Következő termék
Apple iPhone 5s 16GB
Apple iPhone 5s 16GB
82 490 Ft-tól
Overmax Vertis Yard mobiltelefon 2 kép

Overmax Vertis Yard Mobiltelefon

50 936 Ft-tól
4 ajánlat
  • Mobiltelefon típusa: Okostelefon,
  • Mobiltelefon kivitele: Érintőképernyő,
  • Operációs rendszer: Android,
  • Internet: Van,
  • Dual sim: Igen,
  • MP3 lejátszó: Igen
Tartózkodási helyed:

Overmax Vertis Yard mobiltelefon ajánlataink

Overmax Vertis Yard mobiltelefon termékleírás

Mobiltelefon típusa Okostelefon
Mobiltelefon kivitele Érintőképernyő
Operációs rendszer
Sok mobiltelefon a számítógépekéhez hasonló operációs rendszerrel rendelkezik, általa érhetőek el a telefon nyújtotta lehetőségek. Összekapcsolhatod más okos eszközzel (okosóra, okostévé), különböző programokat (navigáció, képszerkesztő, játékok) telepíthetsz rá, így kibővítheted a tudását és teljesen személyre is szabhatod azt. A három legnépszerűbb mobil operációs rendszer az Android, az iOS és a Windows Phone.
Operációs rendszer Android
Internet
A mobilon internetoldalakat tekinthetsz meg, vagy különböző dedikált alkalmazások (facebook, gmail, mozi24) segítségével élvezheted az internet nyújtotta lehetőségeket.
Internet Van
Dual sim
A kétkártyás mobilokba kettő sim kártyát is tehetsz, így nem kell több készüléket magadnál tartanod, hanem egy eszközön fogadhatod a céges és a magán hívásaidat is.
Dual sim Igen
Bevitel
Ilyen módon tudsz szöveget bevinni (Például: SMS, Facebook chat, e-mail) a készülékbe.
Bevitel Érintés
Felhasználás
Az újabb mobilok már nemcsak telefonálásra és sms-küldésre alkalmasak. Kitűnő képeket készítehetsz velük (Fényképezős mobilok), helyettesíthetik az MP3 lejátszót (Mobilok zene hallgatásra), vagy olyan funkciók sokaságát tartalmazzák, amelyek az üzletemberek számára hasznosak (Üzleti mobilok). A por-, víz-, vagy ütésálló mobilok az extrém használati körülményeket is bírják (Extrém mobilok).
A kategóriák között természetesen átfedés is lehet.
Felhasználás Zene hallgatás

Gyártó: Overmax

Termék: Vertis Yard

Belső memória 2048 MB Belső tároló 16 GB Memóriakártya olvasó Micro SD Processzortípus MediaTek MTK6592 Processzor frekvencia 1700 MHz Kijelző méret 5 " Kijelző felbontás 1280x720 pixel Kamera 16 megapixel 3G Igen 4G LTE Nem Wi-Fi Igen Bluetooth Igen GPS Igen Infra port Nem Operációs rendszer Android 4.2 Akkumulátor 2600 + 2900 mAh Méret 144 x 71 x 8 mm Súly 135 g

Overmax Vertis Yard mobiltelefon árgrafikon

Árfigyelés

Kapcsolódó kategóriák