Keresés

Keresési funkciók

Keresés terméknévre

Ha konkrét terméket keresel, nagyon egyszerűen megtalálod azt, csak írd be a termék nevét az oldal tetején található keresődobozba és azonnal a termék oldalára irányítunk.

kereséshez konkrét termék

Keresés kategóriára

Ha keresés során nem konkrét terméket keresel, hanem egy adott termékkategóriára vagy kíváncsi, akkor a kategória nevét írd be a keresődobozba "laptop", "tablet", "nyomtató". A kereső az intelligens funkcióinak köszönhetően a hétköznapi nyelvben elterjedt rövidítésekre (pl.: mobil, tévé), vagy szinonimákra (pl.: tolatóradar és tolatókamera) is pontos eredményt ad.

kereséshez kategória

A keresés pontosítása

Ha nem tudod, hogy pontosan mit keresel, de azért vannak elképzeléseid, akkor a keresésedet többféle módon pontosíthatod.

Szűkíts tulajdonságokkal: ha a legolcsóbb mobilra vagy kíváncsi, ezt írd "olcsó mobil".

Gyártó és termék kategóriát egyszerre megadva is kereshetsz, így könnyen megtalálhatod kedvenc "samsung mobil"-odat, vagy a régóta vágyott "zanussi tűzhely"-et.

Ha a nagy sietségben elgépeltél valamit "appple ihone", akkor sincs baj, mert az intelligens keresőnknek köszönhetően kitaláljuk, hogy mire gondoltál.

kereséshez kategória pontosítás

Keresési javaslatok megjelenítése

A keresési javaslatok megjelenítésének lényege, hogy segítse és gyorsabbá tegye a keresésedet. Amint elkezdesz a keresőmezőbe gépelni, a rendszer megpróbálja kitalálni, hogy mit keresel. Három témában nyújt javaslatokat a beírt kulcsszó, vagy kulcsszó részlet alapján.

Kategória

A beírt szöveget, vagy szövegrészt tartalmazó kategóriákat jeleníti meg. A népszerű kategóriák szerepelnek legfelül, mellettük pedig a kategóriába tartozó termékek számát láthatod.

kereséshez keresési javaslat kategória

Keresések

A beírt szöveget, vagy szövegrészt tartalmazó népszerű kereséseket jeleníti meg, feltüntetve a javaslathoz tartozó termékszámot.

kereséshez keresési javaslat keresések

Termékek

A termékjavaslatok kétféleképpen működnek. Ha konkrét terméknevet kezdesz el begépelni, akkor a kulcsszó részletet tartalmazó termékeket láthatod. Ha nem konkrét terméknevet adsz meg, akkor a beírt szövegrész alapján felismert kategóriák népszerű termékei jelennek meg.

A termék javaslatokat képpel és az elérhető legkedvezőbb árral mutatjuk meg.

kereséshez keresési javaslat termék

Eredménytelen keresés

Ha a keresésedre nincs találat, győződj meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írtál-e vagy próbálkozz általánosabb kulcsszavakkal. Nézd meg az elmúlt hetek legnépszerűbb kereséseit tartalmazó listát, amely jó kiindulópont lehet az újabb keresésedhez.

kereső nincs találat

Ha bármi kérdésed, javaslatod van a keresővel kapcsolatban, várjuk visszajelzésed.