Következő termék
Zanussi ZDV12003FA
Zanussi ZDV12003FA
86 900 Ft-tól
Whirlpool ADGU 941 IX mosogatógép 1 kép

Whirlpool ADGU 941 IX Mosogatógép

  • Termék típusa: Beépíthető,
  • Kezelőpanel helyzete: Előlapi,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A++ energiaosztály,
  • Szín: Inox,
  • Vízfogyasztás: 8,5 l,
  • A Whirlpool ADGU 941 IX A++ beépíthető mosogatógéppel nincs többé kézi mosogatás és hosszadalmas állás a piszkos edények felett. Konyhájába könnyen beilleszthető süllyesztett méretének lévén. Használatával rengeteg időt meg lehet spórolni. Inox A++/A/A 10 teríték 6 program 8,5 l vízfogyasztás (2380 lt/év) 6. Érzék autoszenzor (40–55°C) 3-ik evőeszköztartó fiók digitális kijelző elektronikus öblítő- és sóhiány jelző vízvédelem 45 dBA alsó kosár: 2 fix és 2 lehajtható tányértartó sor felső kosár: állítható magasságú és kivehető max. vízfelvételi hőmérséklet: 60°C 211 kWh/év Opciók: folyamatos indításkésleltetés (1–24 óra) multizónás mosogatás Programok: 6. Érzék automatikus szenzorprogram (40–55°C), kímélő üvegprogram, gyors, ECO, napi, intenzív. ,
  • Szélesség: 44,8 cm
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Whirlpool ADGU 941 IX mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Beépíthető
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Előlapi
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++ energiaosztály

Gyártó: Whirlpool

Termék: ADGU 941 IX

A Whirlpool ADGU 941 IX A++ beépíthető mosogatógéppel nincs többé kézi mosogatás és hosszadalmas állás a piszkos edények felett. Konyhájába könnyen beilleszthető süllyesztett méretének lévén. Használatával rengeteg időt meg lehet spórolni. Inox A++/A/A 10 teríték 6 program 8,5 l vízfogyasztás (2380 lt/év) 6. Érzék autoszenzor (40–55°C) 3-ik evőeszköztartó fiók digitális kijelző elektronikus öblítő- és sóhiány jelző vízvédelem 45 dBA alsó kosár: 2 fix és 2 lehajtható tányértartó sor felső kosár: állítható magasságú és kivehető max. vízfelvételi hőmérséklet: 60°C 211 kWh/év Opciók: folyamatos indításkésleltetés (1–24 óra) multizónás mosogatás Programok: 6. Érzék automatikus szenzorprogram (40–55°C), kímélő üvegprogram, gyors, ECO, napi, intenzív.

Kapcsolódó kategóriák