Hirdetés

Mikrohullámú sütők

Összes törlése
52 termék, 1. oldal
Rendezés /
TOP 14

Gorenje MO20E1S Mikrohullámú sütő

Bosch BFL623MB3 Mikrohullámú sütő

Electrolux EMS4253TEX Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20E1B Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő

Electrolux LMS4253TMW Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A3W Mikrohullámú sütő

Home HG MH 23 Mikrohullámú sütő

Sencor SMW 5117BK Mikrohullámú sütő

Sencor SMW 5217SL Mikrohullámú sütő

Hirdetés

G3 Ferrari G10183 Mikrohullámú sütő

Electrolux EMZ421MMW Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20E1W Mikrohullámú sütő

Orion OM-2318DG Mikrohullámú sütő

Bosch FFL023MS2 Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20A3BH Mikrohullámú sütő

Electrolux LMS4253TMK Mikrohullámú sütő

Whirlpool MWP 251 SB Mikrohullámú sütő

Kalorik MW2500DG Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20S4W Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütőket a legtöbbször melegítésre használjuk. Sokkal gyorsabb egy kisebb adag ételt a mikróban megmelegíteni, mint a főzőlapon vagy a sütőben. Ezen felül azonban számos hasznos funkcióval rendelkezhet egy mikrohullámú sütő. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a gépekről!

Különálló vagy beépíthető mikró?

Ha már egy kész konyhába vásárolunk mikrohullámú sütőt, és nincs meg a szekrényben a helye, akkor a különálló lehet a megfelelő választás. Azt szinte bárhová elhelyezhetjük, mindössze áramforráshoz kell közel lennie. A beépíthető mikró beszerzés akkor ideális, amikor épül a konyhaszekrény, és pontosan meg tudjuk tervezni a helyét. Jellemzően a beépíthető mikrohullámú sütő ár magasabb, de ezek többnyire dizájnosabb darabok is, és jobban besimulnak a konyhába.

Mire használható a mikrohullámú sütő?

Melegítés: Egy egyszerűbb, olcsó mikrohullámú sütő esetében a teljesítményt és az időzítőt tudjuk beállítani tekerő vagy nyomógombok, esetleg érintőkijelző segítségével.

Olvasztás: Szinte kivétel nélkül van erre a funkcióra egy külön gomb, és így sokkal gyorsabban olvaszthatjuk ki a mélyhűtőből kivett ételeket, alapanyagokat.

Grillezés: A fentiekkel ellentétben ezt már nem találjuk meg minden mikrohullámú sütőben. Ezzel a funkcióval sülteket, melegszendvicset is készíthetünk.

Meleglevegős sütés: Ha olyan mikrót szeretnénk, amiben ez a funkció is benne van, akkor még a sütőt is kiválthatjuk egy kisebb konyhában.

Teljesítmény, méret, mikrohullámú sütő ár

A mikrohullámú sütők teljesítménye általában 750 és 1200 watt között mozog. Általános igazság, hogy minél több funkcióval rendelkezik és minél nagyobb, annál magasabb a fogyasztása is. Méreteknél a külső paraméterek mellett az űrtartalom és a forgótálca mérete számít. Átlagosnak mondható a 20-30 literes mikrohullámú sütő és a 22-30 cm közötti forgótálca.

Találd meg a számodra tökéletes gépet oldalunkon, ahol számos mikrohullámú sütő akció is várnak!