Vegán diétához megfelelő piskóta mix. Gluténmentes, tojásmentes, Tojáshelyettesítőt sem tartalmaz. Az elkészítéséhez sem kell tojás. Felhasználás: 300 g Vegán piskóta mixet 180 g vízzel és 15 g almaecettel alaposan elkeverünk. Sütőpapírral bélelt formá
Minimum 30%-kal csökkentett rosttartalom, más hasonló összetételű gluténmentes vegán liszthez viszonyítva. Azon ételérzékenyek is használhatják a mindennapi sütéshez, akiknek valamilyen oknál fogva korlátozniuk kell a magas rostfogyasztást illetve nem fo
Kiwi ízű diab szörp, édesítőszerekkel, hozzáadott cukor nélkül. Higítási arány: 1:6. 1 palackból 7 liter ital készíthető. Az ár tartalmazza az 50ft betétdíjat! Összetevők: Pölöskei Aquafitt természetes ásványvíz, étkezési sav (citromsav), aroma készí
Omega 3 kapszula, 1000 mg halolaj tartalommal. Felhasználási javaslat: Fogyassz egy adagot (1 kapszula) az első étkezésed, és egyet az utolsó étkezésed kíséretében. Alternatív megoldásként fogyassz egy teljes napi adagot (2 kapszula) az egyik étkezésed
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Összetevők: Tojás, mandulaliszt, édesítőszer: xilit, kókuszolaj (17%), kókuszliszt (9,6%), tápiókakeményítő, kókuszreszelék (2
Vanília ízű, 43% fehérjetartalmú bögrés süti csokoládé darabokkal, cukorral és édesítőszerekkel. Felhasználási javaslat: 1. Egy kisebb bögrében keverj el egy tasak (50 g) mugcake port 50 ml sovány tejjel vagy vízzel. 2. Tedd a mikróhullámú sütőbe a le
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Gluténmentes. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Összetevők: Édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakaóvaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, liofilizált mangó (3%)
Összetevők: Tojás , cukor, növényi olajok változó arányban (napraforgó, pálma), kukoricakeményítő, rizsliszt, citromkészítmény 3 % (cukor, citrom gyümölcshús és lé 25 %, glükóz szirup, természetes aroma), kukoricaliszt, rizskeményítő, térfogatnövelő s
Felhasználása: a gyöngyöket vízbe vagy növényi tejhelyettesítőbe áztatjuk 10 percig, amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután alacsony hőfokon főzzük, eközben hozzáadhatjuk az ízesítő anyagokat (pl. vanília, karobpor, stb.) ízlés szerint. Mikor besűrűsödött ve
Összetevők: Kukoricakeményítő, természetes aroma. Allergén információ: Nyomokban tejfehérjét és szulfitokat is tartalmazhat! Gluténmentes Laktózmentes Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1471 kJ / 346 kcal Zsír: 0 g amelyből telített zsí
Búzaliszt kiváltására használható szénhidrátcsökkentett lisztkeverék sárgalenmagliszttel. A termékben lévő sárgalenmagliszt és más alapanyagok magas rost és fehérjetartalma lassítja a szénhidrátok felszívódását. A tészta selymes, a kisült termék puha és r
Allergén információ: Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1569 kJ / 373 kcal Zsír: 8 g amelyből telített zsírsavak: 1,4 g Szénhidrát: 58,1 g amelyből cukrok: 1 g Fehérje: 12,3 g Rost: 9,5 g Só: 0,03 g
Rice Up Zero puffasztott teljes kiőrlésű barna rizsszelet banános ízű étcsokoládéval, hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes. Összetevők: Étcsokoládé 68% [kakaó massza, kakaóvaj, cikóriagyökér rost, emulgeálószer: napraforgólecitin, természetes vanília
Elkészítés: 150 g alapport, 2,7 dl növényi habalapot és 2 dl vizet simára keverünk, majd kihabosítjuk. Összetevők: Édesítőszer: maltit, szukralóz, élelmi rost, növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálósz
Tejcsokoládé mogyoróval és maltit édesítőszerrel, valamint inulin rostanyaggal. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak természetesen módon előforduló cukrokat. Gluténmentes. Összetevők: Édesítőszer: maltit; sovány tejpor (18%), kakaóvaj, mogyoró (11,5%)
Recept: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport. Torta formában 180°C-on sütjük 25 percig. Összetevők: Gluténm
A zabot tisztítás után hántolják, gőzzel kezelik, majd leőrlik. Gluténmentes zabból készült. Felhasználása: süteményekhez, palacsintához, főzelékek sűrítéséhez. Allergén információ: Gluténmentes Vegán Átlagos tápérték 100g termékben: Energia
Gluténmentes, laktózmentes, csökkentett szénhidráttartalmú hidegen kikeverhető puding. Főzés nélkül elkészíthető. Eritritollal és steviaval. Elkészítés: 200 ml laktózmentes tejben, szójatejben vagy vízben 70 g pudingot simára keverünk. Pár perc pihent
2000 IU D-vitamin málnás rágótabletta formában. Felhasználási javaslat: Fogyassz egy adagot (1 rágótabletta) a délelőtt folyamán, és még egy adagot délután lehetőleg étkezések kíséretében. Összetevők: Tömegnövelő szer (cellulóz), édesítőszerek (xilit*
Szénhidrát csökkentett lisztkeverék általános konyhai használatra, a búzaliszt kiváltására. Élelmi rostban és fehérjében gazdag. 50%-al csökkentett szénhidráttartalommal. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra.A fehérje hozzájárul a norm
Összetevők: Gluténmentes kölesliszt (60%), ivóvíz, útifűmaghéj liszt, batáta liszt, kurkuma. Allergén információ: A termék tojást és szezámmagot is feldolgozó bérgyártónk üzemében készült. Gluténmentes Vegán Kukoricamentes Szójamentes Átlagos tá
100% növényi eredetű édesítőszer. Allergén információ: Nyomokban glutént tartalmazhat! Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 0,8 kJ / 0,2 kcal Zsír: 0 g amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 99,9 g amelyből cukrok: 0 g amelyből poliolo
Magnézium és B6-vitamin tartalmú tabletta. Felhasználási javaslat: Fogyassz egy adagot (1 tabletta) az első étkezésed, és egyet ebéd kíséretében. Alternatív megoldásként, ha éjszakai görcsöket tapasztalsz, fogyassz egy teljes napi adagot (2 tabletta) a
HASZNÁLATA: A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó, sós vízbe tesszük, és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2 percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puhára duzzasztjuk. Összetevők: Lisztkoncen
A termelést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90°C-on), majd leőrlik és kiszerelik. Felhasználása: a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Az íze édesebb, mi
Tejcsokoládé maltit édesítőszerrel valamint inulin rostanyaggal. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak természetes módon előforduló cukrokat. Gluténmentes. Összetevők: Édesítőszer: maltit, sovány tejpor (20%) kakaóvaj, kakaómassza, inulin (7%), vajzs
A Gyermelyi Expressz tészták azért különlegesek, mert mindössze 3 perc alatt elkészíthetők. Így a finom és változatos ételek mostantól még könnyebben kerülhetnek az asztalra. Legyen szó egy gyors ebédről, vacsoráról, vagy akár egy sietős hétköznapról, a G
Örömmel mutatjuk be neked az Éléskamra Vegán Gluténmentes Kifli Lisztkeverékét, egy kiváló minőségű választást azoknak, akik ízletes és egészséges kifliket szeretnének készíteni otthon. Ezzel a lisztkeverékkel könnyedén elkészítheted a saját gluténmentes
Rice Up Zero puffasztott teljes kiőrlésű barna rizsszelet tejcsokoládéval, hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes. Összetevők: Tejcsokoládé 68% [kakaóvaj, kakaó massza, cikóriagyökér rost, sovány tejpor emulgeálószer: napraforgólecitin, természetes vaní
Összetevők: Gluténmentes kölesliszt (60%), ivóvíz, útifűmaghéj liszt, batáta liszt, kurkuma. Allergén információ: A termék tojást és szezámmagot is feldolgozó bérgyártónk üzemében készült. Gluténmentes Vegán Kukoricamentes Szójamentes Átlagos tá
Érintetlen területről származik, a hegy lábainak mélyéről. Teljesen természetes só, a világ számos szakácsának kedvence. Felhasználása: étel ízesítésére alkalmazható úgy, mint a tengeri-, vagy kősó. Hozzáadott adalékanyagoktól és színezéktől mentes.
Gluténmentes, laktózmentes, csökkentett szénhidráttartalmú hidegen kikeverhető puding. Elkészítés: 200 ml laktózmentes tejben, szójatejben vagy vízben 70 g pudingot simára keverünk. Pár perc pihentetés után fogyasztható. Összetevők: Sűrítőanyag: módo
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Gluténmentes. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Összetevők: Édesítőszer: maltitol, kakaóvaj, teljes tejpor (19%), inulin, liofilizált kiwi (3%), emulgeálószer: n
Elkészítési javaslat: A Civita tésztát mindig bő forró, lobogó vízbe tegye fel főzni (ízlés szerint sóval ízesítve). Öntsön kevés olajat a vízbe és főzés közben kétszer-háromszor keverje meg, hogy elkerülje a tészta összetapadását. Majd az újraforrást
Zsírban tocsogó lángos helyett készíts diétás finomságot! Kedvenc feltéteddel a piaci lángosok élményét kapod vissza. Egy jó gyroszhoz csak dobd a sütőbe és készen is vannak a zsebes piták. A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez kép
Allergén információ: Nyomokban földimogyorót és glutént tartalmazhat! Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 2334 kJ / 534 kcal Zsír: 42,2 g amelyből telített zsírsavak: 3,6 g Szénhidrát: 28,9 g amelyből cukrok: 1,6 g Fehérje: 18,3 g Só: 1 g
Almapüré banánnal, málna darabokkal és C-vitaminnal. Pasztőrözött termék. Összetevők: Almapüré 64,9%, banánpüré 15%, málnapüré 10%, málna darabok 10%, C vitamin. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Allergén információ: Hozzáadott cuko
HASZNÁLATA: A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó, sós vízbe tesszük, és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puhára duzzasztjuk. Összetevők: Lisztkoncent
Főzési útmutató: Tegyük a tészát forrásban lévő, kb. tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük. Összetevők: Kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehe
Felhasználási útmutató: Tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű forrásban lévő sós, kevés olajat tartalmazó vízbe, főzzük 6-8 percig és öblítsük le hideg vízzel. Csupán 3 perc főzés és már kész is! Összetevők: Tésztaipari durumbúzadara (glutént tarta
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Gluténmentes. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Összetevők: Édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakaóvaj, inulin, alacsony zsírtartalmú kakaópor, liofilizált ban