Notino

Notino

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. január 12.

Születésnapomra kaptam egy Carolina Herrera 212 Vip Rose parfümöt.
Mivel nagyon pacsuli illata volt kifujaskor, kivancsisagbol elmentem D-ba es kiprobaltam ott is ugyanezt parfümöt. Így mostmar biztos vagyok benne, hogy nem eredeti parfümöt kaptam a Notinotol. (Egyszer vettem az Ázsia Centerben más illat mintát, abból ugyanez a pacsuli szag kierezheto volt).

Notino válasza (2021. január 15.) :
Kedves Tímea!
Köszönjük a visszajelzését. Nagyon sajnálom, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését. Vásárlóinknak garantáljuk az eredetiséget, hiszen a termékeinket közvetlenül a hivatalos gyártótól szerezzük be, mint bármilyen más klasszikus drogéria. Természetesen mindenért garanciát vállalunk, így amennyiben érdekelné Önt ez a lehetőség, kollégáim szívesen várnák a megkeresését hétköznap 8-17:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2021. január 10.

December végén vásároltam egy Ives Saint Laurent floral shock, 50 ml parfümöt. Azonban a parfümként feltüntetett termék illata maximum 1 óráig érezhető, ha 8-10 fújásnyit használok belőle. Ugyanebből a termékből más drogériánál 3 fújás is elég és órákon át érzem. Úgy gondolom, hogy 21 ezer forinttért magasabb minőség várható el. Nagyon csalódott vagyok, ez volt az első vásárlásom a Notinonál, valószínűleg az utolsó is.

2020. december 30.

Többször rendeltem termékeket tőlük. Én elégedett vagyok gyors kiszállítás és a parfümök is rendben voltak eddig.

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves Judit!
Köszönjük szépen, hogy a visszatérő Vásárlóink közé tartozik. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. december 30.

Sajnos én is megfizettem a tanulópénzt, ahogy itt sokan mások. Évek óta - minden évszakban:) - használom ugyanazt az egy fajta illatot. Elfogyott, innen rendeltem, ahogy már évek óta. Már kibontás után a "parfüm" színén láttam, hogy itt valami nem az igazi. Kifújáskor egy erős alkoholszag kíséretében a vízszerű folyadék lefolyt a fülem mögül, végig a nyakamon. Az eredetiből egy-egy fújást használtam a fülem mögött, ebből négyet-négyet fújtam. Próbát tettem, hajon, ruhán is, hátha. Ugyanaz a felhígított, erős alkoholszag fogadott, az illat talán egy-két órát érződött rajtam. Sajnos a 90 napból kifutottam már amikor használni kezdtem. Mivel vannak, akik elégedettek a termékkel, azok táborát erősítem, akik szerint egyszer-egyszer belekevernek valami gagyit is, most én kerültem sorra, először és utoljára.

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves Krisztina!
Köszönjük a visszajelzését. Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot és nagyon szívesen segítünk megoldást találni a problémájára. Fontos számunkra, hogy elégedett Vásárlónk legyen. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. december 28.

A Notino szeretném megvédeni mert ha ott vettem volna parfüm és vissza vittem akkor vissza fizetik az ára ,viszont a Müller nem .Most kaptam egy ck euforia ami a párom müllerbe vásárolt nem olcsó pénzért -azt jelent 27500-akciós ,semmi illata,kb 20 perc ,Notino nál kb 10000 ft lett volna ,de ugy gondolt a párom hogy talán ez jobb tartós mind ami notinotól kaptunk ,na és itt a meglepetés hogy nem adnak vissza az ára mivel ki volt bontva a csomag .Notino azt nem csinált volna

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves DK!
Köszönjük az értékelését. Örömmel várjuk Önt vissza az üzleteinkbe, ahol szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő terméket, akár saját részre, vagy ha ajándékkal szeretne valakit meglepni.
Üdvözlettel,
Notino
2020. december 15.

A születésnapomra (augusztus) rendeltem 30 ezer ft-ért egy 100 ml-es Armani Si Fiori parfümöt. Mivel az időm nagy részét itthon töltöm (home office a covid miatt) ezért nem olyan sokszor volt alkalmam használni. Azt viszont észrevettem, hogy ha magamra fújtam kb. 1 óra után semmi illata nem volt.... holott ezelőtt a "sima" Armani Si-t használtam, ami pedig nagyjából még másnap is érződött rajtam...(ezutóbbit nem a Notinorol rendeltem) Borzasztóan csalódott vagyok, mert nem kevés pénzt dobtam így ki az ablakon.

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves Zsuzsa!
Köszönjük a visszajelzését. Biztosíthatom, hogy mi csakis eredeti termékeket forgalmazunk, amennyiben minőségre vonatkozó kifogása van, kérem, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és nagyon szívesen segítenek Önnek az ügyben. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. december 9.

Két parfümöt rendeltem eddig tőlük, police to be woman és Paris Hilton Heiress-t. Az utóbbit évekig használtam, a giccses üvege ellenére mindenki megdicsért amikor ezt az illatot fújtam magamra, napokig érezni lehetett. Amit Notinon kaptam kb 10 perc alatt el illant, csodálkoztam is, hogy a 100ml-s üveget kb fél év alatt ki fújtam, úgy, hogy még spóroltam is vele. A police-t a sok jó komment miatt vásároltam, könnyű nyári illatnak...sajnos abból nem használtam boltit, így nincs össze hasonlítási alapom, de amit kaptam egyszerűen förtelmes. Konkrétan wc illatosító szaga volt. Kb fél év után még a lila festék is le kopott az üvegről. Még jó, hogy olcsó volt, mert a kukába végezte. Az lehet, hogy az oldal kommentben azt állítja, hogy eredetiek, de kutya legyek ha nincs valami gond ezekkel a parfümökkel...

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves V.E.!
Köszönjük az értékelését. Biztosíthatom, hogy mi csakis eredeti termékeket forgalmazunk, nagyon sajnálom, hogy nem volt elégedett a megvásárolt termékekkel. Kérem, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és ők nagyon szívesen segítenek Önnek találni megfelelő megoldást. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. december 1.

Par honapja rendeltem ca. 30 ezerert egy D&G light bluet. Az uzletben vasarolt parfum a ruhaimon napokig erezheto volt, ennek semmi illata nem marad, csuklomra fujva 10 perc utan alig lehet valamit erezni. Elso es utolso vasarlasom volt. Ablakon kidobott tanulopenz.

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves Kitti!
Köszönjük a visszajelzését. Termékeinket hivatalos beszállítóktól, illetve egyenesen a gyártótól szerezzük be, ezért ugyan azokat a terméket forgalmazzuk, amelyeket a klasszikus boltok is. Amennyiben minőségre vonatkozó kifogása van, kérem, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és nagyon szívesen segítenek Önnek az ügyben. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. november 27.

Most rendeltem egy Giorgio Armani Acqua Di parfümöt de szerintem se eredeti , ezt használom illata kb 20 perc !
Zara lisboa 4000 Ft os parfüm két napig lehet érezni plane ruhán.
Rendelés szám :65010136
Név: Molnar Péter ;(.

Notino válasza (2021. január 8.) :
Kedves Péter!
Köszönjük a visszajelzését. Biztosíthatom, hogy mi csakis eredeti termékeket forgalmazunk, amennyiben minőségre vonatkozó kifogása van, kérem, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és nagyon szívesen segítenek Önnek az ügyben. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. november 24.

Megjött az Armani Stronger With You parfümöm. A csomagolás tökéletes. A fólia feszes, a doboz színe tökéletes, a feliratok színe ott eltérő ahol kell, dombornyomás a helyén, a kupak tart, és kereken 18 gramm , ahogy annak lennie kell. De az illat nem édes, egyáltalán. Ez a parfüm annyira édes, hogy majdnem női kategória. Tesztcsíkon, normál hőmérsékleten ez nem fordulhatna elő. Visszaküldeni jelenleg egyszerűen nincs időm. Pont az időhiány miatt rendeltem. Maximum annyit tudok tenni, hogy kiírom ide. Így jártam! Köszönöm.

Notino válasza (2020. november 27.) :
Kedves R!
Természetesen kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, termékeinket közvetlenül a hivatalos beszállítóktól vásároljuk meg. Amennyiben nem felel meg Önnek a termék, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. november 9.

Szeretek itt vásárolni, még nem csalódtam sohasem, mindig azt kapom, amit várok és mindezt nagyon gyorsan!

Notino válasza (2020. november 11.) :
Kedves Borka!
Nagyon örülünk, hogy elégedett szolgáltatásainkkal. Cégünk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen és fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései, így amennyiben észrevétele lenne azt örömmel vennénk, ha megosztaná velünk telefonon, hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-22014, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. november 9.

Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal, kedvező az ár és kiváló kinőségű a termék!

Notino válasza (2020. november 11.) :
Kedves Andrea!
Nagyon örülünk, hogy elégedett az árainkkal és a termékeinkkel. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. október 7.

Hetfon rendeltem ,ma hozta a futar (szerda) . Pozitiv ,hogy ilyen gyorsak. Es a parfum ,amit kaptam eredeti ! (Gucci Rush II) Barmi jellegu problemam volt ,mindig a segitsegemre voltak.
En nem tudok rosszat irni roluk,pedig felve rendeltem .

Notino válasza (2020. október 21.) :
Kedves Andrea!
Köszönjük, hogy a Notino-t választotta. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. október 4.

Libre parfümöt vásároltam, hat tartossága nulla volt. Fel is hívtam őket, mondtam, hogy van D ból vásárolt Libre parfümöm, így be tudom vinni és a 2 illatot a 2 csuklómra fújjuk és össze tudjuk hasonlítani. Erre azt mondták természetesen visszafizetik az árát erre a tesztelésre semmi szükség. Na ez nekem mindent elárul, mert ha biztosak abban, hogy a termék eredeti akkor vállalták volna a tesztelést és kikérték volna maguknak a tiszteletet a termékük iránt. Ez tényleg egyértelmű, ezek után mindenki döntse el, hogy megéri e itt vásárolni. Nem mondom, hogy minden termékük ilyen, de köszönöm én már nem kísérletezem velük.

Notino válasza (2020. október 12.) :
Kedves Helen!
Termékeink eredetisége mellett kitartunk, de fontos számunkra, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk lezárni a visszaküldött termékeket a Vásárlóink megelégedettségére, így ezért nem volt fontos behoznia mind a két terméket.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 8-16:30 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. szeptember 22.

Ugy velem a Nitino NEM HAMIS, HANEM ROMLOTT cikkeket arusit es ez az oka annak, hogy az eredetiseget igazolo iratok lobogtatasa ellenere a parfumok illata sokak szamara felismerhetetlen es nem is tartosak, a kremek szaga fura es nem hatekonyak, stb. Hajfestekeknel merult fel bennem a gyanu, mert egy mar tobb mint egy eve megszunt arnyalatot kerestem. Megrendeltem, de vegul ugy dontottem nem merem felkenni, nehogy kart tegyen vagy allergias reakciot valtson ki valamelyik bomlastermek. Nem tudom milyen szabalyozasi/jogi kiskaput hasznalnak, de velemenyem szerint ez a fogyasztok atverese es veszelyeztetese.
Undorito amit muvelnek...

Notino válasza (2020. szeptember 28.) :
Kedves Eleonora!
A lejárt szavatosságú termékek forgalmazását szigorúan szabályozzák és tilos. Cégünk raktára folyamatosan frissül, hiszen 24 országba árulunk egyszerre egyetlen egy raktárból. A szavatosság idp a termékeken is feltüntetésre kerül és visszakövethetőek.
Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérem, vegye ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.
Üdvötlettel,
NOTINO
2020. augusztus 28.

Többször rendeltem már tőlük. Szerintem egyszerűen keverik a valódit a hamisítvánnyal. Ezért van az, hogy néha eredetit kapnak az emberek, néha pedig “tőről metszett” ál-illatot. A csalók sohasem fogják tudni leutánozni az esszencia lényegét, ezért a próbálkozásaik eredménye mindig silány marad. És az emberek nem ostobák. Mindenki érzi/tudja az igazságot; különbséget tudunk tenni jó és rossz között. A notino orosz rulettet játszik, ezért van az, hogy néha bejön neki, néha nem. Én nem reklamáltam, még a telefont sem emeltem fel. Egyszerűen örökre eltűntem a megrendelők köréből. Bye bye!

Notino válasza (2020. szeptember 14.) :
Kedves Liliom777!
Minden termékünk az ellenőrzött beszállítóktól kapjuk és az eredeti minőséget garantáljuk. Természetesen jogában áll visszaküldeni a terméket, amennyiben ezt jelezni nekünk telefonon vagy emailben nagyon szívesen segítünk Önnek.
Üdvözlettel,
Notino
2020. augusztus 13.

Hoszzas vacilalas utan megis rendeltem toluk,kecsegteto volt az ar,Megbantam!ezek a parfumok nem eredetiek ez biztos korulbelul 5 percig erezheto az illata,volt meg a boltban vasarolt EREDETI bol egyik karomra ezt fujtam a masikra pedig a notinos "valamit" hasonlo de nem az,tudom mirol beszelek mert evek ota ezt az illatot hasznalom,elhidegulesemet jeleztem felejuk azonnal kuldtek a szuksege nyomtatvanyt mindenesetre ez pozitiv,nyilvan mar olajozott a rendszer ebbbeen a szegmensben is.....nem tudom itt milehet az uzletpolitika ha a vasarlo beletorodik vagy esetleg nemismeri az illatot orulnek ha szol kartalanitjak....en senkinek nem ajanlom hiszen relative olcsobban kapsz egy draga utanzatot,mert ezek utanzatok!max fogkefet fogkremet toluk komoly parfumot aki jot akar maganak ne...
Nyilvan erkezik majd a valasz(ezt is szerintem copy+paste modszerrel mar rutinosan irjak)ami minden esetben kozel ugyanaz,Kedves Notino tenyleg ugy erzitek hogy ti eredeti termeket forgalmaztok es a tonnaszam erkezo negativ comment hamisitvanyrol,vagy vizezett gyenge minosegu kinai piacra szant eredetirol,mind alaptalan??

Notino válasza (2020. augusztus 20.) :
Tisztelt G G!
Továbbra is kitartunk a termékeink eredetisége mellett. Amennyiben nem tudnánk a minőséget garantálni, nem tudnánk fejlődni és hosszú évek óta Európa egyik legnagyobb e-shopjaként működni. A rengeteg pozitív komment is ezt támasztja alá, hogy a termékeink eredetileg és megfelelnek a minőségi elvárásoknak.
Természetesen amennyiben bármilyen probléme merül fel a termékekkel vagy a kiszállítással kapcsolatban, kollégáim szívesen állnak a rendelkezésére és a lehető leghamarabb, maximálisan 30 napon belül lezárjuk a reklamációját.
További kérdése esetén, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. augusztus 13.

Három hete érkezett egy parfüm, amivel valami probléma volt (vélhetően megromlott). Jeleztem az ügyfélszolgálatnak, ők gyorsan segítettek a visszaküldéssel kapcsolatban. Két hete visszavittem, az üzletben összehasonlították a náluk lévő testerrel, megerősítették, hogy valóban problémás a termék. Tegnap megérkezett a visszaigazolás arról, hogy elfogadták a kifogást, ma megkaptam az utalást. Az ügyintézés gyors, kifogástalan.

Notino válasza (2020. augusztus 20.) :
Kedves Kinga!
Köszönjük, hogy megosztotta a visszaküldés során szerzett tapasztalatait. Bízom benne, hogy további együttműködésben lesz részünk.
Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. augusztus 3.

Kamu, semmi köze az eredetihez!!!!!! Illatra sem es a bőrön pár perc alatt eltűnik😡😡😡

Notino válasza (2020. augusztus 4.) :
Kedves Mária!
Termékeink eredetisége mellet kitartunk. 2008 óta vagyunk a piacon és azt, hogy jelenleg is Európa egyik legnagyobb webshopja vagyunk csak bizonyítékul szolgál. Amennyiben nem nyerte el a tetszését a parfüm 90 napon belül visszaküldheti nekünk a terméket, bármilyen indoklás nélkül. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 29.

Kedves Notino, kérdésem lenne. Nézegetem a Hugo Boss Scent For Her parfümöt. nagyon tetszik az illata de árban sokkal olcsóbb mint a Douglas parfüméria, szinte 8000 ft különbség. elvetődött bennem: miért? ilyenkor természetesen kissé gyanakvó az ember. Segítségéét köszönöm Lisa

Notino válasza (2020. augusztus 4.) :
Kedves Lisa!
Cégünk 24 országban van jelen és egyetlen egy raktárból szolgáljuk ki a Vásárlóinkat. Egy alkalommal nagy mennyiséget tudunk felvásárolni, így nagyobb kedvezményt kapunk a beszállítótól is. Folyamatosan figyeljük az árakat és lehető legkedvezőbb árakat tudjuk garantálni a Vásárlónknak.
Minden termékünkre 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
Amennyiben további kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 28.

Több alkalommal vásároltam minden rendben volt.A termek szuper,csomagolás tokeletes,szallitás szintén oké

Notino válasza (2020. augusztus 4.) :
Kedves Erika!
Köszönjük szépen, hogy megosztotta a vásárlása során szerzett tapasztalatait. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 24.

Többször rendeltem parfümöt, eddig semmi problémát nem tapasztaltam, de a ma érkezett Armani In love with you határozottan nincs rendben. Egyik csuklómra fújtam, de a megszokott illatnak (két és fél éve ugyanezt használom, van tapasztalatom, hogy milyennek kell lennie) van egy meglehetősen furcsa, tompa, mégis szúrós mellékillata, próbaképpen a másik csuklómra fújtam a meglévő üvegből (azt egy parfümériában offline vásároltam). A két illat és a folyadék árnyalata sem egyezik,
Ráadádul kifújás előtt megszagoltam a szórófejet, s érezhető volt az illat, ami meglepett, egy elvileg bontatlanul szállított terméknél nem kellene érződnie.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, gyorsan, készségesen válaszoltak. Remélem, a termék árát is ilyen gyorsan vissza fogom kapni. (Szerintem a termék eredeti, viszont romlott. :-/ )

Notino válasza (2020. július 27.) :
Kedves Kinga!
Örülünk, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Természetesen a lehető leghamarabb megvizsgáljuk a parfümöt és felvesszük Önnel kapcsolatot.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 24.

Kifojt sérült terméket kaptam és sem másik terméket sem a parfüm árát nem kaptam vissza! Megbízhatatlan bolt! Én sem vásárolok náluk többet, de másnak sem ajánlom!

Notino válasza (2020. július 27.) :
Kedves Gabriella!
Sérülés esetén is jogában áll reklamálni, ehhez kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
A lehető leghamarabb utána nézünk és kárpótoljuk Önt.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 17.

3x vásároltam eddig Notinonál, parfümöt, szempillát, 2x barnítót (st. Morist nem szeretem, évek óta st.Tropezt használok) elégedett voltam. Üzletben is mindig udvariasak.

Notino válasza (2020. július 19.) :
Kedves STünde!
Köszönjük az értékelését. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. július 14.

Nagyon elégedett vagyok! Pontos tájékoztatás, gyors kiszállítási idő. Remek alkalmazottak dolgoznak önöknél. Köszönet nekik!

Notino válasza (2020. július 19.) :
Kedves Katalin!
Köszönjük az értékelését. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt vissza weboldalunkra. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. június 26.

CK Etenithy parfümöt rendeltem, illata max. 30 percig tart. Ez nem eredeti. De ahogy látom, nagyon sokan előttem már leírták. Sajnálom, hogy nem rendelés előtt olvastam el a kommenteket, véleményeket. Biztosan nem eredeti, akár hogy hirdeti magát és akárhány hozzászóláshoz írja hogy márpedig eredeti, ettől még az a sok vásárló megírta a tapasztalatait. Én is fenntartom, hogy ez nem eredeti.

Notino válasza (2020. június 30.) :
Kedves Angéla!
Termékeink eredetisége mellet továbbra is kitartunk. 2008 óta vagyunk a piacon és azt, hogy jelenleg is Európa egyik legnagyobb webshopja vagyunk csak bizonyítékul szolgál. Amennyiben nem nyerte el a tetszését a parfüm 90 napon belül visszaküldheti nekünk a terméket, bármilyen indoklás nélkül. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. június 26.

Tegnap korán reggel megérkezett az Adidas Fruity Rhythm (spray dezodor).Bubis csomagolásban,gondossan becsomagolva. Árához,illatához képest megvagyunk elégedve vele.Ma érkezik a Police To Be Tattooart eau de parfum.Kiváncsian várjuk milyen lesz.Köszönjük a gyors szállítást.

Notino válasza (2020. július 6.) :
Kedves Alexandra!
Örülünk, hogy elégedett szolgáltatásinakkal. Nagyon várjuk a következő visszajelzését is. Amennyiben további kérdése lenne, várjuk megkeresését.
Üdvözlettel,
Notino
2020. június 23.

Mai nap vettem àt a várva várt parfümöt,ami nagy kedvenc...(Lancome La Nuit Tresor Edp 100ml)
Annyira megörültem,hogy végre megjön,hogy a futárnak is több borravalòt adtam,mint ahogy szoktam.
Kibontottam a parfümöt, és hát nagyon gyenge utánzatot kaptam, pedig a Notino.hu azt írja,hogy 100%eredeti terméket forgalmaz! Ez egy nagy kamu!Nem csak hogy kb negyed òra múlva nem is érződik az illat,de nem is hasonlít az eredetire! A kínai piacos parfümök közt vannak tartôsabb illatú utànzatok,mint ez a vízezett valami...Most először rendeltem a Notino-ròl,de nagy csalòdás volt...így hát a kiszemelt termékeket inkább megvásárolom ezekután személyesen máshol! A másik szintén nagy átverés,hogy amiket küldtek ajandék mintákat, kíváncsiságbòl megszagoltam, és hàt természetesen annak sem volt köze az eredeti illathoz...
A kedves Notino rendes áron forgalmaz kamu cuccokat ezekszerint!
A visszaküldés,hogy mielőbb visszakapjam a kidobott pénzem 2100ft volt, szòval ha vissza is utalják az árát, ami kötelességük a fogyasztò védelem szerint, én akkor is elbuktam több mint 3ezer ft-ot, a kedves Notino.hu àtverés miatt!
Köszönöm nektek Notino!
Én a tanulò pénzt megfizettem, de viszont csak súgom: A rossz hírnév sokkal gyorsabban terjed,mint a jò!

Notino válasza (2020. június 23.) :
Kedves Szőke Virág!
Amint visszaérkezik a termék azonnal megvizsgáljuk és felvesszük Önnel a kapcsolatot, viszont nem eredeti termék nincs a raktárunkon. 24 országban árulunk egyszerre, így ez egy is bizonyítja az eredetiségünket és a Vásárló központúságunkat. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. június 19.

Tisztelt Notino!
Köszönettel megkaptam 2020. június 16-án kelt válaszukat (Kerastate hajápoló).
Ezzel kapcsolatban az alábbi megjegyzéseim vannak:
- Mivel én a gyártó céget nem ismerem, elvártam volna, hogy Önök értesítsék a gyártó céget az észrevételemről. Feltételezem, hogy őket is érdeklik a vevők/fogyasztók észrevételei, mivel a feltételezetten működtetett minőségirányítási rendszerüknek a vevőközpontúság fontos része.
- Nem hiszem, hogy Önök által "felesleges" csomagolóanyag lenne az, ami a biztonságot, a minőséget és a higiéniát biztosítja. Nem gondolom, hogy ezek elé kellene helyezni a környezetvédelmet, nem beszélve arról, hogy ma már azért vannak biológiailag lebomló anyagok. Igaz, nem olcsók, de gondolom, hogy a 18050 Ft-ba az a pár Ft. még belefér.
Köszönöm, ha elgondolkoznak ezeken.
Üdvözlettel:
dr. Alpári Ágnes

Notino válasza (2020. június 23.) :
Kedves dr. Alpári Ágnes!
Természetesen folyamatos figyeljük és feljegyezzük a weboldalunkon írt hozzászólásokat és tanácsokat, hiszen ezek alapján tudunk mi is fejlődni és vásárló központúak lenni. A beszállítok folyamatosan várják a visszajelzéseket amit általunk kaphatnak meg, de bővebb információt, mint amit ők adnak nekünk, nincs lehetőségünk mondani. Nagyon bízom benne, hogy a jövőben már minden az elképzelése szerint alakul. Kérdése esetén, vagy amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
2020. június 16.

Tisztelt Notino! 2020.05.18-án rendeltünk Önöktől egy vélt eredeti parfümöt x éve ezt a márkát és illatot használom, mivel két hete elfogyott az előző megvásárolt vélt eredeti márkában illatban megegyező parfümöm felbontottam az Önök által küldött terméket sajnálattal veszem észre sem illat intenzitásban sem tartósságban nem felel meg a ráírt LANCOME La vie est belle L'eau de parfüm minőségnek. Ahhoz hogy ez a tény bebizonyosodjon természetesen használnom kellett párszor ezt azért írom le hiába hivatkoznak arra nem használt parfümöt vásárolnak vissza ! Kérném Tisztelettel a céget írják le milyen úton módon tudom a visszavásárlási garanciámat érvényesíteni mely szervhez fordulhatok igazam vagy nem igaz állításom bebizonyítására.Köszönettel várom kielégítő probléma megoldásukat.

Notino válasza (2020. június 23.) :
Kedves Hajba Éva!
Minden termékünkre garanciát vállalunk és természetesen van lehetősége visszaküldeni nekünk a terméket. Szeretném Önt tájékoztatni, hogy kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk és az ellenőrzött beleszállítóktól szerezzük be a termékeinket. A visszaküldéssel kapcsolatban, kérem vegye fel ügyfélszolgálatukkal a kapcsolatot hétköznap 9-15 óra között a +3642-220141 telefonszámon, vagy pedig az info@notino.hu email címen.
Üdvözlettel,
Notino
A bolt adatai
A bolt leírása

Erős és stabil cég


Néhány szó róluk


Habár Magyarországon 2008-ban indították, cégük története 2004-be nyúlik vissza, amikor is az alapítók megnyitották első internetes boltjukat. Az üzlet gyors fejlődésnek indult, ennek következményeképpen és, mert szerettek volna egy egységes nevet minden országban, így a www.notino.hu neve notino lett.


Cégük, a Notino, s.r.o jelenleg Közép-Európa legszélesebb internetes parfümáruház láncát vezeti, így a www.notino.hu is alá tartozik. Évente 14 országban több százezer vásárlót szolgálnak ki. Ezeken a területeken előkelő helyet foglal el mind forgalom, mind kiszolgált vásárló terén. A Notino, s.r.o. Csehországban és Szlovákiában vezető helyet foglal el a piacon, itt tevékenykednek a leghosszabb ideje. Ezt a kiváltságos helyet úgy érték el, hogy az első helyre a vásárlót helyezték, tehát maximálisan vevőorientált cég, új szolgáltatásokat vezettek be és természetesen árpolitikájuknak is köszönhető ez a pozíció.


Az Notino s.r.o. tudatosítja, hogy a siker Önöktől, a vásárlóktól függ, az Önök bizalmától és elégedettségétől. Cégük alkalmazottai betartják azt az etikai kódexet, mely nagy hangsúlyt helyez a professzionalizmusra, és a vásárlóhoz való hozzáállásra. Ezek az alapelvek bizonyítják, hogy legfőbb céljuk vásárlóik elégedettsége, nem pedig a gyors nyereség.


Az Notino, s.r.o. aktívan együttműködik a közép-európai internetes bolthálózat kiépítésén. Új standardok bevezetését tűzték ki célul, itt is a vásárló elégedettsége a cél. Az egyes országokban hatékonyan együttműködnek azokkal a szervezetekkel, melyek a vásárló érdekeinek betartását ellenőrzik.


Az Notino, s.r.o jelenleg együttműködik Közép-Európa számos jelentős társaságával, mind az áruszállítás terén mind kommersz és nem kommersz projekteken.


 


Üzletek

 • 1037 Budapest, Bokor utca 17 – 21.I.em. 26/2
 • 1032 Budapest III. kerület, Szőlő 64/A
 • 1033 Budapest III. kerület, Pethe Ferenc 1
 • 1041 Budapest IV. kerület, Templom 9
 • 1045 Budapest IV. kerület, Rózsa 21
 • 1054 Budapest V. kerület, Báthori 3
 • 1064 Budapest VI. kerület, Rózsa 101
 • 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi 82
 • 1115 Budapest XI. kerület, Somogyi 25
 • 1123 Budapest XII. kerület, Nagyenyed 15/A
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 1163 Budapest XVI. kerület, Sashalmi 22
 • 1181 Budapest XVIII. kerület, Üllői 507
 • 1201 Budapest XX. kerület, Nagy Győri 2
 • 4025 Budapest XX. kerület, Vásáry István 7
 • 2400 Dunaújváros , Dózsa György 4/c
 • 6500 Baja, Tóth Kálmán 23
 • 5600 Békéscsaba, Mednyánszky 4
 • 9024 Békéscsaba, Ikva 10
 • 3530 Békéscsaba, Meggyesalja 93
 • 4400 Nyíregyháza , Szarvas 48
 • 7623 Nyíregyháza , Kálvin 1
 • 6722 Nyíregyháza , Mikszáth Kálmán 26
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 2660 Balassagyarmat, Teleki László 1
 • 5600 Békéscsaba, Lencsési 22
 • 4220 Hajdúböszörmény, Munkácsy Mihály 5
 • 9700 Szombathely, Wesselényi 2
 • 9027 Győr, Nagysándor József 31
 • 3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos 21/2
 • 1134 Budapest XIII. kerület, Váci 50
 • 1118 Budapest XI. kerület, Rétköz 20
 • 1105 Budapest X. kerület, Kőrösi Csoma Sándor 35
 • 1101 Budapest X. kerület, Kőbányai 50
 • 1092 Budapest IX. kerület, Bakáts 8
 • 1039 Budapest III. kerület, Juhász Gyula 4
 • 2092 Budakeszi, Tiefenweg 14
 • 4060 Balmazújváros, Debreceni 35
 • 8900 Zalaegerszeg , Kossuth 21
 • 8200 Veszprém, Kossuth 10
 • 2600 Vác, Zrínyi 5
 • 2800 Tatabánya , Sárbereki 1153
 • 5000 Szolnok, Baross Gábor 24
 • 6600 Szentes, Kossuth 16
 • 7100 Szekszárd, Széchenyi 18
 • 6723 Szeged, Budapesti 2/A
 • 9400 Sopron, Vitnyédi 21
 • 3100 Salgótarján , Tanács 7
 • 7621 Pécs, Rákóczi 1
 • 8500 Pápa, Világos 14
 • 7030 Paks , Kereszt 1
 • 3600 Ózd, Jászi Oszkár 3
 • 2840 Oroszlány, Fürst Sándor 25
 • 3525 Miskolc, Széchenyi István 52
 • 3530 Miskolc, Meggyesalja 93
 • 2900 Komárom , Kalmár 1
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka 2
 • 8360 Keszthely, Bercsényi Miklós 65
 • 6000 Kecskemét, Kápolna 9
 • 3700 Kazincbarcika , Egressy B. 43
 • 7400 Kaposvár, Dózsa György 4
 • 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János 112
 • 3000 Hatvan , Horváth Mihály 5
 • 9022 Győr, Pálffy 9
 • 2100 Gödöllő , Szabadság 14
 • 2132 Göd Felsőgöd, Pesti 234
 • 2030 Érd, Budai 20
 • 3300 Eger, Hatvani 9
 • 2120 Dunakeszi, Cassalgrande 6
 • 4026 Debrecen, Zúgó 3
 • 1156 Budapest XV. kerület, Nyírpalota 24
 • 1139 Budapest XIII. kerület, Teve 60
 • 5630 Békés, Széchenyi 8
 • 1117 Budapest XI. kerület, Bercsényi 21
  Telefon: +3642-220141
  Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00 - 21:00 szombat-vasárnap 10:00 - 19:00
  Megközelíthetőség: Üzletünk és csomagátvevőhelyünk A nálunk megrendelt parfümöket, kozmetikumokat és egyéb termékeket személyesen is átveheti újonnan nyílt budapesti üzletünkben. Fizethet készpénzzel, előre utalással vagy akár bankkártyával is közvetlenül az üzletben. Boltu
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel