MALL.HU

MALL.HU Értékelései Értékelések átlaga: 4.2 (423 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. július 14.

Megrendeltem egy TV-t tőlük, majd a szállítás állapotánál azt láttam, hogy átadták a futárszolgálatnak. Ezt követően jött az email, hogy törölték a rendelésemet. Eközben elfogyott a termék a másik forgalmazónál, így csak több 10 ezerrel drágábban tudom megvenni máshol.
Egy sajnálommal letudták és a partnerükre mutogatnak.
Mindenki vigyázzon velük, mert nem megbízhatóak. Ezt az is bizonyítja, hogy még egy telefonos ügyfélszolgálatuk sincs.

2022. június 24.

Senkiházi banda!!!Soha nem érkezik meg akkorra amikorra ígérik.

2022. május 31.

Végtelenül tisztességtelen társaság, senkinek nem ajánlom őket. Pár hónap használat után elromlott egy 100.000 ft-os gép, amit tőlük vásároltam. A garanciális javítást vagy cserét nem végeztek el, a pénzt nem fizették vissza, csak hitegettek 2,5 hónapig. Az ügyfélszolgálatuk egy vicc, a telefont nem ismerik

2022. május 24.

Csatlakozom az elégedetlen késik sorához. Május 1-jei

2022. május 20.

Kamushopping,1 hétig hitegetnek,hogy a termék úton van,majd hirtelen törlik a rendelést!
Senkinek nem ajánlom!!!

2022. május 19.

Borzalmas, kamus dilettáns cég zéró ügyfélszolgálattal...
Csak bolond mazochistáknak ajánlom.

2022. március 28.

A mall.hu oldalon már évek óta rendelek több százezer forintos értékben.
BOSCH WAN24291BY elöltöltős mosógép rendeltem 2022.03.27-én 143.000Eft értékben. Raktáron több mint 5 tétel meghatározása alapján.
Másnap délelőtt email értesítésben közölték, megrendelését töröltük.
Ezt követően az oldalukra belépve látom, hogy ugyanaz a készülék megvan, elérhető, de pillanat alatt az adatokat módosították.

Forgalmazó: MALL
BOSCH WAN24291BY
197 490 Ft
167 990 Ft
-14%
Raktáron 5-nél több db
2022.4.01 prémium szállítással várhatóan

2022.4.01 - 2022.4.05 standard szállítással várhatóan

Ez nagyon komoly! Soha nem jártam még így!
A mall.hu-n ez volt az első meg az utolsó vásárlásom!
Komolytalan, szemfényvesztő megoldás a vásárlókkal szemben.

2022. március 21.

Csütörtökön megrendeltem, este kaptam visszaigazoló sms-t. Pénteken átadták futárnak. Hétfőn délelőtt itt volt áru.

2022. március 21.

Csütörtökön megrendeltem, este már kaptam visszaigazoló sms-t. Pénteken átadták futárnak. Hétfőn délelőtt itt volt áru.

2022. március 1.

2022.02.28-án törötten érkezett meg a megrendelt candy mosogatógépünk.a reklamációnkra nem válaszolnak. Nem ajánlom senkinek ezt a céget.80000ft-tal károsítottak még

2022. február 25.

Normál esetben nem akadok fenn azon, ha egy csomag nem időre érkezik. De ha kifejezetten azért választom az adott céget, hogy gyors legyen a kiszállítás (akár bevállalva, hogy máshol olcsóbb lenne), mert időre kell valami, akkor mélységesen felháborít, hogy nem érkezik időre a termék.
Most ez történt. Mára ígérték a kiszállítást a csomagátvevő pontra, de mivel nem érkezett meg a kifizetett termék, egy hétvégi szülinapra érkezem üres kézzel.

2022. február 22.

Pár terméket vásároltam tőlük egyszerre, gyorsan feldolgozták a leadott rendelést és a mai napon minden hiánytalanul megérkezett, rendben van!

2022. február 18.

Senkinek sem ajánlom ezt a céget(?), csak úgy random törölték a rendelésemet, amiről persze semmi értesítés nem jött! Még szerencse, hogy a sok negatív kritikát olvasva utánvéttel rendeltem, így a pénzem miatt legalább nem kell bánkódnom. Aki nem akar felesleges köröket futni az ne innen rendeljen!

2022. február 15.

Katasztrófák, megbízhatatlan, anyagi kárt okoztak és rengeteg bosszúságot

2022. január 31.

A vásárlásom zökkenőmentesen zajlott.

2022. január 31.

Több terméket is vásároltam hihetetlen szuper áron! Játékokat és háztartási gépeket egyaránt rendeltem, minden tökéletes, originál állapotú.

2022. január 30.

Sajnos én csalódott vagyok. Nem sikerült renszerhiba miatt az online fizetés, gyorsan írtam mi tegyek màsnap vàlaszoltak, módosítottuk utánvétre a rendelést majd elfeledkeztek rólam. Hiàba írtam nem vàlaszoltak majd törölték a rendelésem. Hàt ennyire nem szàmít a vevő?

2021. december 23.

Senkinek nem ajánlom. 2021.12.11.én adtam le rendelést 3 munkanapon belül ígérték a szállítást, ma 2021.12.23 van ,de még nem érkezett meg .

2021. december 22.

