Notino

Notino
Hirdetés
Notino Értékelései Értékelések átlaga: 2.5 (267 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés
2024. július 12.

Nagyon gáz oldal!
Rendeltem egy epilátort tőlük! Jó nagy dobozban érkezett, meg is lepődtem miért?! Otthon kibontottam /tele papírral/ az epilátor nem volt benne, csak néhány apróbb tartozék! A pofátlanság teteje több tízezerért ezt megengedni maguknak!
Mindenki tartsa magát távol ettől a notino oldaltól!

2024. március 20.

Félve rendeltem tőlük először, olvasva az itteni értékeléseket, de nem parfümöt, hanem más termékeket. Először egy kozmetikai kütyüt, ami tökéletesen az volt, aminek lennie kellett, aztán viszonylag olcsóbb dolgokat, ahol meg szóba sem jöhet, hogy hamisítanák. Így aztán -közben pár másik rendelés után, amikkel megint nem volt semmi bajom- eljutottam oda is, hogy kockáztatni mertem és rendeltem parfümöt. Akkor pont azt kaptam, amit kinéztem magamnak boltban. Aztán megláttam az első megrendelt parfümmel egyszerre kinézett másik esélyest, akcióban, így most azt is megvettem.
Sajnos megkapva kiderült, hogy köze nincs ahhoz, amit én kinéztem. Azaz kinézetre semmi baj nem volt vele, de leszedtem a celofánt, kivettem a dobozból és fújtam egyet a kezemre...és nem az volt. Teljesen kétségbe estem, hogy mi történt ennyi jó tapasztalat után és hogy bebuktam ennyi pénzt.
Aztán, mivel csak általánosságban találtam az oldalon a visszaküldés feltételeit (pl. hogy ha olyan a jellege, ami találkozik az ember bőrével, akkor nem lehet visszaküldeni), gondoltam, mit veszíthetek és írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak. Nem túlzok, 10 perc múlva ott volt a válasz, hogy amennyiben nem az, amit kerestem, és valóban csak 1-2 fújás hiányzik, visszaküldhetem.
Remélem, hasonlóan simán megy majd innen a többi is (a pénzt kértem vissza)
Egyébként közben rájöttem, hogy ráadásul én néztem be, mert ugyan Burberry Her parfüm volt ez is, meg az is, amit én próbáltam ki a boltban, de két variációban létezik: névben ugyanaz, csak az üveg színe más, az egyik rózsaszín, a másik zöldes, és az egyik eau de parfum, a másik eau de toilette. Mivel olyat még nem láttam, hogy az eau de toilette ennyire más legyen, mint a parfum, (nem csak kevésbé koncentrált, hanem kimondottan más) és már nem emlékeztem, milyen volt pontosan az üveg, csak a megjegyzett név alapján rendeltem, ami nem az volt, amit akartam. (a citrusos illatokat kedvelem, ezért már eleve fura volt a rózsaszín üveg, mert azokat kézbe se szoktam venni kipróbálni, mert nekem túl virágosak, de gondoltam, ha ez a neve, hát ez a neve, talán változott valami)
Szóval, itt tartunk most, ha minden igaz, nem kell bebuknom az árát, tényleg baromi ügyfélbarát módon meg tudjuk majd oldani.
Ez mondjuk tényleg éles ellentétben áll azzal, amit itt olvastam legelőször, meg most is, amikor próbáltam még a mail küldése előtt kideríteni, hogy az elállás érvényes-e felbontott parfümre is. (ez talán benne lehetne egyértelműen, de mivel tényleg két perc alatt választ kaptam a kérdésemre az ügyfélszolgálattól, maximum ennyibe tudnék belekötni.

Notino válasza (2024. április 4.) :
Kedves Márta!

Köszönjük a visszajelzését. Elsősorban nagyon sajnálom, hogy nem a megfelelő termék került kiválasztásra. Név alapján úgy látom a visszaküldését a kollégáim már fel is dolgozták Önnek, remélem a feldolgozási folyamattal is meg volt elégedve. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.

Üdvözlettel,

Notino
2024. február 5.

A notínónál vásárolt dolgokat a Kalrnan keresztül kifizettük, a pénz beérkezett, de eltüntették a pénzt. A klarna küldözget a Notinóhoz, aNotino azt mondja, hogy a Klarnat kérdezzük, és közben folyamatosan küldözgetik a Mahnungokat. Egyik sem hajlandó lépni, vagy tenni valamit azt várják, hog ymásodszor is fizessük ki a terméket. Az egész egy nagy internetes Scam.

Notino válasza (2024. február 9.) :
Kedves Ildikó!
Köszönjük az értékelését és sajnálom, hogy a fizetés ilyen benyomást keltett Önben, de a magyar Notino weboldalán nem elérhető a Klarnán keresztül történő fizetési mód. Ebben az esetben sajnos a magyar ügyfélszolgálatán nem tudunk Önnek érdemben segíteni. Amennyiben további információra lenne szüksége, az illetákes ország ügyfélszolgálata szívesen segít Önnek.
Üdvözlettel,
Notino
2024. január 17.

Visszaküldéskor eltűnt a termék és az ügyfélszolgálat konkrétan SEMMIT nem segít. Ismétli a sablonokat, amiket tud és az ujjukat sem mozdítják; "nem tudunk segíteni". Így akkor a termék és az értéke is náluk...

Notino válasza (2024. február 2.) :
Kedves Bernadett!
Köszönjük, hogy jelezte nekünk.
Nagyon sajnálom, hogy nem elégedetten gondol vissza az utolsó megrendelésére. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is, kérem, a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. december 21.

Biztos nem eredeti parfüm, fotókkal tudom bizonyítani. Az illata is más, olcsó pacsuli szaga van!

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Tünde!
Köszönjük az értékelését és nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. december 8.

Évek óta használom a Notino-t. Teljesen korrekt cég, teljes mértékben legitim, 100%-ban eredeti termékeket forgalmaznak. Egyedül az árakkal játszanak durván, ezért a 4 csillag. SOHA nem kaptam hamisítványt, még az ismerősi körömben sem történt ilyen. Na de mégis mi ez a sok egy csillagos alpári hiszti? Hadd magyarázzam el.

Senkit ne ijesszen meg az alacsony összértékelés. Akik kárognak s vádaskodnak ezen az oldalon, javarészt alaptalanul, hozzá nem értésből teszik. Egyrészt ilyen oldalakra szinte csak az látogat el, aki panaszkodni szeretne. Én is véletlenül tévedtem ide, de úgy éreztem helyre kellene tennem a dolgokat valahogyan, nevetséges ez a rengeteg “hamisítványt kaptam” hiszti.

A gyártók gyakran újítanak, reformulálnak. Igen, a dizájn is változhat, az összetétel szintén. Ez számos tényezőnek köszönhető, beleértve bizonyos összetevők hiányát a piacon, a fogyasztói preferenciák megváltozását és az egyes vegyi anyagok használatát érintő újabb szabályozásokat.

Például Fragnatica-n nyomon lehet követni ezeket a változásokat is. Bármilyen hihetetlen, nekem is van olyan parfümöm, ami 2016-ban még teljesen máshogy teljesített és az évek során változott a performansza valamint az illata is. Sőt, van amin a dizájn is, nevezetesen az Acqua Di Gio Profumo (idén kivezették).
A 2016-os verzió sokkal egyedibb illatú és tartósabb volt, mint a 2022-es batch. A régebbinek mágneses kupakja volt, valamint ezüst felirata az elején. Az újból hiányzik a mágnes és fekete a felirat rajta.

Rengeteg másik parfüm esetén is változott a tartósság meg az illat az évek során a reformulációk következtében! Nézzétek meg Fragnatica-n a Creed Aventus véleményeit.
A 2019 előtti verziók (batch-ek) tartósabbak voltak. Manapság 1-2 órán át lehet érezni az illatukat, mindenki erről panaszkodik.

A laikusokat valahol megértem, a saját tapasztalatomból kiindulva én is ordítva, caps lock-kal írhatnám az egy csillagos véleményemet, hogy a Notino hamisítványt küldött nekem, de a valóság mégsem ilyen fekete-fehér, nem árt tájékozódni a vádaskodás előtt.

Tehát ezeknek a véleményeknek ne tessék bedőlni, kedves leendő vásárlók. A gyártóknak tessék reklamálni és a Notino-t ne tessenek lehúzni önhibájukon kívüli dolgok miatt.

Néhány extra tipp:
A szaglóreceptorok gyorsan fáradnak, attól, hogy te nem érzed magadon a parfümöt, más még érezheti. Főleg ambroxán tartalom esetén.
Sokszor érdemes hagyni állni a parfümöt néhány fújás után, pár hét alatt is maturálódhat, javulhat a profilja.
Ha hamisítványra gyanakszol, keress fel internetes fórumokat (Reddit, Fragnatica) és olvasd el mások tapasztalatait is a vádaskodás előtt.
Egy extrém eset amire még tudok gondolni, hogy valaki rendel valamit Notino-ról, majd hamisítványt küld vissza, ami véletlenül átcsúszik az áruvisszavételen. Ha ilyen létezik, az sem a Notino közvetlen hibája, egyébként meg ilyenkor is visszaveszik az adott terméket.

𝐓𝐋;𝐃𝐑: 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐟ü𝐦ö𝐤𝐞𝐭 𝐠𝐲𝐚𝐤𝐫𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥á𝐥𝐣á𝐤, 𝐞𝐳 𝐯á𝐥𝐭𝐨𝐳𝐭𝐚𝐭 𝐚 𝐦𝐢𝐧ő𝐬é𝐠ü𝐤ö𝐧, á𝐥𝐭𝐚𝐥á𝐛𝐚𝐧 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭í𝐯 𝐢𝐫á𝐧𝐲𝐛𝐚𝐧. 𝐀 𝐍𝐨𝐭𝐢𝐧𝐨 𝐍𝐄𝐌 á𝐫𝐮𝐥 𝐡𝐚𝐦𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐫𝐦é𝐤𝐞𝐤𝐞𝐭, 𝐞𝐫𝐫𝐞 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚 𝐚𝐳 é𝐧 ő𝐬𝐳𝐢𝐧𝐭𝐞, ö𝐧𝐳𝐞𝐭𝐥𝐞𝐧 𝐯é𝐥𝐞𝐦é𝐧𝐲𝐞𝐦 𝐢𝐬 𝐬𝐨𝐤-𝐬𝐨𝐤 𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞𝐥é𝐬𝐬𝐞𝐥 𝐚 𝐡á𝐭𝐚𝐦 𝐦ö𝐠ö𝐭𝐭.

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Renátó!
Köszönjük a pozitív visszajelzését és nagyon örülünk, hogy elégedett mind a termékeinkkel, mind a szolgáltatásainkkal. Hetente megújuló akciókkal várjuk Önt vissza az oldalunkra. A regisztrált felhasználóknak a rendszer véletlenszerűen kuponkódokat is szokott kiküldeni, így érdemes lehet feliratkozni a hírleveleinkre is. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. december 7.

Csatlakozom az előttem iró egyik hölgyhöz!!!!
A Burburry of London 100 ml valtozata egyszerű es nagyon ócska hamisitvany!!!!!!
A női változat átlatszó üvegében kaptam,a női változat"ezüstös kupakjával!!!!!De a férfi"szövet"burkolatával!!!!Egy sz.r vicc az egész!!!!!
Az 50 milis meg jött"eredetiben".....és mindez egyszerre!!!!!
Visszavittem az Arénába de a szokásos kamu szöveggel elutasitottak-a cég megváltoztatta a csomagolast!!!!!
Nevetséges giga kamu az egész!!!!!!!
Minden csak NE NOTINO!!!!!!!!!

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Zoltán!
Köszönjük az értékelését és nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. november 29.

Nem akartan elhinni, hogy egy ekkora üzlet kamu parfumoket arulna. Azt gondolom a nagy % online arusitas + kevés uzlet kombon tudnak sporolni es azert olcsobbak a parfumok.

De nem. Sajnos nincs csoda, a minoseg silany.

A naluk vasarolt INTENSE parfumnek 3 percen belul semmi illata. Eszmeletlen, hogy ilyen szintu hamiditas mellett tenyleg mukodhet ez a bolt.

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Zsófia!
Köszönjük, hogy jelezte nekünk.
Nagyon sajnálom, hogy nem elégedetten gondol vissza az utolsó megrendelésére. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a termék hibása érkezett meg Önnek. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. november 27.

Abszolút csalódás. Nov 14-i rendelés nem ért célba, nov 27-ére. Ígérgetések üresek, hihetetlenek, átvágás mert vissza sem hívnak ahogy ígérik. Olyan terméket árultak, ami nem is volt raktáron, vagy ki sem küldték! Lányomnak lett volna születésnapi ajándék, ami nem jutott el hozzánk sajnos, ami természetesen senkit nem érdekelt! Költse mindenki a pénzét máshol!

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Bernadett!
Köszönjük a visszajelzését és elsősorban nagyon sajnálom, hogy a csomagja nem érkezett meg Önhöz. Név alapján úgy látom a reklamációját a kollégáim már fel is dolgozták Önnek, remélem a feldolgozási folyamattal meg volt elégedve. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. november 26.

Egy több mint 30000ft-os rendelésből a legolcsóbb terméket küldték csak el, még annyit sem mondtak, hogy nincs készleten, így az 1 dolog akit elküldtek jó sok pénzbe került, külön rá biztosítás... Annyit sem mondtak, hogy nincs készleten a megrendelt drága termék. Soha többet nem rendelek tőlük, senkinek nem ajánlom, csalók! Így tudták drágán eladni az olcsó terméket, hogy a többit visszavonták. Szégyen ez az oldal.

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Nikolett!
Köszönjük, hogy jelezte nekünk.
Nagyon sajnálom, hogy elégedetlenül gondol vissza az utolsó megrendelésére. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a termék nem érkezett meg Önhöz. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. november 18.

Rohadt nagy csalódás az egész bagázs!‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
43.230 forintot csengettem ki egy kamu Bottega Veneta parfümre, amit online rendeltem.
Görbe, vastag cső van az üvegben, es a doboz alján lévő QR kód nem hozza be a parfümöt.
Semmi egyebet nem kívánok, csak hogy költsétek gyógyszerre az átverésből származó pénzt!
A lábam többé nem teszem be az üzletbe!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Notino válasza (2024. január 19.) :
Kedves Andrea!
Köszönjük, hogy értékelt minket, és nagyon sajnáljuk, hogy a nálunk vásárolt termék minősége nem volt Önnek megfelelő. Mivel cégünk már 2004 óta van a piacon és jelenleg már 28 országban értékesítjük termékeinket és több millió vásárló bizalmát élvezzük, így szeretnénk Önt biztosítani, hogy a nálunk vásárolt termékek biztosan eredetiek. A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a megbízható beszállítóktól szerezzük be és nem lehetséges, hogy a nálunk vásárolt termékek közé hamisítványok kerüljenek. Minden nálunk vásárolt terméket 2 éven belül reklamálhat minden kedves Vásárlónk és, ha a terméket bevizsgáljuk és a termék minősége valóban nem megfelelő, akkor feldolgozzuk azt a Vásárlónk kérése szerint. Bízunk abban, hogy, ha még vásárolna nálunk a jövőben, a következő vásárlása során minden zökkenőmentes lesz.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. november 3.

Fiam születésnapjára rendeltem Burberry London for Men parfümöt.
A termék nem volt eredeti, jeleztem a Notino-nak.
Visszavittem személyesen a terméket.
Arra hivatkoztak, hogy a gyártó változtatott a csomagoláson és az összetételen.
Namármost, egy neves parfümgyártó cég NEM változtat, ha mégis, akkor annak más nevet ad.
A biztonság kedvéért írtam egy levelet a Burberrynek és természetesen azt a választ kaptam, hogy semmin nem változtattak, sem az összetétalan, sem a csomagoláson.
A Notino előre megírt válaszokat küldözget, ahogy látom, másoknak is ugyanazt a sablon szöveget másolják be.
Kamu duma, kamu termék.
Senki ne vásároljon tőlük.
Szégyen, hogy ezt évek óta megtehetik.
Hivatkoznak, hogy 30 napjuk van a visszafizetésre, na persze, amennyiben a termék eredeti lenne, ahogyan minden felületen hirdetve van és elállnék a vásárlástól, természetesen megérteném.
De az, hogy küldenek egy szappanos alkoholos vizet és még jogtalanul használják a pénzemet még 30 napig, ez már elég erősen jogsértő.

Az árát azóta sem utalták vissza, hitegetnek, hogy 1-2 nap, de semmi nem érkezik a számlámra.
Azt látom, hogy a GVH és a Fogyasztóvédelem nem tesz semmit, hiszen ugyanúgy működik a cég, becsapják az embereket. Ezért jogi útra terelem az ügyet.

Nem kérek választ, e-mailben már eleget láttam a válaszaikat.
Már felvettem a kapcsolatot, tudom a lehető leghamarabb megvizsgálják...blablabla

Notino válasza (2023. november 16.) :
Kedves Adrienne!
Köszönjük, hogy értékelt minket, és nagyon sajnáljuk, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége nem volt Önnek megfelelő. Mivel cégünk már 2004 óta van a piacon és jelenleg már 28 országban értékesítjük termékeinket és több millió vásárló bizalmát élvezzük, így szeretnénk Önt biztosítani, hogy a nálunk vásárolt termékek biztosan eredetiek. A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a megbízható beszállítóktól szerezzük be és nem lehetséges, hogy a nálunk vásárolt termékek közé hamisítványok kerüljenek. Minden nálunk vásárolt terméket 2 éven belül reklamálhat minden kedves Vásárlónk és, ha a terméket bevizsgáljuk és a termék minősége valóban nem megfelelő, akkor feldolgozzuk azt a Vásárlónk kérése szerint. Bízunk abban, hogy, ha még vásárolna nálunk a jövőben, a következő vásárlása során minden zökkenőmentes lesz.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. október 3.

A feleségemnek rendeltem születésnapjára önöknél Opium parfümöt zöld színű diszdobozban. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a díszdobozon fekete selyemszalag volt. Nem halottnak rendeltem a parfümöt !!! Erre legyenek máskor figyelemmel

Notino válasza (2023. október 27.) :
Kedves György!
Köszönjük, hogy értékel minket és a visszajelzését. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ajándékcsomagolás kiválasztásánál meg tudja nézni, hogy melyik ajándékcsomagolás tetszik Önnek, így a jövőben az Önnek legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8- 16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. szeptember 14.

Ajándékba rendeltem a férjemnek egy 20.000,-Ft-os parfümöt. Amit kaptunk, az vagy fel van vizezve vagy egyszerűen hamis, mert illata kb semmi.
Ja és csak úgy derült ki, hogy most rákérdeztem, hogy használja-e, mert nem szoktam érezni rajta. Mondta, hogy igen, de valami nem jó vele, mert semmi illata nincs/nem marad meg.
Most lehet jönni a bőr kémiai felületével meg, hogy nem ugyanolyan mindenkin, plusz a többi rizsával, de volt már ilyen parfüm a férjemnek és egész nap lehetett rajta érezni. Legalább ne néznének hülyének!
Soha többé nem fogok innen rendelni, főleg miután láttam, hogy mennyien panaszkodnak pont ilyenek miatt.
NEM AJÁNLOM SENKINEK ezt az üzletet.

Notino válasza (2023. október 25.) :
Kedves Krisztina!
Köszönjük, hogy jelezte nekünk.
Nagyon sajnálom, hogy nem elégedetten gondol vissza az utolsó megrendelésére. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a termék hibásan érkezett meg Önnek. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. július 26.

Rendeltem egy 12.770ftos boxot amiben három apróbb parfümnek kellett volna lennie..
A box üresen érkezett meg azonnal jeleztem és küldtem képeket nem igazán voltak segítőkészek és nem is tájékoztattak hogy ilyenkor mire szamitsak.. 3 napján nem is hallok felőluk.. Ráadásul ez ajandek lett volna. Köszönöm Notino !!
Szerettem a notinot de ezek után nem rendelek.
Illetve a fogyasztóvédelmhez fogok fordulni.

Notino válasza (2023. szeptember 8.) :
Kedves Dóra!
Köszönjük a visszajelzését. Elsősorban nagyon sajnálom, hogy a termék hiányosan érkezett meg Önhöz. Név alapján úgy látom a reklamációját a kollégáim már fel is dolgozták Önnek, remélem a feldolgozási folyamattal meg volt elégedve. Az Ön által visszaküldött terméket természetesen továbbítottuk a gyártó felé is, hogy ki tudjuk vizsgálni a problémát a termékkel. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. július 7.

Csalódtam! Egy revolution nior parfümöt rendeltem, és 20 perc múlva már nem lehet érezni az illatát!

Notino válasza (2023. július 28.) :
Kedves Klára!
Köszönjük az értékelését és sajnnálom, hogy nem volt elégedett a parfümmel. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. július 7.

Csalod!!! Revolution nior parfüm EU de toilett 100ml

2023. június 29.

2023.jún.23-án írtam itt véleményt, melyet szeretnék kiegészíteni az azóta történt fejlemények alapján. Reklamáltam a webáruházban is, és "kárpótlásként" a romlott testápolóért e-mailben küldtek egy ajándékutalványt 4000 Ft értékben. Őszintén szólva már az is meglepett,hogy egyáltalán foglalkoztak a problémámmal, és elismerték a hibát. Az utalvány értéke számomra elfogadható, pozitívum az is, hogy pár hónapig érvényes,tehát nem kell rögtön levásárolni. Nyilván fel fogom használni majd, de még mindig van bennem egy keserűség, mivel az értékelésem továbbra sem látható a termék alatt a weboldalukon (lehet,hogy ugyanazt a romlott krémes szettet árulják továbbra is....hmmmm...) A termékértékeléseknek ez a - véleményem szerint - tisztességtelen moderálása nagyon nem bizalomgerjesztő.

Notino válasza (2023. július 21.) :
Kedves Vica!
Köszönjük a visszajelzését és elsősorban nagyon sajnálom, hogy lejárt termék érkezett meg Önhöz. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 20 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik.. A visszajelzése alapján alapján úgy látom a reklamációját a kollégáim már fel is dolgozták Önnek, remélem a feldolgozási folyamattal meg volt elégedve. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. június 28.

Érthetetlen számomra, ha rendelek valamit és nem azt a terméket adják amit rendeltem,ami az átvételkor ki is derül, (persze már csak a fizetés után! ), miért kell kupont kapjak, miért nem a vételárat adják vissza, ha már hibáztak!
Majd én eldöntöm ezek után akarok e itt vásárolni, de nem, rám kényszerítenek egy újabb vásárlást...

2023. június 23.

Egy Lolita Lempicka Lolitaland szettet vásároltam (edp+lotion+kozmetikai táska), melyben a lotion szavatossági ideje 5 hónapja lejárt. Oké, nem nagy tragédia, túltettem volna magam rajta, végülis maga a parfüm volt a vásárlásom célja . Ami viszont rettenetesen feldühített, hogy megemlítettem a lejárt szavatosságot az értékelésemben a notino oldalán a termék alatt, és az értékelésem rövid idő után eltűnt..... Ennyit arról, mit is érnek az értékelések, mennyit tüntethetnek el naponta csak azért, mert negatív kritikát is tartalmaz. A vásárlók totális hülyének nézése az, ami miatt nem tudok erre a webáruházra mint megbízható beszerzési forrásra tekinteni. Mert ha így áll a dolog a vásárlói értékelések területén, akkor feltételezem, hogy így megy ez náluk minden más szempontból is.

Notino válasza (2023. szeptember 8.) :
Kedves Vica!
Köszönjük, hogy értékelt minket, és nagyon sajnáljuk, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége nem volt Önnek megfelelő. Mivel cégünk már 2004 óta van a piacon és jelenleg már 28 országban értékesítjük termékeinket és több millió vásárló bizalmát élvezzük, így szeretnénk Önt biztosítani, hogy a nálunk vásárolt termékek biztosan eredetiek. A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a megbízható beszállítóktól szerezzük be és nem lehetséges, hogy a nálunk vásárolt termékek közé hamisítványok kerüljenek. Minden nálunk vásárolt terméket 2 éven belül reklamálhat minden kedves Vásárlónk és, ha a terméket bevizsgáljuk és a termék minősége valóban nem megfelelő, akkor feldolgozzuk azt a Vásárlónk kérése szerint. Bízunk abban, hogy, ha még vásárolna nálunk a jövőben, a következő vásárlása során minden zökkenőmentes lesz.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. június 15.

Clinique Happy parfümöt vásároltam a Notinonál, és sem az illata, sem a tartóssága nem hasonlít a valódi termékre. Nagy csalódás.

Notino válasza (2023. július 21.) :
Kedves Laura!
Köszönjük az értékelését és nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. március 19.

Vichy Aqualua Thermal arckrémet rendeltem. 12 éve használom ezt a típusú krémet, eddig mindig gyógyszertárakban vettem meg. Nem sokkal, de kedvezőbb ára miatt rendeltem meg most a notino-n. Minden látszat ellenére ez a krém nem az, sem illatában, sem állagában. Nem jó a bőrömnek, nehezen tolerálja, kipattogzott tőle. Nagyon csalódtam.

Notino válasza (2023. május 18.) :
Kedves Ildikó!
Köszönjük, hogy értékelt minket, és nagyon sajnáljuk, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége nem volt Önnek megfelelő. Mivel cégünk már 2004 óta van a piacon és jelenleg már 28 országban értékesítjük termékeinket és több millió vásárló bizalmát élvezzük, így szeretnénk Önt biztosítani, hogy a nálunk vásárolt termékek biztosan eredetiek. A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a megbízható beszállítóktól szerezzük be és nem lehetséges, hogy a nálunk vásárolt termékek közé hamisítványok kerüljenek. Minden nálunk vásárolt terméket 2 éven belül reklamálhat minden kedves Vásárlónk és, ha a terméket bevizsgáljuk és a termék minősége valóban nem megfelelő, akkor feldolgozzuk azt a Vásárlónk kérése szerint. Bízunk abban, hogy, ha még vásárolna nálunk a jövőben, a következő vásárlása során minden zökkenőmentes lesz.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. március 19.

Vichy Aqualua Thermal arckrémet rendeltem. 12 éve használom ezt a típusú krémet, eddig mindig gyógyszertárakban vettem meg. Nem sokkal, de kedvezőbb ára miatt rendeltem meg most a notino-n. Minden látszat ellenére ez a krém nem az, sem illatában, sem állagában. Nem jó a bőrömnek, nehezen tolerálja, kipattogzott tőle. Nagyon csalódtam.

Notino válasza (2023. április 28.) :
Kedves Ildikó!
Köszönjük a visszajelzését és nagyon sajnáljuk, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. március 17.

Évek óta rendelek az oldalról. Sosem kaptam hamis vagy rossz minőségű terméket. Teljesen korrekt, gyors, megbízható webáruház. A mostani rendelésnél is minden rendben zajlott. Köszönöm Notino!

Notino válasza (2023. április 28.) :
Kedves Cintia!
Köszönjük a pozitív visszajelzését és nagyon örülünk, hogy elégedett mind a termékeinkkel, mind a szolgáltatásainkkal. Hetente megújuló akciókkal várjuk Önt vissza az oldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. március 15.

Silány minőségű feltehetően kínai gyártásból származó parfümöket árulnak méregdrágán.
Kerülendő a notino minden terméke!

Notino válasza (2023. március 15.) :
Kedves Attila!
Köszönjük a visszajelzését és elsősorban nagyon sajnálom, hogy nem volt megelégedve a rendelt termékkel. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 13 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által megkapott áru ne legyen hiteles. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. március 8.

Sajnos rossz tapasztalatom van most a Notinoval kapcsolatban....csalódás..
Douglasban kipróbált parfüm..picit fújt tovább tartott mint amit rendeltem a Notinon..kb fél óra és fújhatom magamat mégegyszer...Nagyon sokat...sajnálom. Drága volt...tanulság volt többet nem rendelek..
Ráadásul a futár is enyhén parittya volt....

Notino válasza (2023. május 18.) :
Kedves Éva!
Köszönjük a visszajelzését és nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. február 17.

Nagyon sajnálom, hogy nekem is a rossz tapasztalatról kell írnom a parfüm vásárlással kapcsolatban.
Kaptam próbát egy rúzs vasárlasanál az Önök üzletében. Annyira negtetszett , 6hogy azonnal megrendeltem online.
A megkapott parfüm közelében sem volt, mint a probának . Jóformán még az illatát sem érezni.
Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon sokba került

Notino válasza (2023. március 15.) :
Kedves Vera!
Köszönjük, hogy értékelt minket, és nagyon sajnáljuk, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége nem volt Önnek megfelelő. Mivel cégünk már 2004 óta van a piacon és jelenleg már 28 országban értékesítjük termékeinket és több millió vásárló bizalmát élvezzük, így szeretnénk Önt biztosítani, hogy a nálunk vásárolt termékek biztosan eredetiek. A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a megbízható beszállítóktól szerezzük be és nem lehetséges, hogy a nálunk vásárolt termékek közé hamisítványok kerüljenek. Minden nálunk vásárolt terméket 2 éven belül reklamálhat minden kedves Vásárlónk és, ha a terméket bevizsgáljuk és a termék minősége valóban nem megfelelő, akkor feldolgozzuk azt a Vásárlónk kérése szerint. Bízunk abban, hogy, ha még vásárolna nálunk a jövőben, a következő vásárlása során minden zökkenőmentes lesz.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. február 1.

Kedvenc parfümömet (Sia) innen szoktam rendelni, mert nehéz hozzájutni és eléggé drága is lett, de többet a notino oldaról nem rendelek, inkább keresek más illatot.
Most van itthon 3 db és az tűnt fel, hogy más az illatuk.
Aztán egymás mellé tettem őket és a színűk is teljesen más.
Kicsit furcsa...ha eredeti parfüm lenne, akkor ez hogy is van?
Kár hogy képet nem tudok csatolni.
A szállítással nincs baj, gyorsan megjött a csomag, de inkább nem ajánlom őket senkinek!

Notino válasza (2023. február 3.) :
Kedves Eszter!
Köszönjük, hogy értékelt minket és kifejezte véleményét a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy az az érzése, hogy nem eredeti terméket kapott, mivel a termékek illata más és a színük is megváltozott. Nagyon gyakran megtörténik, hogy a gyártó megújítja a termék kinézetét vagy összetételét. Temészetesen ilyenkor is jelezheti cégünknek, hogy eltér a termék kinézete és illata a megszokottól és mi nagyon szívesen bevizsgáljuk a terméket, ha visszaküldi hozzánk. Termékeink minőségére és eredetiségére 2 év garanciát vállalunk. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét, mivel együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával.
Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ebben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a nálunk vásárolt termék más illatú, mint amit megszokott. Kérjük, a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjunk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2023. január 25.

Hamis batch kódos termékeket árulnak, ezt bizonyítani tudom. Az enyém hamis volt. A termék illata is más és gyenge, NYILVÁNVALÓ HAMISÍTVÁNY. Nem fogadják el a kritikát, és csak ajándékutalványt hajlandóak küldeni. Ez semmit sem ér, mert hamis terméket nem szeretnék többé vásárolni. Azt mantrázzák egy egyenszövegben, hogy a "legmagasabb sztenderdek" szerint működnek együtt világcégekkel, és a "szakértőik" majd megvizsgálják a helyzetet.
Az a javaslatom, hogy amennyiben hasonló gondotok van, egyszerűen ÁLLJATOK EL A VÁSÁRLÁSTÓL! Így visszatérítik a kért összeget. Utána elfelejthetitek a Notino-kalandot, lehetőleg örökre
Minőségi reklamáció után ajándékcsekkel büntetnek, amit levásárolhatsz. Visszafizetés nincs.
Volt idő, amikor tisztességesebben működtek, és gyakrabban előfordult valid batch kódos termékük is.
Valószínűleg a Fogyasztóvédelemhez fordulok, mert rengeteg embert és céget megkárosítanak.
MOST NEM ÉRI MEG NÁLUK VÁSÁROLNI!!!
MINDENKIT ÓVA INTEK A NOTINO-TÓL!!!
HAMIS CÉG HAMIS TERMÉKEKKEL.

Notino válasza (2023. május 18.) :
Kedves Marianna!
Köszönjük a visszajelzését és elsősorban nagyon sajnálom, hogy nem volt megelégedve a rendelt termékkel. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 20 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által megkapott áru ne legyen hiteles. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2023. január 6.

Mugler Angel Novat rendeltem a weboldalról, előzőleg a Douglasban próbáltam az illatot, ott nyerte el a tetszésem. Ezt követően rendeltem Notinoról, teszem hozzá, egy 40 ezer forintos parfümről beszélünk. Megrendelés utáni nap, betévedtem az Arénában lévő Notinoba. Leteszteltem a boltban is a parfümöt. Nos, tesztelés után rögtön rájöttem, hogy nem eredeti illatot árulnak a Notino üzletben. A parfüm némileg hasonlított a Douglasban lévő, eredeti illatra, viszont fél órát sem tartott. Azon nyomban lemondtam a rendelésem. Senkinek nem ajánlom a Notinot, pláne azért, mert nem kis összegű parfümöket próbálnak eladni.

Notino válasza (2023. február 3.) :
Kedves Jade!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnáljuk, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Nagyon sajnálom, hogy ennek ellenére olyan érzése volt, hogy a nálunk kiállított termék illata nem olyan intenzív, mint az amit a Douglasban próbált ki. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával és a nálunk kapható Mugler termékek is biztos eredetiek, mivel a L'Oréal kozmetikai konszerntől szerezzük be őket, akik együttműködő partnereink. Az illat intenzitására nagyon sok minden lehet kihatással, megtörténhet, hogy, ha egy teszter régebben van felbontva az illat nem olyan intenzív. Természetesen minden nálunk vásárolt termék minőségéért garanciát vállalunk és bízunk abban, hogy a következő tapasztalata cégünkkel pozitív lesz és Ön is elégedett Vásárlóink közé fog tartozni.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino

Irány a bolt oldala!

<h3>Erős &eacute;s stabil c&eacute;g</h3>
<h3>N&eacute;h&aacute;ny sz&oacute; r&oacute;luk</h3>
<p>Hab&aacute;r Magyarorsz&aacute;gon 2008-ban ind&iacute;tott&aacute;k, c&eacute;g&uuml;k t&ouml;rt&eacute;nete 2004-be ny&uacute;lik vissza, amikor is az alap&iacute;t&oacute;k megnyitott&aacute;k első internetes boltjukat. Az &uuml;zlet gyors fejlőd&eacute;snek indult, ennek k&ouml;vetkezm&eacute;nyek&eacute;ppen &eacute;s, mert szerettek volna egy egys&eacute;ges nevet minden orsz&aacute;gban, &iacute;gy a www.notino.hu neve&nbsp;<strong>notino</strong>&nbsp;lett.</p>
<p>C&eacute;g&uuml;k, a Notino,&nbsp;s.r.o jelenleg K&ouml;z&eacute;p-Eur&oacute;pa legsz&eacute;lesebb internetes parf&uuml;m&aacute;ruh&aacute;z l&aacute;nc&aacute;t vezeti, &iacute;gy a&nbsp;<a href="https://www.notino.hu/">www.notino.hu</a>&nbsp;is al&aacute; tartozik. &Eacute;vente 14 orsz&aacute;gban t&ouml;bb sz&aacute;zezer v&aacute;s&aacute;rl&oacute;t szolg&aacute;lnak ki. Ezeken a ter&uuml;leteken előkelő helyet foglal el mind forgalom, mind kiszolg&aacute;lt v&aacute;s&aacute;rl&oacute; ter&eacute;n. A Notino,&nbsp;s.r.o. Csehorsz&aacute;gban &eacute;s Szlov&aacute;ki&aacute;ban vezető helyet foglal el a piacon, itt tev&eacute;kenykednek a leghosszabb ideje. Ezt a kiv&aacute;lts&aacute;gos helyet &uacute;gy &eacute;rt&eacute;k el, hogy az első helyre a v&aacute;s&aacute;rl&oacute;t helyezt&eacute;k, teh&aacute;t maxim&aacute;lisan vevőorient&aacute;lt c&eacute;g, &uacute;j szolg&aacute;ltat&aacute;sokat vezettek be &eacute;s term&eacute;szetesen &aacute;rpolitik&aacute;juknak is k&ouml;sz&ouml;nhető ez a poz&iacute;ci&oacute;.</p>
<p>Az Notino s.r.o. tudatos&iacute;tja, hogy a siker &Ouml;n&ouml;ktől, a v&aacute;s&aacute;rl&oacute;kt&oacute;l f&uuml;gg, az &Ouml;n&ouml;k bizalm&aacute;t&oacute;l &eacute;s el&eacute;gedetts&eacute;g&eacute;től. C&eacute;g&uuml;k alkalmazottai betartj&aacute;k azt az etikai k&oacute;dexet, mely nagy hangs&uacute;lyt helyez a professzionalizmusra, &eacute;s a v&aacute;s&aacute;rl&oacute;hoz val&oacute; hozz&aacute;&aacute;ll&aacute;sra. Ezek az alapelvek bizony&iacute;tj&aacute;k, hogy legfőbb c&eacute;ljuk v&aacute;s&aacute;rl&oacute;ik el&eacute;gedetts&eacute;ge, nem pedig a gyors nyeres&eacute;g.</p>
<p>Az Notino,&nbsp;s.r.o. akt&iacute;van egy&uuml;ttműk&ouml;dik a k&ouml;z&eacute;p-eur&oacute;pai internetes bolth&aacute;l&oacute;zat ki&eacute;p&iacute;t&eacute;s&eacute;n. &Uacute;j standardok bevezet&eacute;s&eacute;t tűzt&eacute;k ki c&eacute;lul, itt is a v&aacute;s&aacute;rl&oacute; el&eacute;gedetts&eacute;ge a c&eacute;l. Az egyes orsz&aacute;gokban hat&eacute;konyan egy&uuml;ttműk&ouml;dnek azokkal a szervezetekkel, melyek a v&aacute;s&aacute;rl&oacute; &eacute;rdekeinek betart&aacute;s&aacute;t ellenőrzik.</p>
<p>Az Notino,&nbsp;s.r.o jelenleg egy&uuml;ttműk&ouml;dik K&ouml;z&eacute;p-Eur&oacute;pa sz&aacute;mos jelentős t&aacute;rsas&aacute;g&aacute;val, mind az &aacute;rusz&aacute;ll&iacute;t&aacute;s ter&eacute;n mind kommersz &eacute;s nem kommersz projekteken.</p>
<p>&nbsp;</p>

Üzletek

 • 1037 Budapest, Bokor utca 17 – 21.I.em. 26/2
 • 1032 Budapest III. kerület, Szőlő 64/A
 • 1033 Budapest III. kerület, Pethe Ferenc 1
 • 1041 Budapest IV. kerület, Templom 9
 • 1045 Budapest IV. kerület, Rózsa 21
 • 1054 Budapest V. kerület, Báthori 3
 • 1064 Budapest VI. kerület, Rózsa 101
 • 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi 82
 • 1115 Budapest XI. kerület, Somogyi 25
 • 1123 Budapest XII. kerület, Nagyenyed 15/A
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 1163 Budapest XVI. kerület, Sashalmi 22
 • 1181 Budapest XVIII. kerület, Üllői 507
 • 1201 Budapest XX. kerület, Nagy Győri 2
 • 4025 Budapest XX. kerület, Vásáry István 7
 • 2400 Dunaújváros , Dózsa György 4/c
 • 6500 Baja, Tóth Kálmán 23
 • 5600 Békéscsaba, Mednyánszky 4
 • 9024 Békéscsaba, Ikva 10
 • 3530 Békéscsaba, Meggyesalja 93
 • 4400 Nyíregyháza , Szarvas 48
 • 7623 Nyíregyháza , Kálvin 1
 • 6722 Nyíregyháza , Mikszáth Kálmán 26
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 2660 Balassagyarmat, Teleki László 1
 • 5600 Békéscsaba, Lencsési 22
 • 4220 Hajdúböszörmény, Munkácsy Mihály 5
 • 9700 Szombathely, Wesselényi 2
 • 9027 Győr, Nagysándor József 31
 • 3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos 21/2
 • 1134 Budapest XIII. kerület, Váci 50
 • 1118 Budapest XI. kerület, Rétköz 20
 • 1105 Budapest X. kerület, Kőrösi Csoma Sándor 35
 • 1101 Budapest X. kerület, Kőbányai 50
 • 1092 Budapest IX. kerület, Bakáts 8
 • 1039 Budapest III. kerület, Juhász Gyula 4
 • 2092 Budakeszi, Tiefenweg 14
 • 4060 Balmazújváros, Debreceni 35
 • 8900 Zalaegerszeg , Kossuth 21
 • 8200 Veszprém, Kossuth 10
 • 2600 Vác, Zrínyi 5
 • 2800 Tatabánya , Sárbereki 1153
 • 5000 Szolnok, Baross Gábor 24
 • 6600 Szentes, Kossuth 16
 • 7100 Szekszárd, Széchenyi 18
 • 6723 Szeged, Budapesti 2/A
 • 9400 Sopron, Vitnyédi 21
 • 3100 Salgótarján , Tanács 7
 • 7621 Pécs, Rákóczi 1
 • 8500 Pápa, Világos 14
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 3600 Ózd, Jászi Oszkár 3
 • 2840 Oroszlány, Fürst Sándor 25
 • 3525 Miskolc, Széchenyi István 52
 • 3530 Miskolc, Meggyesalja 93
 • 2900 Komárom , Kalmár 1
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka 2
 • 8360 Keszthely, Bercsényi Miklós 65
 • 6000 Kecskemét, Kápolna 9
 • 3700 Kazincbarcika , Egressy B. 43
 • 7400 Kaposvár, Dózsa György 4
 • 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János 112
 • 3000 Hatvan , Horváth Mihály 5
 • 9022 Győr, Pálffy 9
 • 2100 Gödöllő , Szabadság 14
 • 2132 Göd Felsőgöd, Pesti 234
 • 2030 Érd, Budai 20
 • 3300 Eger, Hatvani 9
 • 2120 Dunakeszi, Cassalgrande 6
 • 4026 Debrecen, Zúgó 3
 • 1156 Budapest XV. kerület, Nyírpalota 24
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 5630 Békés, Széchenyi 8
 • 1117 Budapest XI. kerület, Bercsényi 21
  Telefon: +3642-220141
  Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00 - 21:00 szombat-vasárnap 10:00 - 19:00
  Megközelíthetőség: Üzletünk és csomagátvevőhelyünk A nálunk megrendelt parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket személyesen is átveheti újonnan nyílt budapesti üzletünkben. Fizethet készpénzzel, előre utalással vagy akár bankkártyával is közvetlenül az üzletben. Boltu
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
Hirdetés