munkaruha-vedofelszereles

munkaruha-vedofelszereles
Hirdetés

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Nézd meg a munkaruha-vedofelszereles legnépszerűbb termékeit!

Irány a bolt oldala!

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés

Ezt a boltot még nem értékelték.

Irány a bolt oldala!

Már biztos Te is voltál úgy, hogy gyorsan szerettél volna egy adott témában megfelelő minőségű és árszínvonalú terméket beszerezni. Nem akartál sokat keresgélni, utánajárni és idegeskedni azon, hogy honnan tudod a legjobb feltételekkel beszerezni a keresett árucikket. Szerettél volna jó áron vásárolni és a lehető leghamarabb elkezdeni használni a terméket.

Innen jött az ötlet 2012-ben, hogy elindítsuk munkavédelmi és munkaruházati termékekkel foglalkozó vállalkozásunkat. A cél az volt, hogy elismert nemzetközi márkák munkaruházati termékeit kínáljuk kedvező áron gyors kiszállítási idővel – akár 48 órán belül.

Az évek folyamán sikerült felfejleszteni kínálatunkat olyan szintre, aminek köszönhetően webáruházunkban mára már 8 termékkategóriából és több ezer termék közül lehet válogatni. Ezáltal teljes körű megoldást tudunk kínálni szinte minden iparágból érkező igényre.

Az induláskor kitűzött célt azóta is töretlenül biztosítjuk vásárlóinknak: munkaruházati termékek kedvező áron gyors kiszállítás idővel!

Üzletek

Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • A vásárló adatai mindig titkosak
  • Éjjel-nappal elérhető
  • Internetes bevásárlókocsi
  • A webáruház kereshető
  • Garantált biztonság
Szállítási módok
  • Nincs adat.
Fizetési módok
  • Fizetés utánvéttel
Hirdetés