Mobilbirodalom.hu

Főoldal » Boltok » Mobilbirodalom.hu

Mobilbirodalom.hu Értékelései Értékelések átlaga: 3.1 (46 értékelés alapján)

Mobilbirodalom.hu webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Sziasztok!
Esetleg egy elérhetőséget tudtok adni a Mobilbirodalomhoz? Telefonszámot esetleg? Napok óta nem tudom elérni őket az általuk anno megadotton keresztül. A bernath09@gmail.com címre tudtok infót küldeni,
Köszönöm előre is, ha segít valaki!

Értékelések átlaga: 1

Sziasztok!
Esetleg egy elérhetőséget tudtok adni a Mobilbirodalomhoz? Telefonszámot esetleg? Napok óta nem tudom elérni őket az általuk anno megadotton keresztül.
Köszönöm előre is, ha segít valaki!

Értékelések átlaga: 1

Csak negatív véleményt tudok mondani.megrendeltem egy telefonkészüléket, de nem érkezett meg az ígért időpontban.három nappal később felhívtam őket és azt mondták, hogy nem is látják a rendelésemet a rendszerben.Másnap megint megpróbáltam őket felhívni, hátha elnéztek valamit, de már egyik kiírt telefonszámon sem lehetett őket elérni egész nap.

Értékelések átlaga: 1

Már a héten 8 hete van náluk szervízelésen a telefon, és mindig csak tolják az elkészülési határidőt. Mit tudok ilyenkor tenni, hol tudok panasszal élni ellenük és végre visszakapni a készülékemet? Ha ezt tudom, megjavíttatom saját pénzen és kihagyom a garanciát. Csak a telefonomat szeretném végre visszakapni, ha már fizettem érte.

Értékelések átlaga: 1

Több, mint 2 hónapja küldtem vissza a telefonomat szervízelésre. 1 hónapja másról sem szól a dolog, csak heti kétszer megígérik, hogy érkezni fog a telefon. Természetesen SEHOL SEMMI. Van, hogy fel sem veszik a telefont, személyes intézkedésre pedig lehetőség sincs.
Hatalmas csalódás...

Értékelések átlaga: 1

megbízhatatlanok, semmiképp ne vásárolj náluk!

Értékelések átlaga: 1

Lg G4 típusú készüléket vásároltam plusz 1 év garanciával. Fél év után elromlott rajta a wifi, a június 22-én leadott készülék augusztus 15-ére sem készült el a javítással. Telefonon nem lehet elérni őket, emailben pedig azt válaszolják, hogy "a héten elkészül". Ezt az ígéretet MINDEN héten megkapom, de a telefon sehol. NEM ÉRDEMES PLUSZ GARANCIÁVAL TELEFONT VENNI, MERT NEM JAVÍTJÁK MEG IDŐBEN!

Értékelések átlaga: 1

Egy Caterpillar S50-típusú telefont vettünk tőlük 2 év garanciával. A telefont ütésállónak hirdetik 1.8 méter magasságig. 80 cm-ről leesett a telefon (sima felületre),és betört a képernyője. A mobilbirodalom.hu nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva nem javítja meg /cseréli ki a garancia ellenére sem (zsebből esett ki a telefon). 2. vizsgálatot ígértek azonban ez valószínű nem történt meg, semmilyen jegyzőkönyvet nem vettek fel az ÁSZF-ben foglalt kötelezettségeik ellenére sem. Arról tájékoztatást,hogy miből következtetnek nem rendeltetésszerű használatra még mindig nem kaptunk. Senkinek nem tudom ajánlani, hogy tőlük rendeljen. Ügyfélszolgálat, vevő kiszolgálása pedig kritikán aluli.

Értékelések átlaga: 1

mobilbirodalomtól semmit nem szabad venni semmilyen vásárlói jogok nem érvényesíthetők iPhone készüléket vásároltam amit másnap jeleztem nem jó nem hogy nem cseréltek ki még a telefont sem veszik fel ha egyszer hivodőket panasszal azt a számot már nem fogják felvenni
Egyébként nem a három munkanap a 14 napos vissza vásárlás vonatkozik rajuk
Megbízhatatlan kókány cég a mobilbirodalom.com
Igazán utána nézhetne már az illetékes hatóság
Sorstársak roboljuk le a birodalmat!
Ne tudjanak több vásárlót megkarositani

Értékelések átlaga: 1

Hanyag,nem korrekt,megbízhatatlan cég!!! Karácsonyra rendeltem tőlük nem olcsó telefont,sim kártyát be sem vette.Visszacserélték,aztán 2 nap múlva kikapcsolt és nem lehetett bekapcsolni,visszavittem ünnepek után.Megjegyzem 3 munkanapon belül.Szerettem volna elallni a vásárlás jogától,de nekik állt feljebb.4 hétig 1x nem hívtak föl.Ma én hívtam őket...kész a telefonom mehetek érte.Agyrém.Elkeserítő,hogy ilyen cég még tud működni.Átverés az egész.Ne rendeljetek tőlük!!!

Értékelések átlaga: 1

Összevissza beszélnek! megrendeltem a 52ezer forintos telefont,aztán felhív hogy az csak kínai szoftveres,ami az oldalon nincs is feltünteve ,de van magyar is csak az 66 ezer ft,ami szintén nincs,vissza is mondtam a rendelést!

Értékelések átlaga: 1

Hanyag ügyintézés, a megrendeléseket nem igazolják vissza, így sok a hibás teljesítés. Telefonos kommunikáció, a megrendelés státuszával kapcsolatos tájékoztatás =0 .

Értékelések átlaga: 4

a legjobb arak,nincsenek rejtett sunyisagok ,de csak ha egyertelmuen mindent elore letisztaztok a rendelesnel.harmadszor vasaroltam,mindannyiszor szuper korrektul zajlott minden.csak ajanlani tudom a ceget

Értékelések átlaga: 1

2 honapot vartam a telefonra, ezerszer hivtam oket h mikor mehetek erte (ok egyszer sem hivtak) majd ket honap hitegetes utan kiderult hogy meg sem rendeltek nekem a keszuleket mikor korabban mar "megrendeltek".a fel eve megjelent telefonra azt mondtak kifutomodell....hazudnak, megbizhatatlanok, leszarjak az egeszet.es furcsa mod mar 2 honapja leltar van naluk.megdobbentoen szerencsetlenek.

Értékelések átlaga: 1

Lg G3 1 éves garanciás 'nem volt már.' Rá kellett fizetnem, és még kiszállítani se voltak képesek, mehettem be érte a világ másik felére.
NE RENDELJETEK TŐLÜK ÁTVERNEK!!!

Értékelések átlaga: 1

Nem ajánlom őket.
Két havonta váltanak céget. A garabcia érvényesítése esélytelen. Elhajtanak pedig amikor vettem akkor direkt rabeszeltek a drágábbra a garancia miatt.

Értékelések átlaga: 1

Becsaptak, mást küldtek amit rendeltem, ráadásul még előtte fel is hívtam őket. Annyit tennék még hozzá, hogy nem volt töltő a csomagban és mikor hívtam őket azt mondták az plusz 8k... gratulálok. Kamu áraik vannak és bontott telók... nem veszek tőlük többet.

Értékelések átlaga: 1

Tavasszal rendeltem tőlük egy HTC készüléket. Eleve nem a gyári szoftverrel jött, hanem egy német nyelvű Deutche Telekom-ossal, de ezen még túltettem magam. A napokban azonban meghibásodott a készülék, felhívtam őket garancia ügyében. Annyit közöltek, hogy ők felvásárolták ezt a céget, de nem jogfolytonosan, úgyhogy nem foglalkoznak a korábbi garanciákkal. A régi tulajdonost is sikerült elérni, ő azt állítja, jogfolytonos átvétel történt. Ez az egymásramutogatás tisztán jelzi, hogy nem ogok tudni velük zöld ágra vergődni.
Ne vegyetek tőlük semmit!

(szerencsére a HTC Magyarország nagyon segítőkésznek tűnik a garancia ügyében).

Értékelések átlaga: 1

A mobilbirodalom.hu-n Sony Xperia Ion készüléket rendeltem (LT28i).
Az ár nem volt rossz, de sajnos hamar kiderült, hogy miért...
A futár hozott egy telefont, de csak a fizetés után derült ki, hogy másik típust kaptam (LT28h).
- ebbe nem megy bele a normál SIM
- nem tudja a 4G-t
- a töltő csatlakozója nem magyar, hanem UK/Hong-Kong típusú, így nem tudom konnektorból tölteni
- ráadásul számlát sem kaptam, pedig nagyon kellene

Kb. 40x hívtam már őket a problémák orvoslása végett, de folyamatosan halogatják és későbbi visszahívást ígértek (ők egyetlen egyszer sem hívtak).
Személyesen is voltam benn, ugyanennyi eredménnyel.

Egyelőre reménykedem, hogy összeszedik magukat, a fejleményekkel majd jelentkezem...

Értékelések átlaga: 5

Rendeltem telefonon, kedvesek, segítőkészek. Személyesen vettem át, mert pont benn voltam a városban. Szép környék, tiszta üzlet. Telefon rendben, segítettek beállítani.

Értékelések átlaga: 5

Minden gyorsan, flottul ment. Rendeltem, futár, kp. garancia, számla. Kell ennél több?
Köszönöm

Értékelések átlaga: 5

Egy Sony telefont rendeltem a fiamnak 17. születésnapjára. A készülék nagyon gyorsan megérkezett, minden nagyon gördülékenyen ment. Az ár nagyon kedvező, a kiszolgálás rendben volt. csak ajánlani tudom!

Értékelések átlaga: 5

Futárcégem alkalmazottainak vásároltunk eszközöket a munkavégzéshez (telefonok, tabletek). Nagyon világos, gyors ügymenetben és tisztességes kiszolgálásban részesültem. Öröm volt egy ilyen európai színvonalú céggel együttműködni!

Értékelések átlaga: 5

A barátom rendelt tőlük nekem ajándékba. Imádom a Samsung Galaxyt!
Köszi, Lili

Értékelések átlaga: 5

AppleiPad –et rendeltem a mobilbirodalom-tól tegnap és ma már használom! nagyon meg vagyok elégedve a rendelési folyamattal és a gyors kiszolgálással!

Értékelések átlaga: 5

Személyesen vettem át. Minden rendeben ment.

Értékelések átlaga: 3

A készülék nem volt raktáron bár a weboldalon úgy volt feltüntetve ... Felhívtak pár nap utan, hogy a kinézett modellt már nem tudják beszerezni

Értékelések átlaga: 4

Engem tökéletesen kiszolgáltak nem volt problémám megrendelésem utáni nap hívtak hogy küldenék a készüléket.
Konkrétan elmagyaráztak mindent és tényleg azt kaptam amit mondtak. Sokat gondolkoztam azon hogy tőlük rendeljek-e de szerintem megérte.Én jó tapasztalatokkal vagyok feléjük.

Értékelések átlaga: 5

Tökéletesen megvagyok velük elégedve..!!! Korrekt és pontos tájékoztatás és gyors szállítás. Minden rendben volt..!!! Üdv. Péter

Értékelések átlaga: 5

Teljesen megvagyok velük elelégedve gyors percíz kiszolgálás.Azt kaptam amit megrendeltem tőlük.!!! csak ajánlani tudom őket..!!!


A bolt adatai


A bolt leírása

Új, kártyafüggetlen mobiltelefonok és tartozékok verhetetlen áron.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés

Hírlevél feliratkozás

 
Olcsóbbat.hu - © 2005-2017 InVenturio Zrt.
Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit
  Akciós ajánlatok

  Hírlevél feliratkozás

  Legyél tagja az Olcsobbat.hu közösségének és Te is egyedi ajánlatokat kapsz!

  Már több mint 80 000-en vagyunk.

  A hírlevél feliratkozáshoz kérjük add meg az alábbi adatokat:

  Az adatkezelési szabályzatot és a felhasználási feltételeket elfogadom