Babakocsi Futár

Babakocsi Futár Értékelései Értékelések átlaga: 2.6 (17 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2017. november 2.

Már évek óta innen rendelek és mindig elégedett voltam. Ők a legolcsóbbak, így mindig ajánlom a kismama ismerőseimnek.

2017. október 26.

Pihenőszéket rendeltem ajándékba, két nap múlva megérkezett, mindenről időben kaptam tájékoztatást, és a rendelésem után telefonon tudtam variálni, mert végül másik szín mellett döntöttem, ráadásként a futár is kedves volt. Elégedett vagyok, ajánlom másoknak is! Köszönöm Babakocsi futár :)

2017. augusztus 10.

A megrendelt tricikli hiányos, nem szerelhető össze, emiatt használhatatlan. 3 éves unokámnak rendeltem, aki 6 napra érkezett Londonból, örömet szerettem volna szerezni, de csak bosszuság, idegesség, bánat lett belőle. 3éves gyerek nem érti a történteket. Én sem. Soha többet nem rendelek tőlük

2016. december 4.

Két terméket rendeltem, amiket valóban nagyon gyorsan, 2 napon belül szállítottak, csak sajnos nem azokat a termékeket, amelyeket kértem. A megrendelésben kéket kértem-zöldet kaptam, cápásat kértem-zsiráfosat kaptam. Többé nem rendelek tőlük.

2016. augusztus 16.

Előre fizettem a rtendelt árukért,és a mai napig nem küldték,telefont nem veszik fel email-re hárítanak és türelemre intenek.
Szélhámos banda

2016. augusztus 16.

Link céG!
Kisfiamnak rendeltem tőlük játékokat,és én barom előre utalással fizettem,mai napig nem küldték a megrendelt árut,telefont nem veszik fel,az általam küldött email-ekre pedig folyamatosan hárítanak és türelemre intenek.
Borzasztóan felháborító amit művelnek.

2016. július 21.

Elérhetetlenek. A telefont nem veszik fel, email-re nem válaszolnak.
Nem tudni, hogy a megrendelt áru, éppen merre jár. Kaptam egy emailt, hogy feladták a rendelt árut, csak éppen nem érkezik még.

2016. május 10.

Nekem nagyon tetszenek a termékek, árba is megfelelo de ebből a 990 ft os szállítási költség ből kellenne lefaragni kicsit!

2016. április 25.

Sajnos én sem tudok jót mondani. Még februárban rendeltem egy sport babakocsit. Mindig kaptam a 10 nap 2 hét múlva érkezik választ.
A mai nappal lemondtam. Nem tudom elhinni hogy a gyártótól megrendelt dolgokra hónapokat kelljen várni. Főleg, hogy nem a tengeren túlról érkeznek. Kicsit lehetne precizebb az ügyintézés és ha nem érkezik meg a megrendelés legalább egy email vagy egy sms, hogy barátom nem jött neked semmi. Ezzel a hozzáállással nem is tudom hogyan lehet talpon maradni :(

2016. április 24.

5 hete rendeltem náluk járókát. A mai napon lemondtam, mert folyamatosan csak hitegettek. Ha kerestem őket telefonon, visszahívást ígértek, de ha én nem hívtam őket, akkor nem hívtak vissza. 3 hete rendeltem náluk egyéb holmikat. Úgy küldték el 3 hét után a csomagot, hogy 3 termék hiányzott, 4 pedig nem az volt, amit kértem. Soha többet nem rendelek náluk semmit!

2015. október 26.

Többször rendeltem tőlük már és mindig elégedett voltam a telefonos segítséggel is és a termékekkel. Ajánlom.

2015. október 20.

Nekem nagyon jók a tapasztalataim velük, a múlt héten rendeltünk egy babakocsit amit már hetek óta kerestünk de sehol sem volt. Náluk nem csak hogy volt készleten, de egy kedves hölgy fel is hívott hogy mikorra lenne megfelelő Nekem a kiszállítás.

Meg is kaptam a terméket 2 nap múlva amivel nagyon elégedett vagyok, pont olyan mint ahogy a weboldalon leírták. :)

2014. november 27.

Sajnos nekem is nagyon rosszak a tapasztalataim velük kapcsolatban. 5 hete rendeltem egy kiságyat és egy pelenkázót, ma lemondtam. Az első hetekben hitegettek hogy pár nap és beérkezik. Később hívtak, hogy raktáron van hétfőn küldik. Nem érkezett meg, felhívtam őket, azt mondták a futár nem tudta felvenni szerdán érkezik, akkor sem jött meg. Ma újra hívtam őket, visszahívást ígértek 4 órájukba telt. Sikerült kideríteniük, hogy a pelenkázó nem érkezett meg abban a színben amiben én rendeltem, ezért nem indult el a szállítmány. És ezt most sikerült észrevenni? Miért nem szóltak róla? Miért nekem kell őket hívogatni? Azt csodálom, hogy ebből így megélnek. Én is kereskedő vagyok és ezt a hozzáállást inkább nem kommentelném...

2014. május 26.

Hasonlóak a tapasztalataim Józseféhez. Nagyon rossz üzlet. Sajnos a megrendelt termékek egy hónap után sem érkeztek meg. Több levelemre nem reagáltak. Amelyikre válaszoltak, abban azt írták a termék a héten érkezik... A második ilyen válasz alkalom után elálltam a vásárlástól. Szerencse, hogy nem előre fizettem.

2014. április 25.

Feleségem megrendelt egy baba pihenőszéket,egy bizonyos színben pénteki napon. Következő hét hétfőn kaptunk egy emailt,amiben közölték velünk,hogy ebben a színben a megrendelt termék még sincs,és rövid időn belül értesítenek a beérkezésről! Szerdán telefonáltunk hogy mikorra várható a termék, mire azt a választ kaptuk, hogy következő héten szerdán kapnak új árut.Türelmesen vártunk, és mivel értesítést nem kaptunk, ezért újra telefonáltuk csütörtökön, mire közölték velünk, hogy 1-2 napot szokott késni a beszállítójuk....A kérdésünkre ,--hogy biztosan lesz -e ilyen színű termék amilyet megrendeltünk,azt mondták, hogy nem tudják...Ezek után elálltunk a vásárlástól! Miért hirdetnek olyan terméket,ami nincs is nekik raktáron??? pár nap várakozás nem lett volna gond,de nem 2-3 hét...

2013. október 17.

Szuper és gyors kiszolgálás, széles kínálat! A babakocsi, amit vettünk, tökéletesen funkcionál és már a 2. babánknál használjuk! :)

2013. október 12.

Mostantól csak innen vásárolok!teljes mértékben elégedett vagyok!!

A bolt adatai
A bolt leírása
Csapatunk hosszú évek óta dolgozik ezen a területen, sok mindent megéltünk anyaként és apaként is egyaránt.

Szakmai és szülői tapasztalatinkat szeretnénk itt megosztani azokkal a szülőkkel és leendő szülőkkel, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel