Hirdetés

Ezüst Mikrohullámú sütők

Szín : Ezüst
Összes törlése
30 termék, 1. oldal
Rendezés /

Mikrohullámú sütő Cata MW-5120 DG kék

TOP 14

Gorenje MO20E1S Mikrohullámú sütő

Candy MIS1730X Mikrohullámú sütő

Whirlpool MWF 421 SL Mikrohullámú sütő

Sencor SMW 5217SL Mikrohullámú sütő

Whirlpool MWP 339 SB Mikrohullámú sütő

Candy CMW 2070 S Mikrohullámú sütő

Gotiva RF21 Mikrohullámú sütő

Whirlpool MCP 345 SL Mikrohullámú sütő

Whirlpool MWP 303 SB Mikrohullámú sütő

Whirlpool AMW 730/SD Mikrohullámú sütő

Hirdetés

Sharp YC-MG252AE-S Mikrohullámú sütő

Sharp YC-MG02EW Mikrohullámú sütő

Panasonic NN-SD27HSGTG Mikrohullámú sütő

Bosch BFR634GS1 Mikrohullámú sütő

Whirlpool MCP 346 SL Mikrohullámú sütő

Sharp YC-MS02ES Mikrohullámú sütő

Cata MC 32 D Mikrohullámú sütő

Panasonic NN-GD36HMSUG Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A4X Mikrohullámú sütő

Sharp R204S Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütőket a legtöbbször melegítésre használjuk. Sokkal gyorsabb egy kisebb adag ételt a mikróban megmelegíteni, mint a főzőlapon vagy a sütőben. Ezen felül azonban számos hasznos funkcióval rendelkezhet egy mikrohullámú sütő. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a gépekről!

Különálló vagy beépíthető mikró?

Ha már egy kész konyhába vásárolunk mikrohullámú sütőt, és nincs meg a szekrényben a helye, akkor a különálló lehet a megfelelő választás. Azt szinte bárhová elhelyezhetjük, mindössze áramforráshoz kell közel lennie. A beépíthető mikró beszerzés akkor ideális, amikor épül a konyhaszekrény, és pontosan meg tudjuk tervezni a helyét. Jellemzően a beépíthető mikrohullámú sütő ár magasabb, de ezek többnyire dizájnosabb darabok is, és jobban besimulnak a konyhába.

Mire használható a mikrohullámú sütő?

Melegítés: Egy egyszerűbb, olcsó mikrohullámú sütő esetében a teljesítményt és az időzítőt tudjuk beállítani tekerő vagy nyomógombok, esetleg érintőkijelző segítségével.

Olvasztás: Szinte kivétel nélkül van erre a funkcióra egy külön gomb, és így sokkal gyorsabban olvaszthatjuk ki a mélyhűtőből kivett ételeket, alapanyagokat.

Grillezés: A fentiekkel ellentétben ezt már nem találjuk meg minden mikrohullámú sütőben. Ezzel a funkcióval sülteket, melegszendvicset is készíthetünk.

Meleglevegős sütés: Ha olyan mikrót szeretnénk, amiben ez a funkció is benne van, akkor még a sütőt is kiválthatjuk egy kisebb konyhában.

Teljesítmény, méret, mikrohullámú sütő ár

A mikrohullámú sütők teljesítménye általában 750 és 1200 watt között mozog. Általános igazság, hogy minél több funkcióval rendelkezik és minél nagyobb, annál magasabb a fogyasztása is. Méreteknél a külső paraméterek mellett az űrtartalom és a forgótálca mérete számít. Átlagosnak mondható a 20-30 literes mikrohullámú sütő és a 22-30 cm közötti forgótálca.

Találd meg a számodra tökéletes gépet oldalunkon, ahol számos mikrohullámú sütő akció is várnak!