Pixel Rodeo

Pixel Rodeo
Pixel Rodeo Értékelései Értékelések átlaga: 4 (1 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2023. május 29.

Jó bolt és nem drága.

Irány a bolt oldala!

Biztosan Te is találkoztál már a Pixel Rodeohoz hasonló kínálatú oldallal, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért éppen minket érdemes választani?

A kereskedelem már régóta az életünk része, de bevalljuk, ezt a szegmenst szeretjük a legjobban! Rajongunk a kütyükért, legyen az egy egyszerű autós tartó, adatkábel, vagy egy drágább elektronikai termék. Szenvedéllyel vezetjük az oldalt és vásárlóinkat partnereknek tekintjük, akiket a lehető legmagasabb színvonalon igyekszünk kiszolgálni. Üres szavak, mindenki ezt mondja? Van benne valami, de biztosak vagyunk benne, hogy ezt a frázist tapasztalni is fogod nálunk! Ügyfélszolgálatunk már-már baráti, szeretünk segíteni a legjobb választásban és szeretjük megismerni ügyfeleinket.

Nem termékeket akarunk értékesíteni, hanem jó termékeket! Nem képeket akarunk értékesíteni, hanem valódi terméket!

Éppen ezért igyekszünk YouTube csatornánkon, blogunkon és egyéb felületeken egy sokkal közelebbi és valós képet adni a termékekről, minden jó és rossz tulajdonsággal, őszintén. Mindenről nem tudunk persze tesztet publikálni, így a különösen ajánlott termékekre helyezzük a fókuszt, de igyekszünk egyéb ajánlásokat, vagy éppen nem ajánlásokat is belecsempészni a tesztekbe.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • Ügyfélszolgálat
  • A webáruház kereshető
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Bankkártyás fizetés
  • EuroCard / Mastercard
  • Visa
  • Fizetés banki átutalással
  • Fizetés utánvéttel