Muziker.hu

Muziker.hu Értékelései Értékelések átlaga: 4 (19 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2020. február 20.

Mindennel elégedettek voltunk!

2020. február 12.

Kedvező árak!

2020. január 28.

A rendelésem rendben zajlott, elégedett vagyok a termékkel.

2020. január 23.

egy Valencia VC350 Natural (Termékkód 234285) típusú hangszert vásároltam. A terméket az Express One futárszolgálat november 25-én kiszállította. A termék kibontásakor azonnal észleltem, hogy a hangszer sérült, az egyik hangolókulcs el volt törve, nem lehetett behangolni a készüléket. A kapcsolatot a kereskedővel felvettem. Reklamációs szám: RE19973642987. A terméket garanciálisan javításra, a kereskedő által küldött futárral visszaküldtem 2019 november 27-én. A bolttól ezután semmilyen visszajelzést nem kaptam. Körülbelül 2 hét elteltével felhívtam a boltot, ahol a telefonos ügyintéző azt mondta, hogy a hibás csomag beérkezett hozzájuk, de nem lett jóváírva (?). Ezután minden héten felhívtam a boltot, de mindig ugyanezt a választ adták. Látván, hogy a javítás nem sikerült 1 hónap alatt se, január 3-án jeleztem, hogy, elállnék a vásárlástól, a termékre javítva, cserélve sem tartok igényt. Az összeg 1 hét elteltével sem érkezett meg a megadott számlaszámomra. Január 13-án újra telefonáltam, az ügyfélszolgálatos szerint az elállási igényemről nem lát semmit a rendszerben. A számlaszám adataimat ismételten megadtam, továbbá jeleztem, hogy a megfelelő hatóságokhoz fogok fordulni, ha továbbra sem hajlandóak előrelépést tenni az ügyben.

2020. január 21.

Minőségi kínálat!

2019. december 12.

Kislányomnak rendeltem ajándékba, néhány napon belül megérkezett, köszönöm.

2019. december 4.

A rendelésem nagyon gyorsan megkérkezett.

2019. november 29.

Jól átlátható webáruház, a rendelés menete is gyors és a szállítás is az.

2019. november 25.

Szakértelem és bolt csillagos ötös!

2019. november 6.

jó ár-érték arány, a rendelés is ok.

2019. november 4.

Rendben.

2019. október 22.

Ajánlom őket

2019. október 10.

Számomra érthetetlen a sok rossz vélemény, én csakis pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni és köszönöm, maximálisan elégedett voltam mindennel.

2019. október 2.

Mindennel elégedett vagyok.

2019. január 9.

2 hét alatt se kaptam meg a már kifizetett rendelésem, email-re választ nem kaptam, a 4 telefonszám közül egyikkel se jártam sikerrel. Facebook-Messengeren végre sikerült felvennem velük a kapcsolatot, azt mondták még további kb. másfél hét... De értelemszerűen ez bőven nem biztos, hogy igaz - főleg, hogy Facebook-on rengetegen panaszkodnak arról, hogy sok-sok hét után kapják csak meg a rendelésüket. Én garantáltan soha többet nem rendelek tőlük.

2016. április 14.

Nem adták a hirdetett áron a hangszert ,amit ők áraztak be.Már másodszor járok így hogy az akciós árat utólag keveslik ,és a rendelés után közlik hogy a hirdetett ár kevés.De biztos bennem van a hiba.ES161070340.

2016. február 12.

A Casió szintetizátor amely adapter nélkül érkezett elemmel müködésképtelen!

Talán adapterrel:(

2014. május 19.

Sajnos 2 hét alatt nem érkezett meg a megrendelt és még aznap kifizetett húrkészlet. Budapestről Budapestre !
Még mindig várom :( !

2014. január 15.

Az összes hazai boltos tanulhat tőlük, gyorsak, pontosak, kedvesek, ráadásul remek áraik vannak, illetve hatalmas a raktárkészletük. Csak így tovább!

A bolt adatai
A bolt leírása
Európa egyik legnagyobb boltja, ahol számos hangszer megtalálható, de golf kiegészítőkre és egyéb életmód és hobbi termékekre is rátalálhat. Itt mindent megtalál, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze és fejlessze hobbiját és élvezze az Ön által választott életmódot. Ingyenes szállítás, 3 év garancia, a legjobb árgarancia és a webáruház többi előnyeit számításba véve cégünk évente több mint 300.000 elégedett ügyféllel büszkélkedhet.

Üzletek

 • ,
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Ingyenes telefonszám
Extra szolgáltatások
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel