Notino

Notino

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2022. május 4.

Minden egy helyen:) Rendkívül széleskörű a választék,nagyon sokat rendelek tőlük. A weboldalnak egyszerű a kezelhetősége, precíz és folyamatos a tájékoztatás a megrendeléstől a szállításig. Kényelmes megoldás azoknak, akiknek kevés a szabadidejük és netről vásárolnak. Nagyon gyors szállítás 2-3-4 nap alatt meg is érkezik a rendelés, ami pozitívum. Miután bevált és ár-érték aránya is megfelelő, nem is kísérletezem a többi oldallal. Hajrá Notino, csak így tovább:)

2022. április 24.

Hamis Olaplex N.3.!!!!
Sérül QR kód, gondosan van leégetve róla a szám és a QR kód közepe, ami az eredetiséget igazolná! Ennyi pénzt kifizet az ember, hogy tényleg minőséget vegyen és ilyet képesek eladni.

Notino válasza (2022. május 6.) :
Kedves Melinda!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére, mivel a nálunk vásárolt terméken sérülés volt.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. április 17.

A kiszolgàlàlásal meg voltam elégedve,de a terméket a kínai piacon talàlható silàny minőségi utànzathoz hasonlítanàm.
Armani code amit vettem a hölgy jelezte hogy két fújàs elég egész napra..15 fújàs nem tart tovább 10 percnél amíg lehet érezni úgy hogy valaki a nyakamhoz nyomja az orràt...katasztrófa

Notino válasza (2022. május 6.) :
Kedves József!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a vásárlására. Biztosíthatom Önt, hogy a termékeink eredetiek és az ellenőrzött gyártóktól vannak és erre garanciát is vállalunk. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a nálunk vásárolt termék minősége nem megfelelő. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2022. április 2.

En most rendeltem egy Eucerin krémet. Az üvege nem olyan mint az eredeti, gyógyszertárban vásároltnak. Olvasom itt a véleményeket. Felháborító.

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves Barbara!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha nem azt a terméket küldtük ki Önnek, mint amely a weboldalunkon lévő leírásban szerepel. Vannak termékeink, amelyek kinézete megújul a gyártó által, vagy pedig tévedésből sajnos rossz termék lesz kiküldve a kedves Vásárlónak.Önnek. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjuk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2022. március 13.

Kamu No.3. olaplex!!!! Sérült qr kòd!!! Ilyenkor mit lehet tenni???

Notino válasza (2022. március 24.) :
Kedves Csilla!
Köszönjük, hogy jelezte nekünk.
Nagyon sajnálom, hogy nem elégedetten gondol vissza a megrendelésére és a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését, mivel sérült QR kóddal érkezett. Elnézését kérjük a kellemetlenségért. Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be vagy pedig az ellenőrzött beszállítótól, mint bármilyen más klasszikus drogéria.
Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a termék hibásan érkezett meg Önnek. Kérem a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Kollégáim várják a megkeresését, hogy a lehető leghamarabb megoldást tudjunk találni az Ön megelégedettségére.
Üdvözlettel,
Notino
2022. március 5.

Kedves Mindenki!

Némi előzmény, hogy világos legyen!

Koromnál fogva nem ma kezdtem parfümöt használni.
17 voltam, amikor meglett az első valódi parfümöm: Christian Dior Fahrenheit, Kenzo, aztán jött a többi...
80-as évek időszaka: Denim, Cedar Wood :D :D (rég volt)
Nagy Britanniában élő nagynénim (80-as, 90-es évek) mindig hozott parfümöt, még ma is őrzöm a fiolákat!
Már tiniként az illatok szerelmese voltam! Első fizetésemből már vettem is azonnal. A munkám miatt használni is szükséges volt. Rengeteg parfümöt használtam már, az üvegeket gyűjtöm is. Sok külföldi tapasztalatom van, a parfümjeim zöme onnan van. Szenvedély a dolog, nem tagadom: illatmániás vagyok :)
Márkára,gyártóra megmondom, hogy ki milyen minőségben, intenzitásban és főleg tartósságban készíti őket. A gyártó sajátosságait, választott piaci szegmenseit is egészen jól értem. Az valóban igaz, hogy bőrtípustól is függ, de a sajátom már csak ismerem. Az elmúlt években a parfümök szakirodalmát is böngészgettem magyar és angol oldalakon. Annyira szeretem a parfümöket és a finom illatokat, ha újra születnék lehet parfümőr lennék :D
Ennyi bevezető után remélem hihető, amit alább írok!

Tapasztalati vélemény következik:

Először vásároltam a Notino-n, mert az általam már többször használt, de itt még nem vásárolt parfüm le volt éppen értékelve. Masszív, korábban jól ismert 2006-ban kiadott klasszikus parfümöt vettem. Kb 12 órás tartóssága van! De a víz se zavarja, totál intenzív! Jól ismertem, TAPASZTALAT, nem marketing kedves Notino!

Azért nyúltam egy klasszikus felé, mert ma a gyártók elmentek abba az irányba, hogy egy illatnak még kiadják a 120.változatát. Az alapillat nem változik, csak igazgatják az évszakhoz. (citrusos, night, blue stb stb)
Van akinek épp most jött ki a 2."Sport" változata, mondjuk szuper lett! :) (DIOR Homme Sport)

Tudjátok, akkor "meztelen a király", ha az ember egy fajta illatot használ sokadszor és ismeri a gyártó és az illat minden tulajdonságát, minőségét. Na akkor van sz.pás a forgalmazónak, ha valami nem kóser.

Engem nem érdekel, hogy kitől szerzi be. Nem érdekel, hogy mit írogat az évszakról, a bőrtípusról, a PH-ról és egyéb dolgokról. Amit ír, kb egy általános iskolás is tudja, aki járt már kémia órán, tehát cinikus is.

Az agynak van egy különleges képessége kedves Notino! RÖGZÍT.
Az érzésekről meg ne is beszéljünk! Ez a kettő pontosan megmondja mi a helyzet! Nem kell a duma!
A tapasztalat mindennél előbb, a marketing ilyen esetben s.rt se ér! (mondjuk nekem amúgy sem, nem impulzív vásárló vagyok. Akkor veszek valamit, ha szükséges.)

Nem szeretném szaporítani a szót: ócska, silány, vacak,amit vásároltam! Nem érdekel, hogy romlott, vagy másolat! Ez a forgalmazó felelőssége!
Én még abból az időből maradtam itt, amikor a vásárlónak volt igaza, ha reklamált. Nyilván okkal tette, hisz aki vásárolni akar, az a terméket kívánja, nem a bajt! Az eladók, forgalmazók, tulajdonosok szebb időkben elnézést kértek és cseréltek, pénzt adtak vissza, vagy bármit, csak a vevő megmaradjon! Más világ van, de az inga egyszer visszaleng.

Az emberek nem hülyék, lehet próbálkozni, de már túl sokan jártak kis hazánkon kívül, nem lehet őket átverni!!!
Köszönöm, de az automatikus, előre megírt válaszlevelet nem kérem! Legalább adjanak magukra és írjanak személyes levelet minden vásárlónak. Próbálják meg őket csalódott és átvert vásárlóként kezelni és megtisztelni! A pénzükért ennyit talán megérdemelnek!

Biztatom Önöket, szerintem sikerülni fog!

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves Edmond Dantes úr!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését. Mivel fontos számunkra Vásárlóink elégedettsége, ezért Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. február 22.

Csak a gyors kiszállítás miatt kap 2 csillagot. Sajnos a megrendelt calvin klein parfümnek semmilyen köze nincs a valódihoz! :( direkt bemertem rendelni a 150ml-t mert barátnőm használja így már ismerem az illatot. Amit kaptam az egy pacsuli! Soha mást semmit…

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves Luca!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát és elégedett volt a cégünk kiszállítási feltételeivel, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére és a nálunk megvásárolt termék minősége nem nyerte el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. február 4.

SENKINEK SEM AJÁNLOM!Sziasztok. Mi Euphoriát rendeltünk,évek óta ezt használja párom de ez valami rettenet kb 10 percig lehet érezni . Visszaküldtük ma 26 napja elvileg még vizsgálják eddig semmi reakció. Nem ajánljuk senkinek ,hogy rendeljen tőlük....

Notino válasza (2022. május 6.) :
Kedves László!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére. Nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését, mivel a minősége nem megfelelő.
Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben visszaküldte hozzánk a terméket, azt bevizsgáljuk és az elfogadott reklamáció esetén, kárpótoljuk Önt az Ön által választott módon. Erre üzleti feltételeink szerint 30 nap áll rendelkezésünkre. Ha bármi gond van a reklamáció feldolgozásával, kollégáim szívesen várják a megkeresését hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. január 27.

Kamu Olaplex. Szikevel kivagott qr kóddal. Kerüljétek el, most vittem vissza a boltba.

Notino válasza (2022. március 24.) :
Kedves Dóri!
Köszönjük, hogy megosztotta véleményét cégünkkel kapcsolatban. Először is szeretnénk Önt biztosítani, hogy mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. Az Olaplex termékkel kapcsolatban is szeretném Önt biztosítani, hogy eredeti termékekről van szó, melyet az ellenőrzött beszállítótól szerzünk be. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 13 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által megkapott áru ne legyen hiteles.
Nagyon sajnáljuk, hogy a terméket sérült QR kóddal szállították ki Önnek. Fontos számunkra, a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így ezekben az esetekben is élhet reklamációval a cég felé, ha a termék hibásan érkezett meg Önnek. Remélem, hogy kollégáim már találtak megoldást az Ön reklamációjára, mivel számunkra fontos minden egyes kedves Vásárlónk elégedettsége.
Üdvözlettel,
Notino
2022. január 17.

SENKI NE VÁSÁROLJON PARFÜMÖT A NOTINÓRÓL!
Escentric molecule t rendeltem, amit kb 10 éve használok. Mindig a Neroliban vettem, ezúttal lusta voltam elmenni, így a notino ról megrendeltem. Maximális bizalommal, hiszen a férjem 4 éve rendelt LVEB, ysl opiumot, amikkel tökéletesen elégedett vtam. Kikuldtek nekem egy semmit, egy üveg vizet. Az írás elmosódott volt az üvegen, az összetevő lista parfüm, water, alcohol volt. Az eredetin parfüm helyett anbroxan van irva. Felhivtam a központot, ott próbáltak hülyének nézni. Visszavittem, visszaküldték az arat. Ők. Majd a múltkor kineztem a mullerben egy parfümöt, a notinon 40%akció volt rá. Én marha megrendeltem, persze ez se volt a kanyarba se az eredetihez képest. Uh részemről, én itt lehuztam a rolót.
Ui. Kb 2 hónapja lefoglaltak egy kamiont ami gagyi luxiparfumoket szállított mo ra. El tudom képzelni, h hova lett vna a fuvar.

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves Ágnes!
Köszönöm, hogy jelezte nekünik, illetve nagyon sajnálom, hogy a nálunk megvásárolt termékek nem nyerték el a tetszését.
Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, ezért, ha a nálunk vásárolt valamelyik termék minősége nem megfelelő, ezt bevizsgáljuk és, ha valóban gond van a termékkel, így feldolgozzuk a kedves Vásárló kérése szerint, mint, ahogy azt Ön is tanúsíthatja. Remélem, hogy legközelebb már minden rendben lesz. Természetesen folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. január 13.

Visszaküldtem a M.Kors Gorgeous 100ml-es, akciós parfümjét, mert szerintem csak egy szagos vizet kaptam. Buktam vele az oda-vissza szállítási költséget, a biztosítást, 3500 Ft-ot. De egy 25 ezres kamu víz minek álljon a szekrényben? Megrendeltem ezt a parümöt a gyártó hivatalos forgalmazójától 35 ezerėrt. Ėg és föld a különbség az illatban! A Notino-s "parfüm" ezt az illatot csak minimálisan hozta, mintha higítva lett volna! Mindenki vigyázzon!

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves Miriam!
Köszönjük, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatát, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy nem teljes elégedettséggel gondol vissza a megrendelésére és a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését.
Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 13 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által megkapott áru ne legyen hiteles. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben a termék minősége nem volt megfelelő és Ön visszaküldte a terméket, természetesen bevizsgáljuk a terméket és az elfogadott reklamáció esetén kompenzáljuk Önt az Ön által választott módon. Kollégáim szívesen várnák a megkeresését és válaszolnak a kérdéseire, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2022. január 11.

Sziasztok!
Én is sajnos pont így jártam. A napokban rendeltem egy parfüm szettet, abszolút nem hasonlít az eredeti parfümre, a testápoló pedig büdös, valószínű romlott... Többet nem rendelek innen az biztos. Csak azt sajnálom, hogy annyi pénzt kidobtam a kukába"...

2022. január 7.

Kamu Olaplex, 20ezer forintért... vicc. Az egyik qr kód serult a másik meg szikével kivágva. Katasztrófa...

2022. január 7.

Sziasztok!

Sajnos én is hasonlóan jártam ahogy itt nagyon sok hozzászóló. Parfümöt rendeltem, olyat, amit régóta ismerek és használok, s tudom, hogy 2 fújás elég egész napra, olyannyira, hogy szinte arculvág az erőssége egész nap, sőt, a hajam tövében (ha nem mosom meg a hajam), még másnap is bőven érezhető...azaz, nagggyon intenzív, lemoshatatlan illat.
Amit a Notinonal rendeltem, kinézetre egyáltalán nem keltett gyanút, teljesen rendben volt. Amikor azonban kifújtam, egyből tudtam, hogy valami nem oké, mert még én magam sem éreztem az illatát. 4-5 fújás kellett, hogy valami, iszonyatosan gyenge, az eredeti illatra nagyon távolról emlékeztető szagot érezzek.
Szóval biztosan hamisítvány volt.
Így mondjuk könnyű a 35 ezer forintos parfümöt adni 14 ezerért. Persze, én is hibás vagyok, hogy elhittem, hogy ami a Douglasban 35ezer, azt itt megkapom 14 ezerért....


Szóval, nem ajánlom senkinek, hogy onnan vegyen parfümöt. Hamisítványok !

2022. január 4.

Csatlakozom sajnos azon átvert emberek táborához, akikre nem kevés pénzért ócska, hamis parfümöt sóztak rá. Teljesen egyértelmű, hogy sem illatban, sem tartósságban nem eredeti terméke(ke)t kaptam.
A panaszt jeleztem feléjük, illetve fogyasztóvédelemhez fordulok.
Javaslom, senki ne vegyen a webáruházon keresztül semmit, maximum a boltban, ahol egyből ki tudja nyitni a terméket, bár nekem ezek után ez sem garancia.

2021. december 30.

Garantálják az eredetiséget?
A kommentek 99%-a nem támasztja ezt alá. Ekkora pofátlanságot

2021. december 29.

Rendeltem 2 kerastase termeket , 2 mini kerastase termek jart hozza ajandekba. Az ajandek nem jott meg. Jeleztem feljuk a valasz az volt hogy az ajandek termek elfogyott, de a honlapjukon még mindig az ajandek termekkel hirdetik.

2021. december 27.

Ajándékba kaptam Notinorol rendelt Carolina Herrera Good Girl parfümöt. Volt még a régiből is (máshonnan volt), az üvegen is látszik, hogy a Notinos hamisítvány, az illata is más!!!
Nevetséges!!! FELHÁBORÍTÓ!!!
Akitől kaptam, annak már jeleztem, remélem minimum rájuk borítja az asztalt.

2021. december 26.

Vettem a csajomnak karácsonyra egy Angel Muse parfümöt , és szerintem hamar elmegy az illata. Notinoban vettem, nem hiszem hogy eredeti. A csajom szerint is illékony, pedig ez a parfüm lemoshatatlan másnap is érezhető illat. 🙁 A fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.
Amúgy a boltban jó és kedves kiszolgálást kaptam, csak az árú gagyi amit adtak.

2021. december 20.

Felháborító, hogy eladnak egy csomó rózsavizet parfüm gyanánt, de az még rosszabb, hogy mi bedőlünk, és megvesszük. Én is ebbe a csapdába estem.
A "parfüm" illata 15 perc alatt illant el.
Kocsiillatosítónak jó lesz.

2021. december 15.

2012-től rendelek évente 1x a Notinoról. Mindig ugyanazt a parfümöt( Mugler Angel). Soha nem fordult még élő hasonló sem,mint az idén. A parfüm nem eredeti! Az illat tartóssága töredéke az eredetinek,nem intenzív. Ezt a parfümöt aki ismeri tudja,hogy még zuhanyzás után is érződik. Minimális mennyiség elég belőle.
Ezt a decemberben rendelt terméket fújhatom....☹ Soha többet nem rendelek tőlük és az ismerőseimet is erre buzdítom!

2021. december 11.

MAXIMÁLISAN NEGATÍV!
KIEGÉSZÍTENÉM A DECEMBERI NEGATÍV VÉLEMÉNYEM. A MEGRENDELT TERMÉKBŐL KIFELEJTETTÉK A KIFIZETETT SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNDÉKKÁRTYÁT. TEHÁT A FIZETETT SZOLGÁLTATÁST NEM TELJESÍTETTÉK. JELEZTEM, MAJD ÍGÉRETÜK ELLENÉRE NEM JELENTKEZTEK, ÚJRA HÍVTAM ŐKET, MAJD VISSZAHÍVTAK, HOGY MÉLTÁNYOSSÁGBÓL VISSZAUTALJÁK A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁT. NAGYVONALÚAN. KÁRT OKOZTAK MIVEL A SZEMÉLYES CSOMAGOLÁS MIATT RENDELTEM INNEN ÉS KIFIZETTEM. TERMÉSZETES,HOGY LEHET HIBA, DE AZ ÜGYKEZELÉS NEM VEVŐ BARÁT, A WEBÁRUHÁZ ÜGYINTÉZÉSE A KERESKEDELEM LEGALJA A TAPASZTALÁSUNK ALAPJÁN. ÖSSZEHASONLÍTOTTAM A KEDVEZMÉNYESNEK HÍRDETETT VÁSÁROLT TERMÉK MÁS WEBÁRUHÁZBAN KEDVEZMÉNY NÉLKÜL ANNYI VAGY MÉG KEVESEBB. NEM AJÁNLJUK A NOTINO-T MINT WEBÁRUHÁZ. NEGATÍV.

2021. december 10.

A csomagoláson szereplő kódok a gyártó ( Azzaro ) szerint nem beazonosíthatóak, tehát a vásárolt parfüm hamis!

2021. december 7.

Sajnos nem láttam/olvastam a sok negatív kommentet a termékekről. Lancometol La vie est Belle parfümöt rendeltem és sajnos ugyanazt tapasztaltam, amit itt már sokan megírtak, hogy a parfüm nem eredeti. Használat után nagyon gyorsan elillan a parfüm illata. Nagy csalódás, a Müllerben vásárolt termék illata még zuhanyzás után is érezhető. SENKI NE RENDELJEN PARFÜMÖT A NOTINOROL. Szerintem minél többen jelezzük a fogyasztóvédelem felé, ez elfogadhatatlan, hogy 25,000-30,000 forintért hamis terméket kapjunk.

2021. december 5.

MAXIMÁLISAN NEGATÍV TAPASZTALÁS SENKINEK NEM AJÁNLOM. pénteken érkezett meg 20. 350 Ft értékben a férfi Versace parfüm. Külön telefonon is egyeztettem a személyes kártyárók a külön kifizetett csomagolásban de nem volt benne. Kellemetlen volt. Hanyag megbízhatatlan webáruház. Hétfőn jelzem. Negatív.

2021. december 4.

Az előzőekben hozzászólókkal ellentétben nem a terméket akarom értékelni,melyeknek ugyan az illata nem tetszett( nem az eredetiségével van problémám!),hanem azt hölgyet( Alexandra) aki a visszaküldésre vonatkozó e- mail- re válaszolt! Még egyszer szeretném megköszönni kedvességét és segítségét!

2021. december 4.

Aug. 05-n rendeltem szájhigiéniás termékeket akciósan.A mai napon bontottam fel az Oral -B fogselymet.Hát óriási csalódás volt.Nem műanyag tekercsben, amellyel adagolni is lehet,hanem egy kb. 30 cm-s papírlapra ráfektetve,szerintem rendkívűl nehézkesen felhasználhatóan. Máskor a helyi illatszerboltban praktikus, tekercses változatban vásároltam.Ezentúl ujra ott fogok.Átverve érzem magam.
Dr.Kiss László

Notino válasza (2022. május 11.) :
Kedves László!
Köszönjük szépen értékelését, ellenben nagyon sajnáljuk, hogy nem elégedetten gondol vissza az utolsó megrendelésére, mivel a nálunk vásárolt termék nem nyerte el a tetszését. Fontos számunkra a Vásárlóink pozitív visszajelzése, így reméljük, hogy a következő vásárlásakor olyan terméket választ, amely elnyeri a tetszését. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2021. december 4.

NE VASAROLJATOK PARFÜMÖT A NOTINONÁL! Kamu lett az én Gucci Flóra parfümöm is, nem is értem, hogy merik ezt ennyi emberrel, ennyi bolttal megcsinalni! Nem lenne egyszerűbb TÉNYLEG valódi termékekkel dolgozni? Á, akkor hol marad az extra profit, amit az átverésünkkel keresnek? Vajon ki lehet a háttérben, hogy ennyivel megússzák? Mindegy, megy a panasz a fogyasztóvédelemhez...
Kár, hogy az oldalukon nem írható /olvashatóak a vélemények... Na vajon miért nem...
Dühös vagyok és nem kell a kamu sablon szöveg, mert Nem Valódi, köszi...

2021. november 30.

Tegnap érkezett meg a Lancome La vie est belle parfüm. Már írtam az info@notino.hu oldalra, hogy mi a menete a csomag visszaküldésének, mert szerintem nem eredeti. Sokadik alkalommal vettem, nem a Notino-ról, és még van a régebbi üvegemben is, van összehasonlítási alapom, amit küldtek, annak azokhoz semmi köze.

Notino válasza (2021. december 1.) :
Kedves Melinda!
Nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését. Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-18 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2021. november 28.

Tulajdonképpen csak félelemmel tölt el a sok negatív vélemény a NOTINO-ról... Most először rendeltem LANCOME terméket... félek kibontani hisz nem olcsó termék... és ha nem eredeti mit tudok tenni?? Évek óta használom a Lancomot biztos vagyok benne azonnal észre veszem ha másmilyen. Mit tegyek küldjem vissza??
A válaszukat várva:
Üdvözlettel Anna

Notino válasza (2021. december 1.) :
Kedves Anna!
Köszönjük a visszajelzését. Mint az egyik legnagyobb parfümöket és kozmetikumot forgalmazó webáruház, garantáljuk termékeink eredetiségét és minőségét. Mindig a legmagasabb minőségű, eredeti termékeket értékesítettük és értékesítjük. A termékkel kapcsolatban szeretném Önt biztosítani, hogy eredeti termékről van szó. Együttműködünk a legnagyobb kozmetikai gyártókkal, mint a LVMH, a L’Oréal, a Coty, a Puig, az Estée Lauder, a Shiseido és még sok más neves márkával. Cégünk 2004 óta van a piacon és 13 millió ügyfél bizalmát élvezzük, amit nagyra értékelünk és természetesen tevékenységünket felügyeleti hatóságok, valamint partnereink és maguk a márkák felügyelik, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által megkapott áru ne legyen hiteles.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-18 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino

Irány a bolt oldala!

Erős és stabil cég


Néhány szó róluk


Habár Magyarországon 2008-ban indították, cégük története 2004-be nyúlik vissza, amikor is az alapítók megnyitották első internetes boltjukat. Az üzlet gyors fejlődésnek indult, ennek következményeképpen és, mert szerettek volna egy egységes nevet minden országban, így a www.notino.hu neve notino lett.


Cégük, a Notino, s.r.o jelenleg Közép-Európa legszélesebb internetes parfümáruház láncát vezeti, így a www.notino.hu is alá tartozik. Évente 14 országban több százezer vásárlót szolgálnak ki. Ezeken a területeken előkelő helyet foglal el mind forgalom, mind kiszolgált vásárló terén. A Notino, s.r.o. Csehországban és Szlovákiában vezető helyet foglal el a piacon, itt tevékenykednek a leghosszabb ideje. Ezt a kiváltságos helyet úgy érték el, hogy az első helyre a vásárlót helyezték, tehát maximálisan vevőorientált cég, új szolgáltatásokat vezettek be és természetesen árpolitikájuknak is köszönhető ez a pozíció.


Az Notino s.r.o. tudatosítja, hogy a siker Önöktől, a vásárlóktól függ, az Önök bizalmától és elégedettségétől. Cégük alkalmazottai betartják azt az etikai kódexet, mely nagy hangsúlyt helyez a professzionalizmusra, és a vásárlóhoz való hozzáállásra. Ezek az alapelvek bizonyítják, hogy legfőbb céljuk vásárlóik elégedettsége, nem pedig a gyors nyereség.


Az Notino, s.r.o. aktívan együttműködik a közép-európai internetes bolthálózat kiépítésén. Új standardok bevezetését tűzték ki célul, itt is a vásárló elégedettsége a cél. Az egyes országokban hatékonyan együttműködnek azokkal a szervezetekkel, melyek a vásárló érdekeinek betartását ellenőrzik.


Az Notino, s.r.o jelenleg együttműködik Közép-Európa számos jelentős társaságával, mind az áruszállítás terén mind kommersz és nem kommersz projekteken.


 


Üzletek

 • 1037 Budapest, Bokor utca 17 – 21.I.em. 26/2
 • 1032 Budapest III. kerület, Szőlő 64/A
 • 1033 Budapest III. kerület, Pethe Ferenc 1
 • 1041 Budapest IV. kerület, Templom 9
 • 1045 Budapest IV. kerület, Rózsa 21
 • 1054 Budapest V. kerület, Báthori 3
 • 1064 Budapest VI. kerület, Rózsa 101
 • 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi 82
 • 1115 Budapest XI. kerület, Somogyi 25
 • 1123 Budapest XII. kerület, Nagyenyed 15/A
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 1163 Budapest XVI. kerület, Sashalmi 22
 • 1181 Budapest XVIII. kerület, Üllői 507
 • 1201 Budapest XX. kerület, Nagy Győri 2
 • 4025 Budapest XX. kerület, Vásáry István 7
 • 2400 Dunaújváros , Dózsa György 4/c
 • 6500 Baja, Tóth Kálmán 23
 • 5600 Békéscsaba, Mednyánszky 4
 • 9024 Békéscsaba, Ikva 10
 • 3530 Békéscsaba, Meggyesalja 93
 • 4400 Nyíregyháza , Szarvas 48
 • 7623 Nyíregyháza , Kálvin 1
 • 6722 Nyíregyháza , Mikszáth Kálmán 26
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 2660 Balassagyarmat, Teleki László 1
 • 5600 Békéscsaba, Lencsési 22
 • 4220 Hajdúböszörmény, Munkácsy Mihály 5
 • 9700 Szombathely, Wesselényi 2
 • 9027 Győr, Nagysándor József 31
 • 3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos 21/2
 • 1134 Budapest XIII. kerület, Váci 50
 • 1118 Budapest XI. kerület, Rétköz 20
 • 1105 Budapest X. kerület, Kőrösi Csoma Sándor 35
 • 1101 Budapest X. kerület, Kőbányai 50
 • 1092 Budapest IX. kerület, Bakáts 8
 • 1039 Budapest III. kerület, Juhász Gyula 4
 • 2092 Budakeszi, Tiefenweg 14
 • 4060 Balmazújváros, Debreceni 35
 • 8900 Zalaegerszeg , Kossuth 21
 • 8200 Veszprém, Kossuth 10
 • 2600 Vác, Zrínyi 5
 • 2800 Tatabánya , Sárbereki 1153
 • 5000 Szolnok, Baross Gábor 24
 • 6600 Szentes, Kossuth 16
 • 7100 Szekszárd, Széchenyi 18
 • 6723 Szeged, Budapesti 2/A
 • 9400 Sopron, Vitnyédi 21
 • 3100 Salgótarján , Tanács 7
 • 7621 Pécs, Rákóczi 1
 • 8500 Pápa, Világos 14
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 3600 Ózd, Jászi Oszkár 3
 • 2840 Oroszlány, Fürst Sándor 25
 • 3525 Miskolc, Széchenyi István 52
 • 3530 Miskolc, Meggyesalja 93
 • 2900 Komárom , Kalmár 1
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka 2
 • 8360 Keszthely, Bercsényi Miklós 65
 • 6000 Kecskemét, Kápolna 9
 • 3700 Kazincbarcika , Egressy B. 43
 • 7400 Kaposvár, Dózsa György 4
 • 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János 112
 • 3000 Hatvan , Horváth Mihály 5
 • 9022 Győr, Pálffy 9
 • 2100 Gödöllő , Szabadság 14
 • 2132 Göd Felsőgöd, Pesti 234
 • 2030 Érd, Budai 20
 • 3300 Eger, Hatvani 9
 • 2120 Dunakeszi, Cassalgrande 6
 • 4026 Debrecen, Zúgó 3
 • 1156 Budapest XV. kerület, Nyírpalota 24
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 5630 Békés, Széchenyi 8
 • 1117 Budapest XI. kerület, Bercsényi 21
  Telefon: +3642-220141
  Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00 - 21:00 szombat-vasárnap 10:00 - 19:00
  Megközelíthetőség: Üzletünk és csomagátvevőhelyünk A nálunk megrendelt parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket személyesen is átveheti újonnan nyílt budapesti üzletünkben. Fizethet készpénzzel, előre utalással vagy akár bankkártyával is közvetlenül az üzletben. Boltu
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel