PrimaNet.hu az online szakáruház

PrimaNet.hu az online szakáruház
Hirdetés
PrimaNet.hu az online szakáruház Értékelései Értékelések átlaga: 4.5 (66 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés
2024. január 10.

Egy szarvasi mini Expresso kàvéfőzőt rendeltem,időben megérkezett,tökéletesen csomagolva,kitűnően működik,köszönjük!

2023. július 21.

ne rendelj tőlük
átvernek
nem foglalkoznak veled
használt, karcos, törött, rossz termékeket küldenek

2022. július 20.

Rendelést adtam le egy 200000.-Ft kombi hütőre 2022.07.09.-én rendelésnél feltüntettem a szállítást kérem 07.20.-ra mert csak akkor tudom átvenni, aznap 15:00 a szállító felhívott, hogy csak 21-én tudják kiszállítani. Felháboritó, hogy 11 nap nem elég arra, hogy egy hütőt kiszállítsanak. Felhívtam a webáruházat közölte átadták a szállítonak,de azt elfelejtette mondani,hogy 2 nappal a szállítás előtt....jött az egymásra való mutogatás. kertem hozzák ki a mai napon akár este 20:00- ig..... közölték nem megoldható. Megköszöntem, és közöltem ,hogy nem véletlen kértem a szállítás időpontját a rendelésnél irásban.

2022. február 22.

Zökkenőmentes vásárlás, öt pont.

2022. február 2.

Kiváló, ügyfélcentrikus bolt!

2021. július 15.

2db. betekintésgátló hálót vásároltam ettől a cégtől, 2,0m magas, 10m hosszú tekercsekben, amiknek takarása 90%-os.
Amikor fel akartam szerelni kiderült, 1,5m magasak a tekercsek, noha a számlán 2,0m-es szerepelt, ráadásul a 90%-os takarási képességtől is nagyon messze volt, hiszen gond nélkül lehetett akár olvasni is azon keresztül.
Mentségükre legyen, hogy némileg erélyesebb telefonhívásomra azonnal intézkedtek, a kérésem szerint térítésmentesen további hálókat küldtek volna a címemre, vagy ha akarom, az utalt vételárat visszafizetik (átutalással). Végül a visszautalást választottam, hogy azért a pénzért máshonnan, valóban 90%-os takarást adó hálót vásároljak.
A gond itt kezdődött - 24 óra leforgása alatt sem érkezett meg a visszautalás, a levelemre nem válaszoltak. További 18 óra elteltével felhívtam őket, és kellő határozottsággal utasítottam az azonnali utalásra, amivel kapcsolatban a hölgy azzal védekezett, hogy a kérést már továbbították a pénzügyre, ám az utalásra nekik nincsen ráhatásuk. Egy fenyegetés megtette a hatását - azonnal rá tudott kérdezni a hölgy a pézügyeseiknél, mi lesz az utalással, és 2 percen belül vissza tudott hívni azzal, hogy az utalást még ma megkapom.... Várom.

Megjegyzem, a méretkülönbséget azzal magyarázták, hogy a rendelést valaki máséval elcserélték, ám a 90%-ra vonatkozó ökrös hibára nem tudtak mit mondani - de legalább a weboldalukról törölték a 90%-os adatot, bár az ott látható fénykép szerint szépen takar a háló...
Igazából nem tudom, hogy egy gázkereskedő cég miért foglalkozik olyannal, amihez nem ért.

2021. július 5.

Nagyon elégedett vagyok a rendelés menetével, a bolt munkájával és a termékekkel is.

2021. március 23.

Rendeltem egy bográcsot csak a szélessége magassága és az ürmérete nem stimmel persze 13,6 l helyett 10 l küldtek, ja és csak az idő és az idegeim húzása megy, más céggel is jártam hasonló képen de reklamálásom után rögtön korrektül rendezték a problémát, na itt csak a tökölés megy kíváncsi vagyok mire megy ki a játék.

2021. március 13.

Oltóollóhoz való pótpengét rendeltem. Az ügyintéző nem tudta megmondani a penge alakját, de azt mondta a írjam le a megjegyzésben a kívánt alakot és majd azt szállítják. Leírtam "csak omega alakú érdekel!!!" Sajnos "V" alakut kaptam.
Hanyagság! A visszaküldés többé kerülne mint az áru. Többet nem látnak.
Horváth Zoltán

2021. január 18.

Gyorsak, precízek, jó szívvel ajánlom a webáruházat.

2021. január 18.

Nagyon elégedett voltam a vásárlásommal, kedvesek és gyorsan reagálnak felmerülő kérdésre, nálam ez mindenképp elismerésre méltó.

2020. december 29.

Könnyen használható a webes felület.
Jó az ár-érték arány, a szállítási költség is kedvező.
Az egyéni problémám megoldása (a postai szállítás során elveszett számla és jótállás pótlása) gyorsan és korrektül ment. Köszönöm.

2020. december 17.

Egy hét elteltével a megrendeléstől számítva hívtam őket, és azt mondták, hogy egy pár napon belül fel fogják adni a csomagot. Ez manapság nagyon gyenge teljesítmény. Ha így is fog történni, akkor is 2 hét a rendeléstől.

2020. november 17.

Nagyon elégedett voltam mindennel, jók a termékek és az árak is!

2020. november 2.

Gázfőzőt vásároltam a nyaralónkba, nagyon gyorsan megérkezett és kitűnően működik.

2020. november 2.

Minden rendben van!

2020. október 20.

Bátran ajánlom a webáruházat!

2020. október 20.

Elégedett vagyok!

2020. október 20.

Nagyon gyorsak és precízek, az ügyintézés és a rendelt termék is maximális pontot érdemel.

2020. szeptember 11.

Csütörtökön meg rendeltem egy hűsugárzót, másnap már nálam volt az ország másik felén. Ilyen gyors, pontos kiszállítással még nem találkoztam. Köszönöm, és mindenkinek ajánlom a PrimaNetet. Ja, és rendkívül udvarias az ügyfélszolgálaton dolgozó hölgy Alival beszéltem. Sok sikert kívánok mindanyiójuknak. István

2020. augusztus 25.

Jó az oldaluk és a rendelés rendszere is nagyon jól átlátható, gyorsan visszajeleznek. Elégedett vagyok.

2020. augusztus 25.

Hűtőládát vásároltunk, kicsit féltünk, h időben megérkezik-e, mert sürgős volt. Nagyon gyorsak és precízek, jó szívvel ajánlom őket!

2020. június 28.

Minden rendben zajlott.

2020. június 28.

Gyors rendelés visszaigazolás, kedvező árak, hibátlan termékek.

2020. április 22.

Elégedett vagyok, jó az üzlet.

2020. április 22.

Elromlott a kávéfőzőnk, itt találtam jó áron, amit kinéztem már korábban. Gyorsan megérkezett és jól működik.

2020. március 31.

Rendben volt a vásárlásom.

2020. március 19.

Nagyon kedvesek és segítőkészek, maximálisan elégedett vagyok.

2020. február 20.

Korrekt bolt!

2020. február 10.

Mindenféle termék megtalálható és nagyon gyorsan szállítanak, ajánlom!

Irány a bolt oldala!

Új kereskedelmi területen vetette meg lábát a Prímaenergia. A vezető hazai lakossági PB-gázkereskedő új webáruházában elsősorban gázzal működő berendezéseket és kiegészítőket árul, de olyan termékcsoportok is helyet kaptak a PrimaNet-en, amelyek csak lazán kapcsolódnak a vállalat eddig fő profiljához. A PrimaNet.hu webáruház fejlesztése során fontos szempont volt, hogy a navigáció minél kényelmesebb legyen. A PrimaNet.hu webáruház több ezer cikkel indult, a termékek köre folyamatosan bővül. A webáruház egyaránt kiszolgál vállalkozásokat, professzionális cégeket, de magánszemélyek is találnak számos kedvükre való gázberendezést, gépet, szerszámot, illetve különböző felszereléseket, kiegészítőket. Az volt a cél, hogy ne csak úgy gondoljanak a Prímaenergiára, mint PB-gázforgalmazóra, hiszen a termékpaletta messze túlmutat ezen a tevékenységi körön. Válasszon minket, hiszen partnereinkkel együtt mindent megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen: minőségi termékek, megbízható webáruház, gyors és pontos kiszállítás. A PrimaNet.hu online szakáruházban SuperShop pontokat is beválthat és vásárlásai után pontokat kaphat.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
Hirdetés