Electrolux EZB3410AOX sütő 1 kép

Electrolux EZB3410AOX Sütő

57 890 Ft-tól
14 ajánlat
  • Energiaforrás: Elektromos,
  • Sütő jellege: Beépíthető,
  • Energiaosztály: A,
  • Tisztítás: Manuális,
  • Szín: Inox,
  • Szélesség: 56 cm
Tartózkodási helyed:

További ajánlataink

Electrolux EZB3410AOX sütő termékleírás

Energiaforrás
A modernebb sütők elektromos üzeműek, a régebbi modellekkel ellentétben, amelyek gázzal működnek.
Energiaforrás Elektromos
Sütő jellege
A beépíthető sütők önállóan beszerelhetők a konyhabútor munkalapjába, főzőlap nem tarozik hozzájuk.
A sütő szett a sütő és főzőlap párosát jelenti, amelyek önállóan beépíthetők.
Az asztali sütők kisebb térfogatú elektromos készülékek, amely nem beépíthetők, hanem körbeépíthetők, vagy asztalra, polcra helyezhetők.
Sütő jellege Beépíthető
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A
Tisztítás
A sütők tisztítását többféle eljárással könnyítik meg a gyártók. A legnépszerűbbek:
Pirolitikus öntisztítás: A sütő 500 °C forrósodik fel és leégeti a szennyeződést a falakról, a végén csak a hamut kell kiseperni az aljáról. Vegyszerek nélküli technológia, a legfejlettebb jelenleg. Hátránya, hogy erősen növeli a fogyasztást, és az elhasználódást.
Katalitikus öntisztítás: A sütők belső falainak speciális zománcozása katalizátorokat tartalmaz, amelyek 200°C-300°C-os hőmérsékleten oxigén hatására átalakítják a szennyeződéseket. A speciális zománcozás nagyon sérülékeny, mechanikai hatásokkal (pl.: surolószivacs) szemben nem ellenálló.
További módszerek például az EcoClean, az AquaClean, vagy az Öko Therm.
Tisztítás Manuális

Gyártó: Electrolux

Termék: EZB3410AOX

Az Electrolux EZB3410AOX Beépíthető multifunkcionális rozsdamentes sütővel főzzön gyorsabban és gazdaságosabban. A dizájnos fekete, ezüst borítás stílusos kelléke lesz konyhájának. Az alsó és felső sütés, grillezés és többi sütési funkció használatával a legextrémebb ételek, sütemények elkészíthetők vele. A beépített ventilátor gondoskodik a megfelelő légkeverésről a sütőtérben, így az ételek rendesen átsülnek. Az Electrolux EZB3410AOX beépíthető sütő jellemzői: Típus: multifunkciós körfűtőszálas sütő Energia osztály:A Kijelző, vezérlés: SET (sárga) PIPO Sütő űrtartalma: 60 l Sütősín: oldalvezető sín Ajtó: 2 üveg Grill: fix grill Hőm. tartomány: 50°C – 250°C Sütési szint: 2 Polc pozíció: 4 Világítás: 1;hátul Kábelhossz: 1.1 m Sütőfunkciók: Világítás Felső sütés Alsó+felső sütés Alsó sütés Grill Grill+felső sütés Körfűtőszál+légkeverés Légkeverés+világítás Programozási lehetőségek: Hangjelzés Sütés időtartama Sütés vége Percszámláló Óra Tartozékok: 1 zsírfelfogó tálca fekete zománc 1 grillrács króm Műszaki adatok: Összteljesítmény (W): 2500 Grill teljesítmény (W): 1650 Beép. mag. (mm)593 Beép. szél. (mm)560 Beép. mély. (mm)550 Nettó súly (kg)28,65

Electrolux EZB3410AOX sütő árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák