Zanussi ZBA14421SA hűtőgép, hűtőszekrény 1 kép

Zanussi ZBA14421SA Hűtőszekrény

72 990 Ft-tól
11 ajánlat
  • Teljes kapacitás: 128 l,
  • Hűtő kivitele: Belső mélyhűtős,
  • Hűtő típusa: Beépíthető,
  • Energiaosztály: A+ energiaosztály,
  • Hűtő kapacitása: 112 l,
  • Szín: Fehér,
  • Ajtó típusa: Változtatható
Tartózkodási helyed:

További ajánlataink

Zanussi ZBA14421SA hűtőgép, hűtőszekrény termékleírás

Teljes kapacitás
Megmutatja a hűtőgép hasznos térfogatát literben (l) kifejezve.
Teljes kapacitás 128 l
Hűtő kivitele
A kivitel a hűtő és a fagyasztó rész egymáshoz képesti elhelyezedését mutatja. Így beszélhetünk egyajtós kivitelről, valamint felső, alsó vagy oldalsó fagyasztós modellekről, amelyeknek a fagyasztórésze külön ajtóval rendelkezik. Az oldalsó fagyasztós modelleket, side-by-side, vagy amerikai hűtőnek is nevezik.
Hűtő kivitele Belső mélyhűtős
Hűtő típusa
Azt mutatja, hogy a hűtőgép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Hűtő típusa Beépíthető
Energiaosztály
Minden nagyháztartási géphez tartozik egy adat, ami az energiafogyasztását mutatja. Ez az adat egy osztályozás, az „A+” energiaosztály használja a legkevesebb vizet, áramot, vagy gázt, a „G” a legtöbbet. A legújabb gépeknél már találkozhatunk A++ és A+++ jelöléssel is. Vásárláskor ez az adat könnyen segíthet döntésünkben.
Energiaosztály A+ energiaosztály

Gyártó: Zanussi

Termék: ZBA14421SA

Tulajdonságok:   Slide door (csúszkapántos), teljesen beépíthető Ajtó nyitás: jobboldali és megfordítható Mechanikus vezérlés Fagyasztótér típusa: 4 csillagos Automatikus leolvasztás a hűtőtérben Hűtő polcok: 2 teljes szélességű, üvegpolc szegéllyel Zöldségtároló fiók(ok):1 db széles Tojástartó: 1 db 6 tojásos Hűtőtér világítás: van, 1 db, 15 W, normál izzó, belül, oldalt Nagyon csendes: csupán 38 dB Hűtőtér nettó űrtartalma: 112 l **** -os fagyasztótér nettó űrtartalma: 15 l 880 mm beépítési magasság   Szín:fehér Hűtőtér technológia.statikus Energiaosztály (2010/30/EC):A+ Energiafogyasztás éves (kWh):189 Klímaosztály:SN-N-ST Zajszint (dBA):38 Hűtőtér bruttó űrtartalma (l):114 Fagyasztótér bruttó űrtartalma (l):15 Vezérlés:mechanikus Vezérlőegység helye:belső Ajtó:jobboldali és megfordítható Hűtőpolcok:2 teljes szélességű Hűtőpolcok típusa:üvegpolc szegéllyel Széles zöldségtároló fiók:1 db széles Nettó súly (kg):31.7 Magasság (mm):873 Szélesség (mm):540 Mélység (mm):549

Zanussi ZBA14421SA hűtőgép, hűtőszekrény árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák