Előző termék
Krups EA829810
Krups EA829810
151 925 Ft-tól
Következő termék
Krups EA810570
Krups EA810570
99 990 Ft-tól
Szarvasi CM 4677 kávéfőző 1 kép

Szarvasi CM 4677 Kávéfőző

37 090 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
  • Kávéfőző típusa: Eszpresszó,
  • Kapacitás: 2 csészés,
  • Víztartály mérete: 1,5 l víztartály,
  • Szivattyú nyomás: 15 baros,
  • Teljesítmény: 1 500 W
Gyártói cikkszám: KHKG442
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

További ajánlatok (8)

Szarvasi CM 4677 kávéfőző termékleírás

Kávéfőző típusa Eszpresszó
Kapacitás 2 csészés
Víztartály mérete 1,5 l víztartály
Szivattyú nyomás 15 baros
Teljesítmény 1 500 W
Gyártói cikkszám: KHKG442

Szarvasi CM 4677 vásárlói vélemények

1 vélemény
1 Kiváló
0 Nagyon jó
0 Átlagos
0 Gyenge
0 Rossz

Kiemelt vélemény

Teljesen elégedett vagyok ezzel a kávéfőzővel. A használatához szinte nélkülözhetetlen némi kávéfőzési ismeret, de ettől eltekintve tökéletes, finom kávét főz. Ár-érték arányban verhetetlen. Más márkájú hasonló készülékek 30-40 ezer forint körül kezdődnek és lehet nem ilyen jók. (Főleg a gőzkarok kialakításával és anyagával szokott gond lenni)

Pozitív: A lefőzött kávénak szép cremája van(barna kávéhab) , viszonylag sokáig meg is marad, 2 percig biztosan.

A tejhabot is szépen meg lehet csinálni, igaz szerintem a készülékhez adott tejhabosító műanyag felesleges, legalábbis számomra teljesen hasznavehetetlen (a műanyagot lehúzva a sima fém szárral sokkal könnyebb habosítani).

A tejhabosításhoz viszont egy olyan edény kell, ami körülbelül két-három decis, mert a tejhabosító kar nem túl hosszú és egy nagyobb űrtartalmú edényben nem éri el a tejet, csak ha kb háromnegyedig töltjük az edényt (hideg) tejjel. Így lehet tejhabot készíteni, de mivel sok a tej nem fog felmelegedni kellőképpen, mire a tejhab eléri az edény szélét.

A gép kb 5-10 másodperc alatt melegszik fel a kávékészítéshez, tejhabhoz 20-40 mp kell.

A használati utasítást tényleg érdemes elolvasni, sok információ van benne arról, hogy lesz tényleg finom a kávé és olyan, amilyet egy igazi zamatos cremás presszónak elképzelünk.

Pl. : A kávékart át kell melegíteni egy kis forró vízzel tömés előtt, viszont, amikor levesszük a kart benne marad fél deci víz. Ezzel érdemes vigyázni, mert könnye kiömölhet, ha nem számít rá az ember.
Negatív: A gép leggyengébb része a csészetartó az alján. Az minden kisebb lökésre elmozdul, plusz mivel műanyag érdemes vigyázni, hogy le ne essen, mert valószínűleg abban a pillanatban eltörik.

Nem szeret mindenféle kávét. Az őrlemény finomságára vigyázni kell. Nekem itthon a Lavazza Oro-val tökéletesen műdik de az Illy-t már nem szereti. Felbugyog kifolyik a karból. Hamarosan veszek egy Gorenje szabályozható darálót, amivel tudom állítani az őrlemény finomságát. Nem túl drága és reméljük valóban használható. Készítettem egy videót a készülékről működés közben az talán többet segít minden szónál. Ha rákerestek erre a címre biztosan megtaláljátok: Szarvasi CM 4677 15 bar-os presszókávéfőző működés közben  

(61) (10)

Szarvasi CM 4677 kávéfőző árgrafikon

Árfigyelés