Bluedigital.hu

Bluedigital.hu
Hirdetés
Bluedigital.hu Értékelései Értékelések átlaga: 1.9 (12 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


Hirdetés
2023. december 16.

Nem ajánlom! LITO üvegfóliát vettem, azonban a csomagban sem nedves, sem száraz törlő nem volt A csomag nem volt leragasztva, és bár a típusjelzés feltüntetésre került ragasztott matrica formájában a terméken a kamera részére nem volt nyílás. A méret helyes volt. A kommunikáció rendben volt.

2023. szeptember 18.

Nem ajánlom! A terméket 3-5 nap kiszállítással ígérik, ezzel szemben hitegetnek, hogy ma lesz postára adva, holott ezelőtt 4 nappal is ezt mondták!

2023. június 15.

A szállítás picivel lassúbb volt a megszokottnál de nem volt sürgős. Vizhatlan gps-/telefontartót rendeltem. Megkaptam. Pont olyan kint amit ígért a hirdetés. Jó minőségű cucc. A sablon-kommunikáció időben jön, korrekt. Nekem jónak tűnik a bolt elsőre...

2023. április 22.

Időre megérkeztek a kért termékek és kifogástalanul működnek.

2023. március 21.

Raktáron írt termék! Szállítás 2-3 munkanapon belüli írva! Közbe nincs raktáron beszerzés alatt! Mivel előre ki lett fizetve várnom kell rá! Mert nem tudom igy lemondani!5nap-ot írnak de ki tudja mennyi lesz! Nem megbizható mérges vagyok!

2022. október 8.

Senkinek nem ajánlom Őket!!! Koszos, csíkos, karcos szilikontokot küldtek. Ráadásul három darabot rendeltem 😡 Dobhatom ki a fenébe az összeset!

2022. október 8.

Rendeltem Tőlük a redmi 8 pro telefonomra átlátszó szilikontokot, három darabot, mert a régi elsárgult. Gondoltam már kiszolgálja a teljes időtartamra a telefonom a három darab tok. Ma bontottam ki őket. A látvány ledöbbentett😮 Mindhárom tok koszos, csíkos, foltos, amit letörölni sem lehet. Mit ne mondjak, jól mutat egy átlátszó tokon. Az egyikben meg fekete festékpöttyök is vannak!!! Szóval ilyen átlátszó szilikontokot ne rendeljetek tőlük! Bár ezek után semmit sem fogok.

2021. december 22.

December 15én rendeltem telefon tokot meg fóliát össze vissza hitegetnek 1-5munkanap de általába 2-3munkanap alatt meg szokott lenni ma december 22 e van és sehol semmi se kézbesitve se semmi az előbb az ügyfélszolgálatnak jeleztem hogy le telt az 1-5munkanap azr igérték ma feladják szerintem ebből se lesz semmi nem ajánlom senkinek se én se vásárolok itt többet az biztos!

2021. december 10.

Két hete rendeltem néhány telefontokot, amit azóta sem sikerült kiszállítaniuk a saját átvevőhelyükre. Természetesen előreutalást kérnek, de a késésről, annak okáról, még véletlenül sem tájékoztatnak. Nem tűnik túl profinak...

2021. szeptember 16.

Szeptember 5-én rendeltem egy telefon tokot,személyes átvétel miatt előre utalással, visszaigazolták,majd másnap 6-án közölték,hogy nem tudják szállítani,választottam a kínálatukból másik tokot, 3-6 munkanapi szállítással vissza is igazolták,teljes csend,majd a a hetedik munkanapon megkérdezték a véleményemet a webáruházról,ami nem teljesített,a nyolcadik munkanapon e-mailemre közölték: "Elkeveredett" a rendelésem,de a mai napon átadják a futárnak,1-2 munkanap alatt megkapom! Néhány órával később újabb e-mailben közölték,hogy nem tudják szállítani ezt sem! Önmagukat minősítik!

2021. szeptember 15.

Szeptember 5-én rendeltem egy tokot a telefonomhoz,személyes átvétel miatt előre utaltam a tok árát. Visszaigazolták,majd 6-án értesítettek,hogy az adott tokot nem tudják szállítani,választottam egy hasonlót helyette,3-6 munkanap alatti szállítással visszaigazolták,a hetedik munkanapon se tok,se értesítés,hogy mire számíthatok,de a boltról való véleményemet megkérdezték!

2020. december 27.

Tapasztalatom rossz szállítással kapcsolatban!!!
Nem az van amit ígérnek!!!!!
Többet nem vásárlók náluk!!!
Másnap sem ajánlom!!!!

Irány a bolt oldala!

Webáruhézunk okostelefon tartozékok kereskedelmével foglalkozik. Minden készülékre megtalálható nálunk tok, fólia, üvegfólia és töltő

Üzletek

Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
Szállítási módok
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
Hirdetés