Megbízhatatlan fos.Három munkanapot ígértek és most tartunk az ötödik munkanapnál és semmi!Kérdeztem VTF???Azt mondták megsürgetik a szállítást.Kíváncsian várom mikor jön a termék.

2021. december 22.

Karácsony előtt leadott (12.12) rendelésem 12. 22-én törölték. Se pénz, se ajándék. Senkinek nem ajánlom, hogy rendeljen tőlük, ha fontos, hogy megérkezzem a termék.

2021. november 24.

Nagyon elégedett vagyok!

2021. november 23.

Szombaton rendeltem kávéfőzőt amit hétfői kiszallitassal ígértek. Ma kedd van de a termék még mindig külföldön van. Első és utolsó alkalom volt hogy innen vásároltam....

2021. október 1.

Rossz kombinált hűtőszekrény küldték nem cserèlnek ezek semmit se hütő se pènz!!! Nem ajánlom senkinek

2021. szeptember 7.

Rendeltem egy hűtőszekrényt, rendben meg is jött. Viszont jegesedett , ami nem jó. ( persze az egyébként működő hűtőmet elvitettem ) Az új hűtőért jöttek de nagynsk találták (!?) nem vitték el!
Majd holnap egy nagyobb kocsi mondták. Azota minden nap ezt írják - a hűtő becsomagolva de még csal el sem viszik nem, hogy hoznák a cserét!!! Több mint egy hete nincs hűtönk - nem is gondolni milyen rossz ez ( augusztus- szeptemberben ) Se pénz, se hűtő csak e. mail hitegetés! Ebből feljelentés lesz!

2021. július 10.

Június 25ém leadott rendelés, július 10-én még mindig sehol! Semmi kommunikáció a cég részéről, hogy mikor kapom végre meg a terméket!

2021. július 5.

Elégedett vagyok a rendelt termékekkel és a bolt szolgáltatásával is.

2021. július 5.

Rendben volt.

2021. július 1.

Prémium szállítást fizettetnek, de a csomag nem érkezik meg időben. Ha felhívja őket az ügyfél, akkor várjon, stb stb. Az ügyfélszolgálat segítőkészsége nulla. Nagyon félve rendeltem tőlük... senkinek nem ajánlom őket. Inkább kisebb cégtől kell rendelni, ők megbízhatóak.

2021. június 29.

A garanciális ügyintézésük egyenlő a nullával. Vásároltam egy cserélhető fejű lombseprűt tőlük, melynek a feje az első használatnál eltört. Ez április 20.-án történt. Jött érte napokon belül a futár. Bő egy hónap után én írtam rájuk, hogy mi a helyzet. (Telefonos ügyfélszolgálat nincsen. Mindent csak e-mailen lehet). A válaszuk, hogy a csere termék átvehető a központjukban. Ez után írtam nekik, hogy a hibás terméket háztól vitté el, a csere terméket is házhoz kérném. Írták válaszul, hogy rendben. Ez után két hétig semmi. Megint írtam nekik e-mailt, hogy már minden jogszabályt áthágtak, és vagy fizessék vissza a pénzt vagy megyek a fogyasztóvédelemhez. Ez után kiküldetek számomra egy új lombseprű nyelet. Tehát visszaküldtem egy törött lombseprű fejet és a hozzá tartozó lombseprű nyelet. Két és fél hónap után többszöri levelezést követően visszaküldték a hibátlan nyelet, lombseprű fej nélkül és egy garanciajegyet egy komplett lombseprűről. Ezt követően írtam egy e-mailt, hogy megint nem jött össze a dolog. Erre válaszoltak, hogy sajnálják és a nyélért küldenek futárt. Ennek egy hete és azóta sincsen semmi. Ha bármilyen garanciális gond adódik, akkor megy a ködösítés. Én most már a fogyasztóvédelemnek írok nem ennek a sunyi gyengeelméjű társaságnak.

2021. június 11.

Prémium szállítást fizettem, ennek ellenére a termék nem érkezett meg időben de a szállítást meg nyilván kifizettetik. Megbízhatatlan, óriási csalódás. A legrosszabb webáruház ahonnan valaha rendeltem.

Irány a bolt oldala!

A MALL.HU a csehországi MALL leányvállalataként 2005 óta van jelen a magyar piacon, melynek rövid időn belül meghatározó szereplőjévé vált.

MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban.

A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást Kelet- és Közép-Európa szerte. Mi számukra szeretnénk maximális vásárlási élményt biztosítani a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Mi az, amit ajánlunk, és mi a filozófiánk?

Számunkra a legfontosabb, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez, a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva. Kimozdulás nélkül hozzájuthat, legyen szó hűtőszekrényről, UHD TV-ről, játékról, fűnyíróról, ruháról vagy állateledelről, mi a vásárlás terén maximális kényelmet nyújtunk. A termékekkel és az áraikkal kellemes meglepetéssel szolgálunk saját otthonában!

Kapcsolat:
m-HU Internet Kft.
Váci út 99.
1139 Budapest

Cégadatok:
Cégjegyzékszám: 01-09-329752
Adószám: 26516574-2-41


Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: info@mall.hu

Üzletek

 • 1132 Budapest XIII. kerület, Váci út 36.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00-19:00 Szo: 10:00-16:00
  Megközelíthetőség: Bejárat a Csanády u. felől.
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés