Nokia 130 Dual mobiltelefon 5 kép

Nokia 130 Dual Mobiltelefon

8 649 Ft-tól
21 ajánlat
  • Mobiltelefon típusa: Egyszerű telefon,
  • Mobiltelefon kivitele: Hagyományos,
  • Operációs rendszer: Nincs,
  • Dual sim: Igen,
  • MP3 lejátszó: Igen
Tartózkodási helyed:

Nokia 130 Dual mobiltelefon ajánlataink

További ajánlataink

Nokia 130 Dual mobiltelefon termékleírás

Mobiltelefon típusa Egyszerű telefon
Mobiltelefon kivitele Hagyományos
Operációs rendszer
Sok mobiltelefon a számítógépekéhez hasonló operációs rendszerrel rendelkezik, általa érhetőek el a telefon nyújtotta lehetőségek. Összekapcsolhatod más okos eszközzel (okosóra, okostévé), különböző programokat (navigáció, képszerkesztő, játékok) telepíthetsz rá, így kibővítheted a tudását és teljesen személyre is szabhatod azt. A három legnépszerűbb mobil operációs rendszer az Android, az iOS és a Windows Phone.
Operációs rendszer Nincs
Dual sim
A kétkártyás mobilokba kettő sim kártyát is tehetsz, így nem kell több készüléket magadnál tartanod, hanem egy eszközön fogadhatod a céges és a magán hívásaidat is.
Dual sim Igen
Bevitel
Ilyen módon tudsz szöveget bevinni (Például: SMS, Facebook chat, e-mail) a készülékbe.
Bevitel 3 x 4-es gombsor
Felhasználás
Az újabb mobilok már nemcsak telefonálásra és sms-küldésre alkalmasak. Kitűnő képeket készítehetsz velük (Fényképezős mobilok), helyettesíthetik az MP3 lejátszót (Mobilok zene hallgatásra), vagy olyan funkciók sokaságát tartalmazzák, amelyek az üzletemberek számára hasznosak (Üzleti mobilok). A por-, víz-, vagy ütésálló mobilok az extrém használati körülményeket is bírják (Extrém mobilok).
A kategóriák között természetesen átfedés is lehet.
Felhasználás Általános

Gyártó: Nokia

Termék: 130 Dual

Általános Okostelefon:NemÉrintőképernyő:NemQWERTY billentyűzet:NemBillentyűzet típus:StandardHálózat:2G: 900/1800Dual Sim:IgenSzín:PirosMéretek (W x H x D mm):45.5 x 106 x 13.9Operációs rendszer:Nokia OSSIM típus:SIM Memória Memória slot (típus):MicroSD (akár 32 GB) Kijelző Képernyő típusa:LCD QQVGAFelbontás (pixel):160 x 128Színek száma:64KKépernyő átmérő (hüvelyk):1.8 Csatlakoztathatóság GPRS:NemBluetooth technológia:v3.0Wireless technológia:NemNFC:NemUSB:MicroUSB v3.0Portok:3.5 mm Tápellátás Beszélgetési idő:2G: 13 óra Kapacitás (mAh):1020Akkumulátor típus:BL-5C Kommunikáció Üzenetek:SMS / MMSBöngésző:Igen Multimédia FM rádió:IgenVideo lejátszás:IgenAudió lejátszás:Igen Egyéb Szenzorok:Nem

Nokia 130 Dual mobiltelefon árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák