Hirdetés

Gorenje Mikrohullámú sütők

Gyártó : Gorenje
Összes törlése
38 termék, 1. oldal
Rendezés /
TOP 7

Gorenje MO17E1W Mikrohullámú sütő

TOP 14

Gorenje MO20E1S Mikrohullámú sütő

TOP 19

Gorenje BM201AG1X Mikrohullámú sütő

TOP 20

Gorenje BM251SG2BG Mikrohullámú sütő

Gorenje BMX201AG1BG Mikrohullámú sütő

Gorenje BMI251SG3BG Mikrohullámú sütő

Gorenje BM235G1SYW Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20E1W Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő

Gorenje MO17E1S Mikrohullámú sütő

Hirdetés

Gorenje MO20A3W Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20E1B Mikrohullámú sütő

Gorenje MO17E1BH Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A3BH Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A4X Mikrohullámú sütő

Gorenje BM201AG1BG Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20S4W Mikrohullámú sütő

Gorenje MO4250CLB Mikrohullámú sütő

Gorenje BM235CLI Mikrohullámú sütő

Gorenje BM235CLB Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütőket a legtöbbször melegítésre használjuk. Sokkal gyorsabb egy kisebb adag ételt a mikróban megmelegíteni, mint a főzőlapon vagy a sütőben. Ezen felül azonban számos hasznos funkcióval rendelkezhet egy mikrohullámú sütő. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a gépekről!

Különálló vagy beépíthető mikró?

Ha már egy kész konyhába vásárolunk mikrohullámú sütőt, és nincs meg a szekrényben a helye, akkor a különálló lehet a megfelelő választás. Azt szinte bárhová elhelyezhetjük, mindössze áramforráshoz kell közel lennie. A beépíthető mikró beszerzés akkor ideális, amikor épül a konyhaszekrény, és pontosan meg tudjuk tervezni a helyét. Jellemzően a beépíthető mikrohullámú sütő ár magasabb, de ezek többnyire dizájnosabb darabok is, és jobban besimulnak a konyhába.

Mire használható a mikrohullámú sütő?

Melegítés: Egy egyszerűbb, olcsó mikrohullámú sütő esetében a teljesítményt és az időzítőt tudjuk beállítani tekerő vagy nyomógombok, esetleg érintőkijelző segítségével.

Olvasztás: Szinte kivétel nélkül van erre a funkcióra egy külön gomb, és így sokkal gyorsabban olvaszthatjuk ki a mélyhűtőből kivett ételeket, alapanyagokat.

Grillezés: A fentiekkel ellentétben ezt már nem találjuk meg minden mikrohullámú sütőben. Ezzel a funkcióval sülteket, melegszendvicset is készíthetünk.

Meleglevegős sütés: Ha olyan mikrót szeretnénk, amiben ez a funkció is benne van, akkor még a sütőt is kiválthatjuk egy kisebb konyhában.

Teljesítmény, méret, mikrohullámú sütő ár

A mikrohullámú sütők teljesítménye általában 750 és 1200 watt között mozog. Általános igazság, hogy minél több funkcióval rendelkezik és minél nagyobb, annál magasabb a fogyasztása is. Méreteknél a külső paraméterek mellett az űrtartalom és a forgótálca mérete számít. Átlagosnak mondható a 20-30 literes mikrohullámú sütő és a 22-30 cm közötti forgótálca.

Találd meg a számodra tökéletes gépet oldalunkon, ahol számos mikrohullámú sütő akció is várnak!