LORD Dreamland

LORD Dreamland Értékelései Értékelések átlaga: 3.8 (18 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2012. július 10.

Kimagaslóan jó bolt! Megrendeltem pár dolgot és másnap hívtak hogy minden van csak a billentyűzetből nincs és hogy jó lenne-e a másik. Mondtam hogy persze jó! És az ezt követő nap már hozták is a dolgaimat. futár rendes volt dudált észrevehetően állt meg stb. Szóval 5 csillag :D Csak ajánlani tudom kedvesek segítőkészek

2011. június 14.

Jártam a boltban és csak jókat tapasztaltam.Az eladók késdzésgessek voltak, tájékoztatók.
Tisztelettel brezquick

2010. május 13.

Vásároltam egy videókártyát, ami 2 napon belül meg is adta magát. Ez még nem a bolt hibája, de amikor vissza vittem, akkor mondták nekem, hogy hagyjam ott és 1 hónap múlva mennyek vissza, mert a bevizsgálás és a csere kb ennyi idő. Nem nagyon értettem a dolgokat mert azért vettem videó kártyát, hogy tudjam használni a gépet, Ők nem osztották ezt a nézetemet . A pénzt nem akarták vissza adni és kb 20 perces vita után felajánlottak egy drágább terméket, ha ráfizetek.

2009. augusztus 25.

Egy P5QSE alaplapot rendeltem tőlük tegnap este. Ma hívott a webshopos ember, hogy holnap már tudják is küldeni a futárral. Sokkal jobban megvoltam elégedve a gyors ügyintézéssel, mint amikor multkor az Ipontól rendeltem. :)

2009. augusztus 19.

Nagyon csalódott vagyok velük kapcsolatban, rendesek voltak, kedvesek, csak akkor bujik ki a szög a zsákból mikor garanciális problémával fordulsz felélyük.

2009. május 12.

Nagyon jó hely, eddig bármilyen alkatrész kellett a gépembe, mindig be tudtam szerezni náluk. Nagyon korrektek, segítőkészek. Ajánlom a helyet!

2008. július 14.

Én egy Hitachi 400Gb-os SATA2-es winchestert vásároltam itt. Az egyik este megrendeltem, másnap felhívtak egyesztettni a megrendelést, harmadnap pedig már hozta is a futár! Én nagyon meg voltam elégedve, nagyon jók az árak, gyorsak és pontosak!Mindenkinek ajánlom!

2007. december 13.

Ma boldogan jöttem el a Lord-tól. A megszokott 469-6000-es telefonszámot hívtam és rövid beszélgetés után már informáltak is, hogy nyilt egy üzletük budán és ott is átvehetem a cumót. Szóval fateromnak futárral intéztem egy hangszórót mikrofonnal én meg - budai lévén - ma lementem a budai üzletükbe és tök jó áron megszereztem az új 19"-es Samsungomat. Naggyon happy vagyok, hogy ezt már nem a smuszás régi crt-men irkálom. Köszi Lord! Joe

2007. november 27.

Ma vásároltam náluk. Rendelni akartam, és rendeltem is fateromnak vidékre még a múlt héten. Teljesen rendben megérkezett az öregnek minden. Ma nézegettem az új weboldaljukat és kiderült, hogy nyitottak egy boltot budán, holnap megyek felmérni a terepet. :)

2007. november 27.

Múlt héten vásároltam faternek pár dolgot, futárszolgálattal, mindent megkapott teljesen profin. Online rendelés elküldése után azonnal hivtak és egyeztettünk. Kb. 1 perc alatt mindent lejátszottunk.
Nézegettem az új weboldaljukat és mint kiderült nyitottak egy új üzletet Budán is. Holnap megyek megsasolni.

2007. augusztus 8.

Náluk volt épp legjobb árban a PDA, amit kinéztem. A weboldalukon keresztül rendeltem, egy pénteki napon. 5 (!) perccel később felhívtak, a rendelést pontosítandó, és hogy hétfőn kapom meg az árut. A futárszolgálat hozta is a megbeszélt időben, és a szállítási költséggel (1200,-Ft) együtt is olcsóbb volt a termék, mint máshol önmagában. A csomagban a számla és a garancialevél is benne volt korrektül. Nagyon gyors olajozott volt a vásárlás menete. Abszolút pozitív véleménnyel vagyok róluk!

2007. augusztus 6.

A termékek, amik a kissé tömören tálalt weboldalon rajta vannak nem mind vannak raktáron, amivel még nem is lenne gondom, mert e-mailben visszajeleznek megrendelés után, hogy mi az, ami van és mi az, ami nincs. Sajnos azt nem írták, hogy ami nincs az előreláthatólag mikor lesz. Számomra kényelmesebb lenne, ha megrendelés előtt látnám, mert ha sürgősen kell, kacifántos lehet a végkifejlet. Telefonos érdeklődés után pontosabb infókat mondtak, sőt visszahívtak, mikor sikerült valamit találni. Szerintem minden tőlük telhetőt megtesznek a kiszemelt termék beszerzése érdekében, utána jön csak a "vidd ami a polcon van" taktika. Összeségében elégedett vagyok, bár a határidőt nem sikerült tartanom, de a barátságos és közvetlen ügyfélszolgálat és nem utolsósorban az alacsony árak miatt rendben van a Lord. Nekem nem probléma, ha fel kell emelnem a telefont, de szerintem magukat is védenék az online raktárinformációkkal.

2007. április 26.

Már vásároltam néhány netes áruházban,de mind közül ez volt a legdilettánsabb.Egész egyszerűen kétszeres megrendelésem/net,telefon/ ellenére három nappal később azt mondták,nem is hallottak rólam,ez persze jó 10 percnyi/kétszer/telefonálás után derült ki.Nálam végleg leszerepeltek.

2007. április 25.

hát nemtom, én egy nagykernél inkább nem vennék semmit... meglátszik rajtuk h közük sincs a kiskerhez meg nem értenek a vevőkhöz. ígérgetik a terméket a webshopon, aztán most nincs, iylen típus nincs stb. ráadásul nincs 3 napos cseregar. próbáltam náluk vásárolni de képtelen votlak terméket adni. legközelebb nem dőlök be, megyek egy hagyományos, megbízható kisker online shophoz...

2006. december 2.

Én az Online Shopjukból vásároltam, másnap felhívtak telefonon, és visszaigazolták az általam választott árut. Royalsprint futárszolgálattal küldték a cuccot, a megrendeléstől számított második napon kaptam meg. Lehet, hogy nincs minden nekik raktáron, de én elégedett voltam velük!

2006. december 2.

Egyszer bevittem hozzájuk egy régi szétesett Pc-t, és a szervizben készségesen segítettek annak ellenére, hogy a gép javitása, bevizsgálási költsége meghaladta a pc saját árát.
Nem kaptam azt a választ mint sok más boltban ,hogy ilyen régi gépekkel már nem éri meg foglalkozni.
Rendesek voltak és segítőkészek.
1 nap alatt kész volt a gépem.
Csak ajánlani tudom őket.

2006. december 2.

Kicsit különbözik a többi bolttól, szerencsére ez nem egy jellegtelen webshop, rendelkeznek saját üzlethelységgel is. Célszerű telefon futni egy kört a vásárlás előtt. Már többször is szereztem be innen cuccokat, nekem is könyebb volt előtte megkérdezni, pillanatnyilag mi van nekik raktáron. Az esetek döntő többségében rendelkeztek a cumóval. Jah, és a legnagyobb előnye a boltnak, hogy nagyon olcsók, eddig a garival sem volt semmi gond.

2006. november 20.

Az oldalon ajánlott termékek közül sok nem is kapható az "áruházban". (Most pont nincs, éppen elfogyott, már nem lesz, majd a jövő héten stb. ) Megbízhatatlan, dühítő. Szeretném, ha pontosabban tájékoztatnák a fogyasztókat, nincs rá remény; nem javaslom a boltot.

A bolt adatai
A bolt leírása
Vállalkozásunkat 1997.-ben Lord Computer néven indítottuk. Tevékenységünk elsősorban számítástechnikai alkatrészek, kiegészítők, szoftverek és komplett, összeszerelt konfigurációk kiskereskedelmi forgalmazására alakult. Késöbb - új helyre költözést követően - beindítottuk ezen termékek nagykereskedelmi értékesítést is.


Személyesen, telefonon és e-mailben érdeklődhet/rendelhet vagy a webshop-unk segítségével kényelmesen, fotelből intézheti vásárlásait.

Árlistánkban nem szereplő termékekre is felveszünk rendelést rövid szállítási határidővel. Keressen minket! info@lord.hu

Üzletek

 • 1142 Budapest, Kassai tér 18.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • Ügyfélszolgálat
 • A webáruház kereshető
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • Fizetés banki átutalással
 • Készpénzes fizetés