Hirdetés

Techwood Konyhai robotgépek

Gyártó : Techwood
Összes törlése
1 termék, 1. oldal
Rendezés /

Konyhai robotgépek

Egy multifunkciós konyhai robotgép az egyik legtöbbet használt háztartási eszköz. Darálhatunk, szeletelhetünk, dagaszthatunk, habot verhetünk velük, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük a főzés előkészületeit. Nagyon széles a választék, és igen nagy különbségek vannak méretben és funkciókban is egy-egy háztartási robotgép között, ezért az alábbi szempontok segíthetnek megtalálni a megfelelőt.

Konyhai robotgépek funkciói és tartozékai

A legtöbb konyhai robotgép használható tészták elkészítéséhez, krémek felveréséhez, turmixoláshoz és aprításhoz. Legalább egy, de van, hogy kettő keverőtál is tartozik a géphez a különböző habverő, keverő és dagasztó szárak mellett. Nézzük sorban, mit rejthet még a multifunkciós konyhai robotgép doboza?

Húsdaráló: Nem minden gépnél alaptartozék. Akkor érdemes olyat választani, ahol benne van a csomagban, ha rendszeresen dolgozunk fel otthon húst. Vannak olyan konyhai robotgépek is, ahol kiegészítő tartozékként megvásárolható. Fontos szempont viszont, hogy ehhez a gépnek is nagyobb teljesítményűnek kell lennie.

Kávé- és mákdaráló: Szintén extra kiegészítő, így ha süteményekhez vagy az otthoni kávéfőzéshez rendszeresen daráljuk a mákot és a kávét, hasznos lehet.

Szeletelő, reszelő: Apróságnak tűnhet, de egy nagy pizza partihoz sokkal gyorsabb a zöldségek felszeletelése, majd a sajt reszelése, ha a gép végzi ezeket.

Citrusfacsaró: Szintén praktikus kis kiegészítő, amivel a reggeli narancslevet gyorsan elkészíthetjük.

Teljesítmény és konyhai robotgép árak

Egyáltalán nem biztos, hogy a legjobb robotgép a legdrágább is egyben. Könnyen lehet, hogy egy kisebb teljesítményű, kisebb keverőtállal rendelkező multifunkciós konyhai robotgép lesz a megfelelő választás számunkra. Hiszen például egy kétfős háztartásnak akár a legkisebb, kb. 3,5 literes tálak is elegendőek lehetnek, de egy négyfős családnak inkább a 4-5 literes keverőtál lesz megfelelő. A konyhai robotgépek teljesítménye a gép méretétől és az elérhető funkcióktól is függ. Például, ahogy fentebb is írtuk, a húsdaráláshoz nagyobb teljesítmény kell.

Gondolod végig, hogy neked milyen funkciókra, méretre, teljesítményre lehet szükséged, és utána nézd meg oldalunkon az akciós konyhai robotgép kínálatot, hogy kosaradba kerülhessen a számodra legjobb konyhai robotgép!