Óvszervásárlás.hu

Óvszervásárlás.hu
Hirdetés

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Nézd meg az Óvszervásárlás.hu legnépszerűbb termékeit!

Irány a bolt oldala!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés

Ezt a boltot még nem értékelték.

Irány a bolt oldala!

2013 óta szolgáljuk ki vásárlóinkat óvszerek és felnőtt játékszerek széles választékával. Igyekszünk mindenre gondolni, amire intimitásában szüksége lehet.

Indulásunk óta elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vásárlóink számára biztonságos és magas minőségű termékeket kínáljunk. Árukészletünkben szinte az összes ismert, és kevésbe ismert, de kiváló minőségű óvszereket gyártó cég terméke megtalálható. Hagyományos változatok, az egyedi méretekkel rendelkező urak igényeinek megfelelő, nagy kiszerelésű (igen kedvező árú) és számtalan egyéb különleges tulajdonsággal bíró óvszer közül válogathat

Emellett kínálatunkban megtalálhatók a legkülönbözőbb szexuális segédeszközök is, legyen szó vibrátorokról, síkosítókról, vagy más erotikus eszközökről. Célunk, hogy minden vásárlónk megtalálja a saját igényeinek megfelelő termékeket, ezért több mint 4000 fajta játékszert tartunk raktáron.

A bizalom és diszkréció kiemelkedő fontosságú számunkra. Webáruházunk egyszerű és biztonságos vásárlási élményt nyújt, és a legmagasabb szintű adatvédelmi intézkedéseket alkalmazzuk annak érdekében, hogy személyes adatai mindig védve legyenek.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Nincs adat.
Extra szolgáltatások
  • Nincs adat.
Szállítási módok
  • Nincs adat.
Fizetési módok
  • Nincs adat.
Hirdetés