Aga24 HU

Aga24 HU
Aga24 HU Értékelései Értékelések átlaga: 2.8 (12 értékelés alapján)
Vásárolok

Nézd meg az Aga24 HU legnépszerűbb termékeit az Olcsóbbaton!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. január 21.

Rendeltünk tőlük trambulint
Már 2 éve használjuk gond nélkül
Megvagyunk elégedve

2021. január 21.

Gyors kiszállítás, minőségi termék

2020. november 12.

Szuper Bolt és segítőkész a hölgy is akí a rendeléseket kezeli

2020. november 12.

Gyors kiszallitas es megbizhato ceg
A termék is kivalo minosegu

2020. július 13.

Valaki segítsen? Hol tudom elérni őket? Rendeltem valamit, én balga..

2020. május 18.

Nem aszt küldték amit rendeltünk, lehetetlen elérni őket emailre nem válaszolnak. Még véletlenül sem ajánlom senkinek sem ,hacsak mérget idegeskedést szeretnének maguknak! Ritka renyhe társaság !

2020. május 12.

A webáruházról a véleményem lesújtó. A weblapjukon hirdetett terméket megrendeltem, átutalással előre fizettem 45.100Ft-ot. 1 hónap elteltével sem érkezett meg a termék, készlethiányra hivatkozva. A vásárlástól írásban elálltam 2 alkalommal is, melyet visszaigazoltak és kértem az összeg visszautalását. Sem pénz, sem termék nem érkezett meg. A megkeresésekre, már nem reagálnak. Nagyon nem ajánlom a tőlük történő vásárlást.

2020. május 1.

Egy hónapja rendeltem trambulint. Megérkezett kifizettuk de rossz csomagot küldtek. Egy hónap telt el. Igérgetik küldik aztán nem ér ide. A pénzem meg naluk.... Ne rendeljen innen senki!

2020. április 22.

A megrendelt, KIFIZETETT terméket több, mint 1 hónap után sem kaptam meg. Közben számtalanszor hol tőlük, hol a futárszolgálattól ellentétes információkat kaptam. Miután megígérték 1 hónap után, hogy újraküldik, ez sem történt meg. Mikor emiatt érdeklődtünk, akkor hirtelen már a pénzt akarták visszautalni. Amit nem kaptam meg azóta sem. NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!

2019. október 29.

180 cm-es csajos trambulint vettünk.
Teljesen meg voltunk mindennel elégedve!

2018. január 24.

Vettünk egy B kategóriás használt Iphone 6-os telefont. Alig fél éven belül elromlott a szoftver. Mivel 1 év garanciát kaptunk a telefonhoz, írtunk neki, felhívtuk őket. Többszöri próbálkozásra elértük Őket. Küldtek egy futárt a telefonét és azt írták, 30 napon belül orvosolják a problémát. 50 napja van náluk a telefon. Vagy nem veszik fel a megadott számon, vagy azt ígérik visszahívnak.....már az is elhangzott telefonon, hogy feladták és jön, aztán mikor napok múlva hívjuk őket, az az infó, hogy most jött meg a szervízből és küldik holnap. A lényeg, hogy telefon sehol. Hiteltelen cég. Senkinek nem javasolom.

2016. június 24.

A kivalasztott hintaagy ulohossza 25 cm-rel rovidebb volt mint ahogy reklamoztak. Az osszeszerelesnel kiderult egy furat ami a hattamlat rogzitene nagyon melle lett furva, nem lehet osszerakni. Panasz imailemre meg csak nem is valaszolnak, A telefon vagy csak sipol , vagy egyszeruen nem veszik fel

A bolt adatai
A bolt leírása

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés