Bioszállító Webáruház

Bioszállító Webáruház Értékelései Értékelések átlaga: 2.7 (17 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2019. január 30.

Elértem a GLS futárt, aki visszaviszi a központjukba a 2507509 sz.-on rendelt csomagot.
Kérem értesítésüket , hogy mikor mehetek érte az üzletükbe.
Üdv. Dr. Scheidl Zsuzsanna

2019. január 30.

T. Bioszállító Webáruház!
2507509 sz. rendelésemben személyes átvételt tüntettem fel. Többször már a Dohány u.-i üzletükben vette át rendeléseimet.
Megdöbbenten látom, hogy ma GLS útján szállítják ki a II. Cirbolya u. 45.-be (ahol nem tartózkodok!) - visszamondani a GLS-t már nem tudom! Scheidl Zsuzsanna

2019. január 17.

Botrányos a cég aem emailban sem telefonon nem hajlandok a kapcsolatra , lassan kethete rendeltem kisfiamnak inhalátort harom emailra nem is valaszolnak elorre kifizettem az árut , mivel sürgős lett volna az áru kértemmőket egy het utan h utaljak vissza a pénzem egyhete hitegetnek hogy visszautaltak de arrol sem kaptam semmifele visszaigazoló emailt , egy nagyon mocsok cég soha többe nem rendelek tőlük , most semmpénz sem készülék! Szerintem feljelentem a céget csalásért és átverésért! Egy 3 gyerekes anyátol vettek ek közel 20 ezer forintot aki egyedul neveli a gyerekeket gYesből, apolásidijbol es családipótlékból! Gratulálok a cégnek!

2018. december 29.

A megígért "2-3 nap után szállítunk" közel két hétre sikeredett. Természetesen Karácsonyra nem érkeztek meg a várva-várt termékek.
Számlát nem kaptam sem online, se a csomagban!

2018. október 23.

Nagyon későn szállítanak. Már több, mit két hete (okt.11-én és ma okt.23. van) leadtam a rendelésem, ki is fizettem, de a vállalt 2-3 napos szállítást még most sem teljesítettek. De a termékük kifogástalan!

2017. április 4.

Többször rendeltem náluk, mert a jó a termékkínálat, de minden alkalommal csúszott a szállítás, talán mert problémás készletnyilvántartás. Több nappal a rendelés után közlik, hogy mégsem tudnak szállítani az ígért határidőn belül, mert nincsenek készleten megrendelt cikkek, várni kell. Csak akkor érdemes rendelni tőlük, ha mindegy, mikor érkeznek meg a termékek.

2016. január 15.

Az általam vásárolt dragon Power Plusz teljesen hatástalan(teljesen!!!) !Kétség :) merül fel az eredetiségével kapcsolatban.
Amikor jeleztem a bolt felé ezt még csak válaszra sem méltattak!!
Figyelmeztetek mindenkit vásárlás előtt gondolja át!!!

2015. október 21.

nagyon gyors és egyszerűen elérhető

2014. december 1.

Sokszor vásárolok náluk, eddig semmi gond nem volt. Az árak is reálisak, de azért érdemes összebetni másokéval is.

2014. november 27.

korakt

2013. december 11.

A megrendelt terméket másnap írásban lemondtam. Ennek ellenére 3 nap múlva értesítést kaptam a termék kiszállításáról. Minek van email címük, ha nem nézik???

2013. november 13.

Korrekt, megbízható, jó árfekvésű.

2013. október 28.

Vicc az egész!

2013. október 28.

Lassú. Eddig ez az egyetlen webshop amivel találkoztam ahol ennyire elhúzzák a szállítást, és nem is értesítenek.
Botrányos. Először és utoljára rendeltem tőlük. Ezer másik webáruház található, először nyúltam mellé hogy Őket választottam, soha többé nem rendelek innen. Eddig mindig 2-3 napon belül megérkezett a rendelésem MÁSHONNAN, sőt volt olyan hogy másnap, mert ugye a vevői elégedettség lenne a lényeg, hogy legközelebb is onnan vásároljak. Nem vagyok elégedett és nem ajánlom másnak se!

2013. augusztus 26.

Mindig gyors, és pontos! Ha valamit nem sikerül beszerezni elsőre, akkor felkutatjak, honnan lehetne. Ilyenkor persze várni kell, de az 5. nap után jön az email. Imádom! :)

2013. augusztus 26.

Szuperjoook!!!

2013. július 26.

Botrányos a csomagküldésük! Hat napon belül még a szállítónak sem adták át a csomagomat 2-5 napra hirdetik!!! Még elnézést sem kértek!

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

 • 1121 Budapest, Király u. 38.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés