Praktiker

Praktiker

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2022. április 28.

A legrosszabb online bolt amivel találkoztam.Rendelés után egy héttel felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol kedvesen nyugtattak a rendelést majd összekészítjük(két tétel) és küldeni fogjuk ha meglesz.Lemondtam a rendelést másnap kaptam egy email-t hogy visszautalásra előkészítve azóta, több mint két hete várom az utalást.
Ilyen árképzés mellett a vevő jogosan azt hiszi tisztességes partnerséget kap.Ugyanezt az árucikket megrendeltem máshol már másnap hozta a futár.

2022. április 21.

Rendkívül rossz tapasztalat. 2 terméket rendeltem a Praktiker webáruházában. Az automata emailen kívül semmit nem kaptam, se terméket, se értesítést. Mikor 9 nap múlva érdeklődtem, megígértek, hogy küldik sürgősen. Erre másnap törölték a rendelésem. A két termék továbbra is a webáruházuk választékában található.
Nagyon nem ajánlom. Nulla kommunikáció

2022. április 13.

Maga a bolt jó, az eladók hozzáállása gyenge, rossz...sőt
Ma vettem egy zuhanykabint, átvételnél jeleztem, hogy szeretném ha kibontanák meg tudjak győződni hogy sérülésmentes - erre, a kiállított darabon figyelmeztetésként felhívják a vevők figyelmét, mert utólagos reklamációt nem fogadnak el
Na itt jött a feketeleves
Kaptam hideget meleget, nem részletezem
Jómagam is hasonló szektorban dolgozom, de az ilyen hozzáállással inkább ennek a kedves hölgynek állást kellene váltania... pl. Sírásó vagy hulla előkészítő

2022. március 5.

A miskolci üzletben hagytunk kb százezer forintot, a hölgy, aki kereste a csempét (mert természetesen a helyén nem volt) bunkó módon ránk ordított, hogy haladjunk, dolog az idő... (Nem mi vagyunk a vevők? Merült fel bennem..)
Majd,mivel számlát szerettünk volna, a vevőszolgálatra mentünk, ahol a szemüveges kb 50-es hölgy olyan arrogáns paraszt módjára viselkedett, hogyha nem siettünk volna, ezt a bejegyzést a vásárlók könyvébe írtam volna! Mindenki meneküljön onnan, ha normál vérnyomással szeretne élni....

2022. január 31.

Tavaszra készülve rendeltem pár dolgot, kicsit aggasztott ez a sok negatív vélemény, de szerencsére minden rendben volt, sőt! Nagyon gyorsan megérkezett minden, az árak nagyon jók és a termékek is tökéletes állapotúak.

2022. január 28.

Férjemmel online rendeltünk és üzleti átvételre kértük a termékeket. Elég sok minden volt amit pakolni kellett és még csak annyit sem kérdeztek hogy segithetnek e. Kint mászkáltak többen is a raktárnál és mindenki csak nézte hogy a férjem egyedül pakol, én sajnos nem tudtam neki segíteni mivel a 3 hónapos gyerekkel voltam a kocsiban. De elég idegesítő volt hogy láttam többen is kint voltak "munkát" imitálva, de egyikben sem volt annyi hogy megkérdezze segíthet-e, inkább végig nézték míg 20 percen keresztül felpakolja az összes holmit.

2021. november 18.

Az ügyintézés egy nulla. Felesleges a webshopròl vásárolni mert tájékoztató jellegű. 330000 Ft ért vásároltam a webshopon joy kuponnal . Kettő nap múlva küldtek egy e-mailt hogy nincs készleten a termék a rendelést törölték ennyi. Se egy telefon hogy esetleg valami opció lenne nem a kupont elvesztettem mert felhasználtam a rendelésre ami semmi nem volt ebből kifolyólag.
Kérdezem én minek van webshop.

2021. október 13.

extrőm barátságtalan kiszolgálás és pénztáros a Mester utcai áruházban

2021. október 7.

Miskolcon ha segítségre van szükséged senkit nem találsz.Egymásra mutogatnak kinek a dolga és szinte haragudnak az emberre ha kérdez valamit.Az öreg eladó a hátsó részlegen eddig már két alkalommal hajtott el eddig a halál faszára mert hogy:Ez nem hozzám tartozik,ilyen termék nincs (pedig volt mert utólag találtunk a segítsége nélkül), stb.Szerencsére nem csak minket rázott már le mint kiderült, hanem párom munkatársáékat is.Kicsi a világ.Kiszolgálás nulla némelyik eladó termékismeretével együtt,termék minőség silány,az árak megegyeznek a konkurens cégekével.Így ezek után inkább maradok a konkurens cégeknél ahol ki is tudnak szolgálni.

2021. október 1.

Maga a borzalom. Pofátlan magas szállítási díjjal dolgoznak, úgy, hogy a rendeléstől számított 1 hónapon túl sem szállítják ki a megrendelt árut. Képesek kidobásra való selejtet küldeni drága pénzért, a cserére heteket kell várni, már ha megérkezik. Szállítási címet felcserélik a számlázási címmel és még ők reklamálnak, ha rossz helyre küldik ki a szállítmányt. Feleslegesen vetetnek ki velem szabadságokat, úgy, hogy előtte nap behazudják, hogy jönnek, aztán dehogy. Házhoz szállítással a Praktikertől semmit nem szabad rendelni!!! Semmit!

2021. szeptember 15.

Több terméket rendeltem online, néhány nap után jött az email, hogy a szállítónak átadták. Raben szállítja, írták ezt nagy lelkesen. Vártam, várok még mindig! Termék sehol, szállító sehol. - 1 nap a munkából, egész napos stressz, ágyam azóta sincs, telefon vagy email meg főleg!
Egy ilyen nagy nevű cég ezt nem engedheti meg magának! De ha mégis, akkor viseljék méltóságteljesen a kritikát! Bátran ki merem jelenteni, hogy a Praktiker, semmit nem haladt a korral az évek folyamán!
Megvezetés amit csinálnak az online vásárlókkal!

2021. szeptember 10.

2021 Szeptember 10
2021.09.06. án rendeltem egy Bosch magasnyomású mosót, mely 2021.09.09. - én meg is érkezett. A termék ki bontása közben észre vettük hogy a termék talpa le van törve!
ez volt az első, egyben az utolsó, hogy a Praktiker Webshop - ról rendeltem!!

2021. szeptember 1.

Nekem a lehető legrosszabb a Véleményem a Praktiker Budaörsi Üzletről !!!
2021 augusztus 23.án Online rendeltem több terméket / Ruggine Greslapot 19 dobozzal, 5 zsák Ragasztót, és Padlopont is 5 zsákkal..
28.án át is vettem a Budaörsi Üzeltük Raktárából !!
31.én jött a Burkoló hogy a Teraszomat burkolja.. ki bontottunk 3om doboz Greslapot és azt tapasztaltuk hogy mind a 3om dobozban sérült lapok vannak, törröt sarok, szélek , repedések,..
azonnal hívtam a Budaörsi Paktiker Üzletet, hogy mit tehetek, hisz , ha mind a 19 dobozban sérültek lesznek , nem lesz elég a vásárolt mennyiség és a Burkoló sem fog arra várni, amíg potólom hiányt stb.
És nem mellesleg egy csomó plussz költség !!!!
Természetesen a Budaörsi Paktiker Ügyfélszolgálata nagyon" kézséges " volt !!
Nem tudja mit tudok tenni, panaszomat SOS továbbítja, /amiről emailt is küldött/ de minek?/
és még az nap visszahívnak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azóta is Hívnak!!!!!!!!!!
Megoldottam, kb12 lap volt összesen sérült a 19 dobozban, ami több mint 1 egész doboznak számít, el mentem egy másik Praktikerbe és vettem 2 dobozzal, / szerencsémre volt/
Felháborító, hogy válaszra sem méltatattak!!! Természetesen további forumokon is megtettem a Panaszomat !!!

Egy biztos a Praktiker Áruházakat messzíről kerülni Fogom és ezt minden ismerősőmnek is
fogom ajánlani !!!

Csáki István

2021. augusztus 2.

Én csak egyetlen egy dolgot szeretnék megkérdezni: egy ilyen jó nevű cég hogyan köthet szállítmányozási szerződést egy olyan megbízhatatlan, minősíthetetlen "szolgáltatást" nyújtó társasággal, mint a Raben? Ez a tény a Praktikerre rendkívül rossz fényt vet, és biztos, hogy sok rendeléstől esnek el emiatt.

2021. július 15.

9 naptári napja rendeltem.
A 8.napra ígérték a szállítást, 8-17 óra között.
Persze nem jöttek, és azóta sincs se kép se hang...
Mégis hány napot kell itthon lennem nonstop?
Remélem azért megkapom valamikor a rendelésemet,
de biztos hogy nem rendelek többet a Praktikertől...🤔😟

2021. július 5.

Gyorsak, megbízhatóak, ajánlom!

2021. július 5.

Nagyon elégedett vagyok, egyben érkezett meg a rendelésem, a nagyobb termékek szállítására is gondosan vigyáztak és hibátlan, tökéletes minden.

2021. június 28.

SOHA TÖBBÉ Praktiker!!!!!!
Napozóágyat szerettünk volna vásárolni, megmutattuk, hogy melyiket szeretnénk. Az eladó közölte, hogy utána néz, még 2 db van az áruházban, de meg kell keresnie. Kereken 1 órát váratott minket, de közben 10 percenként odajött és közölte, mindjárt megvan. Meguntuk a várakozást, és azt, hogy képtelenség megnézni vonalkód szerint, hogy hol található az árú, ha egyáltalán van még belőle. Közölte, hogy a kiállított darabot nem vásárolhatjuk meg, mert hátha jön még belőle később!! Unatkozó, dolgozni nem akaró eladók, kerülik az embert nehogy kérdezzenek tőlük! Felháborító!!!!! Csak azért egy csillag, mert kevesebbet nem lehet adni.

2021. június 3.

Robotfűnyírót rendeltem, gyorsan megérkezett, tökéletesen működik, köszönöm!

2021. május 14.

Sokszínű kínálat, elérhető áron, csakis tőlük vásárolok neten.

2021. április 16.

Elrontottam egy leadott rendelést, írtam nekik emailt és azonnal orvosolták a problémát és az eredetileg kívánt árukat kaptam meg tökéletes minőségben, le a kalappal!

2021. április 16.

Gyorsan megérkezett és hiánytalanul, amiket rendeltem.

2021. április 7.

Pofátlan módom elkérnek több ezer forintot a szállításért, majd 1 hét múlva szállítanak. A szállító cég közli, hogy 8-17h között jönnek valamikor... Többet nem rendelek online a praktikertől! Hulladék szolgáltatás!

2021. március 19.

Ma járólapot vásároltunk a székesfehérvári praktikerben.A szemüveges fiatal eladó olyan kedves és segítőkész volt,amilyet ritkán látni mostanság.Köszönjük!

2021. március 19.

Ma járólapot vásároltunk a székesfehérvári praktikerben.A szemüveges fiatal eladó olyan kedves és segítőkész volt,amilyet ritkán látni mostanság.Köszönjük!

2021. január 26.

Elégedett vagyok!

2021. január 26.

Teljes fürdőszobai felszerelést és kiegészítőket rendeltem tőlük, szuper webshop!

2021. január 15.

Ok volt.

2021. január 15.

Nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálaton, gyorsan megoldották a problémám. Megérkezett minden rendelt termék hiánytalanul.

2020. november 26.

Többször vásároltam tőlük, sohasem volt semmi gond.

Irány a bolt oldala!

A cég története


A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Idehaza 20 áruházban várják kedves Vásárlóikat.


Praktiker – barkácsolás és lakberendezés kreatívan


A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Az első Praktiker áruház még Luxemburgban épült fel 1978-ban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc jött létre, amely kiterjedt Németországra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Romániára, Bulgáriára, Ukrajnára, Albániára és Magyarországra is. A Praktiker konszern foglalkoztatottainak száma a csúcsidőszakban meghaladta a 20 ezer főt. A gazdasági válság és más tényezők hatására 2013 júliusában, Hamburgban bejelentette a Praktiker, hogy fizetésképtelenné vált. A konszern egyes leányvállalatait az ezt követő időszakban értékesítették, a magyar áruházakat 2016-ban a Wallis Asset Management Zrt. vásárolta meg, amely úgy döntött, hogy az üzleteket továbbra is Praktiker márkanév alatt működteti. Magyarországon 20 üzletegységet működtet és közel 1600 munkavállalót foglalkoztat.


A magyar Praktiker barkácsáruház fontosabb állomásai:


1998. Az első magyar Praktiker megnyílik Budapesten, az M3-as kivezetőjénél, majd áruházak nyílnak még Pécsett, Székesfehérváron, Debrecenben, Szegeden és Győrött
1999. Kecskeméten, Nyíregyházán és Miskolcon nyitja meg kapuit Praktiker barkácsáruház
2000. Budapesten a Lágymányosi hídnál és a Bécsi úton nyílik újabb üzletegység
2001. Megnyílik a szombathelyi Praktiker áruház
2002. A legnagyobb magyarországi Praktiker áruház épült fel Budaörsön
2003. Zalaegerszegen nyílik a 14. hazai Praktiker
2004. Egy órával a konkurencia előtt megnyílik a 15. Praktiker áruház Szolnokon
2005. A pécsi és a miskolci áruház után a győri Praktiker áruház is kibővül, megszépül
2006. A teljes szortiment elérhető a Praktiker weboldaláról és elindul a telefonos vevőszolgálat.
2007. Új áruház megnyitása augusztusban Kaposváron, szeptemberben pedig Vecsésen
2008. november: Békéscsabán nyílik újabb kék-sárga áruház
2008. december: Megnyílik a 2. székesfehérvári áruház is, ez a 19. hazai üzlet
2009. március: Elindul a Praktiker Webshop, mely 100% magyar fejlesztés
2010. március: Az Év Kereskedelmi Webshopja díjat nyeri el a Praktiker
2010. április: Korszerű áruházat nyit Esztergomban a Praktiker
2011. április: Összevonja székesfehérvári áruházait a Praktiker
2012. december: Kisáruházas koncepciót tesztel Sátoraljaújhelyen és Komáromban a Praktiker
2014. szeptember: Lejárt a tesztidőszak a kisáruházakra, a Praktiker új helyszíneket keres
2016. január: Wallis Asset Management Zrt. a Praktiker új többségi tulajdonosa
2016. április: Lezárul a Praktiker Kft. eladása, a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyja az ügyletet
2016. október: Megnyitotta 20. áruházát a Váci úton a Praktiker


Egy-két fontosabb állomás a nemzetközi Praktiker-lánc életéből:


1978. Az első barkácsáruház megnyitása Luxemburgban
1979. 4 barkácsáruház megnyitása Németországban, 9 "BayWa" barkácsáruház átvétele
1982. A diszkont-elvre épülő stratégia kialakítása
1985. 12 "Wickes" barkácsáruház átvétele
1990. Közös DIY-beszerzés a teljes ASKO-csoport részére, a "real-kauf" barkácsáruházak a Praktiker irányítása alá kerülnek
1991. "Esbella" és "Contiment" átvétele, megnyílik az első Praktiker áruház Görögországban, ezzel kezdetét veszi az európai terjeszkedés
1993. "BLV", "MHB", "Massa", "Huma", "extra" és a "real-kauf" barkácsáruházakat átveszi a Praktiker
1995. Az Asko Metro-csoporttal történő fúziója után a Praktiker Európa legnagyobb kereskedelmi konszernjének részévé válik
1996. 60 "Wirichs" barkácsáruház átvétele, megnyílik az első lengyel barkácsáruház
1997. 25 "extra" Franchise rendszerben működő barkácsáruház átvétele, megnyitja központját Magyarországon, s piacra lép Törökországban
1998. Megnyílik az első magyarországi Praktiker áruház; megnyitja kapuit a 250. Praktiker áruház Erfurtban; 20. születésnapi ünnepségek
1999. Metro AG megszerzi a törzstőke 99 százalékát
2000. 27 Top-Bau áruház átvétele
2002. A Praktiker 53 külföldi áruházat üzemeltet, csak Németországban 295 telephellyel rendelkezik; a Metro-csoport felvásárolja a kisrészvényesek részvényeit, ezáltal a Praktiker AG 100 százalékos tulajdonosává válik
2005. A Metro-csoport eladja részvényeinek döntő hányadát, a Praktikert bejegyzik a frankfurti tőzsdére; több mint 340 áruházzal van jelen 8 országban
2006. A Metro csoport megválik időközben komoly értéknövekedést produkáló fennmaradó Praktiker-részvényeitől; a Praktiker belép az ukrán piacra, folytatódnak a kelet-európai áruháznyitások
2007. Max Bahr integrálása
2008. 30 éves a Praktiker, 10. születésnapját ünnepli Magyarországon és Törökországban.
2009. Első áruházát nyitja a Praktiker Albániában
2010. Internetes vásárlás bevezetése Németországban
2013. A gazdasági válság és más tényezők hatására a Praktiker konszern bejelenti, hogy fizetésképtelenné vált. A konszern egyes leányvállalatait értékesítik.


 


Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
 • Foxpost
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés