Zoofast

Zoofast Értékelései Értékelések átlaga: 1.4 (5 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2018. október 12.

Előre fizettem a megrendelt termékért, de nem érkezett termék. Nem tájékoztattak, hogy mi a probléma, amikor én kerestem őket azt ígérgették, hogy majd következő héten küldik. Így eltelt 1 hónap, a terméket azóta sem kaptam meg, várom vissza pénzem. Nincs ügyfélszolgálat csak lengyel munkatársak, csak emailen keresztül. Borzasztó modortalanok, nem segítőkészek. Soha nem rendelek innen többet semmit.

2018. október 8.

Lassan fél éve várok,hogy a törölt megrendelésem ellenértékét visszautalják,már az Európai Fogyasztói Központtal is felvettem a kapcsolatot.Azért kellett a megrendelést törölni,mert azt mondták 8 napot kell várni a termékre,de egy hónap után sem volt készleten...

2018. szeptember 18.

Előre fizettem a megrendelt termékért 2-8 nap szállítást vállaltak. Nem érkezett termék 9 napon írt panaszomra automatikus válasz érkezett, hogy 24 órán belül kapok választ. Továbbra sem reagálnak, újabb levélre 2 hét után tájékoztatnak, hogy a termék nem elérhető. Jelenleg várom, hogy az ígéretükhöz híven visszautalják az összeget, termék és pénz nélkül már közel 3 hete. Nincs ügyfélszolgálat csak lengyel munkatársak, csak emailen keresztül.
Kerülendő!

2018. június 25.

Sajnos, többszöri megkeresésre sem kaptam választ, megrendeltem a terméket, nem kaptam értesitést, vételárat előre utaltam, az áru sehol sincs, Dpd-től értesités nincs!!! Lehet hogy nekem is tovább kell lépnem a feljelentés irányába???Gyeneiné dr.Vogel Zsuzsanna

2017. szeptember 12.

Többedszerre hibás terméket küldtek, a tálcás kutyaeledel összenyomódva, kilukadva érkezett. 30000 forint értékű kutyakajáról van szó.... Állításuk szerint futárt küldenek a holmiért, és csak azután adják vissza a pénzemet, de a futár nem érkezett meg. A dpd persze csak primadonnáskodik. Hiába telefonáltam az ügyfélszolgálatra, nem tettek semmit. Szabotálják z áru visszajuttatását, feljelentés lesz a vége.

Zoofast válasza (2018. február 9.) :
A futárszolgálatnak valóban nem sikerült átvennie a visszárus csomagot az első megbeszélt időpontban. 2017.09.13-án a termékek átvétele megtörtént, és ezután visszautalásra került az összeg. A vélemény szerzője azóta ismét vásárolt nálunk.
A bolt adatai
A bolt leírása
Zoofast.hu - Garantáltan a legolcsóbb állateledel áruház!

Kínálatunkban megtalálhatóak a legnevesebb gyártók termékei, mindenki számára elérhető áron. Kutya- és macskatápok, kiegészítők, felszerelések, vitaminok, rágcsáló- és madáreledelek, akvarisztika, terrarisztika egyszóval minden, amire egy felelős állattartónak csak szüksége lehet. Folyamatos akciókkal és dinamikusan bővülő kínálatunkkal várjuk Kedves Vásárlóinkat.

Utánvételes fizetési lehetőség!

Nézzen be hozzánk! Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni!


Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel