Whirlpool ADP 9070 IX mosogatógép 1 kép

Whirlpool ADP 9070 IX Mosogatógép

  • Termék típusa: Szabadonálló,
  • Kezelőpanel helyzete: Előlapi,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A+++ energiaosztály,
  • Szín: Inox,
  • Vízfogyasztás: 10 l,
  • technológia (speciális szenzortechnológia), 3. evőeszköztartó fiók, digitális kijelző, elektronikus öblítő- és sóhiány jelző, vízvédelem, öntisztító szűrőrendszer, 44 dBA, alsó kosár: 6 lehajtható tányértartó sor, felső kosár: állítható magasságú ill. kivehető, 2 fix és 4 lehajtható tüskesor, max. vízfelvételi hőmérséklet: 60°C, 233 kWh/év. Opciók: PowerDry funkció (aktív szárítási rendszer), PowerClean funkció (nagynyomású vízsugár rendszer), folyamatos indításkésleltetés (1-24 óra), multizónás mosogatás, multitabletta opció. Programok: 6. Érzék automatikus szenzorprogram (40°-70°), 1 órás (wash&dry) program, előmosogatás, kímélő üvegprogram, gyors, ECO, gyors napi, intenzív, csendes (39 dBA), gőz program. ,
  • Szélesség: 59,7 cm
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Whirlpool ADP 9070 IX mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Szabadonálló
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Előlapi
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A+++ energiaosztály

Gyártó: Whirlpool

Termék: ADP 9070 IX

technológia (speciális szenzortechnológia), 3. evőeszköztartó fiók, digitális kijelző, elektronikus öblítő- és sóhiány jelző, vízvédelem, öntisztító szűrőrendszer, 44 dBA, alsó kosár: 6 lehajtható tányértartó sor, felső kosár: állítható magasságú ill. kivehető, 2 fix és 4 lehajtható tüskesor, max. vízfelvételi hőmérséklet: 60°C, 233 kWh/év. Opciók: PowerDry funkció (aktív szárítási rendszer), PowerClean funkció (nagynyomású vízsugár rendszer), folyamatos indításkésleltetés (1-24 óra), multizónás mosogatás, multitabletta opció. Programok: 6. Érzék automatikus szenzorprogram (40°-70°), 1 órás (wash&dry) program, előmosogatás, kímélő üvegprogram, gyors, ECO, gyors napi, intenzív, csendes (39 dBA), gőz program.

Kapcsolódó kategóriák