Hirdetés

Inox Mikrohullámú sütők

Szín : Inox
Összes törlése
60 termék, 1. oldal
Rendezés /

Mikrohullámú sütő Cata MW-5120 DG kék

TOP 19

Gorenje BM201AG1X Mikrohullámú sütő

Candy MIC 201 EX Mikrohullámú sütő

Samsung MG22M8274AT/E2 Mikrohullámú sütő

Bosch BFL553MS0 Mikrohullámú sütő

Whirlpool MBNA920X Mikrohullámú sütő

Whirlpool AMW 439/IX Mikrohullámú sütő

Whirlpool MWSC 9133 SX Mikrohullámú sütő

Orion OM-2518DG Mikrohullámú sütő

Whirlpool MBNA910X Mikrohullámú sütő

Bosch BEL554MS0 Mikrohullámú sütő

Hirdetés

Teka MWE 225 FI Mikrohullámú sütő

Whirlpool AMW 9605 IX Mikrohullámú sütő

Tesla MWI2060MS Mikrohullámú sütő

Sencor SMW 6020SS Mikrohullámú sütő

Orion OM-2318DG Mikrohullámú sütő

Bosch BFL554MS0 Mikrohullámú sütő

Tesla MW2060MW Mikrohullámú sütő

Dimarson DM-D70H20ESP-XT Mikrohullámú sütő

Aiwa MW200SL Mikrohullámú sütő

ECG MTD 2072 GSE Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütőket a legtöbbször melegítésre használjuk. Sokkal gyorsabb egy kisebb adag ételt a mikróban megmelegíteni, mint a főzőlapon vagy a sütőben. Ezen felül azonban számos hasznos funkcióval rendelkezhet egy mikrohullámú sütő. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a gépekről!

Különálló vagy beépíthető mikró?

Ha már egy kész konyhába vásárolunk mikrohullámú sütőt, és nincs meg a szekrényben a helye, akkor a különálló lehet a megfelelő választás. Azt szinte bárhová elhelyezhetjük, mindössze áramforráshoz kell közel lennie. A beépíthető mikró beszerzés akkor ideális, amikor épül a konyhaszekrény, és pontosan meg tudjuk tervezni a helyét. Jellemzően a beépíthető mikrohullámú sütő ár magasabb, de ezek többnyire dizájnosabb darabok is, és jobban besimulnak a konyhába.

Mire használható a mikrohullámú sütő?

Melegítés: Egy egyszerűbb, olcsó mikrohullámú sütő esetében a teljesítményt és az időzítőt tudjuk beállítani tekerő vagy nyomógombok, esetleg érintőkijelző segítségével.

Olvasztás: Szinte kivétel nélkül van erre a funkcióra egy külön gomb, és így sokkal gyorsabban olvaszthatjuk ki a mélyhűtőből kivett ételeket, alapanyagokat.

Grillezés: A fentiekkel ellentétben ezt már nem találjuk meg minden mikrohullámú sütőben. Ezzel a funkcióval sülteket, melegszendvicset is készíthetünk.

Meleglevegős sütés: Ha olyan mikrót szeretnénk, amiben ez a funkció is benne van, akkor még a sütőt is kiválthatjuk egy kisebb konyhában.

Teljesítmény, méret, mikrohullámú sütő ár

A mikrohullámú sütők teljesítménye általában 750 és 1200 watt között mozog. Általános igazság, hogy minél több funkcióval rendelkezik és minél nagyobb, annál magasabb a fogyasztása is. Méreteknél a külső paraméterek mellett az űrtartalom és a forgótálca mérete számít. Átlagosnak mondható a 20-30 literes mikrohullámú sütő és a 22-30 cm közötti forgótálca.

Találd meg a számodra tökéletes gépet oldalunkon, ahol számos mikrohullámú sütő akció is várnak!