugalmasan kezelték, hogy már nem volt olyan cikk, amit rendeltem. Más színben felajánlották, ugyanazon az áron, amelyet el is fogadtam.
Annyi a szépséghibája ennek, hogy utólag megnézve a kiajánlott termék rendelési oldalát, alacsonyabb áron volt feltüntetve, mint amennyiért nekem csereterméknek kiszállították.

2016. november 23.

Korrekt,gyors kiszolgálás.Sajnos nincs magyar nyelvű termékleírás,de ez sajnos általános a külföldről behozott termékeknél.

2016. október 2.

Minden rendben zajlott, a rendelés megérkezett az előre jelzett időben. A termék ára is nagyon kedvező volt.

2016. szeptember 15.

Gyors,korrekt ügyintézés.A renedelési folyamat jól követhető,a tájékoztatás folyamatos.A telefonos ügyintézők segítőkészek,udvariasak.Érdemes kivárni a beszerzés-szállítás miatti esetleges többlet -időt!

2016. július 12.

ok

2016. február 25.

Folyamatosan tájékoztattak a rendelés állásáról és az előre meghatározott időn belül küldték meg a terméket, a szállítás ingyenes volt. A termék hiánytalanul és sérülésmentesen érkezett. Csak így tovább!

2016. február 24.

Rendben ment minden. Folyamatos tájékoztatás mellett a megrendelt árut időben megkaptam.

2016. január 6.

A megrendelt áru kiszállításával kb. 2 hétig hitegettek, majd törölték a következő indokkal:
"Sajnálattal kell közölnöm, hogy Rendelését töröltük.
Disztribútor készlet hiányra hivatkozva nem tudja megmondani a várható érkezést, így jobbnak látjuk törölni a rendelést.
A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük."
Szerintem, ilyen Internetes árúházakra semmi szükség.

2015. november 1.

Előzékeny kiszolgálás, a felmerült kérdésre gyors írásbeli tájékoztatás. A megrendelt termék határidőn belüli leszállítása

2015. október 23.

Ezt a terméket árban a legolcsóbban itt kaptam meg. Korrekt módon felhívtak telefonon, hogy nincs készleten ez a termék, és csak később kapom meg, ezért 2 hét volt a rendeléstől eltelt idő, mire a kiszállítás megtörtént.
Ami esetleg probléma lehetett volna, hogy a futárcég nem hívott előzetesen telefonon, ezért csak a véletlenen múlott, hogy valaki volt itthon, aki átvehette a csomagot. Bár szerintem ez nem a Qmarket, hanem a futárcég hibája.

2015. szeptember 23.

Minden rendben volt! A kiszállítás gyorsaságában lehetne fejlődni egy kicsit!

2015. augusztus 12.

Minden rendben, szívesen ajánlom a boltot.

2015. május 24.

Minden rendben volt a rendeléssel, sőt még egy módosítást is kértem, de gyorsan és problémamentesen tudtam intézni, hamar kaptam választ az ügyfélszolgálattól.

2015. május 10.

Szerettem volna minnél hamarabb hozzájutni a termékhez, de soká vették fel velem a kapcsolatot és a meghirdetett termék nem volt elérhető, csak nagy sokára.
Így le is mondtam.

2015. január 17.

Gyors pontos és olcsó. Mondhatni amit én kerestem abban a legolcsóbb. Azért is rendeltem innen, és amikorra ígérték meg is érkezett.

2014. október 20.

A gépen néztem és ott a raktáron lévők közt szerepelt ma NIKON P 600-as fényképezőgép de azóta másfél hét telt el. De még idő pontot sem kaptam hogy mikor kapom meg.

2014. szeptember 26.

Korrektek, pontosak, profik

2014. június 29.

Az egyik legjobb árat ajánlották.
A szállítási határidőre rövid időt ígértek, ami ugyan nem teljesült, de a ténylegesen leszállítási idő így is rövidebb volt, mint mások ajánlata

2014. június 15.

A kamera amit először rendeltem valóban nagyon gyorsan, flottul
megérkezett. De sajnos a 2. rendelésem a Nikon D5300 még nem jött meg, pedig nagyon várom.
Üdvözlettel: Bátori lászló

2014. június 5.

Meg vagyok elégedve a Qmarket-tel, gyorsan reagáltak a megrendelésre, telefonon felhívtak, hogy mikor tudják küldeni a terméket, a futár nagyon hamar ki is hozta, szóval abszolút pozitív a véleményem. Ajánlom mindenkinek!

2014. május 26.

Pozitív a véleményem, azt kaptam, amit rendeltem. Korrekt és gyors ügyintézés volt, folyamatosan informáltak a rendelés állapotáról. De ehhez korrekt vevő is kellett.

2014. május 8.

Nagyon gyors ügyintézés

2014. április 7.

Ígéretüket betartották és megszerezték az általam kért terméket, noha kifutó termék állítólag, más webáruház nem nagyon mozdult rá..
Ők bár drágábban de megszerezték a terméket és tájékoztattak a beszerzés folyamatáról is.

2014. április 6.

korrekt jó árral dolognak minden klappolt

2014. március 31.

Csak röviden. Pontosan meg mondták mikor várható a termék és akkor meg is érkezett. Rendkívül alacsony árral dolgoznak. (rendelésem: Canon 600D 18-55 is II KIT)

2014. március 30.

A megrendelt terméket öt napon belül házhoz szállították. Előzetes egyeztetés alapján a házhoz szállítás címét megváltoztattuk, a kézbesítés a megadott időpontban megtörtént. Köszönöm!

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

 • 1114 Budapest XI. kerület, Vásárhelyi Pál utca 11/a
  Nyitva tartás: H-P: 11-19
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés