Lealkudtuk.hu

Lealkudtuk.hu

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2021. február 25.

Minden rendben volt, a legjobb árakon tudok itt vásárolni

2021. február 23.

Tisztelt Cím!

Cseh-Faker Trade 2007 Kft.-től (deme3936@gmail.com) rendeltem önökön keresztül egy kompresszort amineknem kaptam meg az áfás számláját többszöri kérésre sem! Lehetséges figyelmeztetni az ilyen "cégeket"?

2021. február 22.

Ezen az oldalon vásároltam egy pulzioximéter vér oxigén szintjét mérő készüléket, egy hónapja, a termék nem működik, a forgalmazó nem érhető el, a már nem reagál, a termék árát visszatéríteni nem tudják, senki sem segít, lassan a fogyasztó védelemhez fordulok.

2021. február 4.

Tavaly rendeltem tőlük egy akkumulátoros porszívót. Egy hónapon belül elromlott. Egyszer felvették a telefont, - küldjem vissza. A GLS visszavitte a Bp Dózsa Gy út 36 szám alá, 2020.12.17-én. Azóta nem érem el telefonon őket. Nyílt levelezőn is kértem vissza a terméket. Semmi!!!
Nem tudom mi tévő legyek, kisvárosban lakom a " nagyfalutól" messze.

2021. január 21.

Tavaly rendeltem egy Benzinmotoros láncfűrészt 3.8 amit meg kaptam első indítás alatt folyt a benzin az olaj ezért felhivtam a Pidernix-trade Kft hogy mi a teendő ilyen esetben. Vissza küldtem garanciába ennek már 2 hónapja azóta se lehet őket elerni. Se telefonon se email - en nem lehet őket elerni. Fogyasztó védelemnek továbbítom a papírokat majd csak lesz valami. Egy csaló cég úgy gondolom.

2021. január 19.

A Pidernix-Trade Kft-től rendeltem egy agregátort a két ünnep között meg is jött, a probléma, hogy nem működik potom 70.000Ft-ért, a dobozon rajta a kft telefon száma ami egyszer kicsörgött azóta ki van kapcsolva, a cég 2020 márciusi bejegyzésű, nulla alkalmazottal, nem igazán megnyugtató!

2021. január 18.

Pidernix KFT hez visszavittem a nem megfelelő árut, minden szükséges irattal együtt, igazoltan át is vették, csak éppen a visszatérítésről felejtettek el gondoskodni!
Ünnepek előtt vittem vissza, de 2021. 01. 18ig nem kaptam vissza az árat!

2021. január 18.

A vásárlásommal minden rendben volt.

2021. január 9.

Holmibolt karosultjai csoportban várok minden karosultat. A holmibolt is hozzájuk tartozik.

2021. január 2.

Ledes körfényt rendeltem telefontartóval és állvánnyal. Állvány valahogy nem volt a benne..:) A dobozon egy magyar szó sem volt feltűntetve, és az angol szövegnél sem utalt arra semmi, hogy tényleg lenne állvány a tartózékok között. Szóval csak így tovább lealkudtuk webshop, végülis ez csak csalásnak számít a btk. szerint, hogy valótlan dolgokat árultok. :)

2020. december 23.

Rendeltem a gyermekemnek egy világítós autópályát ami 23-ig nemhogy megérkezett volna még e-mail-t sem küldtek.Próbáltam ōket hívni ,nem lehet ōket elérni,majd megírták nekem ,hogy még csomagolás alatt áll a rendelésem.Pedig az oldalon világosan fel volt tüntetve ,hogy karácsonyig megérkezik a termék.Ezért visszavontam a rendelést.

2020. december 16.

Soha többé erröl az oldalról!!

2020. december 14.

Erröl az oldalról soha többé nem rendelek,mert ők is és apartnereik is,nevezetesen a pidernix-trade csaló tolvaj banda.Rendeltem egy kamerarendszert ami nem működik megfelelően.Ahoz,hogy egyáltalán megnézék mi a hiba el kellene vinnem pestre a boltba,ami innen karcagról nem igazán éri meg,mert ha ők úgy gondolják kise cserélik és még a pénzemet se adják vissza.Emailben azt írták,hogy számlával és beszerelési bizonylattal foglalkoznak vele,holott nemvolt leírva sehol,hogy csak szakember szerelheti fel.Amúgy meg még magyar nyelvü használati utasítás sem volt hozzá.
ARRA KÉREK MINDENKIT AKIT CSAK TUDOK,HOGY SEMMI KÉPP NE RENDELJEN ERRŐL AZ OLDALRÓL MERT CSALÓK!!!

2020. december 14.

Erről az oldalról rendeltem egy kis oximéter készüléket, amelyet a pidernix-trade Kft. szállított le. A csomag bontása után derült ki, hogy a termék törött, használhatatlan. Ügyesen volt csomagolva mert a törés nem látszott. Reklamáltam a KFT.-nél, cinikus hazug válaszokban elhajtottak. Persze mindenütt csalásért feljelentem őket, biztos másokkal is megtették. Maga az oldallal még nem végeztem, hiszen a terméket csak tőlük rendeltem. Mindenki nézze meg, hogy ki a szállítója, ne járjon úgy mint én. A központjuk is egy sima emeletes épület, telefont soha sem veszi fel a kedves pidernix kft. Hogy lehet az hogy ennyi csaló tud működni ebben az országban ? Én már úgy csinálom, ha valahonnan vásárolni szeretnék először felhívom telefonon 2x. Ha nem veszi fel senki már dobom is. Vigyázzon mindenki, először ellenőrizzen és csak utána rendeljen.

2020. november 24.

Szemetek,rabló banda

2020. november 24.

Szemét az egész csaló banda,mocskosok.

2020. november 23.

Lealkudtuk.hu ról rendeltem a cseh-faker trade 2007 kft től egy áramfrjlesztőt (aggregátort). A CSOMAGHOZ NEM KAPTAM MEG AZ ÁFÁS SZÁMLÁT!!! Az áramfejlesztő működik 3fázis és 1fazisu dugaljak rendben viszont az akumulátor töltő része nem hogy nem működik le sincs vezetékelve viszont a leírásban szerepelt! Email címre jeleztem a számla hiánypótlását de válasz nem érkezett 5 munkanap után sem remélem valaki utánnuk néz hogy lehet számla nélkül küldeni egy terméket?

2020. november 17.

Minden rendben volt.

2020. október 28.

Gyorsan kiszállították a rendelésem, jó üzlet.

2020. október 28.

Nagyon elégedett vagyok!

2020. október 21.

A gyerekemnek vásároltam okosórát, az árával nagyon elégedett voltam, ma ki is hozták, ajánlom a boltot.

2020. október 21.

Nagyon kedvező áron találtam meg náluk, amit szerettem volna megvásárolni, elégedett vagyok!

2020. október 17.

Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a pidernix-trade kft-től rendeltem egy áramfejlesztőt és rossz volt!!! a csomagolásnak nem volt baja, de belül a termék sérült is volt, meg nem is működött és ezt jeleztem az eladónak is és többször írtam neki!! 14 nap után kezdett el visszajelezni! Nem vállalja a felelősséget! Nagyon szomorú vagyok hiszen akkor mire a garancia??? Engem nem érdekelt volna, hogy sérült de hogy nem is működik???! Hogyan történhet meg ez a mai világban??? Nem a bizalom lenne ennek az alapja, ezért sajnálatos módon le kell pontoznom Önöket, tényleg 70 évesen most először próbáltam rendelni és becsaptak!! Ez tényleg így működik?!

2020. augusztus 25.

Rendben volt.

2020. augusztus 25.

Léghűtőt vásároltam, kedvező áron, gyorsan kiszállították, tökéletesen működik.

2020. június 22.

Kedvező árak, gyors szállítás.

2020. május 6.

Mindennel maximálisan elégedett vagyok.

2020. április 16.

Maszkot szerettem volna vásárolni és náluk találtam, nagyon tetszik az üzlet, sokféle termék megtalálható náluk, egész jók az árak is, még fogok itt vásárolni.

2020. április 16.

Fűkaszát kerestem jó minőségűt és megfelelő árban. Így akadtam az oldalukra. Nagyon segítőkészek, rendben volt minden a megrendeléssel és szállítással is. A termék hibátlan, ajánlom!

A bolt adatai
A bolt leírása
Hetente frissülő ajánlatok, akár 70% kedvezménnyel: szállás ajánlatok, háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek, szerszámok, háztartási gépek és sok minden más egy helyen!

Üzletek

A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
  • Interneten keresztül
Extra szolgáltatások
  • Éjjel-nappal elérhető
  • A webáruház kereshető
Szállítási módok
  • Futárszolgálat
Fizetési módok
  • Fizetés banki átutalással
  • Fizetés utánvéttel