Mobilbirodalom.hu

Mobilbirodalom.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3 (47 értékelés alapján)

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.

2017. augusztus 16.

Sziasztok!

Tavaly novemberben vettem egy HTC Desire 620G mobiltelefont a Mobilbirodalomtól. Az ott jelentkező “hölggyel” nekem is az volt a problémám, hogy nagyon lekezelően és arrogánsan beszélt velem (már bánom, hogy akkor nem hagytam őket a fenébe).
A telefonnak pár hónap után kezdtek előjönni a hibái! Most már ott tartok, hogy legszívesebben kidobnám a kukába! Csak pár példa: folyamatosan lefagy; a hívás indításakor nem hívja a kiválasztott számot, többszöri próbálkozásra sem, aztán várok egy kicsit, majd egyszer csak elkezdi hívni a már korábban betárcsázott számot, majd miután felveszik a vonal túlsó végén, pár másodperc után újra felhívja a telefon ugyanazt a számot (belehívva a beszélgetésbe) minden előzmény nélkül és ilyenkor várakoztat, de visszavenni már nem lehet a beszélgetést, ilyenkor kezdhetem előről a hívást; mire betölt egy oldalt, az legalább “egy hét”; stb.
Próbáltam felhívni a számlán szereplő számokat: az egyiket egy magánszemély vette fel, aki arra panaszkodott, hogy ezt a számot 5 napja vásárolta, azóta folyamatosan hívogatják mobilokkal kapcsolatban, a többi szám, ami még a számlán volt és amit a neten találtam hozzá, elérhetetlen, mert azt mondja be egy géphang, hogy ehhez a telefonszámhoz nem tartozik előfizetés! Magyarul a Mobilbirodalomnak nevezett “cég” felszívódott, megszűnt létezni vagy ki tudja hova tűntek, tehát b……om a 24 hónap garanciámat, meg a több mint 40.000 Ft-omat!!!! Vihetem pénzért szervízbe a “garanciális” telefonomat! Többet soha nem fogok telefont neten rendelni!!!

Kata

2017. május 31.

Sziasztok!
Esetleg egy elérhetőséget tudtok adni a Mobilbirodalomhoz? Telefonszámot esetleg? Napok óta nem tudom elérni őket az általuk anno megadotton keresztül. A bernath09@gmail.com címre tudtok infót küldeni,
Köszönöm előre is, ha segít valaki!

2017. május 31.

Sziasztok!
Esetleg egy elérhetőséget tudtok adni a Mobilbirodalomhoz? Telefonszámot esetleg? Napok óta nem tudom elérni őket az általuk anno megadotton keresztül.
Köszönöm előre is, ha segít valaki!

2016. november 26.

Csak negatív véleményt tudok mondani.megrendeltem egy telefonkészüléket, de nem érkezett meg az ígért időpontban.három nappal később felhívtam őket és azt mondták, hogy nem is látják a rendelésemet a rendszerben.Másnap megint megpróbáltam őket felhívni, hátha elnéztek valamit, de már egyik kiírt telefonszámon sem lehetett őket elérni egész nap.

2016. szeptember 12.

Már a héten 8 hete van náluk szervízelésen a telefon, és mindig csak tolják az elkészülési határidőt. Mit tudok ilyenkor tenni, hol tudok panasszal élni ellenük és végre visszakapni a készülékemet? Ha ezt tudom, megjavíttatom saját pénzen és kihagyom a garanciát. Csak a telefonomat szeretném végre visszakapni, ha már fizettem érte.

2016. szeptember 1.

Több, mint 2 hónapja küldtem vissza a telefonomat szervízelésre. 1 hónapja másról sem szól a dolog, csak heti kétszer megígérik, hogy érkezni fog a telefon. Természetesen SEHOL SEMMI. Van, hogy fel sem veszik a telefont, személyes intézkedésre pedig lehetőség sincs.
Hatalmas csalódás...

2016. augusztus 21.

megbízhatatlanok, semmiképp ne vásárolj náluk!

2016. augusztus 15.

Lg G4 típusú készüléket vásároltam plusz 1 év garanciával. Fél év után elromlott rajta a wifi, a június 22-én leadott készülék augusztus 15-ére sem készült el a javítással. Telefonon nem lehet elérni őket, emailben pedig azt válaszolják, hogy "a héten elkészül". Ezt az ígéretet MINDEN héten megkapom, de a telefon sehol. NEM ÉRDEMES PLUSZ GARANCIÁVAL TELEFONT VENNI, MERT NEM JAVÍTJÁK MEG IDŐBEN!

2016. augusztus 3.

Egy Caterpillar S50-típusú telefont vettünk tőlük 2 év garanciával. A telefont ütésállónak hirdetik 1.8 méter magasságig. 80 cm-ről leesett a telefon (sima felületre),és betört a képernyője. A mobilbirodalom.hu nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva nem javítja meg /cseréli ki a garancia ellenére sem (zsebből esett ki a telefon). 2. vizsgálatot ígértek azonban ez valószínű nem történt meg, semmilyen jegyzőkönyvet nem vettek fel az ÁSZF-ben foglalt kötelezettségeik ellenére sem. Arról tájékoztatást,hogy miből következtetnek nem rendeltetésszerű használatra még mindig nem kaptunk. Senkinek nem tudom ajánlani, hogy tőlük rendeljen. Ügyfélszolgálat, vevő kiszolgálása pedig kritikán aluli.

2016. július 8.

mobilbirodalomtól semmit nem szabad venni semmilyen vásárlói jogok nem érvényesíthetők iPhone készüléket vásároltam amit másnap jeleztem nem jó nem hogy nem cseréltek ki még a telefont sem veszik fel ha egyszer hivodőket panasszal azt a számot már nem fogják felvenni
Egyébként nem a három munkanap a 14 napos vissza vásárlás vonatkozik rajuk
Megbízhatatlan kókány cég a mobilbirodalom.com
Igazán utána nézhetne már az illetékes hatóság
Sorstársak roboljuk le a birodalmat!
Ne tudjanak több vásárlót megkarositani

2016. január 19.

Hanyag,nem korrekt,megbízhatatlan cég!!! Karácsonyra rendeltem tőlük nem olcsó telefont,sim kártyát be sem vette.Visszacserélték,aztán 2 nap múlva kikapcsolt és nem lehetett bekapcsolni,visszavittem ünnepek után.Megjegyzem 3 munkanapon belül.Szerettem volna elallni a vásárlás jogától,de nekik állt feljebb.4 hétig 1x nem hívtak föl.Ma én hívtam őket...kész a telefonom mehetek érte.Agyrém.Elkeserítő,hogy ilyen cég még tud működni.Átverés az egész.Ne rendeljetek tőlük!!!

2015. november 24.

Összevissza beszélnek! megrendeltem a 52ezer forintos telefont,aztán felhív hogy az csak kínai szoftveres,ami az oldalon nincs is feltünteve ,de van magyar is csak az 66 ezer ft,ami szintén nincs,vissza is mondtam a rendelést!

2015. augusztus 18.

Hanyag ügyintézés, a megrendeléseket nem igazolják vissza, így sok a hibás teljesítés. Telefonos kommunikáció, a megrendelés státuszával kapcsolatos tájékoztatás =0 .

2015. július 8.

a legjobb arak,nincsenek rejtett sunyisagok ,de csak ha egyertelmuen mindent elore letisztaztok a rendelesnel.harmadszor vasaroltam,mindannyiszor szuper korrektul zajlott minden.csak ajanlani tudom a ceget

2015. április 7.

2 honapot vartam a telefonra, ezerszer hivtam oket h mikor mehetek erte (ok egyszer sem hivtak) majd ket honap hitegetes utan kiderult hogy meg sem rendeltek nekem a keszuleket mikor korabban mar "megrendeltek".a fel eve megjelent telefonra azt mondtak kifutomodell....hazudnak, megbizhatatlanok, leszarjak az egeszet.es furcsa mod mar 2 honapja leltar van naluk.megdobbentoen szerencsetlenek.

2015. január 15.

Lg G3 1 éves garanciás 'nem volt már.' Rá kellett fizetnem, és még kiszállítani se voltak képesek, mehettem be érte a világ másik felére.
NE RENDELJETEK TŐLÜK ÁTVERNEK!!!

2014. május 14.

Nem ajánlom őket.
Két havonta váltanak céget. A garabcia érvényesítése esélytelen. Elhajtanak pedig amikor vettem akkor direkt rabeszeltek a drágábbra a garancia miatt.

2014. április 25.

Becsaptak, mást küldtek amit rendeltem, ráadásul még előtte fel is hívtam őket. Annyit tennék még hozzá, hogy nem volt töltő a csomagban és mikor hívtam őket azt mondták az plusz 8k... gratulálok. Kamu áraik vannak és bontott telók... nem veszek tőlük többet.

2013. december 6.

Tavasszal rendeltem tőlük egy HTC készüléket. Eleve nem a gyári szoftverrel jött, hanem egy német nyelvű Deutche Telekom-ossal, de ezen még túltettem magam. A napokban azonban meghibásodott a készülék, felhívtam őket garancia ügyében. Annyit közöltek, hogy ők felvásárolták ezt a céget, de nem jogfolytonosan, úgyhogy nem foglalkoznak a korábbi garanciákkal. A régi tulajdonost is sikerült elérni, ő azt állítja, jogfolytonos átvétel történt. Ez az egymásramutogatás tisztán jelzi, hogy nem ogok tudni velük zöld ágra vergődni.
Ne vegyetek tőlük semmit!

(szerencsére a HTC Magyarország nagyon segítőkésznek tűnik a garancia ügyében).

2013. június 24.

A mobilbirodalom.hu-n Sony Xperia Ion készüléket rendeltem (LT28i).
Az ár nem volt rossz, de sajnos hamar kiderült, hogy miért...
A futár hozott egy telefont, de csak a fizetés után derült ki, hogy másik típust kaptam (LT28h).
- ebbe nem megy bele a normál SIM
- nem tudja a 4G-t
- a töltő csatlakozója nem magyar, hanem UK/Hong-Kong típusú, így nem tudom konnektorból tölteni
- ráadásul számlát sem kaptam, pedig nagyon kellene

Kb. 40x hívtam már őket a problémák orvoslása végett, de folyamatosan halogatják és későbbi visszahívást ígértek (ők egyetlen egyszer sem hívtak).
Személyesen is voltam benn, ugyanennyi eredménnyel.

Egyelőre reménykedem, hogy összeszedik magukat, a fejleményekkel majd jelentkezem...

2013. április 18.

Rendeltem telefonon, kedvesek, segítőkészek. Személyesen vettem át, mert pont benn voltam a városban. Szép környék, tiszta üzlet. Telefon rendben, segítettek beállítani.

2013. április 17.

Minden gyorsan, flottul ment. Rendeltem, futár, kp. garancia, számla. Kell ennél több?
Köszönöm

2013. április 14.

Egy Sony telefont rendeltem a fiamnak 17. születésnapjára. A készülék nagyon gyorsan megérkezett, minden nagyon gördülékenyen ment. Az ár nagyon kedvező, a kiszolgálás rendben volt. csak ajánlani tudom!

2013. április 9.

Futárcégem alkalmazottainak vásároltunk eszközöket a munkavégzéshez (telefonok, tabletek). Nagyon világos, gyors ügymenetben és tisztességes kiszolgálásban részesültem. Öröm volt egy ilyen európai színvonalú céggel együttműködni!

2013. április 9.

A barátom rendelt tőlük nekem ajándékba. Imádom a Samsung Galaxyt!
Köszi, Lili

2013. április 9.

AppleiPad –et rendeltem a mobilbirodalom-tól tegnap és ma már használom! nagyon meg vagyok elégedve a rendelési folyamattal és a gyors kiszolgálással!

2013. április 8.

Személyesen vettem át. Minden rendeben ment.

2013. április 5.

A készülék nem volt raktáron bár a weboldalon úgy volt feltüntetve ... Felhívtak pár nap utan, hogy a kinézett modellt már nem tudják beszerezni

2013. április 2.

Engem tökéletesen kiszolgáltak nem volt problémám megrendelésem utáni nap hívtak hogy küldenék a készüléket.
Konkrétan elmagyaráztak mindent és tényleg azt kaptam amit mondtak. Sokat gondolkoztam azon hogy tőlük rendeljek-e de szerintem megérte.Én jó tapasztalatokkal vagyok feléjük.

2013. március 26.

Tökéletesen megvagyok velük elégedve..!!! Korrekt és pontos tájékoztatás és gyors szállítás. Minden rendben volt..!!! Üdv. Péter

A bolt adatai
A bolt leírása
Új, kártyafüggetlen mobiltelefonok és tartozékok verhetetlen áron.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés