MALL.HU

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. július 10.

Június 25ém leadott rendelés, július 10-én még mindig sehol! Semmi kommunikáció a cég részéről, hogy mikor kapom végre meg a terméket!

2021. július 5.

Elégedett vagyok a rendelt termékekkel és a bolt szolgáltatásával is.

2021. július 5.

Rendben volt.

2021. július 1.

Prémium szállítást fizettetnek, de a csomag nem érkezik meg időben. Ha felhívja őket az ügyfél, akkor várjon, stb stb. Az ügyfélszolgálat segítőkészsége nulla. Nagyon félve rendeltem tőlük... senkinek nem ajánlom őket. Inkább kisebb cégtől kell rendelni, ők megbízhatóak.

2021. június 29.

A garanciális ügyintézésük egyenlő a nullával. Vásároltam egy cserélhető fejű lombseprűt tőlük, melynek a feje az első használatnál eltört. Ez április 20.-án történt. Jött érte napokon belül a futár. Bő egy hónap után én írtam rájuk, hogy mi a helyzet. (Telefonos ügyfélszolgálat nincsen. Mindent csak e-mailen lehet). A válaszuk, hogy a csere termék átvehető a központjukban. Ez után írtam nekik, hogy a hibás terméket háztól vitté el, a csere terméket is házhoz kérném. Írták válaszul, hogy rendben. Ez után két hétig semmi. Megint írtam nekik e-mailt, hogy már minden jogszabályt áthágtak, és vagy fizessék vissza a pénzt vagy megyek a fogyasztóvédelemhez. Ez után kiküldetek számomra egy új lombseprű nyelet. Tehát visszaküldtem egy törött lombseprű fejet és a hozzá tartozó lombseprű nyelet. Két és fél hónap után többszöri levelezést követően visszaküldték a hibátlan nyelet, lombseprű fej nélkül és egy garanciajegyet egy komplett lombseprűről. Ezt követően írtam egy e-mailt, hogy megint nem jött össze a dolog. Erre válaszoltak, hogy sajnálják és a nyélért küldenek futárt. Ennek egy hete és azóta sincsen semmi. Ha bármilyen garanciális gond adódik, akkor megy a ködösítés. Én most már a fogyasztóvédelemnek írok nem ennek a sunyi gyengeelméjű társaságnak.

2021. június 11.

Prémium szállítást fizettem, ennek ellenére a termék nem érkezett meg időben de a szállítást meg nyilván kifizettetik. Megbízhatatlan, óriási csalódás. A legrosszabb webáruház ahonnan valaha rendeltem.

2021. június 3.

Több konyhai cikket rendeltem, gyorsan visszaigazolták a rendelésem és hamarosan minden megérkezett jó minőségben, épségben.

2021. május 14.

Minden rendben volt.

2021. május 14.

Szeretek Tőlük rendelni, nem volt még problémám, mindig gyorsak és a termékek is szuperek.

2021. április 7.

Kihozta egy rendelést. Osszeszerelem. Lehetetlen. Leírásban dobozon 10 kép mindenről pont lemarad a kérdéses rész. Másként szerelem össze értelemszerű módon.
Szetvagja a labam.
Írok reklamációt írok emailt minden fórumon elkuldhetetlen. Postamester visszair nincs ilyen cím.
Soha nem veszek tőlük semmit és másnak se ajánlom.

2021. február 5.

Okosórát vásároltam, nagyon egyszerűen kezelhető a rendelés leadásának felülete. Abszolút gyorsan reagáltak és ma meg is érkezett a várva várt termék, tökéletesen működik.

2021. február 5.

Mosógépet rendeltem tőlük. Ez az első nagyobb értékű rendelesém online, így kicsit aggódtam, de minden nagyon gördülékenyen ment és bátran ajánlom őket!

2021. január 10.

Konyhai eszközöket rendeltem jó áron, gyorsan szállították és minden ép állapotban van, bontatlan csomoagolásban.

2021. január 10.

Minden flottul ment.

2021. január 4.

Kedvező árak, jó minőségű árucikkek...Gyors szállítás. Ajánlom!

2021. január 4.

Nagyon elégedett vagyok a webáruház munkájával és a rendelt termékekkel egyaránt. Most vásároltam tőlük először, de nem utoljára!

2020. december 15.

Rendben volt minden, ajánlom!

2020. december 15.

Temérdek játékot rendeltem karácsonyra, nagyon jó árakon. Nem volt macerás a rendelés, gyorsan vissza is igazolták. Ma érkezett meg a pakk hiánytalanul, nagyon rendben volt.

2020. december 7.

oké

2020. december 7.

Több háztartási gépet rendeltem ajándék gyanánt előre az ünnepekre, minden gyorsan megérkezett, épségben, biztonságosan csomagolva. Máskor is vásárolok tőlük.

2020. december 7.

Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal.

2020. december 6.

Először vásároltam, 2 nappal korábban megérkezett a kedvezményes áru, amit ingyen kiszállítottak. Szerintem még fogok innen rendelni!

2020. november 26.

Elégedett vagyok!

2020. november 26.

Kedvező árak és gyors szállítás, ajánlom!

2020. november 24.

Páraelszívót vettem, az előző tönkrement, gyorsan kellett lépnem. Tetszi ez az oldal, már rendeltem innen, gyorsan visszaigaolták, gyorsan szállították. Ötös!

2020. november 24.

Okosórát vásároltam a feleségemnek tőlük, nagyon gyorsan kiszállították, hibátlanul működik.

2020. november 21.

Jó az oldaluk, tetszik és minden oké volt.

2020. november 21.

Sok dolgot vásároltam tőlük, gyorsan visszaigazolták a rendelést, majd hamarosan szállítottak. Minden éprégben megérkezett.

2020. november 12.

Gyorsak és pontosak, nem csalódtam!

2020. október 31.

Nagyon precíz üzlet, gyorsan visszaigazolták a leadott vásárlásom és nem sokkal később érkezett a szállításról is az üzenet. A termék is nagyon jó!

A bolt adatai
A bolt leírása
A MALL.HU a csehországi MALL leányvállalataként 2005 óta van jelen a magyar piacon, melynek rövid időn belül meghatározó szereplőjévé vált.

MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban.

A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást Kelet- és Közép-Európa szerte. Mi számukra szeretnénk maximális vásárlási élményt biztosítani a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Mi az, amit ajánlunk, és mi a filozófiánk?

Számunkra a legfontosabb, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez, a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva. Kimozdulás nélkül hozzájuthat, legyen szó hűtőszekrényről, UHD TV-ről, játékról, fűnyíróról, ruháról vagy állateledelről, mi a vásárlás terén maximális kényelmet nyújtunk. A termékekkel és az áraikkal kellemes meglepetéssel szolgálunk saját otthonában!

Kapcsolat:
m-HU Internet Kft.
Váci út 99.
1139 Budapest

Cégadatok:
Cégjegyzékszám: 01-09-329752
Adószám: 26516574-2-41


Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: info@mall.hu

Üzletek

 • 1132 Budapest XIII. kerület, Váci út 36.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00-19:00 Szo: 10:00-16:00
  Megközelíthetőség: Bejárat a Csanády u. felől.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés