Parfüm Club

Parfüm Club Értékelései Értékelések átlaga: 4.4 (7 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2020. április 9.

Nagyon elégedett vagyok. Gyors és jó minőség! 5* : )

2020. február 4.

minden tőkéletesen ment, másnapra nálam volt a megrendelés

2018. október 5.

Nagyon bizalmatlan voltam a webes parfümériákkal kapcsolatosan, de gondoltam kipróbálom, de csak kisméretű és olcsó kagóriákban. Burberry london és J Del Pozo Helloween-t rendeltem meg. Meglepetésként ért, hogy mindkettő igazinak tűnik. A Burberry az illat és tartósság alapján 5/5.

2018. október 5.

A mai napon kaptam meg a megrendelt Burberry London férfi és a J. Del Pozo Halloween női parfümöt. Nem igazán bíztam benne, hogy eredeti lessz ezért csak az olcsóbb kiszereléseket vásároltam meg az EMAG-on. Kellemes meglepetésként ért, hogy mindkettő parfüm igazinak tűnik. Az illat mindkét esetben tartós, a Burberry egyenesen szuper. Most pár hét műlva megpróbálkozom egy nagyobb kiszereléssel is.

2018. augusztus 21.

Sajnos nekem rossz tapasztalatom van. Először és utoljára rendeltem innen. A Versace, Crystal Noir parfüm, amit innen rendeltem nemhogy már este nem, hanem 1 óra múlva nem érezhető. 8 éve használom ezt a parfümöt, tudom milyen az eredeti.

2017. november 10.

Ma kaptam meg kicsit szkeptikus voltam bevallom a webes rendeléseimmel már sokszor ráfaragtam😔De a Parfüm Club tényleg eredeti parfümökkel foglalkozik jó áron😄Csak innen fogok most már rendelni az fix❤Sértetlenül és gyorsan megkaptam a termékemet!

2017. május 17.

Minden Tökéletes volt!
A parfüm sértetlenül megérkezett már másnap.
Köszönöm

Irány a bolt oldala!

Számunkra minden parfüm az élet szépségének esszenciája. Egy-egy hitvallás, költemény a szépségről, a szerelemről, a sikerről, és sok minden másról, amiért élni érdemes. Tiszteljük a világhírű parfümházakból kikerülő illatkreációkat, amelyek érzékeinket gyönyörködtetik, ezek művészi és technológiai igényességét. Ezért is hoztuk létre ezt a klubot és a hozzá kapcsolódó különleges kedvezményeket nyújtó parfüm-webáruházat. Internetes oldalunkon a parfümökkel kapcsolatos tudást is szeretnénk megosztani vendégeinkkel, mert úgy véljük, izgalmas és hasznos is tudni hogyan készül, hogyan működik egy-egy illat, s mi annak a története. Egyedi fejlesztésű Illatkeresőnk segítségével pedig ki-ki könnyen megtalálhatja kedvenc illatát, s ha váltani szeretne, ehhez is szakszerű segédletet kap.

Szeretnénk, hogy a parfüm ne csak kevesek kiváltsága legyen. Ezért az oldalon kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosítunk. A minőségre és megbízhatóságra garanciát jelent oldalunk üzemeltetőjének, a Parfum Line Kft.-nek több mint egy évtizedes nemzetközi tapasztalata, elismertsége és sikere. A Parfum Line Kft. 1995 óta foglalkozik parfümök és finomkozmetikai termékek nemzetközi kereskedelmével, és folyamatosan bővülő kínálatoz és egyre kedvezőbb árakat tudott biztosítani vásárlóinak. Mindennek köszönhetően oldalunkon Te is mindig megtalálod majd a legújabb termékeket, s mi garantáljuk, hogy azok a lehető leggyorsabban és különlegesen kedvező áron jutnak majd el hozzád. Termékeinket kizárólag tiszta forrásból szerezzük be, ami garanciát jelent arra, hogy nálunk mindig a legjobb minőségű, eredeti parfümök közül válogathatsz. Lépj be Te is közösségünkbe! Barangolj szórakoztató és informatív tartalmaink között és vásárolj kedvezményesen!

Nagy öröm számunkra, ha Te is velünk tartasz.

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés