Praktiker

Praktiker
Hirdetés
Praktiker Értékelései Értékelések átlaga: 3.8 (126 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés
2024. február 13.

Rendeltem egy molnárkocsit aminek a kiszállítását az Express one több napon keresztül nem tudta kihozni,de a nemzetközi csomagomat hozta meg február 2- is amikor is lemondtam a termeket.A webshop közölte február 2-án elinditották az utalást ami nem érkezett meg hozzám a sokadik jegyzőkönyv felvétel ellenere sem.02.12-en az otp mobil szolgáltatóhoz fordultam levélben,hogy ha a praktiker webshop megadja a megbízást az utalásra,akkor tarthat e a pénz megérkezése ilyen sokáig.Most a válaszukra várok. Olyan pénzt tart vissza a praktiker web shop amiért nem kaptam semmit mert nem szállították ki az árut tehát nincs ellenérték és nem is volt nálam,látni sem láttam a csomagot mert nem szállították ki hozzám. A véleményem nagyon rossz,nyugdíjas vagyok nincs másik 26000ft befektetni molnárkocsiba,de szükségem van arra a kocsira mert kell az emelgetéshez.Azzal,hogy a praktike Webshop nem utalja a pénzemet,megvonja Tőlem a lehetőséget,hogy tudjak venni egy másikat.Pedig a minimum lenne az ha gyorsan a számlámra kerülne a pénzem(és nem használnák hetekig) hiszen nem teljesítették a rendelésemet,mert olyan partnerrel van szerződésük aki mindig halasztja a szállítást.

2024. január 31.

Minden rendben volt

2024. január 28.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2023. október 22.

Sajnos a megvásárolt termék nem működik.
Mivel lakóhelyem környékén nincs áruház, az esetleges csere plusz költségbe (utazás) kerül majd.

2023. augusztus 21.

A miskolci üzletben mosogatópulthoz szerettem volna vízzárót vásárolni, amit folyóméterre árulnak, nem is olcsón (4399ft/fm). A lapszabászat részlegen árulják, az eladó azt mondta, hogy menjek vissza holnap, mert nem tudják levágni, rossz a lapszabász gépük, holnap jönnek megjavítani. Ehhez minek gép? Mondtam neki, hogy itthon sincs szabászgépem, és emiatt nem is fogok venni, hogy méretre vágjam. Vettem máshol sokkal olcsóbban, és itthon egy sniccerrel méretre vágtam. Ennyi. Hozzáállás meg dolgozni (nem) akarás kérdése. Megjártam már párszor a Praktikerrel, most sem kellett csalódnom. Ők is előre mennek, nem hátra!

2023. augusztus 13.

Rettenetes. Bp-en 2 üzletben is jártam konyhapultot szerettem volna. A honlap szerint van. De az üzletben nem is tartanak abból a mèretből. Átküldtek a másik üzletükbe, ahol 5 ève nincs vágógèp..... Ès ezt nem tudják?????
Szemèt banda.
Ahol van vágógèp ott kètszer voltam. Minden alkalommal èpp nem működótt.
Vègül máshol vásároltam.
Ne kezdj velük.

2023. augusztus 4.

A kert osztályon mindenki nagyon segítőkész volt! Tömlőért mentem, és az alacsony barna hajú Vince nevű srác azonnal segített. Utána a magas kollegája is segített fényfűzér vásárlásban. Bár mindenhol ezt tapasztalnám!!

2023. június 22.

Szörnyű ez a hőség,ami az áruházban van! Vásárlóként semmi kedve az embernek így ott tartózkodni,vásárolni. Nem csak a vásárlóknak,de az ott dolgozó kollégáknak is szörnyű lehet ez a meleg ami ott bent van. Ilyen meleg időben miért nem működnek a klímák egy ilyen áruházban?! Hogy lehet ezt engedélyezni?

2023. június 12.

20+üzletben elérhető 10x annyi árú mint amennyit rendeltem. 2-3 napos szállítási időt írtak lassan másfél hete! Telefonos beszélgetés értelmetlen,mert azt mondja,hogy meg kell rendelni amiből készleten másfél hét után is 10x annyi van mint amennyit rendeltem.Pénzt természetesen előre fizesd ki ennek a csodálatos cégnek...(szarkazmus)!!!

2023. március 2.

Akciós termékhez egyébb kedvezményt nem lehet igény, eddig világos.
Jön a csavar azzal hogy náluk "Az ajánlatunk" is akciónak számít!!!
(kisbetűs rész)
Ha nem figyelesz akkor így jártál :(
-10.000 ezrek akár nem pár fillér.

2023. január 27.

Nem a rendelt csomagot kaptam, de mindenki hibázhat és a reklamációt követő 3 napon belül megoldották a cserét. Sokat rendelek interneten és ez messze átlagon felüli és együttműködő panaszkezelés volt. Az első jegyzőkönyvet telefonos jelzésem alapján vették fel, amelyet rögzítettek és probléma, vagy bármilyen kifogás nélkül, gyorsan ment a csere.

2022. december 16.

Panasz utan kaptam meg az árut. Majd kevesebb volt mint amit rendeltem és még pár db nyomott és töröt is volt elrejtve a csomagokban. Álmennyezetröl van szó. 50x50 nel számolták a négyzetmétert,de 49,5 volt a lap. Ezt ők is tudják szerintem. 20nm. Rendeltem a 18.3nm re és egy csíkot dirib darabból kellett kirakni. Hát köszönöm.

2022. november 2.

Nincs magyar szervizhálózata, semmilyen alkatrész (kés késtartó csavarral szijhajtás) nincs hozzá, egy normál hiba és KUKA MOWOX EM 4018P fűnyíró

2022. október 12.

Szakadt terméket kaptunk. Reklamáltunk, de 1 hét után sem cserélték ki, áll benne a pénzünk és így használhatatlan...Emailokra alig-alig válaszolgatnak, nem úgy tűnik, hogy érdekli őket. Én kifizettem a teljes árat, ők pedig nem segítenek kicserélni.....azt sem ajánlották fel, hogy visszafizetik az árat.

2022. október 3.

Szeptember 2-án (vasárnap) délelőtt vásároltunk bútort a szolnoki Praktikerben. Egy másik osztályon dolgozó fiatalembertől kértünk segítséget, hogy szóljon már valakinek, mert szeretnénk vásárolni. Hosszas várakozás után érkezett meg az eladó "úr" aki felháborodva közölte velünk, hogy "nehogy azt képzeljük már, hogy ő fog keresgélni minket". Miután közöltem vele, hogy mi itt várjuk már kb. fél órája, szemtelen módon bement a kolléganőjével a raktárba, akinek a szemüvegét kezdte el csavarozni, közben vidáman trécseltek. Ezt nevezem én XXI. századi kiszolgálásnak. Szégyen, hogy mi folyik ebben az üzletben. Minden egyes vásárlásnál vadászni kell az eladókat! Remélem, hogy véleményem eljut az illetékesekhez és változtatnak ezen a hozzáálláson! Eddig sokat vásároltam a Praktikerben, ezentúl nem fogok!

2022. szeptember 30.

Két évet végig dolgoztam,két covid hullám alatt is álltam a sarat,két nappal a hónap zárás előtt adtam be a felmondásom,ezért nem kaptam semmiféle bónuszt ami járna mivel mindenki megkapta kivétel én.2 nap miatt?
2 hetet kell dolgozzakmég,megnyomom...
Senkinek nem ajánlom ha munkát keres!!!

2022. szeptember 14.

Elképesztően lassú kiszállítás. 2 hét telt el és még a megrendelés mindig nem érkezett meg.

2022. szeptember 6.

MISKOLC PRAKTIKER ! SZEMÉLYESEN VÁSÁROLTAM !
TELJES FELÚJITÁSHOZ VÁSÁROLTAM, HAZAÉRKEZÉSKOR VETTEM ÉSZRE, HOGY A WC ÉS ÖBLITÖ TARTÁLYT NEM ADTÁK IDE. ÚJRA MENJEK VISSZA. BESZERELÉSKOR DERÜLT KI AZ ÖBLITŐ TARTÁLY BÓL FOLYAMATOSAN FOLYIK AVIZ NEM ZÁR LE. AZÓTA SE CSERÉLTÉK KI MAJD A GYÁRTÓCEG SZAKEMBERE JÖN ÉS MEGJAVITJA! DE MI MIKOR ? ELTELT 10 NAP ! SENKINEK NEM AJÁNLOM !

2022. augusztus 29.

1 hónapja rendeltem 1 csomagot képtelenek kicserélni. Senkinek nem ajánlom.

2022. augusztus 22.

Nagyon rossz a tapasztalatom, a webshopot senkinek nem ajánlom! 6 doboz csempét rendeltem 2022-07-28-án az első szállítás 08.03-án 1 doboz nem ugyan olyan volt mint amit rendeltem. Panaszt nyújtottam be 08. 22.-én kihoztak 1 doboz csempét ami a 20*30-as helyett 20*25 cm volt. Azt mondták újra nyújtsam be a panaszom. Aki meg a konyhámat csinálja annak meg mondjam meg még 1 doboz csempe hiányzik. Kérdezem, milyen emberek dolgoznak ott, hogy lehet így vezetni az online rendelést szerintem kész katasztrófa. Nem beszélve arról, hogy az ember idegein táncolnak.

2022. augusztus 20.

Több mint 1hete rendeltem a praktikerből.A futár cég( Raben group) csak halasztja azóta a kiszállítás napját. 1hétig szabadságon voltam. De a továbbiakban a munka miatt valószínűleg nem fogom tudni így átvenni.

2022. augusztus 19.

10 munkanap alatt sem sikerült kiszállítani az előre kifizetett termékeket. Levelekre jegyzőkönyvezéses sablon email a válaszuk... Minek van webshop, ha nincs áru? Ha valami hiánycikk, akkor ne legyen a shopban elérhető szerintem, mert ez így nem korrekt! Az áruházat szeretem, de a webshopból többet nem kívánok rendelni, mert csapnivaló, minősíthetetlen. Ennél rosszabb online bolttal még nem találkoztam!

2022. június 13.

A Praktikert, mint áruházat szeretem, de a házhozszállítást soha de soha nem fogom megrendelni.
Raben mint szállító cég, minősíthetetlen.
Ma kellett volna érkezni az árunak (egyszer már módosították a 8-át, amit jeleztek ) szabadságot vettem ki természetesen, holnap jönnek a burkolók.

Minden értesítés nélkül áttették a kiszállítást holnapra.
Természetesen nem elérhetőek.

Lemondtam az árut, mivel most el kell mennem valahova gyorsan megvenni (és fuvart is találni), hogy holnap dolgozhassanak a kivitelezők.

2022. április 28.

A legrosszabb online bolt amivel találkoztam.Rendelés után egy héttel felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol kedvesen nyugtattak a rendelést majd összekészítjük(két tétel) és küldeni fogjuk ha meglesz.Lemondtam a rendelést másnap kaptam egy email-t hogy visszautalásra előkészítve azóta, több mint két hete várom az utalást.
Ilyen árképzés mellett a vevő jogosan azt hiszi tisztességes partnerséget kap.Ugyanezt az árucikket megrendeltem máshol már másnap hozta a futár.

2022. április 21.

Rendkívül rossz tapasztalat. 2 terméket rendeltem a Praktiker webáruházában. Az automata emailen kívül semmit nem kaptam, se terméket, se értesítést. Mikor 9 nap múlva érdeklődtem, megígértek, hogy küldik sürgősen. Erre másnap törölték a rendelésem. A két termék továbbra is a webáruházuk választékában található.
Nagyon nem ajánlom. Nulla kommunikáció

2022. április 13.

Maga a bolt jó, az eladók hozzáállása gyenge, rossz...sőt
Ma vettem egy zuhanykabint, átvételnél jeleztem, hogy szeretném ha kibontanák meg tudjak győződni hogy sérülésmentes - erre, a kiállított darabon figyelmeztetésként felhívják a vevők figyelmét, mert utólagos reklamációt nem fogadnak el
Na itt jött a feketeleves
Kaptam hideget meleget, nem részletezem
Jómagam is hasonló szektorban dolgozom, de az ilyen hozzáállással inkább ennek a kedves hölgynek állást kellene váltania... pl. Sírásó vagy hulla előkészítő

2022. március 5.

A miskolci üzletben hagytunk kb százezer forintot, a hölgy, aki kereste a csempét (mert természetesen a helyén nem volt) bunkó módon ránk ordított, hogy haladjunk, dolog az idő... (Nem mi vagyunk a vevők? Merült fel bennem..)
Majd,mivel számlát szerettünk volna, a vevőszolgálatra mentünk, ahol a szemüveges kb 50-es hölgy olyan arrogáns paraszt módjára viselkedett, hogyha nem siettünk volna, ezt a bejegyzést a vásárlók könyvébe írtam volna! Mindenki meneküljön onnan, ha normál vérnyomással szeretne élni....

2022. január 31.

Tavaszra készülve rendeltem pár dolgot, kicsit aggasztott ez a sok negatív vélemény, de szerencsére minden rendben volt, sőt! Nagyon gyorsan megérkezett minden, az árak nagyon jók és a termékek is tökéletes állapotúak.

2022. január 28.

Férjemmel online rendeltünk és üzleti átvételre kértük a termékeket. Elég sok minden volt amit pakolni kellett és még csak annyit sem kérdeztek hogy segithetnek e. Kint mászkáltak többen is a raktárnál és mindenki csak nézte hogy a férjem egyedül pakol, én sajnos nem tudtam neki segíteni mivel a 3 hónapos gyerekkel voltam a kocsiban. De elég idegesítő volt hogy láttam többen is kint voltak "munkát" imitálva, de egyikben sem volt annyi hogy megkérdezze segíthet-e, inkább végig nézték míg 20 percen keresztül felpakolja az összes holmit.

2021. november 18.

Az ügyintézés egy nulla. Felesleges a webshopròl vásárolni mert tájékoztató jellegű. 330000 Ft ért vásároltam a webshopon joy kuponnal . Kettő nap múlva küldtek egy e-mailt hogy nincs készleten a termék a rendelést törölték ennyi. Se egy telefon hogy esetleg valami opció lenne nem a kupont elvesztettem mert felhasználtam a rendelésre ami semmi nem volt ebből kifolyólag.
Kérdezem én minek van webshop.

Irány a bolt oldala!

<h3><strong>A c&eacute;g t&ouml;rt&eacute;nete</strong></h3>
<p>A Praktiker az eur&oacute;pai bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;zak egyik legismertebb &eacute;s legmeghat&aacute;roz&oacute;bb m&aacute;rk&aacute;ja, amely hossz&uacute; m&uacute;lttal &eacute;s tapasztalattal rendelkezik. Idehaza 20 &aacute;ruh&aacute;zban v&aacute;rj&aacute;k kedves V&aacute;s&aacute;rl&oacute;ikat.</p>
<h3><strong>Praktiker &ndash; bark&aacute;csol&aacute;s &eacute;s lakberendez&eacute;s kreat&iacute;van</strong></h3>
<p>A Praktiker az eur&oacute;pai bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;zak egyik legismertebb &eacute;s legmeghat&aacute;roz&oacute;bb m&aacute;rk&aacute;ja, amely hossz&uacute; m&uacute;lttal &eacute;s tapasztalattal rendelkezik. Az első Praktiker &aacute;ruh&aacute;z m&eacute;g Luxemburgban &eacute;p&uuml;lt fel 1978-ban, majd a k&ouml;vetkező &eacute;vtizedekben egy jelentős &aacute;ruh&aacute;zl&aacute;nc j&ouml;tt l&eacute;tre, amely kiterjedt N&eacute;metorsz&aacute;gra, G&ouml;r&ouml;gorsz&aacute;gra, Lengyelorsz&aacute;gra, T&ouml;r&ouml;korsz&aacute;gra, Rom&aacute;ni&aacute;ra, Bulg&aacute;ri&aacute;ra, Ukrajn&aacute;ra, Alb&aacute;ni&aacute;ra &eacute;s Magyarorsz&aacute;gra is. A Praktiker konszern foglalkoztatottainak sz&aacute;ma a cs&uacute;csidőszakban meghaladta a 20 ezer főt. A gazdas&aacute;gi v&aacute;ls&aacute;g &eacute;s m&aacute;s t&eacute;nyezők hat&aacute;s&aacute;ra 2013 j&uacute;lius&aacute;ban, Hamburgban bejelentette a Praktiker, hogy fizet&eacute;sk&eacute;ptelenn&eacute; v&aacute;lt. A konszern egyes le&aacute;nyv&aacute;llalatait az ezt k&ouml;vető időszakban &eacute;rt&eacute;kes&iacute;tett&eacute;k, a magyar &aacute;ruh&aacute;zakat 2016-ban a Wallis Asset Management Zrt.&nbsp;v&aacute;s&aacute;rolta meg, amely &uacute;gy d&ouml;nt&ouml;tt, hogy az &uuml;zleteket tov&aacute;bbra is Praktiker m&aacute;rkan&eacute;v alatt műk&ouml;dteti.&nbsp;Magyarorsz&aacute;gon 20 &uuml;zletegys&eacute;get műk&ouml;dtet &eacute;s k&ouml;zel 1600 munkav&aacute;llal&oacute;t foglalkoztat.</p>
<h3><strong><u>A magyar Praktiker bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z fontosabb &aacute;llom&aacute;sai:</u></strong></h3>
<p><strong>1998.</strong> Az első magyar Praktiker megny&iacute;lik Budapesten, az M3-as kivezetőj&eacute;n&eacute;l, majd &aacute;ruh&aacute;zak ny&iacute;lnak m&eacute;g P&eacute;csett, Sz&eacute;kesfeh&eacute;rv&aacute;ron, Debrecenben, Szegeden &eacute;s Győr&ouml;tt<br /> <strong>1999.</strong> Kecskem&eacute;ten, Ny&iacute;regyh&aacute;z&aacute;n &eacute;s Miskolcon nyitja meg kapuit Praktiker bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z<br /> <strong>2000.</strong> Budapesten a L&aacute;gym&aacute;nyosi h&iacute;dn&aacute;l &eacute;s a B&eacute;csi &uacute;ton ny&iacute;lik &uacute;jabb &uuml;zletegys&eacute;g<br /> <strong>2001.</strong> Megny&iacute;lik a szombathelyi Praktiker &aacute;ruh&aacute;z<br /> <strong>2002.</strong> A legnagyobb magyarorsz&aacute;gi Praktiker &aacute;ruh&aacute;z &eacute;p&uuml;lt fel Buda&ouml;rs&ouml;n<br /> <strong>2003.</strong> Zalaegerszegen ny&iacute;lik a 14. hazai Praktiker<br /> <strong>2004.</strong> Egy &oacute;r&aacute;val a konkurencia előtt megny&iacute;lik a 15. Praktiker &aacute;ruh&aacute;z Szolnokon<br /> <strong>2005.</strong> A p&eacute;csi &eacute;s a miskolci &aacute;ruh&aacute;z ut&aacute;n a győri Praktiker &aacute;ruh&aacute;z is kibőv&uuml;l, megsz&eacute;p&uuml;l<br /> 2006. A teljes szortiment el&eacute;rhető a Praktiker weboldal&aacute;r&oacute;l &eacute;s elindul a telefonos vevőszolg&aacute;lat.<br /> <strong>2007.</strong> &Uacute;j &aacute;ruh&aacute;z megnyit&aacute;sa augusztusban Kaposv&aacute;ron, szeptemberben pedig Vecs&eacute;sen<br /> <strong>2008.</strong> november: B&eacute;k&eacute;scsab&aacute;n ny&iacute;lik &uacute;jabb k&eacute;k-s&aacute;rga &aacute;ruh&aacute;z<br /> <strong>2008.</strong> december: Megny&iacute;lik a 2. sz&eacute;kesfeh&eacute;rv&aacute;ri &aacute;ruh&aacute;z is, ez a 19. hazai &uuml;zlet<br /> <strong>2009.</strong> m&aacute;rcius: Elindul a Praktiker Webshop, mely 100% magyar fejleszt&eacute;s<br /> <strong>2010.</strong> m&aacute;rcius: Az &Eacute;v Kereskedelmi Webshopja d&iacute;jat nyeri el a Praktiker<br /> <strong>2010.</strong> &aacute;prilis: Korszerű &aacute;ruh&aacute;zat nyit Esztergomban a Praktiker<br /> <strong>2011.</strong> &aacute;prilis: &Ouml;sszevonja sz&eacute;kesfeh&eacute;rv&aacute;ri &aacute;ruh&aacute;zait a Praktiker<br /> <strong>2012.</strong> december: Kis&aacute;ruh&aacute;zas koncepci&oacute;t tesztel S&aacute;toralja&uacute;jhelyen &eacute;s Kom&aacute;romban a Praktiker<br /> <strong>2014.</strong> szeptember: Lej&aacute;rt a tesztidőszak a kis&aacute;ruh&aacute;zakra, a Praktiker &uacute;j helysz&iacute;neket keres<br /> <strong>2016.</strong> janu&aacute;r: Wallis Asset Management Zrt. a Praktiker &uacute;j t&ouml;bbs&eacute;gi tulajdonosa<br /> <strong>2016.</strong> &aacute;prilis: Lez&aacute;rul a Praktiker Kft. elad&aacute;sa, a Gazdas&aacute;gi Versenyhivatal j&oacute;v&aacute;hagyja az &uuml;gyletet<br /> <strong>2016.</strong> okt&oacute;ber: Megnyitotta 20. &aacute;ruh&aacute;z&aacute;t a V&aacute;ci &uacute;ton a Praktiker</p>
<h3><strong><u>Egy-k&eacute;t fontosabb &aacute;llom&aacute;s a nemzetk&ouml;zi Praktiker-l&aacute;nc &eacute;let&eacute;ből:</u></strong></h3>
<p><strong>1978.</strong> Az első bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z megnyit&aacute;sa Luxemburgban<br /> <strong>1979.</strong> 4 bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z megnyit&aacute;sa N&eacute;metorsz&aacute;gban, 9 "BayWa" bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z &aacute;tv&eacute;tele<br /> <strong>1982.</strong> A diszkont-elvre &eacute;p&uuml;lő strat&eacute;gia kialak&iacute;t&aacute;sa<br /> <strong>1985.</strong> 12 "Wickes" bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z &aacute;tv&eacute;tele<br /> <strong>1990.</strong> K&ouml;z&ouml;s DIY-beszerz&eacute;s a teljes ASKO-csoport r&eacute;sz&eacute;re, a "real-kauf" bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;zak a Praktiker ir&aacute;ny&iacute;t&aacute;sa al&aacute; ker&uuml;lnek<br /> <strong>1991.</strong> "Esbella" &eacute;s "Contiment" &aacute;tv&eacute;tele, megny&iacute;lik az első Praktiker &aacute;ruh&aacute;z G&ouml;r&ouml;gorsz&aacute;gban, ezzel kezdet&eacute;t veszi az eur&oacute;pai terjeszked&eacute;s<br /> <strong>1993.</strong> "BLV", "MHB", "Massa", "Huma", "extra" &eacute;s a "real-kauf" bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;zakat &aacute;tveszi a Praktiker<br /> <strong>1995.</strong> Az Asko Metro-csoporttal t&ouml;rt&eacute;nő f&uacute;zi&oacute;ja ut&aacute;n a Praktiker Eur&oacute;pa legnagyobb kereskedelmi konszernj&eacute;nek r&eacute;sz&eacute;v&eacute; v&aacute;lik<br /> <strong>1996.</strong> 60 "Wirichs" bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z &aacute;tv&eacute;tele, megny&iacute;lik az első lengyel bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z<br /> <strong>1997.</strong> 25 "extra" Franchise rendszerben műk&ouml;dő bark&aacute;cs&aacute;ruh&aacute;z &aacute;tv&eacute;tele, megnyitja k&ouml;zpontj&aacute;t Magyarorsz&aacute;gon, s piacra l&eacute;p T&ouml;r&ouml;korsz&aacute;gban<br /> <strong>1998.</strong> Megny&iacute;lik az első magyarorsz&aacute;gi Praktiker &aacute;ruh&aacute;z; megnyitja kapuit a 250. Praktiker &aacute;ruh&aacute;z Erfurtban; 20. sz&uuml;let&eacute;snapi &uuml;nneps&eacute;gek<br /> <strong>1999.</strong> Metro AG megszerzi a t&ouml;rzstőke 99 sz&aacute;zal&eacute;k&aacute;t<br /> <strong>2000.</strong> 27 Top-Bau &aacute;ruh&aacute;z &aacute;tv&eacute;tele<br /> <strong>2002.</strong> A Praktiker 53 k&uuml;lf&ouml;ldi &aacute;ruh&aacute;zat &uuml;zemeltet, csak N&eacute;metorsz&aacute;gban 295 telephellyel rendelkezik; a Metro-csoport felv&aacute;s&aacute;rolja a kisr&eacute;szv&eacute;nyesek r&eacute;szv&eacute;nyeit, ez&aacute;ltal a Praktiker AG 100 sz&aacute;zal&eacute;kos tulajdonos&aacute;v&aacute; v&aacute;lik<br /> <strong>2005.</strong> A Metro-csoport eladja r&eacute;szv&eacute;nyeinek d&ouml;ntő h&aacute;nyad&aacute;t, a Praktikert bejegyzik a frankfurti tőzsd&eacute;re; t&ouml;bb mint 340 &aacute;ruh&aacute;zzal van jelen 8 orsz&aacute;gban<br /> <strong>2006.</strong> A Metro csoport megv&aacute;lik idők&ouml;zben komoly &eacute;rt&eacute;kn&ouml;veked&eacute;st produk&aacute;l&oacute; fennmarad&oacute; Praktiker-r&eacute;szv&eacute;nyeitől; a Praktiker bel&eacute;p az ukr&aacute;n piacra, folytat&oacute;dnak a kelet-eur&oacute;pai &aacute;ruh&aacute;znyit&aacute;sok<br /> <strong>2007.</strong> Max Bahr integr&aacute;l&aacute;sa<br /> <strong>2008.</strong> 30 &eacute;ves a Praktiker, 10. sz&uuml;let&eacute;snapj&aacute;t &uuml;nnepli Magyarorsz&aacute;gon &eacute;s T&ouml;r&ouml;korsz&aacute;gban.<br /> <strong>2009.</strong> Első &aacute;ruh&aacute;z&aacute;t nyitja a Praktiker Alb&aacute;ni&aacute;ban<br /> <strong>2010.</strong> Internetes v&aacute;s&aacute;rl&aacute;s bevezet&eacute;se N&eacute;metorsz&aacute;gban<br /> <strong>2013.</strong> A gazdas&aacute;gi v&aacute;ls&aacute;g &eacute;s m&aacute;s t&eacute;nyezők hat&aacute;s&aacute;ra a Praktiker konszern bejelenti, hogy fizet&eacute;sk&eacute;ptelenn&eacute; v&aacute;lt. A konszern egyes le&aacute;nyv&aacute;llalatait &eacute;rt&eacute;kes&iacute;tik.</p>
<p>&nbsp;</p>

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
 • Foxpost
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
Hirdetés