Mobilemarket

Mobilemarket
Mobilemarket Értékelései Értékelések átlaga: 4.6 (46 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. december 5.

Nagyon csalódott vagyok! Vásároltam tőlük egy mobiltelefont, ami már a kiérkezés pillanatában sem volt valami stabil. Ledobálta a hívást, elérhetetlen voltam stb. jeleztem ezt az üzletnek, de csak a kifogásokat keresték természetesen nem csináltak semmit. Magunknak kellett megcsinálni. Most egyik pillanatról a másikra se kép se hang nem volt a telefonon, visszaküldtük nekik, de mint valami uri geller kézrátétellel és szemmel próbálták megjavítani, ami sajnos nem sikerült, így a telefont mondva csinált ürüggyel visszaküldték.

Mobilemarket válasza (2023. december 5.) :
Kedves Ágnes,

A telefonját szervizbe küldtük, ahol megállapították, hivatalos dokumentummal igazolták, hogy mi a probléma. Jegyzőkönyvet is kapott. Illetve igen, a telefonon szemmel látható volt, az összes sarkán az ütés nyomok. Attól, hogy egy telefon ütésálló, érdemes tokban tartani. Persze megértjük, ez bosszantó, de erre nem terjed ki a garancia. Ha lentebb olvassa a véleményeket, olyannal is fog találkozni, akinek cseréltük vagy visszavettük. Illetve elküldték egy másik szervizbe, természetesen ilyen esetben azonnal megszűnik a garanciánk.
2023. november 24.

Maximálisan elégedett vagyok, minden zökkenőmentesen ment,pénteki nap este megrendeltem, rákövetkező szerdán már ki is szállították. Azt kaptam amit rendeltem, pedig kicsit tartottam tőle, hogy problémás lesz,mert a neten található legolcsóbb itt kb minden amit néztem, de a félelmeim nem igazolódtak be, ezért megy az 5 csillag!

2023. november 23.

Nagyon csalódott vagyok! 2023.11.14-én rendeltem terméket. Raktáron volt, elérhető 2-3 munkanap kiszállítással. November 21-én én hívtam fel a webáruházat, de nem kaptam érdemben tájékoztatást. Az ügyfélszolgálati munkatárs azt ígérte, hogy visszahív. Nem hívott vissza. E-mailben kértem,hogy tájékoztassanak. Jobb helyeken fel szokták hívni az ügyfelet és ők tájékoztatnak miért nem érkezett meg a termék. Azt ígérték a héten megérkezik... Nemrég kaptam egy értesítést, hogy nem a megrendelt készüléket nem tudják beszerezni. A bolt nem megbízható!!! Nem ajánlom senkinek....

Mobilemarket válasza (2023. november 27.) :
Kedves Katalin,

Korábban is rendelt már tőlünk, akkor nagyon örült, hogy 3 nap alatt megkapta a csomagot. Nem győzte megköszönni, csak jó szavakkal látott el minket.

Ezt a megjegyzést szeretnénk kikérni magunknak, ugyanis minden ügyfelünkkel tisztelettel és kellő figyelemmel bánunk. Viszont jeleztük már az elején, hogy nem biztos, hogy ez a csomag péntekre oda fog érni Önnek, nem tudjuk garantálni. Sajnos megtörténik nagyon ritkán, hogy a megrendelt termék fennakad egy depóban, amiről azt gondolom nem a cégünk tehet. Illetve személy szerint, azt szoktam tanácsolni, ha nagyon sűrgős a készülék, hiába olcsóbb egy webshopnál, vegyék meg boltba személyesen drágábban. Így megelőzik az esetleges kellemetlenségeket. De legalább azonnal a kézben lesz a termék. Külső raktárról dolgozunk, 2-5 munkanappal, ez is fel van tüntetve. A kommunikáció részünkről megfelelő volt, minden e-mailre válaszoltunk, de mivel elindult a szezon, nagyon sok rendelés bejön, így elnézést, ha esetleg nem sikerült visszahívnunk. Higyje el, nem direkt történt.

Illetve nagyon elszomorító, hogy legutóbb az elégedettségét nem tette közzé sehol, csak privátban. Viszont ha hiba van, akkor egy csepp tolerancia sincs Önben.

Minden tisztelettel, sajnáljuk, hogy nem tudtunk elégedettséget okozni.
2023. október 17.

Korrekt ár. Kedves ügyfélszolgálat.
Hátrány a rendelés nyomon követésének hiánya. Ígért időn belül érkezett, de nem tudtam követni, hogy pontosan mikor, csak a kiszállítás napján.

2023. szeptember 8.

Sajnos 10 nap alatt sem sikerült elküldeniük a megrendelt terméket. Többszöri telefonos megkeresés alkalmával csak a hitegetés ment, majd ekkor, majd akkor tudom átvenni a csomagot. Ez volt az első rendelésem tőlük, meg az utolsó is.
:(

2023. augusztus 11.

They said delivery will only take 4 to 5 days, but until today it wasn't delivered and i ordered it on the 18th of july. False advertising, very disappointing! 😡

2023. július 3.

Csak ajánlani tudom a Mobilemarketet!
Az itt megrendelt mobiltelefon nagyon jó vétel volt!

2023. április 21.

Rendkívül kedves hozzáértő ügyfélszolgálat.Gyors,pontos kommunikáció.A megrendelt telefon,terv szerint érkezett hibátlanul.Fél év múlva sajnos meghibásodott,de a garanciális ügyintézés valami pazar volt.Futárt küldtek a készülékért.4 hét múlva automatikusan küldtek egy új készüléket!Hihetetlen korrekt cég,csak ajánlani tudom.

2023. február 19.

Minden rendben volt. Hétfői napon rendeltem egy Google Pixel 6a-t, csütörtökön egyeztettünk, pénteken hozta a GLS futár számlával együtt.

2022. november 24.

Minden rendben ment, megvalósult a vásárlás! 2 napra rá meg is kaptam.

2022. november 24.

Meg vagyok elégedve mindennel, csak ajánlani tudom! Gyorsak, kedvesek.

2022. október 26.

Minden rendben ment hétfőn rendeltem ma jött a futár és átvettem a csomagot. Szuper webáruház kedves ügyfélszolgálat , köszönöm a telefon is kiváló!

2022. október 24.

Kiváló minden rendben ment!

2022. október 19.

Gyors és udvarias kiszolgálás, kiváló minőség, a többiekhez viszonyítva kedvezőbb ár.

2022. október 19.

Gyors, pontos precíz. Csak ajánlani tudom. Ugyanez vonatkozik az ügyfélszolgálatra is. Aranyos, kedves segítőkész volt az Úr akivel beszéltem. Köszönöm szépen a korrekt hozzáállást. Nálam levizsgázott. Csillagos 5-ös. Sok sikert kívánok a továbbiakban.

2022. október 14.

A kínálat remek, a szállítással kapcsolatban rugalmasak, köszönöm!

2022. október 14.

Teljesen elégedett voltam. Nem csak e-mailben, hanem telefonon is megkerestek a szállítással kapcsolatban.

2022. október 14.

Tabletet rendeltem, nagyon jó és hibátlan a termék, a rendelés és szállítás is gyors volt, másnak is ajánlom!

2022. október 14.

Őszintén szólva fogalmam sem volt, melyik telefon nekem való, az oldalukon nagyon pontos információkat találtam, könnyen sikerült választani és a rendelésemmel is minden ok volt.

2022. október 14.

A telefonon feltett kérdéseseimre kielégítő válaszokat kaptam. A rendelést könnyen le tudtam bonyolítani. A jelzett várható szállítási határidő teljesült. A szállítással kapcsolatos e-maileket megkaptam.

2022. október 11.

Elégedett vagyok, tudom ajánlani. Minden rendben ment.👌👌

2022. október 7.

Most vásároltam először a Mobilemarket-től. Tökéletes terméket kaptam, a legjobb áron. A megrendelés egyszerű volt és gyors. A kommunikációs kiváló, és nagyon kedves a kiszolgálás. A terméket a megígért beszállítási időn belül megkaptam. Szóval csak is jó szívvel ajánlani tudom mindenkinek.

2022. október 7.

Most vásároltam először a Mobilemarket-től. Tökéletes terméket kaptam, a legjobb áron. A megrendelés egyszerű volt és gyors. A kommunikációs kiváló, és nagyon kedves a kiszolgálás. A terméket a megígért beszállítási időn belül megkaptam. Szóval csak is jó szívvel ajánlani tudom mindenkinek.

2022. október 7.

Megrendelés után azonnal választ kaptam, pontos gyors kiszállítás. Biztonságos csomagolás.
Ügyfélszolgálat nagyon udvarias, minden igénynek megfelelő kiszolgálás.

2022. október 6.

Feltörekvő volt, kiváló árak

2022. október 5.

Kifogástalan, minden rendben ment!

2022. október 5.

Szuperek, gyorsak! Készségesen segítenek! E-mailjeimre reagáltak!

2022. október 5.

Jó kis webshop, cégként vásároltam, számlát kaptam!

2022. október 5.

Ajánlom mindenkinek!

2022. október 4.

Szuper volt, jó kis webshop :)

Irány a bolt oldala!

Ha megbízható boltot keresel, ahol az árak is jók, jó helyen jársz! Nézz szét a weboldalon, ha bármi kérdésed van e-mailben vagy telefonon elérsz minket.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel