Előző termék
Logitech MK120
Logitech MK120
7 790 Ft-tól
Következő termék
Genius KM-8100
Genius KM-8100
5 470 Ft-tól
Logitech K400 Plus billentyűzet
TOP 10
1 kép

Logitech K400 Plus

15 019 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
 • Csatlakozók: USB,
 • Vezeték nélküli: igen,
 • Szín: fekete
Hirdetés
Tartózkodási helyed:

További ajánlatok (30)

Logitech K400 Plus billentyűzet termékleírás

Csatlakozók USB
Vezeték nélküli Vezeték nélküli
Szín fekete

Gyártó: Logitech

Termék: K400 Plus

 • Magyar nyelvű kiosztás HTPC-billentyűzet TV-hez csatlakoztatott számítógépekhez Élvezze a TV-hez csatlakoztatott számítógép nyújtotta élményét, ahogyan csak szeretné ? akár a kanapéja kényelméből is     Vezeték nélküli kényelem 10 méteres hatótávolságon belül bárhonnan könnyedén vezérelheti laptopját. Növelheti a YouTube(R)-videó hangerejét, felfüggesztheti a diavetítést, böngészhet az interneten, blogolhat, beszélgethet stb. - mindezt anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról. Korszerű, vezeték nélküli 2,4 GHz-es Logitech technológia A vezeték nélküli kapcsolat kényelmét és szabadságát ötvözheti a vezetékes megoldások megbízhatóságával - a gyakorlatilag késedelem és akadozás nélküli, gyors adatátvitellel. Minimalizmus és kényelem Az ultravékony, minimalista billentyűzet kevés helyet foglal, mégis kényelmes gépelést tesz lehetővé. Akár a weben böngészik, akár e-mailt ír a barátjának, a gépelés a lapos, kellemes tapintású, szinte teljesen hangtalan billentyűknek köszönhetően mindig könnyű. Függőleges tárolás Ha nem áll rendelkezésre elegendő hely, a billentyűzet függőlegesen is tárolható. Multitouch touchpad Nincs szükség külön egérre, mivel a billentyűzet egy 9 cm-es touchpadet is tartalmaz. A touchpad nagyméretű bal és jobb oldali gombot is tartalmaz. Érintéses és gesztusalapú navigáció A multitouch touchpad segítségével minden eddiginél könnyebben navigálhat a dokumentumokban. A touchpad támogatja a Windows 8 új, peremről kiinduló gesztusait, melyek az érintőképernyőhöz hasonló élményt nyújtanak. Billentyűzetelrendezés A billentyűzet külön billentyűkkel segíti a Windows 8 felhasználói felületén történő navigációt. A Windows 8 Start billentyű használatával könnyedén visszatérhet a kezdőképernyőre. Az alkalmazásváltó FN billentyűvel gyorsan válthat a megnyitott alkalmazások között. Négy billentyű gondoskodik a Keresés, Megosztás, Eszközök és Beállítások funkciók közvetlen eléréséről. Az Alkalmazás gomb megjeleníti az alkalmazássávot, amellyel navigálhat az Internet Explorer lapjai között. A Windows 8 rendszerhez tervezett billentyűzet Windows 7 rendszeren is használható. Noha kifejezetten Windows(R) 8 rendszerhez tervezték, a billentyűzet Windows 7, Windows XP és Windows Vista operációs rendszeren is kiválóan használható. A Plug-and-Play egyszerűsége Az üzembe helyezés gyors és egyszerű. Csak csatlakoztassa a Logitech Unifying vevőegységet egy USB-porthoz, és máris böngészhet vagy gépelhet. A gyorsbillentyűk is már közvetlenül a kicsomagolás után, szoftver nélkül működnek. Logitech Unifying vevőegység Az apró vevőegységet állandóan laptopjában hagyhatja, azt szállítás közben sem kell eltávolítania. Egyszerű, Plug and Play-alapú működés A K400 Plus beállítása egy pillanat műve.
 • Csatlakoztassa az apró Unifying vevőegységet egy USB-porthoz, és kezdődhet is a buli.
 • A billentyűzet-vevőegységgel akár hat különböző Unifying eszköz is csatlakoztatható a számítógépéhez.
 • További információk és a Unifying szoftver letöltése 18 hónapos elemélettartam Szinte el is felejtheti, hogy ez a billentyűzet elemekről működik.
 • Gyakorlatilag megszünteti az elemcserével járó kellemetlenségeket.
 • A be- és kikapcsológombbal pedig még tovább növelheti az üzemidőt.
 • Az elemélettartamot független vizsgálat határozta meg napi két órás használat mellett.
 • A tényleges elemélettartam a használat módjától, a beállításoktól és a környezeti feltételektől függően változik.
 • Különböző operációs rendszereken használható Windows? 7, Windows 8, Windows 10 és újabb, Android? 5.
 • 0 vagy újabb és Chrome OS? rendszerekkel történő használatra tervezve.
 • Testreszabható kezelőszervek A K400 Plus billentyűzetet használhatja a gyári beállításokkal, de a Logitech Options? szoftverrel akár személyre is szabhatja a billentyűket és a touchpadot.
 • Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek/platformok Windows? 7, Windows 8, Windows 10 vagy újabb Android? 5.
 • 0 vagy újabb Chrome OS? USB-port Méret   Főbb méretek Magasság: 139,9 mm (5,5 hüvelyk) Szélesség: 354,3 mm (14,0 hüvelyk) Mélység: 23,5 mm (1,0 hüvelyk) Súly: 380 g (elemekkel)   Touchpad Magasság: 76 mm (3,0 hüvelyk) Szélesség: 47 mm (2,0 hüvelyk) Jótállási információ 2 év korlátozott garancia a hardverre A csomag tartalma Vezeték nélküli, touchpaddel ellátott billentyűzet Unifying vevőegység 2 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve) Felhasználói útmutató Specifikációk Csatlakozás típusa: Logitech Unifying protokoll (2,4 GHz) Speciális billentyűk: Elnémítás, hangerő csökkentése, hangerő növelése Csatlakozás / tápellátás: Bekapcsológomb Elemek: 2 db AA ceruzaelem Elemélettartam (nem újratölthető): Akár 18 hónap A billentyűk élettartama: akár 5 millió leütés Gépelési zaj: minden billentyűnél 55 dBA alatt Vezeték nélküli hatótávolság: 10 m (33 láb)
 • Logitech K400 Plus billentyűzet árgrafikon

  Árfigyelés